שלי...../images/Emo9.gif
קצת בכללי שם: איילה פירסינג: אין...ההורים לא מרשים קעקועים: אין...כנ"ל גובה: 1.62 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית: 15..(אני בת 14...) משקפיים? יש..
גשר? אין עבר פלילי: ממש...רק אני... שפות: אנגלית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ...ההומור הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? זה לא בעיה: הרגישות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..אובטרליה מחכה לי
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג אבל אני רוצה מתחת לשפה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל: כן... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל אין לזה הרבה סיכוי להרוג אנשים: תלוי מי...לדוגמא אייכמן (זכרונו לקללה) היה חייבת לצאת להורג עישון אצל בני עשרה: נגד... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד- אתה רוצה להתאבד?! אל תיקח עוד אנשים איתך! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור שבעד..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן...פעם כששרבתי עם מישהי...=\ אי פעם בכית על בן: ברור אי פעם שיקרת: כמובן
אי פעם נעצרת: רק פעם
..חח סתם נראה לכם?! (עזבו..אל תענו על זה...
) כמה פעמים... היית מאוהבת: never נשבר לך הלב: once שברת לבבות: אין לי מושג...
השם שלך הופיע בעיתון: never התחרטת על דברים שעשית: always דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טיטי ממתק: 'פוצ'יפס סרט מצויר: סוס פרא
קורנפלקס: שוגי מסטיק: must צבע: שחור...
יום בשבוע: שבת... היום הכי לא מועדף: רביעי (3 שעות טימטומטיקה!!!) תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: השאלה היא לא ישן במיטה איתך נכון? אז אני...
ראה אותך בוכה: אמא...
הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים היום?! האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ברור שלא אהבה ממבט ראשון? ברור...שלא חיים שאחרי המוות? לאאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק אמא שלי...
הופעת בציבור בפיג'מה? לא... בכית בסרט? ברור היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן...
נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? never הקפיצו אותך כיתה? never רצית להיות המין השני? רק בשבוע הזה בחודש...
דברים אהובים שיר אהוב: "מלחמה שקטה"/ היהודים אוכל אהוב: צ'יפס..
תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לצאת לבלות זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים...always!!!
עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:24 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכונן לערבית...סתם נראה לכם? אני הולכת לשכב...(במיטה לבד יא חרמנים!) איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון...הכי צחוקים אתה משועמם/ת? ברור רעש אחרון ששמעת? אחותי צורחת שהיא סיימה איזה ספר
ריח האחרון שהרחת? הבושם ששמתי לפני שנייה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? yeah/ Usher מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמא..או טיטי/תום...