שאלווון הכרות

adi121

New member
המשך..

דברים אהובים שיר אהוב: יש כל כך הרבה!! גשם חזק - מוניקה סקס over hills-nightwish אוכל אהוב: שניצל וצ'יפס תוכנית אהובה: the O.C הישרדות, חברים, השיר שלנו ספורט אהוב: אני לא אוהבת ספורט תחביב: לשמוע מוזיקה בעיקר רוק ואני מכורה לטלוויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים:מוניקה סקס, היהודים נייטוויש, לינקין פארק, אוונסנס סיסטם אוף א דאון, 3 דורס דאון ועוד עיתון אהוב: ראש 1.. מנויה כבר שנה לא חסר עכשיו כלום :)

someone65

New member
עכשיו אני רגועה...

ואני מוסיפה אותך לאייסיק שלי...את אוהבת היהודים..

someone65

New member
שלי...../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: איילה פירסינג: אין...ההורים לא מרשים קעקועים: אין...כנ"ל גובה: 1.62 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית: 15..(אני בת 14...) משקפיים? יש..
גשר? אין עבר פלילי: ממש...רק אני... שפות: אנגלית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ...ההומור הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? זה לא בעיה: הרגישות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..אובטרליה מחכה לי
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג אבל אני רוצה מתחת לשפה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל: כן... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל אין לזה הרבה סיכוי להרוג אנשים: תלוי מי...לדוגמא אייכמן (זכרונו לקללה) היה חייבת לצאת להורג עישון אצל בני עשרה: נגד... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד- אתה רוצה להתאבד?! אל תיקח עוד אנשים איתך! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור שבעד..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן...פעם כששרבתי עם מישהי...=\ אי פעם בכית על בן: ברור אי פעם שיקרת: כמובן
אי פעם נעצרת: רק פעם
..חח סתם נראה לכם?! (עזבו..אל תענו על זה...
) כמה פעמים... היית מאוהבת: never נשבר לך הלב: once שברת לבבות: אין לי מושג...
השם שלך הופיע בעיתון: never התחרטת על דברים שעשית: always דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טיטי ממתק: 'פוצ'יפס סרט מצויר: סוס פרא
קורנפלקס: שוגי מסטיק: must צבע: שחור...
יום בשבוע: שבת... היום הכי לא מועדף: רביעי (3 שעות טימטומטיקה!!!) תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: השאלה היא לא ישן במיטה איתך נכון? אז אני...
ראה אותך בוכה: אמא...
הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים היום?! האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ברור שלא אהבה ממבט ראשון? ברור...שלא חיים שאחרי המוות? לאאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק אמא שלי...
הופעת בציבור בפיג'מה? לא... בכית בסרט? ברור היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן...
נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? never הקפיצו אותך כיתה? never רצית להיות המין השני? רק בשבוע הזה בחודש...
דברים אהובים שיר אהוב: "מלחמה שקטה"/ היהודים אוכל אהוב: צ'יפס..
תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לצאת לבלות זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים...always!!!
עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:24 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכונן לערבית...סתם נראה לכם? אני הולכת לשכב...(במיטה לבד יא חרמנים!) איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון...הכי צחוקים אתה משועמם/ת? ברור רעש אחרון ששמעת? אחותי צורחת שהיא סיימה איזה ספר
ריח האחרון שהרחת? הבושם ששמתי לפני שנייה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? yeah/ Usher מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמא..או טיטי/תום...

