ראיתי קודם

aniviel

New member
../images/Emo26.gif ראיתי קודם

את "שתיקת הכבשים" בטלויזיה. פעם שניה שאני רואה את הסרט, פשוט סרט מעולה. אבל איך התלהבתי בהתחלה שהיה את הקרדיטים, לפני שהסרט התחיל, היה כתוב במוסיקה - הווארד שור! לא היה לי מושג שהוא עשה את המוסיקה לסרט הזה! (למי שלא ידע הוא עשה גם את המוסיקה לטרילוגיה של שרה"ט)

adva g

New member
זה אחד ה-סרטים בעייני

סרט ענקי! באיזה ערוץ זה היה? (אם את ביס- לא לענות!!!) ולא ידעתי שהווארד שור כתב את המוזיקה גם לסרט הזה, נחמד לדעת. אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו, במיוחד בשר הטבעות

adva g

New member
../images/Emo123.gif גררררר

שונאת את הסרטים בכבלים! כל סרט פחות מעניין מהשני...

very dark girl

New member
אוי..../images/Emo110.gif

שתיקת הכבשים.. אחרי הדקות הראשונות ברחתי בבהלה מן החדר..

סרט טוב מאוד

בהחלט אחת ממשחקי הצמדים הטובים של שנות התשעים יחד עם המשחק של ג'ק ניקולסון ואלן האנט ב"הכי טוב שיש" אנתוני וג'ודי מתגלים שם במלוא תפארתם ובהחלט ג'ודי מבססת שם את מעמדה כאחת השחקניות המוכשרות של הקולנוע המודרני ובפרט של שנות ה-90 הסרט הוא כבר בהחלט מוגש על מצה הקלאסיקות של הוליווד (בלי בושה ובפה מלא אני אומר זאת) בהחלט סרט מעולה חבל שההמשכים :חניבעל(שזה דווקא היה סביר) ודרקון אדום(שהיה אכזבה(גם בקופות) .לא התעלו על הרמה של הראשון ואדוארדנורטון שחקן שאני נורא אוהב איכזב במשחקו בסרט (דרקון אדום) אבל בככה מי שלא ראה שתיקת הכבשים שירוץ מיד למלא את החור הזה.. וזה חור דיי גדול..

והנה לירון הקאמבק הרישמי שלי לפורום

ניראה לך שאני אתן לפורום הזה להפסיד אותי:) חחחח סתם סתם מת על כולכם ושמח לחזור

Y. Welis

New member
סרט טוב של ג'ודי פוסטר, אבל האחרון

הטוב שלה, לטעמי. אחרי זה המניירות שלה התגברו והיא נעשתה משעממת (מישהו ראה את 'המלך ואני'?). אפילו ב'מגע' היא על סף המנייריזם.

אגולס

New member
לכולם...

רק שתדעו(ואל תתנפלו עלי) שלפי דעתי שתיקת הכבשים זה אחד הסרטים הגרועים בהסטורית הקולנוע. סתאאאאאאאאאאאם! למה נראה לכם? סרט פשוט אדיר מפחיד, אבל עדיין לא עולה על שר הטבעות. ואם את אומרת שכבלים זה לא מענין אז את טועה כי הוט זה ממש טוב.

moe777

New member
שור עבד עם יותר אנשים משניתן לתאר

אפילו עם דיוויד קרוננברג ("הזבוב"), וSNL (!)

adva g

New member
הממממ אותי אישית רוב הסרטים בהוט

לא כל כך מעניינים. ביס יש סרטים יותר טובים לדעתי. ולרגע נבהלתי שכתבת שזה אחד הסרטים הגרועים בהיסטורית הקולנוע

אגולס

New member
נראה לך...

נראה לך גרוע? סרט תותח. פשוט שקשקתי בסרט הזה. היו לי סיוטים בלילה.... טוב אני נסחף...

aniviel

New member
לא קשור אבל משעשע...

ציטוט משעשע מסיר איאן מק'קלן: "One of the reasons I became an actor was that I'd heard you could meet queers in the British theatre. And it's true. Thank goodness." - Sir Ian McKellen. queers = מתרוממים.

The Girl Who

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif שמעתי שהוא אמר את זה../images/Emo13.gif

בפרקינסון. הוא היה ממש חמוד...

למעלה