עדכוני קופות...

cobainos

New member
הייתי חייב להגיד את דעתי

אפילו שהיא נאמרה במידה מסויימת

Y. Welis

New member
אם תבדוק תראה שאין כמעט בכלל דם

(וכתבתי על זה בזמנו בפורום השני) - לא כאשר אראגורן מחסל את האורוק-האי (היית מצפה לדם שחור, כמו שתואר בספר - אבל גם זה לא היה), ולא בסצינות אחרות. בכל סרט אקשן עם יריות יש יותר דם מבכל הטרילוגיה. מהבחינה הזו, צריך להוריד את הכובע לג'קסון על האיפוק, שלמרות ההגבלה הזו העביר את הקרבות באופן חי.

Chakotay

New member
כן...וחבל \: סרטים עם דם: טוב יותר

אני אוהב דם בסרטים, גם כיף יותר, מצחיק יותר וריאליסטי יותר. לא אומר שזה הפריע לי להנאות מהסרט, אבל זה היה נחמד יותר אם כן היה דם.

jaina solo

New member
פה זה כבר נתון לטעמו של כל אחד

יש כאלה שהיו עפים מבתי הקולנוע ברגע שהיה קצת דם. רק בזכות שכמעט לא היה דם חברה שלי הסכימה לבוא איתי...אחרת לא היה לי סיכו איתה ואח"כ היא נורא אהבה את הסרט. לי אישית חסר קצת דם אבל לא צריך להגזים...

eliad2

New member
שהפסיון יעקוף?!?!?!

שבוע שלישי והוא רק מקום 146 , שיבת המלך בזמן הזה היה כבר 31. מעצבן אותי שהוא עקף את האלמנט החמישי..

S a p i r 2 5 5

New member
הפאסיון הוא סרט מהפכני.

לכן לא אהיה בהלם במידה והוא יהיה בין הסרטים הריווחיים ביותר בהיסטוריה.

אלרוס

New member
וזה בגלל מסע הפרסום הענקי

שגרמו כל היהודים האמריקניים, עכשיו כולם רוצים "בוא נראה אם זה באמת ככה", אבל הוא בחיים לא יהיה כל כך רווחי, הוא לא מסוג הסרטים שהופכים לממש רווחיים.

Ridds

New member
וזה מאוד חבל

כי צורם עד מאוד שיהודים הולכים לראות את זה ואגב כך משלשלים כסף לכיסו של גיבסון. אני ראיתי את זה מעותק שמישהי מהעבודה שלי קנתה בשני דולר בצ'יינה טאון, תאמין לי עדיף לי לפרנס את הסינים העוברים על החוק מאשר לראות את הזוועה הזאת בקולנוע.

S a p i r 2 5 5

New member
למה צורם?

אם הוא לא אנטישמי(וגם אם כן), למה הוא צורם? מפריע לך שגיבסון מרוויח כסף? הוא עבד על הסרט, השקיע בו זמן. מי שרוצה להנות מהיצירה שלו צריך לשלם לו. ככה זה בכל דבר ומקום.

Y. Welis

New member
נראה לי שכדאי שתראה הכל. מנסיוני

זה כדאי, כי סרטים כיום בד"כ מאוד לא אחידים (ור' הביקורת על 'הידאלגו'). אני מסכים שעל פניו (לפי קטעים קצרים שראיתי) זה נראה סרט מאוד ייחודי ומקורי (ומצולם יפה), שמנסה להגיע לאותנטיות בכל הקשור לשפה ולשיחזור תקופתי. נראה גם שהוא לא היה נעשה אלמלא המימון הפרטי של גיבסון; אבל בגלל אמונתו הידועה של גיבסון, נראה שהמסר שלו מאוד מכוון למטרה מסויימת, כך שכל אותה אותנטיות בסופו של דבר מגוייסת לטובת אידיאולוגיה מאוד ברורה, שבסופו של דבר קובעת את היחס אליו. אם אתה מוכן להתעלם ממנה, אני מניח שיהיה מה למצוא בו, אבל לצורך כך כל דיון על המסר שלו חייב לחכות עד לרגע שתראה את כולו.