Vintage Queen

New member
~עונה~

קצת בכללי שם: סתיו פירסינג: לא, רק חורים באוזניים קעקועים: עוד לא גובה: X מידת נעליים: 39-41 צבע שיער: בלוג'ינג'י! אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: כיתה ז' משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חח לא שפות:אנגלית ועיברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? תחת? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? צבע עור האם... את/ה דלוקה על מישהו: אולי... =] את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק רוצה לעבור לבית החדשש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בהחלט את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: הכיייי!!! אנדרנלין שולטטט את/ה הייתם בחו"ל: אה הא (הולנד, איטליה, תורכיה, מיצרים, ארה"ב-לוס אנג'לס, ניו יורק, סאן דייגו, סאן פרנסיסקו, לאס וויגס, פאלם ספרינג וכן'.. =] ) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד כל עוד הבן זוג לא טיפש!!! ארררר להרוג אנשים: בהחלט עישון אצל בני עשרה: לא, וגם לא בכלליות נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אתה מנסה להתאבד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נראה לי... אני לא בטוחה שאני יודעת מזה לאתאהב ברצינות אבל נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: חח שברתי... אבל לוידעת כמה השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים נדמה לי התחרטת על דברים שעשית:יותר מידי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיסי
ממתק: שוקולד, בכל צורה! או משהו שכולל קרמל/חמאת בוטנים סרט מצויר: קורנפלקס: זה עם האותיות מרשמלו! גררר מסטיק: ג'וסי פרוטי צבע: צהוב יום בשבוע: דפנטלי שישי/רביעי/חמישי היום הכי לא מועדף: ש-ל-י-ש-י = כזה מוות תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורףףף בחדר: נמנמנמ המיטה (?) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: אמא/אבא הלכת איתו לסרט: וואוו שניםם לא הייתי בסרטט!! לוזוכרתת! נראה לי עם כולם בסינמה צעק עליך: אבא... שאני ארגע שלח לך מכתב: ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה P= האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? יאפ חיים שאחרי המוות? לוידעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חח סתם לכיף האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לאאא בכית בסרט? רק באחד היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן! פעם בחודשש דברים אהובים שיר אהוב:כל דבר של פרנק סינטרה/ מ דה או סי/ כרגע- קאמינג קלין, של הילרי דאף. אוכל אהוב:סושי! תוכנית אהובה: דה או סי ספורט אהוב:רכיבה על סוסים תחביב:רכיבה על סוסים זמר/זמרת/להקה אהובים: מארון פייב עיתון אהוב: קוסמווו!!! וסתם מה השעה עכשיו? 22:47 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?סתיוו =] מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בטח לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדוויץ' טוב מביתקפה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? אני עושה תשאלון הזה לא? רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? הבושם שלו.... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? קליפורניהההה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שי

חדשה.מנצלת את ההזדמנות ועונה

שלום לכולם אני ליז,ואני חדשה בפורום.אוהבת את הסידרה,קוראת ספויילרים ורואה פרקים של העונה שניה. קצת בכללי שם: ליז פירסינג: אנדרגראונד,ופירס בפטמה ז"ל קעקועים: יאפ,שלושה פרפרים על עצם האגן הימנית. גובה: מטר חמישים ושבע(אני קומפקטית) מידת נעליים: 36/37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אין. בת כמה את נראית: אני מניחה ש 16 משקפיים? כן,לראיה מרחוק. גשר? היה.ברוך שפטרנו. עבר פלילי: עוד לא. שפות:עברית,רוסית,אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ההיפראקטיביות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ממ יש יותר מאחד. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן,על חבר שלי. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא,אני אוהבת לגור פה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: ממ אפשרי בהחלט. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש. את/ה הייתם בחו"ל:כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: בעד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש באמונתו יחיה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן כן כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אין לי מושג. השם שלך הופיע בעיתון: חח אף פעם. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פאנן ממתק: גלידת שוקולד צ'יפ סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: פרוסטיס מסטיק: מנטה למינהן. צבע: סגול ואדום. יום בשבוע: ראשון וחמישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חברה הכי טובה שלי ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: 2חברים הכי טובים שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: אלמוג-חברה הכי טובה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש. אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן,לפני שבוע(יחסי ציבור:"מיליון דולר בייבי" סרט ענק) היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? נוור!להיות אישה זה כיף! דברים אהובים שיר אהוב: משתנה לעיתים קרובות כרגע זה Opeth - Benighted. אוכל אהוב: דברים איטלקיים תוכנית אהובה: או סי ומכושפות ספורט אהוב: ממ לישון נחשב? תחביב: לקרוא,לשמוע מוסיקה,לישון ולהסתובב עם חברים(אני נורא בנאלית) זמר/זמרת/להקה אהובים:ממ יש כ"כ הרבה,אני אוהבת כמעט הכול.רוק מטאל צ'ילאאוט,אולדיז,פופ you name it i play it עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? ארבע ורבע בצהריים תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?תפוח סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון,לגמרי. אתה משועמם/ת? לא ממש. רעש אחרון ששמעת? חבר שלי,שמנסה לתקשר עם החתול שלי. ריח האחרון שהרחת? התרסיס של השירותים.מסריח בחדר. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איזה משהו קלאסי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה הכי טובה שלי,וחבר שלי. וואי זה היה ארוך,אבל נהנתי. :) ליז

