עוד חדשות שחקנים...

Y. Welis

New member
אגב מבהילים, הטריילר של ואן-הלסינג

שבערוץ 2, מזכיר מאוד בשילוב הקטעים את סרטי הטרילוגיה - נופי הרים; מפלצות של אפקטים; תלבושות דומות ועיירות ציוריות. השפעה טובה ראשונה.

Lara145

New member
תגידו....

תגידו יש איזו דרך שבה אני יכולה ליצור קשר עם השחקנים של שר הטבעות?

aniviel

New member
כן... ../images/Emo26.gif

כתבתי על זה מספר פעמים. אני חברה במספר פורומים של 'אוספי חתימות'. הם שולחים מכתבים למופרסמים בבקשה לחתימות ובדרך כלל מקבלים תשובות. הם גם יודעים להבדיל מתי זה באמת השחקן חותם ומתי מישהו חותם בשבילם, זה דיי מפחיד
בכל מקרה, אם את רוצה כתובת של שחקן מסויים או אפילו כתובת של סט צילומים של סרט שאחד השחקנים מצלם כעת, אני יכולה להשיג לך. רק תתני לי שמות
אני גם אגיד לך מי ידוע בתור אחד שמחזיר תגובה ומי לא.

Chakotay

New member
יש לך מושג אם

לוסי לו מחזירה תגובות ? או שאת יכולה לברר?

Lara145

New member
הנה

תודה!! את יכולה להשיג לי את הכתובת של אלייז'ה ווד הוא מחזיר בכלל תשובות?? איך יודעים שזה הוא באמת??

אלייז'ה בדרך כלל מחזיר תמונה חתומה.

אבל זה לא חתימה אמיתי. זה צילום. *לא יודעת איך להסביר*

Lara145

New member
עוד שאלה...

אבל לאן אני צריכה לשלוח כדי שיחזירו לי תמונה חתומה?

aniviel

New member
לוסי לו, דומיניק ואלייז'ה...

לוסי לו - אני לא מכירה אף אחד שהצליח לקבל ממנה תשובה והמון ניסו. סורי. נראה שהיא סנובית לא קטנה...
חח אלייז'ה ווד ודומיניק מואנגהן (לרה, שלחת לי מסר בנושא אז הנה התשובה), אין לי בעיה לתת לך את הכתובות שלהם אבל קחי בחשבון ששניהם לא מחזירים הרבה תגובות. דומיניק היה מחזיר פעם הרבה אבל בשנה האחרונה הוא ממש הפסיק, לא יודעת למה. כנראה גם נהיה סנוב
חח אלייז'ה כמעט ובכלל לא מגיב דרך הכתובת של הסוכנות שלו (שזו הכתובת הרגילה שיש לי כאילו) אבל הוא מגיב מדי פעם דרך סטים של סרטים שהוא מצלם. ברגע זה הוא מצלם מספר לא קטן של סרטים אז אני יכולה לנסות להשיג לך כתובת של אחד מהם או יותר אפילו אם את רוצה ותוכלי לשלוח את המכתב לשם, הסיכוי שתקבלי משם תגובה הוא הרבה יותר גבוה מהסיכוי לקבל מהכתובת של הסוכנות תגובה...

aniviel

New member
ויגו...

לא סנוב, אלא צנוע
הוא פשוט לא מוכן לקבל מכתבים כי הוא לא נהנה מהתהילה, והוא הכריז על זה רשמית. דום לא, דום עוד מקבל מכתבים, הוא פשוט לא מגיב חח

אני ממשיכה למחות.....

*אני נהנית עזבי* או קיי נגיד שהוא סנוב. סבבה. גם כול השאר סנובים. טוב לא כווולם אלא רק בודדים. כמה מהם. חלקם.

פרפר15

New member
הוא לא סנוב

הוא פשוט מקבל מלאאאאאאאאאא מכתבים מה יש לא כוח לענות על כולם

Chakotay

New member
תודה...אני מניח שאין טעם לנסות

לשלוח הודעה ללוסי לו \:

Lara145

New member
וואיי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואיי תודה!!!!!! את יכולה לשלוח לי מסר עם הכתובת?? תודה!!! ועוד פעם תודה!!!

למעלה