פיטר

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif פיטר ../images/Emo36.gif

בדרך מוזרה ומיוחדת, מר ג'קסון הולך לקבל ממני מכתב
אני כמובן גם אספר על הפורום ואאחל לו מזל טוב על כל הזכיות. מי שרוצה שארשום אותו גם כן על המכתב, שישרשר לכאן את שמו או שישלח לי במסר. אני רוצה שפיטר יראה כמה אנחנו מעריכים אותו אפילו בארץ קטנה כמו ישראל

ChipiM

New member
חח- שכחתי לכתוב באנגלית את שמי:

Meital Swissa {יש הרבה דרכים לכתוב את השם משפחה שלי...}

moe777

New member
מגניב,

אם כי לי אישית אין שום שאיפה לציין את שמי בפני מר ג'קסון, רציתי פשוט לשאול על איזה נושא תרצו לנסח לו מכתב ובאיזה אופן הוא יקבל אותו, זה פשוט מסקרן

אלרוס

New member
אבל רק אתה

אני אישית חושב שהשלישי שווה לראשון, השני הכי פחות טוב (גם מבחינת אמינות)...

תכניסי גם אותי בבקשה ../images/Emo13.gif

בר לשם ולדעתי, השלישי עולה על כל סרט שהוקרן אי פעם.....

פרפר15

New member
תכניסי אותי

daniel akrish (girl( את יכולה להוסיף שאני גם מעריצה גדולה שלו ושאני יהיה גדולה אני יהיה במאית גדולה בדיוק כמוהו קצת היתחנפות לא תזיק חחח(לא לירשום את זה)

וואללה?!../images/Emo70.gif

תספרי איך את מתכוונת לשלוח לו...פלליייזזז!!!!
שר הטבעות שולט!!

תכניסי אותי!!!

תגידי לו (אישית ממני {שם אלמוג כדי שיידע} ) שאני מאוד אוהב את הסרטים שלו והוא עושה עבודה מדהימה. וגם שבחירת השחקנים הייתה מצוינת!!! ואת יכולה בבקשה לשאול אותו שאלה - למרות שזה קצת חורג מהספר אולי הוא בכל מקרה יוכל להוסיף עוד שחקנים משר הטבעות לסרט ההוביט. תשאלי אותו טוב? ואני לא מדבר רק על בילבו, גולום וגנדלף. אני מדבר על שחקנים נוספים כמו פרודו (עם 10 אצבעות) במידה והוא היה מספיק בוגר באותה תקופה. ואולי כל שאר ההוביטים (במידה וגם הם היו מספיק בוגרים באותה תקופה). או כמו שחקנים נוספים שאפשר לשלב אותם בסרט (לגולאס במיוחד למרות שאני לא מוצא קשר ביינו לבין בילבו). ומתי הוא מתחנן להתחיל לביים את הסרט הזה? תוכלי לשאול זאת גם?

very dark girl

New member
זה מוזר..../images/Emo110.gif

למען האמתך אני לא מעריצה את ג'קסון אלה אלה את טולקין אבל אני חייבת להודות שהוא עשה עבודה מצויינת! תכתבי אותי! Rachel Nulman

FRAIFY

New member
תכניסי גם אותי...

ובהזדמנות תשאלי אותו למה ארווין ולא גלורפינדל מציל את פרודו בסרט ה-1? למה 80% מהסרט ה-2 ממוקד במצודת הלם? למה רק אראגורן גימלי ולגולאס נכנסים לנתיב המתים? למה הוא העלים 1000 אבירים בסרט ה-3{צבא דול אמרו'ת}? למה צבא האל מתים הגיע לפלאנור ולא אראגורן עם תגבורת האבירים מעריי גונדור? למה אלרונד מגיש לאראגורן את אנדוריל ולא אחד מן הדונאדאין? בכל אופן 6 שאלות אני חושב שזה מספיק,עם כל הכבוד לפיטר ג'קסון ולסרטיו אני חושב שבצורה מסויימת הוא דיי פגע במה שטולקין כתב,כי לא זה מה שטולקין כתב או רצה
... *}אני לא ישקר ויאמר שלא אהבתי את הסרטים\לפיכך אהבתי אותם מאוד אבל הם יכלו להראות לגמריי אחרת אילו ג'קסון היה נאמן יותר למקור הספרותי,ולא למקור ההוליוודי{אגב מישהו הזכיר את ארווין שנדחפת בכל פינה בסרט?או את לגולאס שבחץ אחד הוא פוגע בסולם והורג אלף אורקים{שני הצריחים}ובקפיצה אחת הוא משתלט על נפיל{שיבת המלך}...

אלרוס

New member
אוקיי

אני מסכים אתך ברוב אבל במקרה " למה אלרונד מגיש לאראגורן את אנדוריל ולא אחד מן הדונאדאין?" כי זה לא ככה בספר, השאלה האמורה להשאל כאן היא למה הוא לא קיבל אותה כבר בריבנדל. ושאלה 2 ממש לא לעניין, זו לאמ טעות אלא נתינת יותר זמן... רק הוסיף.

FRAIFY

New member
אהמממ...

"הלברד הדונדן אני,נוטר מן הצפון,"קרא האיש. "אנו מחפשים את פלוני,ארגורן בן ארתורן,והוגד לנו כי ברוהן הוא נמצא." הוא לא קיבל אותה בריבנדל כי עדיין לא חישלו אותה באותה עת. לפי דעתי חלק גדול מן הסרט ה-2 מבוזבז במצודת הלם,הוא יכול בחצי מהזמן הזה להוסיף עוד סצינות מהספר-וחבל שהוא לא עשה ככה{על הבילבול בין הפרקים דיברנו?}

אלרוס

New member
אני אמצמץ עליך (זכויות של יותם)

תקרא שבו, את אנדוריל הוא קיבל בריבנדל, הלברד נתן לו את הדגל שתפרה ארוון.

Sha2000

New member
תרשמי אותי בשם שי ותגידי לו

ממני שהסרטים שלו מצויינים בזכות השינויים והוא עשה עבודה מצויינת

למעלה