שאלה

חושחושה

New member
../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif

מה עשית בשנה האחרונה למען עצמך? איזו מתנה הענקת לך? לא לו, לא להם, לא למען הזוגיות, המשפחה וכולי, אלא לך עצמך?

חושחושה

New member
../images/Emo163.gifשלחתי לפני שעניתי בעצמי

לקחתי 3 שיעורי נהיגה, אצל מורה ממין נקבה, זו היתה חוויה. לקחתי יום חופש מהבית, סחבתי את חברתי הטובה ליום שלם במעינות געש, הזמנתי לה ולי עיסוי ארוך, ישבנו ופיטפטנו כל היום כמו שתי אווזות מגעגעות ומצחקקות, הטענתי מצברים וחזרתי לשפיות. מעט מידי
לא?

daldan

New member
הצטרפתי לחבורת זמר

פעם בשבוע עושים חזרה ומופיעים בכל מיני פסטיבלים וארועים. בשבילי זה כיף אמיתי! לעשות משהו שאני כל כך אוהבת

אלינה12

New member
האמת, שאני חושבת וחושבת

ולא מוצאת משהו גדול שעשיתי לעצמי. דברים קטנים, פינוקים קטנים - קניות בעיקר. כנראה, זה אומר שאני לא עושה מספיק לעצמי.

T noki

New member
מנסה לחשוב ממש חזק כדי למצוא...

- קניתי לעצמי כמה ספרים שאני אוהבת. - ואם שבוע הבא נחשב גם השנה האחרונה... - אז אני הולכת לעשות סדנת ציור על עוגות של "נסע ויוד" שרציתי לעשות כבר הרבה זמן ולא יצא לי, מקווה ששום דבר לא יעצור בעדי, ומקווה גם שאוכל לעשות גם סדנת פיסול בעוגות. - הצלחתי לסרוג סוודר, אפודה ונעליים, בחלק מחידוש תחביב הסריגה שלי. אמנם זה היה בשביל עודדי ובשביל בת של חברים, אבל הכיף של הסריגה היה בשביל עצמי (אני זוכרת שאני עוד חייבת לכם תמונות של היצירות).

אני בכלום ../images/Emo4.gif

לא מרגישה שעשיתי משהו שהיה רק בשבילי בשנה האחרונה. וגם אם כן - אז ההרגשה שלי היא שזה "כאילו" נעשה בגניבה. מבאס? קצת... אבל ברוב הפעמים הילדים והחיים פשוט זורמים ואני איתם. בשמחה.

כלום.../images/Emo4.gif שאלה מאירת עיניים.

אפשר לקרוא לקליניקה שלי משהו שהענקתי לעצמי, כי זו מעין הגשמה עצמית. אבל בעיני היא נתפסת כעבודה, גם אם אני מאוד נהנית בעבודה. ונדמה לי ששאלת על פינוק אמיתי. אז לא, לא היה כזה.

אפרת12

New member
אני דוקא בהחלט הייתי מתיחסת לזה

כמתנה שהענקת לעצמך. פרגון עצמי נהדר

Arfilit

New member
אוווו.... שאלות מעניינות לאחרונה

הייתי בחוג פסיכודרמה; השתתפתי בסדנת נשים שבחנה את חיינו באספקטים השונים שלהם, לאחר בוא האימהות; הצטרפתי לקבוצת כדורסל; אני משתדלת לצאת עם חברות פעם בשבוע; התחלתי ללכת לרפלקסולוגית על מנת לאזן את ענייני הבחילות, ולאזן בכלל; שכחתי משהו?

נונינקה

New member
כלום. טבעתי בעבודה ובלימודים

לא נשמתי לרגע וזה עוד לא נגמר. חשבתי שנסיעה לארה"ב תהייה חופשה משפחתית וכייפית, אבל היה לא פשוט. לא בניו יורק - בה היה קר ומסורבל עם הילד ולא אצל אחותי - שם התינוקי שלי וילדיה היו בלחמת עולם. לא נחתי לרגע והג'טלג היה מזעזע ומשבש. בקיצור, רק אתמול אמרתי למישהו שזו הייתה השנה הקשה ביותר בחיי ושהנטל והעומס מכריעים אותי.

לקחתי קורס שזירת פרחים../images/Emo141.gif

חצי מקצועי, למען העבודה השניה שלי, שהיא עיצוב אירועים, אבל בעיקר בשביל הנשמה! וזה היה... כיף אמיתי!

sugerbabe1

New member
דווקא בזמן האחרון אני הרבה יותר

משקיעה בעצמי(אחרי שקיבלתי שטיפה רצינית מהורי) אז ככה....... 1-נרשמתי לקורס שהרבה זמן רציתי ללמוד. 2- מספרה, פדיקור, מניקור...וכאלה. 3-קניתי לעצמי קרמים שווים של קלרינס בסופר-פארם. 4-והכי כייף-שבוע הבא אנחנו טסים לשבוע לחו"ל.... אומנם לא רק בשבילי..אבל עדיין הולך להיות ממש כיף. .......ובנוסף(לא קשור לנושא) קיבלתי "אישור" מבן-זוגי היקר שאם אני משיגה כרטיס להופעה של הפינק-פלויד בלונדון הוא אישית הולך לקנות לי כרטיס מתנה.

dorlim

New member
לימודים ../images/Emo13.gif

כמה קורסי ערב בתחומי ניהול וקורס אחד ארוך - יעוץ ארגוני

yaelia

New member
הסבה מקצועית

הדבר הכי גדול שעשיתי למען עצמי היה להבין שישנם אמנם דברים שאני אוהבת ועושה טוב אבל שאני לא רוצה להתפרנס מהם. הכרתי במגבלות שלי כאשת שיווק וכעצמאית וחזרתי לזרועות הלימודים והעבודה הבטוחה כשכירה. ללא ספק העניק לי בטחון (שלא היה לי בגרוש) שאני שווה משהו מבחינה מקצועית. מה עוד עשיתי? מה עוד עשיתי? אה, כן, יש לי תינוק/ת בבטן

גלשני

New member
סיימתי את התואר השני

נותרה התזה ועוד שתי עבודות אבל בגדול אני את חלקי כבר מרגישה שעשיתי. מעבר לזה מצאתי את מה שמסתמן ככיוון המקצועי שלי.

למעלה