סקר

®NuLy®

New member
עינתתת

תני לנחש את מי את בוחרת?!?!?!!? חחחח אני אוהבת את טרה כי הוא מצחיק

sk8er girl 26

New member
בילי כאילו דה....../images/Emo99.gif

טרה קורעה כזה ומצחיק בתמונות. ומייק כזה כאילו כלום כאילו אין לו עניין. בילי פשוט מ-ה-מ-ם!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני מתה על כולם!

שלושתם כאלה מצחיקים, אבל מה לעשות שבילי ג'ו פשוט שווה.. לו ולטרה יש שריטה נורא גדולה בראש, והם קורעים מצחוק... אני מתה על זה שכשבילי שר הוא פתוח כזה את העניים, ומסתכלל לצדדים, זה קורע.... מייקי גם מצחיק, אבל הוא הרבה פחות דפוק.. הוא לא דפוק... בילי כזה מתוק! אני מתה עליו

Ms Brightside

New member
זה כמו לשאול אם אוהבים יותר את

אמא או אבא.... אני אוהבת את כולם כי לכל אחד יש משו מיוחד אחר....

BlueBeIl

New member
מה אנטים?

בסדר, תגידו שבילי חמוד, תגידו שבילי יפה, אם ככה אתם חושבים, אבל לעשות סקר של מי מהלהקה אתם הכי אוהבים (AKA: נראה הכי טוב, כמו שאפשר להבין מהתגובות ומהתמונה שצורפה)...? מה זה משנה מי נראה הכי טוב, משנה איך הם מתפקדים כלהקה.. זה מעצבן שהפורום הדרדר לדיונים שטחיים כאלה...

®NuLy®

New member
אבל כבר דנו בהכל

באמריקן אידיוט.... בכמה שהאלבום "גרוע" אז אנשים קצת מנסים להחיות ת'פורום אתם ישר מתנפלים אליהם!!!

BlueBeIl

New member
לא ידעתי שפרצוף לא מרוצה מהווה

התנפלות, להבא אזהר... וממש ממש ממש לא דנו בהכל. האמת שרוב מה שכן דנו פה זה המראה של הלהקה. ויש בגרין דיי הרבה מעבר לאמריקן אידיוט.

healing drug

New member
לא דנו בדיסקים אחרים שלהם...

או אולי כן ולא שמית לב (?!) אנחנו דנים רק בא"א - וזה בכלל לא הדיסק שלהם...היו להם פי מליון יותר טובים מישו מסכים איתי?

HANSAMA

New member
כן אבל רוב האנשים כאן מכירים מא"א

אז זה יהיה בעיה..(או שזאת רק אני..) יש לי רעיון, בואו נעשה החוליה החלשה (כמו שעשו בפורום של ג'וני דפ כול הזמן..) רושמים רשימה של שירים של גרין דיי, וכול אחד מוציא את השיר שהוא לא אוהב, ואח"כ השיר שכולם בוחרים להוציא מוציאים ועושים כמה סיבובים עד שנישאר השיר שכולם אוהבים! מה דעתך?

למעלה