החפירה והתמונות
זהירות חפירה לפניכם! אוקיי אז היה מדהייייייים , חוץ מהריבים המטופשים הקטנים עם אמא של אנחנו אמורים ליסוע ככה וככה וככה ואממ רק אתמול בערב לךפני שעזבנו את המלון הבנתי שבעצם הייתי בלונדון ובהופעה של מקפליי, השבוע עבר לי יותר מדי מהר, והתחלתי לבכות, שתקו! אזש עכשיו מה שכולכם חיכיתןם לו ההופעה, על שאר הדברים אני אחפור אחרי זדה אפ תרצו אזא מממ היום התחיל באיזה 8 בבוקר, והלכנו לטיול בסיטי, אין לי עדיין מושג מה זה אומר, כנראה מרכז העניינים או משהו כזה, ואיך שאנחנו יוצאים מהתחתי מחלקים לנו קיט קט חינם(הייתי מאושרת). אחרי איזה שעה וחצי של סיבובים נסענו לארמון לראות את החילופי משמרות, היה די מאכזב... ולא כמו שציפיתי, אין להם כובעים מגניבים כאלה.... וחיכינו שם איזה שעה (ביום ריביע היינו בטוחים שיש וחיכונו שעתיים בארמון, ואז הלכתי לראות בשלט ואני רואה רשום מחר!) בחילופי משמרות צילמתי את הרוב בוידאו, טעכות גדולה שהתגלתה אחרי זה ב-9 בערב(לא הייתה לי בטרייה במצלמה וזה בטרייה נטענת), יצאננו באמצע כי כבר לא עניין ומשם הלכנו למוזיאון ויקטוריה ואלבטר, חוץ מהחלק של הגדים ואולי עוד כמה דברים היה מ-ש-ע-מ-ם! אחרי שסיימנו ככה ב3:30 במוזיאון התחלנו ללכת לתחתית לאסטרוהי(אווו) ואז הגענו ואנחנו הולכים ואני רואה שאין אנשים ליד אסטוריה, עכשיו ידעתי שהולכים לבוא לשם מ-8 בבוקר וחשבתי לעצמי באיה צורה אמא שלי תשפד אותי שאנחנו הראשונות שם. מגיעים לאסטוריה איזה טור של חצי רחוב! אז נעמדתי ואממ לצורך העניין הטור היה 2 רחובות ואני בחצי הרחוב הראשון(יאי) ואז אמא שלי הלכה לשסבת לה באיזה גן הושאירה אותי בלד בטור וחזרה יותר מאוחר, ניסינו למכור את הכטריס ואיזה אחד חיפש לקנות ורצתיט אחריו כמעט עד אחרי סוף הטור ובסוף הוא רצה ב10 פאוןנד, אז אמרנו לומ יפה שלום ואמא נכנסה להופעה. ב6 וחצי פתחו את הדלתות והתחילו להינכס ואז יש מפלס עליון שזה מושבים וכל זה ומפלס תחתון שזה עמידה, אז הבאתי לאמא את כל התיק והכל(היו בו מים שהייתי אמורה לקחת איתי) והיא עתה למעלה ואני למטה, ואז הלכתי ישר קדימה לתפוס מקום והייתי שורה שלישית והתחילו דיפות וכל זה, ונסיתי להתקשר לאמא שתיבא לי את המים, אבל כבר לא היה מצב שהיא תגיע אליי אז כיביתי את הפלאפון... ואז מישהי שהייתה לפני לא הרגישה טוב, לא היה לה אוויר, אז היא יצאה, וזאת שהייתה לידי ראתה שהיא הולכת לצאת והיא כולה עם חברות שלה עוד שנייה צורחת לה בפרצוף יש, בעצם הם צרחו יש... אבל רק אחת נכנסה ואני נכנסתי במקום חברה שלה לשורה (חהחה) ואז התחילו הלהקת חימום, עכשיו אני יעל הקטנה מישראל לא מכירה את הלהקת חימום(הם נראים טוב!) לא ידעתי איך הם נראים לפני ההופעה ומסתבר שמי שעמד מולי(ציינתי שהלכתי לצד של דאגי?) הלך לפני ההופעה חופשי בחוץ ברחו ותהיתי לעצמי שהוא נראה טוב ופתאום אני רואה אותו על הבמה , דמממממממממט, הייתי מדברת איתו או משהו... , בכל מקרה התחילו דחיפות וכל זה ומישהי שהייתה לפני בטור ניסתה להכינס ולהיות מיול דאגי וכל זה וזה לא היה נעים! היא תקעאה לי מרפיקם ואז היא מחייכת אלי ועושה לי "דוחפים אותי" , בכללי יש להם מנהג כזה לחייך אליך חיוך מזויף אם אתה מביט בהם.., ובקשר אליה היא הייהת בסוף מאחורי. הייתה עוד מישהי שהייתה לידי לא מאנגליה ודיברתי איתה קצת ובוסף גם הא הייתה מאחורי והייתי שורה שנייה ככה מול דאגי. ולקראת הסוף דני בא לצד שלנו נשכב על הבמה(הוא מתחיל לחוש) ונשכב מולנו והתקרב שניגע בו/בתלתלים שלו/בגיטרה שלו, בשלב זה ניסיתי לצלם אותו מהפון ואיכשהו הגעתי למצב של וידאו אז יש לי את הפרצוף של דני במשך 6 שניות עם הרבה צעקרות, מהפלאפון יש לי כמה תמונות ורובם גרועות, מהמצלמה יש לי איזה 60 ככה