עדכון קצרצר- טום ממש חולה!

מאיושSP

New member
ועוד שאלה. ../images/Emo3.gif

נכון שאמזון מוכרים את הדיסק בשתי גרסאות.. אז מה ההבדל ביניהן? ושניהם באים עם פוסטר?

m i c k e y 15

New member
רק הגירסה Special Fan Edition באה עם פוסטר ל

למיטב ידעתי..בקשר לDVD אני לא יודעת..

גילולית

New member
לוניראלי שיש דיוידי לגרייטסט היטס

אבל ברגיל יש 14 שירים ובספיישל פאן אדישן (אנלי כח לכתוב באנגליתת) יש 22.. בספיישל של מושן אין דה אושן יש דיוידי..

Little Sapir

New member
../images/Emo27.gif גם טום כתב בבלוג שלהם בMyspace

זה מה שהוא כתב: sorry halifax! He guys, it's Tom. Just wanted to say that i am so sorry for cancelling the show tonight, i know a lot of you were already at the venue waiting for us to turn up. There is a bug going round our entire tour crew at the moment and ive been ill for a few days, i really struggled through the Nottingham show last night and felt worse today so we had to cancel. All i can say is i'm very sorry, it is the first show we have EVER cancelled in our career so far. We always struggle through our colds and illnesses usually to get to see our fans and not disappoint anyone but sometimes it can't be helped. We're only human. Tom x תרגום: היי חברה זה טום. רק רציתי לבקש סליחה על ביטול ההופעה הלילה, אני יודע שרבים מכם חיכו לנו במקום המופע. יש חיידק שמסתובב מתחילת סיבוב ההופעות בין כל הצוות ואני הייתי חולה במשך כמה ימים. ממש נאבקתי במהלך ההופעה בNottingham לילה שעבר והרגשתי יותר גרוע היום אז היינו חייבים לבטל. כל מה שאני יכול להגיד זה שאני נורא מצטער. זה המופעה הראשון שאנחנו א-י פ-ע-ם ביטלנו במהלך כל הקריירה שלנו. אנחנו תמיד נאבקים בהתקררויות ובמחלות שלנו בשביל לראות את המעריצים שלנו ולא לאכזב אף אחד, אבל לפעמים זה לא יכול לעזור. אנחנו רק בני אדם. טום X מקווה שלא טעיתי בתרגום

Yu vi

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

הוא לא צריך להתנצל על כלום! מסכנוני ]=

m i c k e y 15

New member
חחחחחח המופע הראשון שהם ביטלו?!

איזה באסהה שזה שבר להם ת'רצף יאללה.. מסכןןןןןןן

sweet shir

New member
התכוונתי בכלליות, וזאת התגובה הראשונה שלך

שראיתי XDDD את תמיד מפרסמת ידיעות, ואז את התגובה שלך את מגיבה בתגובה לתגובה המקורית שלך. XDDDD

תודה על כל העידכונים ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

וחלוקת החתימות הייתה היום. Tuesday זה יום שלישי.. לא רביעי.. חח, בקטנה. ראית שמחר אז ברור מאליו שזה יום רביעי אבל כנראה הוא פירסם את זה אתמול. בקיצור, בקטנה :)

מיקס, את יודעת מה קרה עם הארי והמעריצים

במלון? אומרים שהייתה איזו תקרית שהארי אמר/צעק/לאדעת מה עשה לכמה מעריצים שחיכו מתחת למלון שלהם בנוט.... אמרו שהוא אמר להם לסתום או משהו.. יש לך מושג מה הלך שם? ניסיתי לחפש מידע ולא מצאתי, אבל אני מניחה שיש לך מקורות יותר טובים ממני.

loli kiss

New member
תודה מיקי ../images/Emo140.gif

* מזה הקטע הזה עם הלואיס וולש הזה .. מי הוא חושב שהוא
יפה ענו לו חח. * יאייאייאיאייאי איזה כיףף עוד UCAP
* וואי מסכן טום.. שיהיה בריא
ס'חמוד דני
חח * התמונה שבכתבה מדהימה
, רק חבל שהכתבה עצמה קטנה מדי ואי אפשר לקרוא.. :/ * דיי אני לא יכולה דני פשוט מהמם בKCA
השיער שלו גאאד ודאגי חתיכוס כרגיל
אני אוהבת ת'קפיצות הקטנות האלה שלהם כשהם מופיעים XDD דני עושה את זה בHNL בטקס

למעלה