עדכון לגבי מגנזיום ורודיולה

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
../images/Emo26.gifעדכון לגבי מגנזיום ורודיולה

התחלתי להשתמש במגנזיום לפני כמה זמן, אחרי שכבר השתמשתי ברודיולה איזו תק', ודיווחתי על כאבי ראש היסטריים- שלא ידעתי מה מקורם- אם מאחד מהם או השילוב. שאלתי באתר טבע לייף, את חן, המומחה שלהם לענייני התנגשות תרופות ותוספים. הוא הרגיע אותי- כתב שכאבי הראש הם בגלל המגנזיום- שיש לנטול בצורה הדרגתית - והתחלה בכמות גדולה יכולה לגרום לכאבי ראש- המגנזיום משפיע על זרימת הדם בגוף- ויש לעשות עלייה הדרגתית במינונים, כדי שהגוף יסתגל. ואכן- כאבי הראש הופיעו באמת בתק' בה לקחתי הרבה מגנזיום. מאז הורדתי המינון- לקחתי רק כשממש כואב, ורק אחד (200 מ"ג)- כי פחדתי מכאבי הראש- וכאבי הראש החזקים לא חזרו. בנוסף הוא אומר שלדעתו המגנזיום והרודיולה יכולים לפעול ביחד יופי- בלי תופעות לוואי- שכן כל אחד עניינו ציר אחר בגוף. דיבר טובות על הרודיולה- ואמר שלידיעתו אינה מעלה את לחץ הדם.

sayv

New member
אתר טבע לייף../images/Emo127.gif

ממליצה בחום. המון אינפורמציה, כתבות מעניינות וחשובות, המון נושאים, וכן- יש פינות לרופאים באתר- אפשר לשאול שאלות ולרוב הם עונים תשובות יעילות מאוד.. תוך זמן קצר. בנוסף- יש שם אחלה פורומים- על כל מגוון נושאי הרפואה הטבעית, גוף נפש ועוד. טיה- אפילו וטרינריה טבעית!

sayv

New member
ועוד- קראתי תשובה בעניין פיברו

שנתן רופא הבית שלהם לחולה- המליץ לה על נטילת- ויטמין C, ל-קרטינין(נדמה לי שזה השם, אולי אני מחליפה אותיות) ופיקנוגנול (אנטי-מחמצן חזק שנשמע טוב מאוד- רק נדמה לי שגם די יקר)- הרופא טוען שתוך שבועיים כבר אמורים לחוש שיפור! ביקשתי ממנו להרחיב לגבי התוספים הללו, ועוד לא ענה לי. מישהו ניסה אחד מהנ"ל? מכיר? שמע על מישהו שניסה? קיבל המלצה מרופא?

mira ker

New member
סייב, תודה על האינפורמציה../images/Emo9.gif

היא מאוד שימושית לי, ברשותך אשתמשמ בה. עדיין לא התחלתי בכלום... חוץ מהליכה לא כל יום.

sayv

New member
בקשר להליכה....

אוי אוי... עשיתי צעדה אחת.. התאמצתי הרבה יותר מדי... ומאז- (ז"א אחרי שהגוף התפוס השתחרר..) - כאבי ברכיים, גב, רגליים- מה לא... בקיצור- צריך להזהר, להקשיב טוב טוב לגוף- לא להגזים. לי למשל אחרי פחות מרבע שעה התחיל לחץ חזק בראש- במקום להבין שהספיק לי.. התעקשתי להמשיך עוד חצי שעה.. באחד הימים הכי קרים שהיו בזמן האחרון.. כשהאף נוזל.. אז הבנתי שאולי צריך להיות.. יותר.. מתונים בקשר לזה..

mira ker

New member
נראה לי שאחרי רבע שעה, כדאי

להפסיק, גם הקור בחוץ לא טוב לנו. למחרת שוב לצעוד רבע שעה. וכו' ובכלל, למה לצעוד ולא סתם ללכת?
יום טוף מירה

sayv

New member
כי רק צעידה בקצב מסויים, רמת מאמץ

מסויימת, יש לה איזשהי איכות קרדיו(משהו), פעילות לב-ריאה בקיצור. אני הולכת כל יום כמעט כמעט חצי שעה ללימודים ובחזרה, אך הליכה רגילה, איטית אפילו.

