ערבי היא לא מילה גסה

gogi000

New member
../images/Emo26.gifערבי היא לא מילה גסה

הגזענות והאפליה מפעפעות במדינת היהודים, הן הורסות כל חלקה טובה, ולא משאירות סיכוי לדו קיום לשרוד תחת עביה השחורים של הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון. כ20% מאוכלוסייתה של מדינת ישראל הם ערבים ילידי הארץ, אין ספק שרובם המוחלט של ערביי ישראל נאמנים למדינתם, אומנם הם לא שמחים ביחס של המדינה כלפיהם ולכן גם משמיעים קולות נגד ונאבקים על זכויותיהם כמו שעושה כל מיעוט מופלה במדינה דמוקרטית, אך בשורה התחתונה הם נאמנים למדינתם ורוצים לחיות בדו קיום ואחווה עם הרוב היהודי במדינה. לצערי הרוב היהודי לא מושיט יד למיעוט הערבי כדי לחיות בדו קיום אמיתי, והסיבה היא שיש חוסר הכרה משווע של הערבים, רוב הערבים בישראל חיים בערים משלהם וישנן רק ערים מעטות שהן מעורבות. לכן רוב היהודים מכירים את הערבים רק מהתקשורת, התקשורת רוצה רייטינג, רוצה אש אמיתית, וכאן נכנסת לפעולה תורת המשחק, כמו בכל סיפור צריך שיהיה צד טוב וצד רע, כך גם בסיפורים שמאכילה אותנו התקשורת, אין מקום לשני צדדים טובים , צריך שיהיה גם צד רע ולכן תמיד הערבים מקבלים את תפקיד השחקן הרע. הרי הצופה התמים צריך לגלות אמפטיה כלפי צד מסוים ולגלות שנאה כלפי הצד האחר, אם השחקן הרע ישחק גם בתפקיד השחקן הטוב זה יוצר בלבול אצל הצופה, בלבול פירושו שעמום פירושו חוסר רייטינג. התקשורת לא יכולה לחיות בחוסר רייטינג ולכן מקריבה את הערבים בגיליוטינת הרייטינג. ומרימה את דגל הגזענות בחצר המזבח תחת הסיסמה "ערבי טוב הוא ערבי בקבר". לא רק התקשורת אשמה במצב, גם הסכסוך הערבי-ישראלי יש לו חלק ניכר, ליהודים במדינה יש אויב והוא הערבים, לכן הם רגילים לשנוא את הערבים, גם אם מדובר בערבים שחיים איתם הם ישנאו אותם בגלל שמדובר בערבים. עובד מסוים שמנסה להתקבל לעבודה צריך לעבור כמה סינונים, בסינון הראשוני עובדת מסננת האפליה, המסננת סורקת את קורות החיים ואם היא קולטת את המילה ערבי היא ישר מעבירה את הקורות חיים למגרסה וגורסת איתם את חלומו של אותו ערבי. מבחינת המסננת הערבי הזה הוא אותו ערבי שהתפוצץ במועדון הדולפינריום. ערבי שמתמזל מזלו ומוצא עבודה הוא בד"כ פותח את הפתח לערבים אחרים להתקבל לאותה עבודה, כי אותו מעביד שקיבל את הערבי לעבודה נוכח לדעת שכל מה שחשב על ערבים היא סטיגמה שפעפעה בראשו, ישנם ערבים טובים שגם חיים, הם אפילו איכותיים ומשקיענים יותר מהיהודים כי הם רוצים להוכיח את עצמם. לכן אותו מעביד הולך ומחפש עוד ערבים. הגיע הזמן שהיהודים יכירו את הצד השני, לא דרך התקשורת ולא דרך סטיגמות, הגיע הזמן שיידעו שהערבי הוא בנאדם כמוהם, שרוצה לחיות באחווה, בשלום ובבטחון. יש לו את אותם חלומות ואת אותו רצון להצליח בחיים. אני גאה בהיותי ערבי, אף פעם לא התביישתי בערביותי ולא ניסיתי להסתירה כדי להצליח לעבוד על משמרת האפליה, אפשר לעבוד על כל העולם אבל לא אוכל לעבוד על מצפוני, מי שרוצה אותי שיקבל אותי כמו שאני, ערבי בן ערבי בן ערבי. כי ערבי היא לא מילה גסה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo45.gif נהניתי מכל מילה

הם לא מאמינים שהערבים נאמנים למדינה בגלל שהערבים מעזים לפצות את פיהם ולטעון לקיפוח ואפליה. שוב גוגי, אהבתי את הפוסט, אני מניחה שהוא מבטא את עמדת רוב ערביי ישראל.

fifanowftw

New member
רק בגלל זה?

