עדכוני קופות...

aniviel

New member
../images/Emo26.gif עדכוני קופות... ../images/Emo36.gif

נכנס שוב לכיס של פיטר ג'קסון
כידוע לכולנו, ניו זילנד זו הארץ של שר הטבעות, והיא מוכיחה את עצמה שוב כששני סרטים מהטריולוגיה מובילים את עשרת הסרטים הרווחיים ביותר בניו זילנד אי פעם, עם 'אחוות הטבעת' במקום הראשון ו'שיבת המלך' במקום השני. בעוד ש'טיטאניק' ו'שני הצריחים' ממשיכים את הרשימה... לכתבה

aniviel

New member
וכמובן, חשוב לציין... ../images/Emo26.gif

ש'שיבת המלך' עומד כרגע על סכום הרווחים האסטרונומי של - $1,072,021,912 (שזה כמובן מעל מיליארד
) מצמצם רווחים ומתקרב ל'טיטאניק', אבל האם הוא יצליח לעקוף את 'טיטאניק' ולהגיע למקום הראשון
... הניחוש שלי הוא לא

Y. Welis

New member
את ה'טריולוגיה' לא הבנתי (ואפילו

תיקנתי בטאגליינז...) - מה יש מאחוריה?

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo13.gif

ההתלהבות עדיין לא שקטה. אני מהמרת שהוא יעבור את טיטאניק.

ChipiM

New member
אם כבר מדברים על רווחים... בארה"ב-

אבל רק בארצות הברית הדירוג השבועי של הסכומים של הכסף שהסרטים הרצים השיגו: (1) הפסיון של ישו 31.7 מיליון $, סה"כ בארה"ב 264 מיליון $, שבוע 3 (9) שרה"ט שיבת המלך 2.1 מיליון $, סה"כ בארה"ב 371.2 מיליון $, שבוע 13 >שלא יעקפו את שרה"ט! וכמעט בטוח שזה מה שהולך לקרות... אוף! שימאס כבר לאנשים מהסרט מלא הדם הזה!<

aniviel

New member
כמו שכבר אמרנו...

הסיכויים שהוא יעקוף את שר הטבעות הם קלושים בריבוע

S a p i r 2 5 5

New member
תקראו, תבינו, תפנימו:

1. זה ששה"ט הוא לא הסרט הריווחי ביותר בכל הזמנים לא עושה אותו פחות טוב. 2. הפאסיון לא יעקוף את שה"ט. 3. הפאסיון הוא לא אנטישמי. 4. זה שאתם משמיצים את הפאסיון רק מוכיח על אטימות. 5. נגיד שהסרט "הפאסיון של ישו" אכן יעקוף את שה"ט, אז מה?! למה "שימאס" מהסרט?! מה מפריע לכם?!

ChipiM

New member
תקרא, תבין, תפנים:

1. צודק 2. מאיפה לך? ואני הדגשתי שרק בארה"ב!!! 3. הבנתי את זה כבר, ובהודעה שכתבתי הרגע לא הזכרתי כלום בנוגע לזה 4. לא השמצתי את הפאסיון- אם כן, תמצא מילה אחת של השמצה בהודעה שכתבתי לפני כן. 5. לי זה יפריע שה"פאסיון" יעקוף, כי לדעתי לשרה"ט מגיע להיות סרט יותר מרוויח. מה זה מפריע לך?? בהודעה הקודמת ציינתי עובדות, ובשורה שלמטה את דעתי האישית בלבד!

ChipiM

New member
זאת די עובדה...

שהסרט מלא בדם, לא? תבדוק בעיתונים, במדורים של הקולנוע על ביקורת סרטים ותראה מה כתוב שם (והעיתונאי ראה את הסרט בדרך לא חוקית), תראה תמונות מהסרט, תבין שאני צודקת...

aniviel

New member
בעע ../images/Emo122.gif

זה סימן שפה מסתיים הויכוח...... לויכוחים על דם אתם מוזמנים לשלוח טופס להצעה כדי לפתוח פורום חדש בנושא

S a p i r 2 5 5

New member
הויכוח הסתיים מזמן.

כעת פצחנו בדיון על "דם, ישו וקייפא - השמצות וקללות שנונות".

ChipiM

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif

העיקר לא ללכת מכות בין חברי הפורום! חחחחחחח... די אני ממש צריכה לישון כבר... התחרפנתי היום?!?... שיהיה לכולם לילה דוב...

cobainos

New member
סוף סוף...

מסכים.. באמת אני לא מבין מה אכפת לכם מה האמריקאים המפגרים חושבים ועל מה הם מוציאים תכסף שלהם?הרווחיות של סרט לא הופכת אותו ליותר טוב. לנו ידוע ששה"ט הכי טוב מהכל וזהו. חוץ מזה שרק כמה ספורים פה ראו את הפאסיון ןכזכור לי בשר הטבעות יש גם כן די הרבה דם

למעלה