נאן

New member
דרוש מאמן בדחיפות......./images/Emo66.gif

צעידה זה בריא לנו מאוד ואני לא מדברת צעידה בין חדרי הבית או בין קומות הבית. אבל חשוב להיות עם היד על הדופק ולא להגזים כל גוף זה אחרת. זה זרימת דם וסרקולציה של כל הדם כשצועדים. ובמיוחד לתשושים כמונו נכון שמתעיפים מזה. בזמנו כשהלכתי למדתי שהליכת בוקר לא מתאימה לי אני הלכתי 5.3 קמ היתי עיפה כל היום בעבודה אבל עם אני הולכת אחרי שנת הצהריים אחר הצהריים גם עם אני מתעיפת אני אזק למיטה מוקדם אבל לפחות הצלחתי ללכת. אהבתי ללכת בשדות זה היה כייף שלי. אוי הזכרתם לי נשכחות... אני מתכננת אחרי השיזוף עם סקטים ובלי סקטים להתחיל להרגיל לצעוד את הגוף הבוגדני שלי.... משרת המאמן פנויה בנות יש לכן הצעות?

sayv

New member
יש לי סיבולת של 10 דקות צעידה..

לך- של יותר מ-5 ק"מ... - תחשבי עוד פעם מי צריך לאמן את מי? אוי.. והלואי שדות... אני מקסימום עברתי בגן ציבורי.

נאן

New member
עבר הרבה זמן

זה היהלפני שנתיים עבר הרבה זמן מאז הצעדות היומיומיות האלו. כשאתחיל זהיהיה לאט לאט

שריק 7

New member
סיוון- בעניין סיבולת לב-ריאה../images/Emo23.gif

נכון שהיעוץ לכלל האוכלוסיה הוא- צעידה מינימום 40 דק'. אך כללים אלה אינם חלים עלינו. במיוחד אם המאמץ הוכיח עצמו כיוצר נפילה אחריו. לפי תיארך את הליכתך הימיומית ללימודים- נראה לי שכספורט מתאימה לך הליכה איטית(ממש) בת חצי שעה, ורק אם תתמידי ותגיעי ל-45 דק'- בהדרגה- תוכלי לחשוב גם על הגברה מאוד מאוד מתונה של הקצבץ זה גם תואם את ה"אימרה" שלך בפורום... יום טוב!!!!!!!!! שרי

ששרון

New member
שרי,כשאגיע להליכה של 10 דקות ביום

אהיה מרוצה לאללא...
ומה ניש שרי? מזמן לא התקשקשנו ספרי שרון

שריק 7

New member
שרוני- גם אני חלשלושית...../images/Emo82.gif

ולכן נמצאת, לצערי, מרבית הזמן ב-
.. אבל האופטימיות שורדת
ומקווה לימים טובים..... כשהשמש תאיר כאן(בצפון הקפוא...) אנסה להתמיד בהליכות של 10-15 דקות. כיום אני עושה זאת רק פעם בשבוע.... כתבתי לך הודעה בואללה, ובעצם הפניתי אותך להודעה ששלחתי לאשרת! יש שם הסבר על M.S.N ושוב- אני ממליצה על התיעצות בטל' עם סולגאר- שיחת חינם- המס' הוא: 333-350-800-1 אם יש שאלות "כבדות", אולי יתנו לך להיוועץ המנהלת ההדרכה שלהם העונה לשם לילך..... איך את מעבירה את זמנך??? אשמח לשמוע|חיבוק