לא קשור לזה שיש כאלה שמזדהים עם אויבי ישראל, כמו במלחמת לבנון האב שהודה לנסראללה שכינה את ילדיו שהידים?

gogi000

New member
הרוב המוחלט לא מזדהה

זה שאתה מביא לי מקרה אחד, או 100 מקרים או אפילו 1000 מקרים לא אומר שהרוב מזדהה עם אויבי המדינה, תאמין לי אם 10% מערביי ישראל היו מזדהים עם אויבי המדינה והיו משתפים פעולה עם ארגוני הטרור, בישראל היו פיגועים פי 1000 משיש עכשיו, נאמנות ערביי ישראל אינה מוטלת בספק. זכותם של ערביי ישראל להזדהות עם סבל הפלסטינים כי הם בעצמם במקור פלסטינים, כמעט לכל משפחה בארץ יש משפחה בצד השני, זה שאנחנו מזדהים עם כאבם לא אומר שאנחנו מזדהים עם ארגוני הטרור ועם אויבי ישראל.

respecta1

New member
זה ממש לא מיעוט

ובטח שאי אפשר להשווות אותו למיעוט אצלנו אצלנו זה 0.0 משהו אצלכם זה כמה עשרות אחוזים טובים אם לא רוב אז קרוב לזה

THE WIZARD 55

New member
באמת רספטה?

בוא נגיד כמה יהודים בגדו בשיראל? להזכיר לך את כל אלה שחברו עם האוייב או גילו סודות גרעין ואחר כך, מה עם כל המחבלים היהודים שרצחו ערבים..

respecta1

New member
נו באמת היו איזה 3-4 מקרים

הכי מצחיק את אומר "או גילו סודות גרעין" יש אחד גילה מה זה או גילו וצודקת אם זה היה תלוי בי כל שמאלני קיצוני היה נשלל ממנו אזרחות מידית אבל נשפט על בגידה בזמן מלחמה אבל עד אז
קיצר איזה 3 "מחבלים" (זה לא מחבלים זה חולי נפש.. בכל ארץ אחרת אז הם לא היו הולכים לירות בערבים אלה סתם היו נכנסים לתיכון\קולג' ומתחילים לירות באנשים) יהודים ואחד עלוב שגילה סודות מדינה והיה צריך להשפט לעונש מוות על בגידה בזמן מלחמה..ישראל במלחמה קיומית כל שניה מ60 שנות קיומה =\ אבל בכל מקרה אין מקום להשוואות

THE WIZARD 55

New member
ומה עם היו טננבואים או איך שקוראים לו

יש הרבה שאתם עוד לא יודעים עליהם בטח
אתה אמרת 0 מקרים, אני הוכחתי אחרת..כלומר הטענה שלך מופרכת. כלומר אני צודקת, אתה טועה. חחחח תבין מה כתבתי..יום טוב

respecta1

New member
חחח לא הבנת

אמרתי 0.0 משהו יעני התכוונתי זה 0.00003 לא התכוונתי 0 :p

גידעון1

New member
וויזרד הוא רשם 0.0 משהו מקרים

כשרושמים 0.0 משהו מקרים הכוונה שהאחוז שואף לאפס עקב מקרים ממש מועטים ביחס לאוכלוסיה

aviadbarel

New member
טננבאום הוא חלאת אדם אבל הוא לא בגד

הוא סוחר סמים שנסע לעשות עסקה מפוקפקת, והסיבה היחידה שכל כך התאמצו להחזיר אותו היא בגלל הידע שהיה לו מתוקף תפקידיו בצבא. הוא היה ממקימי יחידה סודית (לא משנה איזו) והוא היה בתפקיד מרכזי מאוד אחר כך, שמגלם בתוכו ידע רב תחומי ומשלב כל מיני תפקידים. לכן טרחו להחזיר אותו לארץ, ולכן גם הוא לא נשפט על עבירות הסמים שהוא ביצע ועל המצב בו העמיד את ישראל, כי הוא התנה את שיתוף הפעולה עם חוקריו בקבלת חנינה, ומה לעשות, עדיף לתת לסוחר סמים להלך חופשי, אבל לדעת מה חיזבאללה יודעים, מה הוא סיפר, מה הוא שיקר וכו'. ושיתלו את הנבלה הזה, חתיכת כלב קטן שסיבך מדינה שלמה בשל עסקת סמים.

גידעון1

New member
וויזרד אני אשמח אם תזכירי לי כמה יהודים בגדו

בישראל. יהיה מעניין לראות לאיזו תובנה תגיעי מבחינת כמות הבוגדים היהודים מול הבוגדים הערבים.

