ראיון של טום ב-THE SUN

kelly7i

New member
+

היה לטום חלק ממש סקסי שם באוביוסלי, שהוא בא כזה אחורה עם הגיטרה
ואם מתמקדים, אפשר להבחים שהם רק קמו, וזה שעות בוקר ----- XD שמרתי במועדפים, דני קרע אותי XD "
"

DoLi it is Me

New member
../images/Emo99.gif איזה חמוד

איזה חמוד?איזה חמוודים הם לימדו את דאגי להיתגלח אימא'לה איך הוא יכל לעזוב את הבית בגיל צעיר כ"כ אם אני הייתי דאגי בטח כבר ממזן הייתי מתחרפנת O.O חח סתם...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטנקס בוט../images/Emo23.gif

~נכתב בזמן צפייה באוביוסלי~ אעעאעאאעעאעא, שהם שרים אוביאוסלי, הקול של דני בפזמון פשוט מושי עם הקול של טום אאעאעעא33> והוא גם חתיך
XDDDDDDDD הפרצוף של דניXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כשטום עושה-נבר וויל בי גוד אינאף פור הר הוא בערך כזה"
"XDDDDDDDDD אימאאאאאא איזה מושי דאגי
איך דני מקפץ עם הגיטרהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עם הפרצוף של התפוזון הזה-
אני נקרעת כאן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר לגמרי יואויאיאוי דני רצח אותיXDDDDDDDDDDDDDDDD הביצוע ממש ממש ממש יפה3> לאדת, אהבתי אותו הפעם יותר מאחרים. הוא יפה כזה, לאדת נו ><

Dirty wings2

New member
חחח דני מצחיק אותי XD../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

איך שהוא רוקד וזז מצד לצד..חח חמוד שכמותו!!
כולם נראים פשוט מעולה
ורואים שטום קצת חולה :(

m i c k e y 15

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אם מישהי רוצה אודיו

תגידו לי
אהבתי כל כך כל כך כל כך את הביצוע של FN
דני איך הוא מתשגע בהתחלה
אעאעאעאע24%&%^*!%קWETWE#$^%^%&%#$^ אין לי מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא כזה מנגן ומטה את הראש
אמאמאמא תעזרי ליייי XDDDDD והארי עושה כזה VOUGE בסוף XDDDDDDD That Girl - ההקדמה של הארי
דני
אני כל כך אוהבת את סולו הגיטרה של דני שזה פשוט טירוף
ודאגי עם הקול שלו.. אני כל כך אוהבת את הקטע שאין כמעט מוזיקה רק התופים והם שרים "sorry that youlost that girl"
במיוחד בסוף שהוא מחליק את הידדדדדדדדד
המשך יבוא כל כך בא לי את הדוי וי די!!!!!!!!!!!!!!!1

m i c k e y 15

New member
קוללולולולו

ההופעה של 5 צבעים הייתה כל כך רוקריסטית!! אבל למה הם לא עושים כבר את הגירסה הנורמלית והותיקה שאני כ"כ אוהבת?? למהההההה?
ובקטע שטום מתחיל לשיר תמיד יש כזאת גיטרה שדני עושה..הוא היה כל כך סקסי כשהוא עשה את זה שם
בקטע שאחרי הקטע העצוב הזה היה לי דה ז'ה וו מCIN
שטום כזה "everyboday wanrs to know!...how does she cope with the new found fame em" XD באובייסלי- איך שיש את המצלמה הזאת על המיקרפון של דני
גרר ההופעה הייתה טובה!! כל ההופעות פשוט מדהימות!

T h a t G i r l

New member
אני רוצה אודיו!

איזהה מהמ0םםם תודהה חן! ומיקיי אם את יכוללהה תעליי אוודיוו

loli kiss

New member
אני רוצה לראות אבל..

אני לא יראה כי ה-DVD מגיע אליי עוד כמה ימים P: לא רוצה להרוס לעצמי חח אבל תודה אניוואי

למעלה