ayala65

New member
חחחח

כחול או אדום? תפוח?! פחחחח..אני לא יכולה לנשום אני נקרעת לגמרייי פחחחח

ayala65

New member
תתפלאי

זה בא לי בכזאת הפתעה...נקרעתי לגמרי..חחח

LemonLimeLilach

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

שם: לילך פירסינג: בטבור קעקועים: כשאני אהיה גדולה יותר גובה: 1.60 ומשהו מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: לוידעת משקפיים? כן גשר? לפני 6 שנים עבר פלילי: חח לא שפות: אנגלית עברית ספרדית בערך הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני חזקה ועקשנית הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מדברת בלי לחשוב האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בדיוק בעד או נגד. אני חושבת שזה יכול לעבוד פשוט צריך לעבוד הרבה להרוג אנשים: תלוי מי! סתם עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לוידעת השם שלך הופיע בעיתון: 2? התחרטת על דברים שעשית: אוהו הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה (לא באמת) ממתק: שוקולד, תפוצ'יפס, מרשמלו סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: כריות מסטיק: מנגו אפרסק צבע: כחול וסגול יום בשבוע: זה משתנה כל שנה לפי המערכת שעות שלי, השנה זה שלישי ורביעי היום הכי לא מועדף: כנ"ל... השנה שני חמישי שישי תכשיט: טבעות צמידים עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: הראל שירית ואורית צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: "לאן" האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? lust at first sight חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? בציבור החברות שלי במסיבת פיז'מות חח בכית בסרט? תמיד היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? בוודאי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: Feels Like Home, Dije Adios אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: זהות בדויה ספורט אהוב: ריקוד
תחביב: ריקוד טלוויזיה מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: בריטני ספירס, ארווי עיתון אהוב: ויוה פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 14:04 תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לקרוא הודעות בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אפחד אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? צלצול בדלת ריח האחרון שהרחת? צ'יפס איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Dije Adios מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קלייר מלוסט כי הרגע ראיתי פרק

yoss67

New member
נעים להכיר

קצת בכללי שם: יוסי(16 ב-1 באפריל!) פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 178 מידת נעליים: 46 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: אומרים לי שאני נראה בן 18 לפחות משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הרפתקן הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?קשה קליטה האם... את/ה דלוקה על מישהו: על חברה שלי את/ה רוצה לגור במקום אחר: אין כמו ישראל את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לצערי הייתה אחת כזו.. זה לא הולך בגרוש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא שולל לעשות אבל אין לי בינתיים את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני מצוי באחת כזו כרגע.. אז בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד. כל אחד שיעשה מה בא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב: אחרי 50 הספקתי לספור אבל התאהבות רצינית 4 פעמים נשבר לך הלב: 2-3 שברת לבבות: לא אוהב להשתחצן.. מניח שמס' פעמים השם שלך הופיע בעיתון: 4 בעיתון המקומי התחרטת על דברים שעשית:תמיד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סרט מצויר:מלך האריות. נקודה. ואל תרשמו "שרק" כי אתם פתטים ככה. קורנפלקס: הרגיל מסטיק: בזוקה צבע: צהוב יום בשבוע:שישי!! היום הכי לא מועדף: ראשון וחמישי תכשיט: עאלק תכשיט אבל גם עאלק livestrong חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה בחדר? לעשות ביד? נחשו לבד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אבא שלי.. מוזר לא? הלכת איתו לסרט: החבר'ה צעק עליך: אם זה לא המורות אז החברה שלח לך מכתב:החברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמין אבל כששמעתי לראשונה על סיאנס הייתי בהלם אהבה ממבט ראשון?ברור חיים שאחרי המוות?לא סגור על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?כן תמיד הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לך תגיד לילד בן 5 לא לבכות אחרי במבי היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?פיזית כן. גם רגשית. נכשלת במקצוע?ברור מה אין בני אדם ביקום? הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? בחיים לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע אבל רק כרגע "ממעמקים" אוכל אהוב:המבורגר מקדונלדס תוכנית אהובה:נחשו....... ספורט אהוב:כדורסל/כדורגל תחביב:לגלוש(בים מה חשבתם?!) זמר/זמרת/להקה אהובים:אייל גולן עיתון אהוב:ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 18:33 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?מכון כושר איזה ארוחה אחרונה אכלת?שניצל ופתיתים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מן הסתם.. אני ממלא את השאלון הזה.. רעש אחרון ששמעת? מפי הרמקול הצרוד שמשמיע ראפ בקולי קולות ריח האחרון שהרחת?דאודורנט איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כרגע "ביתר הדגל של המדינה" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?החברה כי רק התחלנו!!