THE WIZARD 55

New member
אין לי מושג, אבל נראה לי שגם טננבאום

היה מעורב באיזה משהו אפל...רק שלא רוצים לפרסם. רציתי רק להראות לרספקטה, שיש גם יהודים שבגדו במולדתם וישנם יהודים מחבלים שרצחו ערבים. בכל קבוצה יש מיעוט שסרח

גידעון1

New member
את לא הוגנת

את דווקא מאלו שאני מחבב בפורום(ואין הרבה כאלה) ולכן אני מראש מתנצל אם אני נשמע תוקפני. רשמת ואני מצטט: "בוא נגיד כמה יהודים בגדו בישראל? להזכיר לך את כל אלה שחברו עם האוייב" עכשיו את רושמת לי שאין לך מושג(טננבאום סוחר סמים אך לא בוגד) אז כיצד תזכירי לrespecta1 את כל אלה שחברו לאויב אם אין לך מושג?

THE WIZARD 55

New member
חחחח גדעון

אפשר להמציא תירוץ שאני חולה עם חום
? האמת שהבנתי שאמר שלא היו בכלל בוגדים 0.0 אז הזכרתי את וענונו, וטננבאום, שלדעתי בכל אופן זה לא היה רק סחר בסמים. כל אלה= 2 אנשים שידועים לי:) אני תמיד הוגנת, למרות שלפעמים אני נוטה להקצין כשאני נתקלת בקיצונים.

גידעון1

New member
עכשיו באמת עשית אותי סקרן

ח"כ לשעבר בשארה שברח מהארץ והלך להפגש עם חסן נסראללה לא נחשב בעיני ערביי ישראל בוגד אבל טננבאום שנחטף ללבנון כן נחשב בוגד?

THE WIZARD 55

New member
מי אמר שלא נחשב בוגד

לדעתי הוא בגד קודם כל בערבי מדינת ישראל במעשיו הכפיש את כולם. שישאר איפה שהוא נמצא ושלא יחזור, אני לא סובלת אותו באופן אישי. לא יודעת מסביב לטננבאום היתה אפילה, בכלל כל מי שיוצר קשר עם אויב המדינה, זה לא מריח טוב.

gogi000

New member
זה מחיר הדימוקרטיה

אחד מהעקרונות הבסיסיים של הדימוקרטיה הוא שיוויון, ברגע שמדינה דימוקרטית אינה מיישמת את העקרון הזה אז יש זכות למיעוט המופלה לפצות את פיו ולהאבק למען זכויותיו ושיוויונו. אם המדינה היתה דיקטטורית אז כל מנייק ערבי שהיה פוצה את פיו היה נתלה בפומבי. ברגע שהיא רוצה להיות דימוקרטית היא צריכה לאפשר למיעוט שבה להאבק על זכויותיהם.

respecta1

New member
שתי הדברים העיקריים שכתבת בהודעה שקריים

אתה מתלונן על התקשורת שהציגה את הצד ישראלי טוב ואת הצד הערבי רע??????? על איזה תקשורת בדיוק אתה מדבר?? בטח שלא על התשקורת שיש בארץ שרובה שמאלני בצורה מוצהרת וכל אופי התקשורת הוא שמאלני שבשנים האחרונות בהחלט נהיה מילה גסה ב15-20 שנה אחרונות נהיה מהפך בשמאל משמאל מצוין וגאווה למדינה שכאלה שחשבו אם הם רוצים מלחמה- להביס אותם אם הם רוצים שלום - לרוץ לחבק אותם השמאל נהיה יותר ויותר קיצוני והיום שמאלני מתון זה אחד שפעם היה נחשב שמאל קיצוני שבקיצוני וימני מתון היום.. פעם היה נחשב ה-שמאל אז אם אופיה של התשקורת בארץ היום שמאלני, תהיה בטוח שממש לא מציגים את ישראל בטוב ההפך הוא בדיוק הנכון בקיצור זה לגבי התשקורת בקשר לעוד משהו הזוי שכתבת
"אין ספק שרובם המוחלט של ערביי ישראל נאמנים למדינתם" תלוי על איזה מדינה אתה מדבר אם פלסטין אז צודק אין ספק נאמנים חברה שיוצאים ממנה מאות אם לא אלפים טרוריסטים, אתה לא יכול להגיד שרובה נאמן למדינה כי אם יוצאים ממנה מאות אם לא אלפי טרוריסטים..זה מראה משהו על אופי החברה.. כי מחברה ששונאת ומגנה טרור, לא יכול לצאת אחוז כזה גדול של טרוריסטים לעומת זה רק מחברה עם אופי אנטי ישראלי יכול לצאת כזה אחוז..

למעלה