ששרון

New member
הי שרי

תודה על הפירוט, קראתי אותו הרגע גם בוואלה מאוד מסקרן החומר הזה, למה הפסקת אם הוא עזר? אני אנסה לברר עליו מעוד מקומות האמת אני קצת חוששת לקחת דברים בלי אישור רופא, לכי תדעי מה יעלה מזה עוד 20 שנה... אני צריכה לחזור לפרופ' דן כספי המקסים לייעוץ, אז אשאל אותו אז גם על החומר הזה ונראה מה הוא יגיד, הוא מכיר הכלללל, כזה איש חכם לא ידעתי שאת מהצפון, גם כאן במרכז קר, אבל בטח לא כמו אצלכם אני הרבה כרגע לא עושה, בעיקר לא ישנה כבר כמה לילות, מכאבים, וגם הצטרפו החחששות המאוד כבדים ממה יהיה אם יפול פה טיל בימים הקרובים, אני באיזור ממש מועד לפורענות, אפשר לברוח אליך למתקפה?
סתם... אני מחפשת בית רחוק, אולי נצליח איכשהו לעבור לירושלים לתקופה , נראה מה יהיה, מקווה שלא יהיה ממש רע, אם כי כותרות העתון של היון לא נראו יפה... לדברים מעבר, נמשיך במייל, את יכולה לרשום לי אם בא לך ושמחתי לשמוע שנהנית מעתון העמותה, ממש שמחתי
אני זו שרשומה שם כעורכת משנה (שרון א'), ועבדתי עליו ממש קשה, אז נורא נהניתי לשמוע שהוא עניין אותך. אני חושבת שהוא היה מאוד מעניין, במובן שמאוד דבר להרבה חולים כי רביםסובלים מבעיות בבטן... שרון

ששרון

New member
הי סיו

אלתעשי יותר ממה שהגוף יכול, מנסיון... חצי שעה זה המון, וזה נפלא, ולדעתי זה ממש די והותר, לנו עם הביעת שלנו בייחוד שזה לא יעשה לך כאבי רגליים... ומה ניש??? אני עדיין שפוכה......................................................... חבל על הזמן טוב, מחר מחכה לי בילוי מקסים-אני הולכת עם ה+ להחליף ערכות מגן, וכל הלילה לא ישנתי מרוב דאגה שאין לי פה אפילו מקלט מאוד מדאיג שרון

sayv

New member
אני אופטימית?../images/Emo12.gif

או נמנעת מלעכל את המצב, לא קוראת עיתונים. לא החלפתי ערכה. אני בסדר +-, קצת התאוששתי (התייבשתי.. :)), טרודה במבחן בית שאני צריכה לסיים ביום שבת ולא ממש התחלתי. חוץ מזה הייתי במצב רוח טוב למדי, עד שהיה לי קטע קצת רגיש ולא נעים, שמאוד מטריד אותי מאתמול. ממש מעיב על מצב הרוח וקשור במשהו שהיו לי המון תחושות חיוביות בקשר אליו לאחרונה... לגבי ההליכה- כן, 10 דקות נמרצות זה ממש די והותר- בשבילי בתור התחלה. ובמיוחד חשוב שאחזור לעשות כבר יוגה ופלדנקרייז, אני ממש מתפדלאת ואוכלת אותה. בקשר למה שכתבת לשרי- בעניין התופעול לוואי המאוחרות בעוד 20 שנה... תאמיני לי- שזה בול אותו דבר לגבי תרופות! רופאים יודעים לפעמים על נזקים ותופעות לוואי ולא אומרים- למשל - כל פעם שרופא אמר לך לקחת אקמול הוא אמר לך- אבל שימי לב זה מרעיל את הכבד? שאספירין יכול לגרום לשבץ? האם כשרשמו לך גלולות אמרו לך- שימי לב! יש סכנה לסרטן השחלות (ועוד ועוד סכנות שכרוכות בגלולות שאני לא זוכרת כרגע)? ושלא לדבר על תופעות לוואי ונזקים של תרופות פסיכיאטריות- שרושמים כ"כ בקלות בלי להסביר שמעבר לכל תופעות הלוואי.. זה גם משנה את המבנה האורגני של המוח!!! (פרוזאק.. סרוקסט..) אז אני לא אומרת שלא צריך לדאוג, או להתייעץ עם רופא- רק לדעת ש... גם זה קיים, רופא זה לא אלוהים. ולעניין הרודיולה- שאת כ"כ מסתייגת ממנו... - נתתי לנטורופתית לקרוא מאמר הרופא שלי נתן לי, על סכנות השימוש בצמחים, והיא אמרה.. שכמובן שיש להשתמש בפיקוח נטורופת/הרבליסט כדי שלא יגרם נזק.. אבל לפחות צמחי מרפא הם טבעיים, הגוף מזהה ומכיר אותם, לא סינטטים ומסונטזים וכימיים ולגוף אין בכלל מושג איך להתמודד איתם... קיצר... הכל בזהירות!