F U N K Y GLOW

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo60.gif

קצת בכללי שם: רעות (ט) פירסינג: בפופיק ובאזניים קעקועים: חינה נחשב? גובה: 160 פלוס מינוס מידת נעליים: 36-7 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: די קטנה משקפיים? לא גשר? שקופים עבר פלילי: חלילה *שורקת בתמימות* שפות:אנגלית, עברית, מעט ספרדית מתקופה נשכחת בחיי, ומעט ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?השפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?האף האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר:מאוד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא במיוחד את/ה רוצה עוד פירסינג: כן נזם את/ה אוהבת רכבות הרים:הכי את/ה הייתם בחו"ל:וודאי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא להרוג אנשים: כן
עישון אצל בני נוער: אצל אפ'חד נסיעה במכונית אחרי ששתית: כל עוד לא נוהגים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:הכי מאגניב האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אמממ... על חיות אי פעם בכית על בן: כן! אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא שזכור לי
כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא בטוחה נשבר לך הלב: פעם אחת לפני שבועיים - בערך שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון:לא זוכרת .. לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית:המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:רעות
ממתק:דובוני גומי סרט מצויר:כרגע נמו קורנפלקס:תלמה הרגיל עם שוקולית , וכזה משו מיוחד שאין להשיג יותר מסטיק:מנטה עדין צבע:שחור, ירוק יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: עגילים , שרשראות , צמידים, טבעות מה שבא.. בעיקר טבעות וצמידים ברגליים אולי חורף\קיץ: חורף בחדר:סדר , מחשב , מיטה נמוכה ומאגניבה , אוכל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לוזוכרת הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:חברה שכבר לא שלח לך מכתב:הממ.. לוזוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?להפוך כוס אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?אהא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?בערך האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כמעט כל יום בכית בסרט?כן היית על במה?המון חשבת שאת\ה הולך למות? אתמול נכשלת במקצוע?ערבית הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:דונט ספיק של נו דאוט אוכל אהוב:אוכל תוכנית אהובה:חברים, הש"ש ,האו סי ,מכושפות ועוד מלאאאאא ספורט אהוב:ריקוד תחביב:ריקוד, ציור , מוסיקה , מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:נו דאוט ועכשיו גוון סטפאני לבדה עיתון אהוב:פנאי פלוס, מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 15:11 תפוח או בננה?תלוי כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לאכול עוגה איזה ארוחה אחרונה אכלת?נודלס תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת??הודעת מסנג'ר ריח האחרון שהרחת?הבושם שעליי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?פאנקי טאון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מישהו והכלבה שלי

karen91

New member
עונהההההההההההה

קרן 6- בגבה באף בלשון מתחת לשפה על השפה בטבור 2 קעקועים מפתח סול בגב ופרפר צמוד לתחתונים במקום סודי 175 39-40 בלונדני עם פסים ורודים אח אחד ו-2 אחיות 18 כמו שאני באמת אין משקפיים גשר היה עבר פלילי אין שפות-עברית, אנגלית, גרמנית וערבית (מעט) הדבר שאתם הכי אוהבים העצמכם- שיער שונאים- רגליים יש לי חבר ואני חולה עליו כן אני רוצה לגור בניו יורק אני לא מאמינה באהבה וירטואלית אני רוצה אבל אין לי איפה לעשות עוד אני חולה על רכבות הרים כן הייתי בהרבה מדינות בעד/נגד מערכות יחסים מרחוק-נגד להרוג אנשים-נגד עישון אצל בני נוער- בעד (חולה על זה) נסיעה במכונית אחרי שתיה- נגד הם לא מפריעים לי אפילו יש לי כמה ידידים כאלה לא אני בת כן על חבר שלי לפני שהוא רצה אותי שיקרתי המון להורים שלי על רוב הפירסיניגים וגם על הקעקוע על היד התחתון הם לא יודים עדיין לא נעצרתי הייתי מאוהבת פעמיים לא נשבר לי הלב שברתי לבבות לא הופיע המון בעיקר עם חבר שלי הקודם רועי ממתק-במבה אין לא אובהת סרטים מצויירים לא אוהבת קורנפלקס מסטיק הכל חוץ ממנטה צבע-ורוד יום שישי כמובן יום לא מועדף יום ראשון תכשיט- כל הפירסינגים שלי חורף (כי הכל שחור וקריר חבר שלי חבר שלי אחרי שרבתי עם ההורים שלי אתמול שחזרנו מאוחר רועי חבר שלי - גוטיקה (ראינו אצל חברים בבית|) ומליון דולר בייבי באותו היום ההורים שלי צעקו עלי הצבא שלח לי מכתב לא מאמינה באמונות טפלות אהבה ממבט ראשון- ברור חיים שאחרי המוות-כן לא לא ולא כן, היום אפילו ברור לפעמים אפילו לבית הספר אני מופיעה בפיגמה כן בכיתי בחיים יפים כן, בחזרות לטקס סיום חשבת שאתה הולך למות-לא נכשלת במקצוע-לא הורידו אותך כיתה -לא הקפיצו אותך כיתה -לא כן- רק בשביל לחוות משהו שבנות לא אוכל אהוב-צ'יפס תוכנית אהובה -the o.c לא אוהבת ספורט להקה מטליקה בעיקר כל זמרי רוק כבד השעה 15:48 בננה אדום סתיו הולכת לחבר שלי צהריים תיכון לא טלפון שוקולד קליפורניה רועיקושששששששששששש

