שאלווון הכרות

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gifשאלווון הכרות../images/Emo36.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Danielushhhh

New member
עוווווווווווווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: זרובבלה פירסינג:
בעתיד קעקועים:
גובה: 1.64 בערך מידת נעליים: 36-37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: תאומים מעצבנים
בת כמה את נראית: תגידו לי אתם
משקפיים?
גשר? נחלת העבר
עבר פלילי: בטח
אני פושעת שפות: עברית, אנגלית, ספרדית וערבית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אצבעות
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: בטח
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: מסטיק סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות
מסטיק: בזוקה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי
היום הכי לא מועדף: רביעי
תכשיט: צמיד
חורף\קיץ: כשיש קיץ אני רוצה חורף וההפך
בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אוכי בכבודי ובעצמי
ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אח שלי
שלח לך מכתב: אחותי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור טפו טפו
ונעל הפוכה אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: Let It Be- The Beatles אוכל אהוב: קוסקוס, פסטה ופיצה תוכנית אהובה: מכושפות, השרדות, THE O.C ספורט אהוב: שחיה
תחביב: מחשב, טלוויזיה, לישון, טלפון, חברים זמר/זמרת/להקה אהובים: The Beatles עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו-יומולדת
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נחיה ונראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים
רעש אחרון ששמעת? אפצ'י ריח האחרון שהרחת? שוקולד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע "זה היה ביתי" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אין לי מושג

ספיר5

New member
עונה!!!!

קצת בכללי שם: ספיר יזראלביץ פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.58 מידת נעליים: 40-39 צבע שיער: בלונדני אחים/אחיות: אח קטן אחות גדולה בת כמה את נראית:אומרים לי שאני נראית בכיתה ז ואני בכיתה ו.. משקפיים? אין גשר? בחופש הגדול הורידו לי עבר פלילי: אין... שפות:עברית ספרדית אגלית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?חוש הומור וכנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שאני לא יודעת לקבל ביקורת... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי... את/ה אוהבת רכבות הרים:בערך..... את/ה הייתם בחו"ל:כן הרבה פעמים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד!! להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא שאני מכירה אבל אין לי שום בעיה... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן על המכשפות של הכיתה שלי אי פעם בכית על בן: כן על חבר שלי שטס לארה"ב אי פעם שיקרת: כן אבל שקר לבן אי פעם נעצרת: לא!!!!!!!! כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: מוצאים את נמו או שרק קורנפלקס:קראנץ מסטיק: zoom צבע: כתום או שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:שלישי תכשיט: שרשרת מחבר שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: כלב שלי ראה אותך בוכה:חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך:מורה שלי שלח לך מכתב:בני דודים שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא ממש אהבה ממבט ראשון?כן!!!!! חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן!! הופעת בציבור בפיג'מה?כן בבית סםר היה יום הפוך..... בכית בסרט? כן משחקים נסתרים מרוב שזה מפחיד ובסרטים מצוירים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא!!! נכשלת במקצוע?כן במדעים הורידו אותך כיתה?לא!! הקפיצו אותך כיתה?לא!! רצית להיות המין השני? לא!! דברים אהובים שיר אהוב:American Idiot אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:רבלדה האוסי והישרדות!! ספורט אהוב:כדור עף תחביב:לרקוד לשיר ולעשות חיים זמר/זמרת/להקה אהובים:green day בלינק 182 מרון 5 וכריסטינה...... עיתון אהוב:ראש!!!!! וסתם מה השעה עכשיו? 21:16 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב{פיצה} תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא כל כך רעש אחרון ששמעת? מוזיקה...והצילצול של הפלאפון ריח האחרון שהרחת?של הלק שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של American Idiot מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חבר שלי שבארה"ב!!

