שאלה

1טלינה

New member
חחח כנ"ל מדויק! שתי עבודות + תזה

לסיום התואר השני. למצער לא מצאתי כיוון מקצועי- יש לך רעיון בשבילי ?

מעיןבר

New member
כנ"ל

עבודה, מבחן ותיזה שכבר בתהליכי כתיבה. מרגישה שעצם זה שאני מגשימה את החלום שלי זה משהו שאני עושה רק למעני (כסף אין בזה
אז בטוח שזה לא פרנסה
).

hagaram

New member
אני בדיוק בעניין של לעשות בשביל

עצמי. עד עכשיו זה הסתכם בקניות והתאווררויות למיניהן. לשמחתי יש לי סביבה תומכת להתאווררויות... לאחרונה אני מרגישה שאני צריכה יותר מזה, היום קבעתי פגישת הכרות ב"צעד ראשון" - רוצה להתחיל ללמוד בשנה הבאה!!!

boringvered

New member
אאוץ'

לא זוכרת שעשיתי משהו במיוחד בשבילי... המממ... חוץ מללכת יום אחד לחברה ללא ילדים, ללא הילדה, כדי להנות מצפיה בוידיאו בפארסקייפ ולאכול בחוץ בבית קפה באיטיות ללא דאגות מיותרות. חושבת לקחת בעתיד איזה חוג ציור או משהו... רוצה גם ללמוד... אבל לא ריאלי כרגע. ורד

סם2

New member
פתחתי עסק

עם כל מה שמשתמע מכך. אין ספק שעשיתי את זה למען עצמי ואין ספק שלמרות התמיכה הרבה שיש לי מהבית, השינוי הזה טרף את הקלפים וגרם לנו לשבת ולהגדיר דברים מחדש.

ילדתי

ואני יודעת שתגידו טוב נו זה לא למען עצמך ולא בדיוק לזה התכוונו אבל אני ממש מרגישה ככה. ההחלטה להכנס להריון לוותה בהמון חששות מצדי וגם מצד הבעל (לקחנו תזמן), וכבר בהריון הרגשתי נורא נורא טוב עם זה ופתאום ידעתי שזה הדבר הנכון ביותר. אפילו כשפוטרתי בהריון לקחתי את זה הרבה פחות קשה מהצפוי. ועכשיו לא אשקר ואגיד שהכל נופת צופים, ולפעמים אני מרגישה שאני מוכנה למכור כליה ובלבד שמישהו יתן לי לישון לילה שלם, או לעשות משהו שכרוך בחשיבה יצירתית מאומצת, אבל ממש ממש טוב לי. ומאחר וזה לקח לי כל-כך הרבה זמן להגיע לזה, אני בהחלט יכולה להגיד שהלל זה מה שעשיתי בשביל עצמי בשנה האחרונה.

הגשתי את התזה לאחר דחיות אינסופיות

ממש לפני שנה בזמן הזה התיישבתי לכתוב את התזה, כי כבר לא היתה ברירה - הודיעו לי שאם לא אגיש, תחול על התואר שלי התיישנות. אז עם תינוקי בן 3 ח' ואחותו בת 4, ש"אפסנתי" אצל אבא/סבתות/כל המתנדב למשך חודשיים, ישבתי במשך ימים וכתבתי וכתבתי וכתבתי.... עד הדדליין 1.9.04, שבו השתחררתי מהעול הנוראי הזה, שרבץ עליי כמעט 3 שנים. זה הדבר שעשיתי למעני השנה. מודה, המחיר היה כבד מאוד, אבל אם לא הייתי מגישה, תחושת התסכול היתה גם היא בלתי נסבלת.
בנות - להגיש תזות ולסיים תארים לפני לידה מס' 2

נונינקה

New member
את כל כך צודקת. עם אחד אני לא

מסתדרת. יש לי שני מבחני בית, מבחן רציני השבוע ועבודה סמינריונית ואין לי מושג איך לאסוף את עצמי. בנוסף, יש לי מבחן הסמכה לתפקיד במקום עבודתי במהלך יולי והוא ממש דורש השקעה רצינית. וכל זה רק עם תינוקי אחד.

sipi1

New member
היום אני יכולה לענות ../images/Emo8.gif

(כי עד אתמול לא היתה לי תשובה טובה
) נסעתי לבוקר של כיף עם חברות מצחיקות ונהדרות, חברות וירטואליות שכיף לפגוש גם בשידור חי. בוקר של נשים בלבד - ונהניתי מכל רגע !!!

karin3175

New member
מאיפה לקחת עוזרת בית- גם אני רוצה

אני מחפשת ולא מוצאת אין לי כח לבית וחוץ מיום אחד ללכת לפיתוח תמונות של הקטן והלכתי לקניון הזהב לשתות קפה עם עצי לא עשיתי כלום

למעלה