סקר

BlueBeIl

New member
טרו

זה מושג של מטאליסטים מתלהבים. בחיים לא הוצאתי אותו מהפה שלי, ומדהים אותי כמה שאתה ישר מקטלג פה אנשים אחרי שני פוסטים. וריוט גררל זה לא בנות ששרות, ולא חלק משום דבר ותפסיק להעמיד פנים שאתה יודע הכל, אתה לא.

matt hensley

New member
ניצחת. ../images/Emo3.gif

מרגישה טוב? מה שאמרתי עכשיו זה פחות או יותר מה ריוט גירל מסמל ואומר אבל חפיף, את יודעת יותר טוב. אם בא לך לשמוע מזה טרו תדברי איתי בפרטי. חבל שהפורום יתמלא בויכוחי זבל.

BlueBeIl

New member
איך אני אוהבת את אלה

כביכול "סיימת את הוויכוח" אבל יחד עם זאת המשכת אותו, רק כדי שאתה תאמר את המילה האחרונה מה? ריוט גררל מסמל בנות ששרות? עמוק. הייתי מפרטת לך על ריוט גררל, מה העקרונות שלו, מאיפה הוא צמח ועוד כל מיני דברים, אבל אז אני אצטרך להקדיש לזה קצת זמן, ואתה לא שווה את זה. ואני גם בטוחה שתתווכח איתי על זה בכל מקרה. אני כבר רצה לדבר איתך בפרטי.....

Music Gril

New member
letterbomb

אחלה שיר...... אממממ אני יכולה לסמוך על גרין דיי שהם ימצאו איך לעשות ת'קליפ

maxdue

New member
wake me up when september ends

אני מת שיצא לזה קליפ...אם יהיה קליפ אני מניח שהם יעשו אותו פחות או יותר כמו time of your life...

Billy4

New member
רשום על הדיסק

featuring -american idiot b.o.b.d holiday ױ-wake me up ehn september ends לכל אלה כבר יצא קליפ אז אני מניחה שגם לשיר הזה יצא קליפ

גיליLOVE

New member
time of your life??

איך השיר הזה הולך??! its something inpedictebal but in the end its right i hope you had the time of yout life ???ככה הוא הולך?!

למעלה