עונה../images/Emo9.gif

שם: אפרת פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: 1.56 מידת נעליים: 36,7 צבע שיער:חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: אמרו לי שבכיתה ז'
, ואני בכיתה ט'!!~ משקפיים? רק לבצפר וטלוויזיה גשר? נופ עבר פלילי: זריקת אבנים בכיכר
שפות:אנגלית,עברית,ולומדת ערבית.יפי. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רגישות יתר האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך
את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג:כי יש לי כל כך הרבה.
ולא. את/ה אוהבת רכבות הרים:יאאאפ את/ה הייתם בחו"ל:יאפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.למה לא? להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד!!!!!!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד.כל עוד כיף להם,למי אכפת? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בכיתי על הבת?פיזית או נפשית? הא?
אי פעם בכית על בן:הנ"ל אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ ת'אמת אף פעם לא הייתי מאוהבת באמת... נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: מאיפה לי? השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת!!
התחרטת על דברים שעשית: פול פעמים..מתי לא התחרטתי? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיקי(אל תשאלו למה)
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות!! קורנפלקס: כריות מסטיק:לא אוהבת,אבל אם כבר אז פינקולדה צבע:בורדו וכחול יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: חמישי
תכשיט:שעון ושרשרת חורף\קיץ: כשחורף קיץ,וכשקיץ חורף
בחדר: את הטלוויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אאאאאמ..לזוכרת
ראה אותך בוכה:חברה הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אאאמ אמא שלי.. שלח לך מכתב: לא שולחים לי מכתבים
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה אהבה ממבט ראשון?יאפ חיים שאחרי המוות? הלוואי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?נופ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן..יענו אז התכוונתי עכשיו כבר לא הופעת בציבור בפיג'מה? יאפ בכית בסרט? פול פעמים היית על במה? יאאאפ |סגידה| חשבת שאת\ה הולך למות? חח כן! נכשלת במקצוע? נופ הורידו אותך כיתה?נופ הקפיצו אותך כיתה?נופ רצית להיות המין השני? שאני במחזור...חעעע
דברים אהובים שיר אהוב: רק אחד?! טוב,אז זה שבחתימה שלי- Oasis-Stop crying your heart out אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה: אאאמ,שנות השבעים ספורט אהוב: אהה..לידעת..חח תחביב: לשחק(יענו בתאטרון..חח) זמר/זמרת/להקה אהובים: אואזיס,גרין דיי עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 16:07 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך להתוכנן לערבית איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה וקציצה תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? נופ רעש אחרון ששמעת? שיר? ריח האחרון שהרחת? קציצה מבושלת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?גריןדיי-אמריקן אידיוט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מיקי(שם בדוי)

noy13pour

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

שם: נוי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 155 נראה לי... מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 כולל אותי בת כמה את נראית: 12 ואני 13 חיחי משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדדד את/ה הייתם בחו"ל: בטח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 99999999 במדור פרחים התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אחלה ממתק: מסטיק סרט מצויר: הרבה מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: כלום חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: אפחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוכל אהוב:ציפס תוכנית אהובה:the o.c ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: ועוד..good charlotte. simple plan linkin park עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:08 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? קניון איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהרים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת?דלת נסגרת ריח האחרון שהרחת?תות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לעצמי

אנייי

שם: לירון פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 160 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: אני נראת כמו ילדה בת 12 :S משקפיים? כן :( גשר? לא עבר פלילי:לא חחחחחחחחחח שפות:אנגלית עברית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את העינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אני שעירה :S האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן על 21 אנשים את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!! ארה''ב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ קצת את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלל ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אמממ לא ממש אכפת לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אני בת !!! אי פעם בכית על בן: כן.....המון פעמים אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:המוןןןןןןןן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: חמצוץ ומסטיק סרט מצויר: או או יש המוןןןןןן קורנפלקס: כריות מסטיק: כולם צבע: כחול ואדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: חמסה חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה וטלוזייה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אלינור בסרט טיטניק הלכת איתו לסרט: שרונה ואילנה צעק עליך: אילנהצ'קה .... ואני חזרה שלח לך מכתב:הספריה כדי להזחיר את הספר חחחחחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?או או יש המוןןןןןןןןןןןן אהבה ממבט ראשון?כן!!! חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?חחחחחח כל שנה ביסודי היה לנו יום לבוא בפיג'מות בכית בסרט? כן זה קורה כל הזמן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן חחחחחחחח (נשנש המבין יבין ) נכשלת במקצוע?כן :( הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לאא דברים אהובים שיר אהוב:יש המון אוכל אהוב:האורז והשעועית של סבתתי ופיצה תוכנית אהובה: המורדים וכל סדרות ריאלטי ספורט אהוב:אין דבר כזה אצלי :S תחביב:לראות טלוזייה מחשב אממממממממ לצייר לשמוע למיוזיק זמר/זמרת/להקה אהובים:אהרון קרטרק בעיקר ועוד המוןןן עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 5 ו1 תפוח או בננה?בננהב כחול או אדום?שניהם סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ישמע מוזיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקולד תיכון או אוניברסיטה? אני עדין לא בזה ולא בזה אז כך ש... אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?מוזיקה ריח האחרון שהרחת?חול איזה רינגטון יש לך בפלאפון?ויי לא זוכרת :S מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אהרון קרטר וליאור

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif אני כבר הפסקתי לקחת משם

כדי שלא יצעקו עליי שלא החזרתי את הספר אחרי 2 מכתבים ששלחו לי

Nitzan122

New member
עונה

קצת בכללי שם: ניצן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.71 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: לא יודעת... משקפיים? אין גשר? ריבועים
עבר פלילי: חחח... אין שפות: עברית אנגלית וטיפה ספרדית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גם לא יודעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא כרגע... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ולא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: כן
את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא זוכרת אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: המון... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא יודעת ממתק: אוראו סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל או כריות מסטיק: בזוקה או אורביט תפוח צבע: כחול וסגול יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: לא יודעת תכשיט: לא יודעת חורף\קיץ: חורף בחדר: טלוויזיה ומחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: ילד מפגר בכיתה שלי שלח לך מכתב: לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לפעמים... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? לצערי הרב כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אין אוכל אהוב: פיצה וצ'יפס תוכנית אהובה: מלאך שחור ומכושפות ספורט אהוב: ריכבה על סוסים אם זה נחשב... תחביב: רכיבה על סוסים... זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? עשרים לשש תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חוג איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? די רעש אחרון ששמעת? לא יודעת ריח האחרון שהרחת? לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם אחד שיש כבר כשקונים אותו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא יודעת...

