תזמיני לשעה מוקדמת יותר וכך לא נגביל אף אחת. אני אשתדל להגיע מוקדם אבל לא יכולה להבטיח
מ מעיןבר New member 27/12/04 #24 תזמיני לשעה מוקדמת יותר וכך לא נגביל אף אחת. אני אשתדל להגיע מוקדם אבל לא יכולה להבטיח
ר רות י New member 27/12/04 #29 זה לא מאוחר, זה יחסית שעה סבירה. אני צריכה להשכיב 2 בנות לישון, לארגן ארוחות ערב לשתיהן, לקלח. ולפני זה, זה מוקדם מדי. ובכל מקרה, בעלי מגיע מהעבודה היום רק ב- 20:45.
זה לא מאוחר, זה יחסית שעה סבירה. אני צריכה להשכיב 2 בנות לישון, לארגן ארוחות ערב לשתיהן, לקלח. ולפני זה, זה מוקדם מדי. ובכל מקרה, בעלי מגיע מהעבודה היום רק ב- 20:45.
ב בלינקה New member 27/12/04 #21 אני מגיעה ברכבת לת"א כבר בשש בערך (עם שחר, שתיסע אח"כ עם אבא הביתה). אם למישהו (אורנה?) בא להיפגש מוקדם.
אני מגיעה ברכבת לת"א כבר בשש בערך (עם שחר, שתיסע אח"כ עם אבא הביתה). אם למישהו (אורנה?) בא להיפגש מוקדם.
ר רות י New member 27/12/04 #28 איזו רכבת. אני גרה ממש בסמוך לרכבת מרכז, ויכולה לארח אותך אצלי. אני יודעת שזה רעיון חדשני ומהפכני, אבל תחשבי על זה.
איזו רכבת. אני גרה ממש בסמוך לרכבת מרכז, ויכולה לארח אותך אצלי. אני יודעת שזה רעיון חדשני ומהפכני, אבל תחשבי על זה.
ב בלינקה New member 27/12/04 #30 אכן רעיון חדשני ומהפכני ../images/Emo13.gif אבל את כבר השניה שמציעה לי. תודה אנחנו באות לעזריאלי, כי אבא עובד בקריה. בינתיים כבר קבעתי עם חבר בעזריאלי, והוא יקפיץ אותי אח"כ לר"א. איך אני שמחה שאני חוזרת למרכז
אכן רעיון חדשני ומהפכני ../images/Emo13.gif אבל את כבר השניה שמציעה לי. תודה אנחנו באות לעזריאלי, כי אבא עובד בקריה. בינתיים כבר קבעתי עם חבר בעזריאלי, והוא יקפיץ אותי אח"כ לר"א. איך אני שמחה שאני חוזרת למרכז
מ מאז New member 27/12/04 #23 אני לא אוכל להגיע יש לי אורחים הערב (ועל הפחד שלי ממפגשי פורום אולי אדבר פעם בשרשור נפרד)
א אדר שלי New member 27/12/04 #20 ../images/Emo26.gifבנות, מי נוסעת איתי?../images/Emo36.gif בנות האזור, אנא התפקדו או שלחו לי מסר ואם יש מישהי אחרת שרוצה שנאסוף אותה בדרך (אני יוצאת מאזור פרדס חנה) - שתגיד. נראה לי שיהיה הרבה מקום!
../images/Emo26.gifבנות, מי נוסעת איתי?../images/Emo36.gif בנות האזור, אנא התפקדו או שלחו לי מסר ואם יש מישהי אחרת שרוצה שנאסוף אותה בדרך (אני יוצאת מאזור פרדס חנה) - שתגיד. נראה לי שיהיה הרבה מקום!
L lulyK New member 27/12/04 #31 ../images/Emo26.gifהזמנתי מקום ל-20:30 ל-25 בנות. נראה לכן שצריך יותר או פחות?
ר רות י New member 27/12/04 #32 מקסימום, אם נהייה יותר, נשב ישיבה מזרחית על רצפת הקניון, ונשתה קפה טייק-אווי מארקפה.
ע עמית@ New member 27/12/04 #33 זה נשמע קלאסי, גם נתחיל עם בנים עם שיער ארוך וגיטרה וחולצה משובצת? (בעצם, בקניון רמת אביב? טוב נו, בנים עם לפטופ וארמאני ומשקפי שמש שווים?)
זה נשמע קלאסי, גם נתחיל עם בנים עם שיער ארוך וגיטרה וחולצה משובצת? (בעצם, בקניון רמת אביב? טוב נו, בנים עם לפטופ וארמאני ומשקפי שמש שווים?)
L lulyK New member 27/12/04 #34 צדקת בפעם הראשונה.... עם ראסטות ופליירים של תנו לחיות לחיות (אלא אם דברת על "גברים" ואז צדקת לגמרי).
ח חושחושה New member 27/12/04 #35 ../images/Emo8.gifשיער ארוך? גיטרות? פריקים? אולי במפגש הבא? עמית, את יודעת באיזה קניון הם נמצאים??????
../images/Emo8.gifשיער ארוך? גיטרות? פריקים? אולי במפגש הבא? עמית, את יודעת באיזה קניון הם נמצאים??????
L lulyK New member 27/12/04 #36 הם נמצאים מעבר לכביש של קניון אביב, בחצר של שבט אביב . רק שהם בני 16, כמובן.