קבלו ראיון עם נטלי...

EvaNofit

New member
חחחח "בדיחות......"../images/Emo35.gif

הרגע סיפרת את בעצמך בדיחה
[לפעמיים הוא אומר דברים נכונים, אבל להצחיק...? -זה לא......
]

חחחחחחחח מצחיקה...

אולי הוא אומר דברים נכונים, אבל בצורה כ"כ מעצבנת שבא לך לתת לו כזאת כאפה!!

EvaNofit

New member
חח אני מוכנה לעזור../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

EvaNofit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מסכן ספי כמה דברים נפלו לו מהידיים......

EvaNofit

New member
לא זה סתם.....

פשוט אומרים שכשמדברים על מישהו נופלים לו דברים...... אין לי מושג אם זה נכון אבל..... יש הרבה שטויות כאלה כמו: אם את מסתכלת ורואה שהשעה היא אותו דבר במספרים כלומר 14:14 או 20:20 אז מישהו חושב עלייך.... או שאם הסוגר של השרשרת שלך צד שמאל מישהו מדבר עלייך רע ואם זה ימין אז טוב.... כל מיני שטויות כאלה וההוא אחד מהם....

EvaNofit

New member
חחחח

אני תכף הולכת לישון...... מחר מגילה..... תגידי רגע.... כמה יכולים לחזור לגמר בגלגל הצלה
אפשר שתיים?

EvaNofit

New member
../images/Emo51.gif

ועכשו אני בטוחה שלשרון אין סיכוי לחזור
ומגילה היה ביום שני לכל הארץ, ולערים המוקפות חומה כמו ירושלים היה היום, אבל צריך לשמוע פעמיים מגילה ככה שאני למשל שמעתי היום בערב וצריך גם מחר בבוקר

אההה נכון=)

ואי אפשר לדעת מי תחזור... זה באמת נראה שלנטלי יש הרבה יותר קהל שרוצה להחזיר אותה. אבל אין לדעת:] יכולות להיות הפתעות. (אבל אני מקווה שההפתעות האלו לא יהיו חח)

EvaNofit

New member
אם אפשר להחזיר רק אחת אז

זאת נטלי ולא יהיו שום הפתעות

אני מקווה מאוד שזו באמת תהיה נטלי

אבל עד שאני לא אראה את זה, אני לא בטוחה בכלום. ולא נורא, אם שרון לא תחזור בסופו של דבר. אם היא באמת תרצה היא תוכל להצליח!!

לא מאמין

שמישהו יחזיר מתמודדת שהודחה חמישית או שישית או אפילו שביעית. אני שם כסף שאין לי, שתוחזר מתמודדת שהודחה אחרונה או אחת לפניה, כמו בפעם הראשונה. זה לא שאוולין הייתה יותר יפה מכולן, או יותר מוכשרת מכולן. היא פשוט הייתה זכורה יותר. זה לא משנה כמה שרון יפה או מוכשרת, או כמה תומכות יש לנטלי בערי הפריפריה. עד הגמר, כבר יהיו הדחות "טריות" יותר, ובינתיים הצופים ייחשפו יותר לביצועים של המתמודדות שנשארו. בינינו - משאירים את היותר מוכשרות, עם כל הביקורת על השופטים. אני יודע שאת מתה על שרון, אבל שרון לא השקיעה (אולי לא רצתה להשקיע) ולכן הודחה. הם משאירים את אלה שעושות את המשימות טוב. ואלה שהודחו נשכחות. הקיצר, שרון לא תחזור ונטלי לא תחזור. אני מאחל לשתיהן הרבה הצלחה בדוגמנות - אבל הן לא תחזורנה.

למעלה