עידכון על מקפליי

butbut

New member
אני חושבת שמקפליי עומדים עכשיו על גל

ענק של מעריצים חדשים. הספייס גילרז יכולות לפרוש-הן היו על גל של מעריצים בתקופה של בריטני\כריסטינה\וג'סטין\והבקסטריטבויז..שזאת הייתה תקופת ההיפ-הופ. ובכלל הם התפרסמו לגמרי בזמן האחרון. אני חשובת שהם יצליחו לגבור על הספייס גילרלז..בקשר לבקסטריט בויז עוד נראה >ץ. והלהקה האחרת שאמרו,כן גם היא מתחר די קשה.. אז מקפליי יהיו שניים,זה גם כבוד.

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif אני יודעת שלא מנצל"שים עידכונים אבל...

זה מציק לי! דיפדפתי לי לתומי במאגר התמונות של דאגי שיש אצלי במחשב ונתקלתי לי בתמונה אחת מהופעה שלהם במועדון של ההומואים שהלבישו את דאגי כמו אישה...אוקיייי עכשיו תסתכלו טוב בצד ימין מישהי יכולה להסביר לי מזה הדבר הזה שמבצבץ לדאגי מבעד לגרביונים ולבוקסר הירוקים?!!?אני חצי לילה מנסה לפענח אם זה מה שאני חושבת שזה....ואם זה כן דאגי שלנו לא קטן ביכלל!!!!!!!

butbut

New member
חחחחחחחXDDDDDDDDD

חח איזה חמוד האריעם המקלות תקועים שם ככה=] ואין מצב שזה מה שאת חושבת שזה . כי יש עליו שכבות!! בוקסר+תחתון+גרביון...ככה שאני חושבת שזה סתם משהו של התחתון הירוק הזה.תחרה או משהו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אללה איסטור איך חשבת על זה. וואייייייייייייייי קרע אותי גםאני תמיד מנסה לשים את המקלות כמו הארי, אבל הם נופלים לי לתוך המכנסיים. קקי .____________.

1AnastaciA1

New member
זה בטוח חורXD

אם זה לא היה חור כל העיתונים היו מדברים על זה והיינו יודעת מזה
XDDDDDDDDDDDDD

shakedy69

New member
אין מצבבב זה פשוט ענק!!!

אני בוהה בתמונה הזאת כבר לפחות חצי שעה ואני בשוק...יאווו מה יש לו שם?! ככה זה שבנים הולכים עם בוקסר הכל משוחרר שם ומדלדל שם חחח כניראה ביגלל זה הוא לא אוהבת ללכת עם תחתונים כי עם תחתונים הכל מקופל בפנים וזה לא נוח, עכשיו אני מבינה אותו...אבל לא שיערתי שזה כלכךךךךךךךך_____שזה צריך לצאת מהבוקסר! בטח ההומאים שמה יצאו מגידרם ובצדק, לא רואים דבר כזה כל יום חחחחחחח דאגי דאגי דאגיייייי......תבוא לפה!!!!!!!!

מאיושSP

New member
חחחחחח זה נראה כמו סתם חור בגרביוןXD

אבל קרעת אותי עם המחשבות שלך!!

Bleed for Me

New member
בפעם הבאה בברקשה תנצלשי שרשור אוף ונצלש

יש כל כך הרבה כאלו פה ואתם עדין מנצלשים שאלונים וכ'ו. זאת פעם אחרונה שלא מחקתי הודעה כזאת.

Charley XD

New member
חחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק !

ואני עדין צוחקת ...!!!!! XD דאגי הזה ... והארי !!!!! גרררר שלמות וגם התחת שלו !!!!!!! וגם הדראמסטיקס !!!!!!!

m i c k e y 15

New member
למה הם בכלל משחררים

אלבוםש ל להיטים הכי גדולים...אני לא מביה אותם זה מהזה לא מתאים. זה כמו JML... לודעת נשמע לי מוזר....ועוד אם כל הלהקות שישחררו באותו זמן..פפפפ אנירוצה לראות מה יקרה..

butbut

New member
../images/Emo26.gifBOOOM!!!!!!|ימי| זה מה שיקרה..

תמיד הם משחררים בזמנים לא טובים ><. חחXD

למעלה