עוד חדשות שחקנים...

aniviel

New member
../images/Emo26.gif עוד חדשות שחקנים...

אז דיברנו על 'היום שאחרי מחר' עם איאן הולם (בילבו) שעומד לצאת, 'טרויה' עם אורלנדו בלום (לגולאס) ושון בין (בורומיר) שבקרוב מגיע וגם על 'ואן הלסינג' עם דיוויד וונאהם (פאראמיר) שבדרך... מה נשאר? אז לאוהבי שון אוסטין (סאם) יש את '50 דייטים ראשונים' שם הוא משחק לצד אדם סנדלר ודרו ברימור. צירפתי תמונה משעשעת של שון מהסרט
חוץ מזה, דישדשנו כבר על 'The Yank' שעוד מצלמים ועל 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' שבקרוב כבר יוצא בכיכובו של אלייז'ה ווד (פרודו). אז נחמד לדעת שברגעים אלו ממש אלייז'ה מצלם עוד סרט בשם 'Sin City', שלמרות שהעלילה של הסרט לא נשמעת הכי מעניינת (לטעמי) נראה שכמות השחקנים המוכרים בסרט היא לא קטנה. בינהם תמצאו את ליאונרדו די קפריו, בריטני מרפי, מייקל דאגלס, ברוס וויליס, ג'וני דפ ועוד... כמובן שחוץ מאלו, צריך וכדאי להזכיר עוד סרטים שבדרך אלינו או בשלבי סיום צילומים - 'Kingdom of Heaven' בכיכובו של אורלנדו, 'Seed of Chucky' (סרט המשך שלישי ל'משחק ילדים') - בכיכובם של בראד דוריף (גרימא) ובילי בויד (פיפין) ו'יומני הנסיכה 2' - שם תוכלו למצוא את ג'ון רייס דיוויס (גימלי)

LeAnNe

New member
יומני הנסיכה 2../images/Emo99.gif../images/Emo62.gif

אני חייבת לראות את זה..

מה?????????????

הוא מצשחק בקומדייה המאוד מציחקה וטובה הזאתי!!!????!?!?!?!?!!?!??! נהדר!! אני ממש מופתע! יופי לו!!! אבל למה בלי חולצה???? מעולה!!!! אגב הסרט הזה כבר יצא? אם כן אז זה לא קצת באיחור? (50 דייטים ראשונים)

aniviel

New member
תוספת ../images/Emo26.gif ...

הסרט 'כנופיית נד קלי' בהשתתפותו של אורלנדו בלום שמשחק שם לצד הית' לדג'ר (המאוד חתיך
) וג'פרי רש (שמשחק גם את קפטן ברבוסה ב'שודדי הקאריבים') יצא לDVD. הרגע לקחתי אותו מהבלוקבאסטר למרות שראיתי אותו כבר מזמן, אבל בלי תרגום, אז עכשיו לקחתי אותו עם תרגום... אני אודיע לכם איך זה
אבל קודם אני רואה את 'להרוג את ביל 1' שגם אותו לקחתי

אויי תגידי לי אח"כ איך זה....

"להרוג את ביל 1" כי לא ראיתי את זה ואני רוצה לדעת אם זה שווה.

Chakotay

New member
תראי תראי תראי!

לדעתי הסרט גדול! הסרט קצת שונה ממה שטרנטינו עושה רוב הזמן, וזה רובו אקשן אבל הסרט פשוט טוב! איכותי ומוסיקה גדולה! והסרט השני פשוט הרבה יותר טוב עם כמעט בלי אקשן אבל המון דיאלוגים שנונים שרק טרנטינו יכול לכתוב! פשוט סרט גדול!

aniviel

New member
../images/Emo32.gif להרוג את ביל 1...

אני לא ארחיב, רק אגיד שהאקשן בסרט, מצד אחד, הוא טיפשי, מזכיר את סרטי המאטריקס וסרטים של ג'קי צ'אן. מה לעשות חח
אבבבבבבל מאוד נהניתי מהסרט. מאוד מאוד אומנותי ויש בו משהו מאוד מיוחד, אני אפילו לא יודעת מה חח
אבל פשוט נהניתי. הפסקול מדהים, הצילום עוד יותר מדהים. סרט מאוד איכותי והעלילה והרעיון יפים. רק כמו שכבר אמרתי, קטעי האקשן קצת טיפשיים, אבל לא נורא, זה נחמד
חשוב לציין שהסרט גם מאודדדדד אלים, אבל גם זה נחמד חח ראיתי הרגע גם את 'כנופיית נד קלי' עם אורלנדו. גם נחמד. קצת משעמם ומייגע לעיתים אבל זה סיפור אמיתי, אני תמיד נותנת פלוס רציני לסיפורים אמיתיים חח... ומאוד מאוד עצוב...

Chakotay

New member
אהממ....

לדעתי קטע האקשן היחיד שהיה מעט טיפשי(אבל יפה) זה הקרב נגד "The Crazy 88". והסרט השני כמו שאמרתי יותר יפה כמעט בלי קטעי אקשן אבל יש יותר דיאלוגים טובים.....

Chakotay

New member
ואיך שחכתי!?!??!

בסרט השני יש את דיויד קארדין!!! הגדול!!! והוא משחק שם מצוין! מי שלא מכיר הוא שיחק בשנות ה 60' בסדרה ששמה "Kung Fu" והעשה את סדרת ההמשך שלה בשנות ה 90' "Kung-Fu The Legend Continus" השחקן די נעלם הרבה זמן, וטרנטינו החייה אותו, כמו שעשה ל טרבולטה ב "Pulp Fiction".

Chakotay

New member
איזה ספוילר יש פה?!?

זה שידויד קארדין משחק את ביל ידענו מהסרט הראשון! הוא היה אפילו כתוב בקרדיטס והראו אותו בטריילר!

Nimst

New member
התייחסתי לשתי ההודעות

ומה עם מי שלא ראה את הסרט הראשון? ומה עם מי שלא ראה את הטריילר, בדיוק בשביל להמנע מספוליירים?

Chakotay

New member
מי שלא ראה את הראשון זאת

בעיה שלו, הראשון כבר ישן וכבר הגיע ל DVD. ועוד משהו לא ספילרתי על הראשון, והיה ידוע הרבה לפני שהראשון אפילו יצא שדיויד קארדין הוא ביל. זה לא נחשב לספוילר!

Chakotay

New member
אהמממ...

אז הגיע הזמן שתראי את הסרטים!!!! ולא ספיילרתי כלום, ממש כלום. כפי שאמרתי לא כתבתי כלום שכבר לא היה ידוע לפני, הרבה לפני הסרט הראשון.

Nimst

New member
הגיע הזמן, רק שאין לי זמן..

בכל מקרה, אני מאוד משתדלת לדעת כמה שפחות על סרטים שאני מתכוונת לראות (וספרים שאני מתכוונת לקרוא), ולכן אני גם לא יודעת את מה ש"כבר ידוע לפני הסרט הראשון". זו השריטה שלי, מה לעשות.. אני טיפה אובססיבית בעניין.

תודה על העידכון!

אני כל כך רוצה לראות את The Yank! גאד שיסיימו לצלם כבר! אוייי ואני ממש מפחדת לראות אתהסרט של בילי seed of chucky עדיין יש לי סיוטים מהסרטים האחרים האלה.

למעלה