עובדים עלינו

mummy

New member
כן, אפשר ללכת מיד, לא לא תקבלי

כסף אם תתחילי לעבוד לפני שיגמרו 90 הימים, כי בשום מצב לא מגיע כסף על 90 הימים האלו. זה לא שמגיע לך כסף והוא פשוט מושהה. ולהלן ההסבר
--- במקור, מה שעומד מאחרי הרעיון של ללכת ללשכת התעסוקה הוא חיפוש עבודה. את זה אפשר לעשות החל מהיום הראשון שאחרי תום העבודה - ולא משנה מאיזה סיבה היא נגמרה. פיטורין או התפטרות. במקביל, ובלי קשר ללשכת התעסוקה, יש את ביטוח לאומי, שאמור לתת לך קצבת אבטלה אם את לא מוצאת עבודה וכאן יש חוקים שונים בעניין הזכאות לתשלום והגובה שלו - אם התפטרת, לא מגיע לך החל מהיום הראשון, בכל מקרה יש 4 ימים בחודש שלא מקבלים עליהם כסף (ימי אכשרה בשפה המקצועית) ועוד. אחד החוקים האלו אומר שאם התפטרת לא מגיע לך תשלום קצבה במשך 90 יום. את יכולה ללכת ללשכה ולחתום, אם את באמת רוצה לחפש עבודה ומאמינה שהם יכולים להפנות אותך למשהו רלוונטי, אבל אם את לא בענין הזה אלא הולכת לחתום יותר בשביל הקצבה, אז אין ממש טעם שתלכי עד שיעברו ה- 90 יום. הכל מוסבר ומפורט באתר של ביטוח לאומי דרך אגב.... btl.gov.il ומה שלומכם חוץ מזה? כולם בריאים?

galiaS

New member
בהצלחה מחר

בטח שלא אמא רעה, רק אמא עובדת. הימים הראשונים לא קלים אבל נחמד לגלות שאפשר פתאום להיות אדון לעצמך כמה שעות ביום ולחזור הביתה בכוחות מחודשים. היא תמשיך כמובן להיות מתקוה וכיפית ולהמיס אותך.

yaelia

New member
חכי ותראי איך יהיה

הכי הרבה תעבדי חצי יום. בכל מקרה כשתראי איך העיניים שלה נדלקות באושר ברגע שתכנסי הביתה, זה שווה הכל.

וואו ממש מקנאה בך

גם אני חוזרת לעבוד מחר, ובניגוד אליך ממש לא בא לי. עדי הולכת למשפחתון עד 17:30 ולצערי אני לא יכולה ללכת באמצע היום. הבוסית שלי לא תיתן לי אפילו שעת הנקה. עכשיו זו תקופת שיא אצלנו.

sipor

New member
שיהיה בהצלחה..

זה יעבור.. ואת עוד תהני מהעבודה וגם לחזור מהר מהר הבייתה לקטנטונת..

שיפסלה

New member
בהצלחה ו...תיהני

את לא אמא רעה, אלא אמא מודרנית שרוצה לשלב חיי משפחה עם עבודה ואתגר. זה לא פשוט ומצריך וויתורים אבל נראה לי שמצאת את שביל הזהב. אל תשכחי לספר איך היה

sharonmx

New member
חזרתי מהיום הראשון בעבודה...

הילדה ישנה על השטיח שלה כמו מלאכית קטנה
שתיתי קפה עם חצי העולם...
הבית נקי ומצוחצח (היתה עוזרת...)
קיבלו אותי יפה ובשמחה והשווצתי בתמונות (לא חלמתי שאני אעשה דבר כזה בחיים שלי!
ועד שהיא תתעורר - אני הולכת לקרוא עיתון בקיצור- היה ממש בסדר. התגעגעתי אליה נורא אבל גם חזרתי קצת לעצמי. בחיים שלי לא רציתי להגיע ככה הביתה!
תודה על העידוד

משוש30

New member
יופי טוב לשמוע ../images/Emo24.gif

כיף לעבוד וכיף לחזור הביתה... מכירה את זה נורא. כל היום בעבודה עסוקים ומדחיקים ואז בדרך הביתה אי אפשר לחכות אפילו רגע רק להחזיק אותה כבר בידים והסניף...

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifעובדים עלינו../images/Emo36.gif

ריכוז שאלות בענייני תעסוקה/עבודה/אבטלה

ornaok

New member
../images/Emo124.gifאני מתחילה לעבוד../images/Emo12.gif

וואוו... ביום ראשון שעבר הלכתי ללשכה - החלטתי שאני רוצה לקבל את האבטלה שמגיעה לי, ולא לחפש עבודה, לשלוח את לירי למשפחתון וכו'. אני לא מרגישה מוכנה לזה. לא הצהרתי שאני אקדמאית והלכתי לחתום פה בלשכה בבת ים (תענוג מפוקפק). כמובן שהפקיד נתן לי כל מיני הפניות לכל מיני עבודות (רכזת כ"א בגבעתיים, מוכרת של מעריב בדוכנים בקניונים וכו') ובינהן קרצה לי הצעה אחת... טלמרקטינג,מ18:00 עד 22:00. אני לא מתה על טלמרקטינג, אבל עשיתי זאת בשעות דוחק בעבר... ודותן מגיע הביתה כל יום בסביבות 17:00... אז אני לא צריכה מטפלת או להוציא את לירי מהבית (למרות שאני חוששת שדותן בטח ישים לה 10 פעמים בייבי מוצארט, וייתן לה לבכות לפעמים...
...אפילו כשחיכו לי בחוץ בזמן הראיון הצליח "לדפוק" לה את הראש בדלת של האוטו...
) השכר - במידה ואני אצליח - מעולה. אז ביום ראשון אני מתחילה...10 משמרות נסיון. אני מתרגשת לאללה.... לא עזבתי אותה עד היום ליותר משעתיים עם אמא שלי או עם דותן... בקיצור.. WOW

משוש30

New member
ואו בהצלחה!!

נשמע על הכיפק חוץ מהפרט הקטן שלא תראי את בעלך כל כך... אבל קטנתי גם אני לא רואה את בעלי בלי שום קשר לעבודה שלי המון בהצלחה!

יקירתי, שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo24.gif

זה הרי ברור שאת תצליחי בעבודה, אין לי ספק בכך. לגבי הפרידה מלירי, בטוח שיהיה לך קשה בהתחלה, אבל זה לא להרבה שעות, אז זה באמת לא נורא וחוץ מזה שהיציאה מהבית תעשה לך רק טוב. <ככה בשקט בשקט ולא גילית לי?>

למעלה