ששרון

New member
הי סיו

אני מקווה שהנושא "המעיב" יעיב פחות עם הזמן יש לי שני ניחושים במה מדובר...אבל נדבר על זה כבר באופן פרטי כמובן אני מקווה שבשניהם טעיתי :) וחוץ מזה , אני יודעת שגם תרופות רגילות זה בעסה, לכן גם מהן אני נמנעת... בקיצור, הכי טוב שנשתפר לבד, בלי כל החומרים לגוף... תרגישי טוב ולדעתי לאור כל מה שקראתי היום בעתון, כדאי כבר קצת לבדוק בנושא המסיכות וכו... לפי השמועות, יהיה משהו ממש בקרוב, השאלה אם זה יערב גם אותנו או לא, ואני מעדיפה לפחות לעשות את המקסימום מבחינתי של להיות בשליטה, שאם חלילה יהיה, אז לפחות להיות מוכנה לכן מחר אני בביקור בפיקוד העורף , איזה מקסים לי... סתם... בעסה יהיה טוב שרון

sayv

New member
אני לא ממש סומכת על המסיכות

ומה יהיה על החתולים שלי? עברתי כבר סרט במלחמת המפרץ בקשר אליהם, אני לא רוצה לחשוב על זה שוב.. לגבי לא להכניס כלום לגוף- אני מסכימה שתרופות עדיף שלא- אבל- ויטמינים- אם יש צורך- בטח שכן!!!! כ"כ הרבה נזקים נגרמים ויכולים להמנע עם טיפול ויטמיני. כיום ויטמינים רבים משמשים למניעה! במינונים גבוהים! עוד- בשבילי הרודיולה הביאה לשיפור עצום, ממש עצום, ואם אפשר להעזר כך במשהו- כשמגיעים לקצה גבול היכולת לפתור לבד, או כשממש סובלים- למה לא??!! הבנת כבר שאני בעד רפואה אלטרנטיבית וטבעית, בתנאי שהולכים למישהו מהימן כמובן. לגבי העניין המעיב, הוא לא איום ונורא, קשור לאחד העניינים- (הלא מפחיד...:)), פשוט איזה משהו שעשיתי קצת לא בסדר פעם, והיום עם נסיבות שלא קשורות אלי- יצא פוגע... אספר לך בהזדמנות. אני קצת מעורערת בגלל זה, זה ממש הכאיב לי והיו לי חלומות מטורפים על זה, אבל.. אני משתמשת בעיצה שמישהי נתנה- ומניחה שזה הכל תגובה פנימית שלי, ופחד שלי ואולי הדברים יסתדרו בלי שאני אפגע ואפסיד מכך.. אז אני סבלנית כלפי הלחץ שלי בנושא... אלך להחליף את המסיכה.. יאללה.. :)

mira ker

New member
אין לי מושג על מה את מדברת,

אבל בכללי אני יודעת, שלפעמים אנחנו אומרים או עושים דברים שפוגעים מבלי שנתכוון. ואחר לך תסדר את העניין. התמונות היפות שצרפתי לבית השאנטי הן של ציירים ויקטוריאנים מעולים, אבל הם לא מפורסמים בגלל שקובעי האומנות- ציירים, פסלים, מבקרי אומנות, עיתונאים וכו' הלכו לכיוון הציור ה"מכוער" כציור מודרני נחשב.זה התחיל מאמצע המאה ה19 והייתה לזה סיבה כלכלית כמו כל דבר. כל מי שצייר יפה וברור, לא נחשב יותר אמן נחשב. יש גם היום אמנים כאלה שמציירים כך, והם גם מרוויחים היטב, כי יש עדיין הרבה אנשים שאוהבים ציורים יפים ונעימים. אבל הציירים האלה לא עושים את המיליונים. בהזדמנות אמצא את האתר שמאגד בתוכו את הציירים הטובים אך הלא נחשבים. לילה טוב מירה

sayv

New member
אני דווקא אוהבת מודרני.. זה הדבר

היחיד שאני יודעת לצייר... :) סתם, אני יודעת גם להתאמץ ולצייר ריאליסטי אבל זה קשה לי יותר. "מודרני" לא צריך לדעת לצייר בכדי ליצור. וחוץ מזה.. מאז המצאת הצילום- ריאליזם קצת נסוג... :) ובעניין מה שדיברתי עליו- זה כבר חצי הדרך סודר, ויש לי תחושה ממש טובה בעניין, ומקווה גם שזה שנפגע יבין. זהו......

למעלה