Ridds

New member
אוקי

אני ראיתי את הסרט. הוא אנטישמי עד מאוד בעיני. קודם כל תראה את הסרט לפני שאתה מדבר ולפני זה דאג לקרוא קצת חומר רקע (המלצתי - הברית החדשה, בתור התחלה) כדי שתדע גם על מה אתה מדבר. הוא נעשה ע"י אדם אנטישמי ואני את העשר דולר שלי לא תורמת לו, ובכלל לא מעניין אותי כמה זה מזיז לו, אם בכלל. יש לו מספיק דולרים מאנשים אחרים, אז כולנו מרוצים. יש מבין?

S a p i r 2 5 5

New member
כפ שציינתי קודם, צפיתי בסרט.

לפחות בחלקו(אף על פי שבאיכות גרועה). אני הבנתי, המחשבה שלך בנושא מסתכמת ב; "כל הנוצרים אנטישמים(דימוי בלבד), היהודים טהורים(דימוי בלבד), הערבים כופרים וטמאים(דימוי בלבד)". יש מבין על כיוון המחשבה שלי לגבי כל אדם באשר הוא אשר מתנגד לכל דבר שנוגד את דעתו?

Ridds

New member
מתוך כבוד

לחברי לפורום ולמנהליו הייתי רוצה להמנע מלהביע את דעתי על השטויות (אופס, התחלק לי) שאתה כותב, אבל...אני לא יכולה להתאפק - התנצלותי הכנה מראש. 1. אתה כתבת ואני מצטטת: "תקראו, תבינו, תפנימו: הפאסיון הוא לא אנטישמי" - נחמד מצידך שאתה קובע עובדה, בעוד שאני ציינתי את דעתי שלי בנושא לאחר צפייתי בסרט. מה יותר הגיוני? שאני אביע דיעה או שאתה תקבע עובדות בשביל כולנו? העובדה היחידה שיש לי לתת לך בחזרה היא שמל גיבסון שייך בגלוי לזרם נוצרי אנטישמי. עד כאן עובדות. 2. מאיפה המצאת את השטויות על כל הנוצרים, ערבים ושאר ירקות - לא ברור לי בכלל, בטח שלא באף אחת מההודעות שלי, לכן אין לי שום תגובה הולמת לפרץ האינטיליגנציה הזה. 3. עדיין לא הבעת דיעה משל עצמך כדי שיהיה לי למה להתנגד גם אם רציתי, אבל לפני שתגבש דיעה, אולי בכל זאת כדאי שתראה את הסרט עד סופו ואולי גם תקרא קצת חומר (או שתחכה עד שתלמד על זה בביה"ס, כשתגיע לכיתה ח' או ט', לא זוכרת מתי אותי לימדו). אין לי שום כוונה להפוך את הדיון הזה לוויכוח מטופש (יותר ממה שהוא כבר), זו דעתי בנושא. לא נראה לך? אל תתחתן איתי.

S a p i r 2 5 5

New member
היית יכולה להמשיך, מדוע הפסקת?

1. אוקיי, אתקן את עצמי, "הפאסיון הוא לא אנטישמי(לפחות לא על פי דעתי)" - מרוצים? בראבו. 2. מל גיבסון לא אנטישמי. אני מצטט מכתבה בוואלה, ברשותך: "בתשובה לשאלה מי הרג את ישו, אמר: "כולנו עשינו זאת, ואני הראשון שיכה על החטא".". "הוא גם דחה את הטענה כי הסרט אנטישמי: "לפי הדת שלי, זהו חטא".". למרות שזה מערער את הציטוט, הוסיף ואומר כי ייתכן וכל הכתבה בדויה. 3. אני אוותר על למידת חומר שכולל בתוכו פטפוטי הבל, מעשיות ושאר אגדות משונות. 4. אל תדאגי, אין לי אף כוונה שבעולם להתחתן איתך.

aniviel

New member
פה הויכוח הסתיים ../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים להמשיך אותו במסרים אם זה כל כך חשוב לכם

אלרוס

New member
מתאים לניו זילנדים

בהתחשב בזה שחצי מהם השתתפו בסרט כמו שאמרו באוסקר, כל אחד רוצה לראות את החלק שלו... או בכלל את הסרט "שלהם" וכל אחד מביא את הכבשים שלו, הידעתם שבניו זילנד יש על כל בנאדם 20 כבשים?

למעלה