Tomchi

New member
עונהההההה!

הייי! אני חדשה אז זאת הזדמנות טובה להציג את עצמי:D שם: תום פירסינג: רק באוזניים.. קעקועים: אין גובה: 1.54 (אכן, נמוכה אני) מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח קטן.. בע בת כמה את נראית: בוגרת לגילי למרות שאני נמוכה (צריך לראות כדי להבין.. חח) משקפיים? אין גשר? בינתיים אין עבר פלילי: חחחחחחחח אם כמעט רצחתי ידיד שלי פעם זה נחשב??:p שפות: עברית, אנגלית, לומדת ערבית (בע) ומעט יפנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כנה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לפעמים אני ממש מתלהבת בגלל משהו ומזניחה דברים אחרים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני חושקת באנגליה כי חלק מהמשפחה שלי שם אבל אין כמו בארץ! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם נראה אותי מוציאה מקולונל מאמא אישור.. את/ה אוהבת רכבות הרים: חולהההה על זה! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בריא להרוג אנשים: ממש לא עישון אצל בני עשרה: ל-א נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כשרבתי עם החברה הכי טובה שלי אי פעם בכית על בן: כן... אחחח אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מעט נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודעת :S השם שלך הופיע בעיתון: השם של סבא נחשב? התחרטת על דברים שעשית: לא יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ק-ו-ל-ה ממתק: סניקרס סרט מצויר: הנסיכה מונונוקי קורנפלקס: קפטן קראנץ' מסטיק: פטל לימון (תנסו!! ממכר!) צבע: שחור ותכלת יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב ללא ספק האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: צ'יפ החתול שלי:p ראה אותך בוכה: הטלוויזיה, כשראיתי את אנה עוזבת וחוזרת לפיטסבורג :( תחזרייייייייייי הלכת איתו לסרט: גל (ידיד חמוד) צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: בצפר... חחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? קיאנו ריבס :) חיים שאחרי המוות? יש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ובדקתי את זה..! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל לא בפנים שלו הופעת בציבור בפיג'מה? פורים של כיתה ה' בכית בסרט? כל הזמןןןןןןן היית על במה? כן, הופעתי בחנוכה השנה חשבת שאת\ה הולך למות? לא משו שאני מצליחה לחשוב עליו נכשלת במקצוע? אזרחות.. בעעעעעעעעעעע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? אמא שלי לא רצתה.. בע רצית להיות המין השני? כן.. חחחחח סיפור ארוך דברים אהובים שיר אהוב: Boulevard of broken dreams נכון לעכשיו אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: Uninhabited planet survive ספורט אהוב: ריצה, שחייה.. תחביב: ציור זמר/זמרת/להקה אהובים: לינק פארק, בלינק 182, סאם 41 ועוד.... עיתון אהוב: אמממ.. אין וסתם מה השעה עכשיו? 20:16 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתין.. דחוףף! איזה ארוחה אחרונה אכלת? תפוצ'יפס (זה ארוחה??? האמממ...) תיכון או אוניברסיטה? חטיבת ביניים, הולך? אתה משועמם/ת? אין לך מושג עד כמה רעש אחרון ששמעת? החתול שלי.. ריח האחרון שהרחת? החתול שלי.. חחחחחחחחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? California :) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? גל (אותו ידיד חמוד מקודם)

למעלה