פיטר

כמה דברים

פרודו ושאר ההוביטים לא יוכלו להופיע ב'ההוביט' כיוון שבאותה תקופה הם לא נולדו עדיין{משהו כמו שלושים שנה לפני}. רוב הסיכויים שאם יצא סרט כזה "ידחפו" לשם את לגולאס כיוון שבספר הגמדים נשבו ע"י תרנדויל, מלך האלפים שביעראופל שהיה אביו של לגולאס.

אלרוס

New member
אבל למה?

תראי, הוא יכול לשכור אותם בתפקידים אחרים כמו ג'ון ריס דייוויס כתורין לדוג' אבל את הדמויות זה פשוט יהיה נורא, זה סתם עיוות, פרודו נולד 28 שנים מאוחר יותר, כך גם האחרים (בסביבות ה30 שנה) לגולס דווקא הכי הגיוני, הוא הבן של תרנדויל מלך יעראפל שהגמדים ובילבו נשבו אצלו ואחר כך הוא השתתף בקרב חמשת הצבאות.

אני בן!!!!!

מבינה???? אני בן!!!!!!! לא תראי! תראה!!! בזכר!!!!!! אני בן!!!!! ולא היייתי בטוח אם ההוביטים נולדו באותה תקופה לכן כתבתי "אלא אם הם לא נולדו באותה תקופה" ברור??? ואני בן!!!!! אני בן אני בן אני בן!!!!!! אני בן!!!!

אלרוס

New member
בסדר, את בן, ולכן גם מעריצה

של לגולס, חוץ מזה, הם לא חלק מהסיפור אז למה להכניס?

אני לא מעריץ...

אני פשוט אוהב את השחקן הזה בדיוק כמו שאני אוהב את איאן מקליין, קיפר ודונלד סאת'רלנד, רואן אטקינסון וכו'....

רשמת:

"במידה וגם הם היו מספיק בוגרים באותה תקופה" אבל למה להיות קטנוניים.

תוסיפי אותי.. ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ואני מניחה שאת יודעת כבר את השם המלא שלי..
(הודות לי ולכינויים המקוריים שלי לפני איזה שנתיים..
)

•aniviel•

New member
.... ../images/Emo26.gif

אוקי, כל מי שרשם לי כאן את השם שלו וכל מי שגם שלח לי מסר עם השם, אני מוסיפה אותכם
יש לכם זמן לשלוח אלי עד יום ראשון. שאלות. טענות, מענות וכדומה אני לא מוסיפה בגלל העובדה הפשוטה שאני מכינה לו מכתב אישי ארוך למדי גם ככה. דברים שאני חייבת לומר לו ולא הייתה לי הזדמנות להגיד בפרימיירה באנגליה. חוץ מזה אני גם אספר על הפורום ואכתוב איחולים חמים על הזכיות באוסקר פלוס כל השמות של המאחלים מהפורום. אני גם מתלבטת אם לשלוח לו תמונה או מתנה קטנה מהארץ... חשבתי אולי על חמסה - המתנה הישראלית הכי סטנדרטית. להמשך המזל הטוב בעתיד
(אני תמיד קונה חמסות לאנשים מחו"ל חח, הם מאוד אוהבים את זה) הסיכויים שהוא יקרא את זה הם אפסיים, והסיכויים שהוא יגיב עוד יותר אפסיים. אבל זה שווה לנסות. כמה אני כבר מפסיקה מזה? 10 שקל על משלוחה?
לירון

פרפר15

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo149.gifאנשים חג שמח../images/Emo152.gif../images/Emo148.gif

למעלה