../images/Emo163.gif

פירסינג: היה לי אחד בגבה, אני מתגעגעת אליו. קעקועים: אין. גובה: 162 פעם אחרונה שבדקתי (
). מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות ואח. בת כמה את נראית: לא יודעת. אני מקווה ש16 ו8 חודשים או יותר :) משקפיים? אין. גשר? היה. עבר פלילי: רצח... סתם סתם. שפות: עברית, אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הטעם שלי במוסיקה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את זה שאני נחמדה מדי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודעת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: לפעמים. את/ה הייתם בחו"ל: בהולנד ובטורקיה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קשה.. להרוג אנשים: את נינט, עופר שכטר, צביקה הדר, צביקה פיק וטוביה צפיר. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. (תלוי כמה..) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי אי פעם בכית על בן: אוהו.. כל כך כן. אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נראה לי.. נשבר לך הלב: 2 ): שברת לבבות: לא נראה לי, מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי. התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טיטי ממתק: שוקולד אני מניחה סרט מצויר: לא יודעת בקשר לסרט-אבל סדרה-דריה. קורנפלקס: אממ צ'יריוס? מסטיק: --- צבע: כחול+צהוב, ורוד, שחור. יום בשבוע: חמישי/שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: שרשרת הברק/פנתגרם שלי. חורף\קיץ: קיץ!! בחדר: המיטה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: עדי נראה לי. הלכת איתו לסרט: גם עדי. צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: אממ נועם? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? שנוי במחלוקת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן (
) הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא!!!! דברים אהובים שיר אהוב: Reamonn - super girl, היהודים - You've got to believe em. אוכל אהוב: סיני וסושי תוכנית אהובה: באפי קוטלת הערפדים, אנג'ל, 24 וזהות בדויה. ספורט אהוב: כדורסל (לצפות). תחביב: לשמוע מוסיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים, אורית שחף
, אלאניס מוריסט. עיתון אהוב: --- וסתם מה השעה עכשיו? 18:36 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש משהו מעניין לעשות. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? של מליוני ילדים קטנים ריח האחרון שהרחת? הדאודורנט שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Led Zeppelin - Stairway to heaven מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אורית "טיטי" שחף.

someone65

New member
יאאא....אחותי!

גם לך מילה 4 אותיות טיטי? חחח כנ"ל לגבי
ואולי תגידי איך קוראים לך...?

אה את רשמת את זה בלי שראית אצלי?

איזה טלפטיה :) דברי איתי באייסיקיו אני אגיד לך

ayala65

New member
אני מנסה לדבר איתך באייסי

אבל משום מה את על און ליין תמידי ואפעם לא על המחשב..חחח קרועהה

אני לא על אונליין תמידי../images/Emo4.gif

אולי בגלל שאני על אייסיקיו ישן אז זה לא אומר לך שאני באוואי לפעמים.

adi121

New member
חדשה כאן.. :)

חולה על הסדרה הזאת ואני אשמח להצטרף לכאן קצת בכללי שם: עדי פירסינג: עגיל למעלה באוזן קעקועים: לא גובה: 158 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: 15 (ואני בת 17) משקפיים? יש גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית ואנגלית האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא כרגע אבל בעתיד... את/ה אוהבת רכבות הרים:כן אבל בלי יותר מדי סיבוכים את/ה הייתם בחו"ל: יותר מדי פעמים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד.. זה לא עובד להרוג אנשים: אם הם עשו משהו חמור.. אז בעד עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברה טובה אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 1000000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה אוכל ומחשב ממתק: פסק זמן סרט מצויר: צעצוע של סיפור קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: אורביט הכתום זוהר צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: טלוויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: חברה טובה שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: הצבא (נחשב?) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא לעבור מתחת לסולם לא לשבור מראה ושילא יעברו מעליך כי אתה לא תגדל אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? מקווה שיש.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? זה כייף להאמין בזה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא שזכור לי נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא וסתם מה השעה עכשיו? 20:07 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול ארוחת ערב איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא כרגע השאלון מעסיק אותי רעש אחרון ששמעת? אמא קוראת לי לבוא לאכול ריח האחרון שהרחת? ארוחת ערב :) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הרגיל של נוקיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? זה שאני אוהבת אותו

למעלה