שאלון "טופ מודליות אקראיות"

mikmikonet

New member
../images/Emo26.gif שאלון "טופ מודליות אקראיות" ../images/Emo36.gif

אתם בטח מכירים את זה בתור לכתוב שמות של אנשים רגילים... אבל החלטתי להפוך את זה לקצת יותר מתאים לפורום וכתבתי לכם שאלון מיוחד
אז הכללים הם כאלו: אתם כותבים במספרים 1-10 שמות של מתמודדות מהתכנית. אילו שבא לכם, מכל עונה שבא לכם ולאו דווקא כולן פייבוריטיות שלכם אלא אילו שמות שעולים לכם בראש. פשוט כותבים 10 שמות של מתמודדות ליד המספרים 1 עד 10 בלי להציץ בשאלות שכתבתי למטה!!! ואז כשסיימתם לכתוב את השמות, אתם מוזמנים לרדת קצת יותר למטה להמשך השאלון ופשוט לענות לפי המספרים שכתבתם
אם לא הבנתם, הנה דוגמה: נגיד שכתבתם ליד המספר 5 את שאנון, וליד המספר 2 את אווה. השאלה היא- מי הגיעה רחוק יותר בתחרות, 2 או 5? אתם פשוט צריכים לענות שאווה. זה הכל תהנו!!! ליד כל שם של בת אפשר לציין בסוגריים את מספר העונה שבה השתתפה, לנוחיות הקוראים...
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון?
את מי אהבתם יותר- 7 או 6?
ו-10, או 9?
מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3?
2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן?
מי הכי בלונדינית ברשימה?
מי יותר גבוהה- 6 או 2?
ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7-
אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה?
אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?
האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?
מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1?
ועל המייקאובר של 10?
אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע)
אתם רואים את 9 מדגמנת ל-
החיסרון של 8 הוא:
דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7:
דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10:
אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם
מי זו הייתה?
אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה?
האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם?
אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת?
אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר?
מי אלוהית יותר- 10 או 8?
אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?
ומי הייתה הזוכה?
אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת?
1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה?
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7?
5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?
ולסיכום, השלימו: ___, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...
תהנוווווווווו (ותענו...
) מיכל.

וואו זה היה ארוך! [וקשה../images/Emo178.gif]

אני חושבת שעל חלק לא עניתי
1.אווה 3 2.שנדי 2 3.מישל 7 4.בריטני 4 5.שרה 2 6.יואנה 2 7.אדריאן 1 8. מלרוז 7 9. קיילן 4 10. אמנדה 3 מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? עונה 2 את מי אהבתם יותר- 7 או 6? את 6-יואנה ו-10, או 9? 9-קיילן מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 1-אווה. 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן?אין לי מושג אבל בטח בריטני ומלרוז הכי יבלטו שם
מי הכי בלונדינית ברשימה? מממ... יש לי כמה בלונדיניות ברשימה שנדי האלוהית
מלרוז
קיילן
ואמנדה. אין לי שום סיבה מיוחד אבל אני אבחר את אמנדה
מי יותר גבוהה- 6 או 2?אני חושבת שיואנה יותר גבוהה ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7-נו באמת, זאת עונה ראשונה-נראה לכם שאני זוכרת? אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה?מממ... שנדי או מישל, לא סגורה על זה. אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?את כ"כ מהממת
תתחילי להאמין בעצמך! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?אני חושבת שהגיעה לה להישאר יותר. התמונה שלה בפרק שהיא עפה הייתה פשוט מדהימה והראתה שגם היא יכולה להוציא תמונה עדינה שכזו. אבל כמובן שהשופטים חייבים להרוס X: מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? לא ממש זוכרת אותו האמת X: ועל המייקאובר של 10?וואו
עם העיינים הכחולות שלה והבלונד היו פעמים שהיא נראתה אפילו קצת מפחיד, אבל עדיין מייקאובר טוב
אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) אתם רואים את 9 מדגמנת ל-קאברגריל! זה כ"כ מתאים לה! החיסרון של 8 הוא:האופי שלה קצת מעצבן לפעמים
דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: הכי יפה-שנדי מישל בריטני אדריאן פחות יפה-אווה דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: הכי אהובה-קיילן מלרוז יואנה שרה אמנדה אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה?קיילן. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה?ברור! זאת שנדי! האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם?יש מצב, הפנים שלה דיי מתאימות לקאברגירל. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר?אני חושבת שאווה. מי אלוהית יותר- 10 או 8?חחח ברור שמלרוז
אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?שרה ומי הייתה הזוכה?מלרוז או שנדי
אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת?אין לי כוח לשאלות כאלה עכשיו
1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה?משהו שקשור לעוגיות?
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?בריטני ולסיכום, השלימו: ___, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"... תמונה
יש מלא תמונות מושלמות ולא ידעתי מה לבחור... בסוף בחרתי בזאת כי יש בה שני בנות מהרשימה שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני זוכר משהו

אומנם זה לא היה כזה מצחיק,אבל שעשע אותי שבאודישנים טיירה אמרה שליד השם של אדריאן היא פשוט רשמה-NO בגדול!

חחחחחחעע../images/Emo152.gif../images/Emo197.gif

מצחחיייייייייקקק אבללללל חצי מהרשיימההה שלךךךךךךךךךךך במיוחדדד אלההה שהכייי אהבתתתתתת זההה הרשימההה שללל הבנותתתתתתתתת המכועררוותתת והשנואותתתתתתתתתתתת עלייי בתוללללדוותתת ANTMMM וכמובןןן הזוכותתתת שנדייי וקיילןןןן מוזזזזזזזזזזררררר LLOLLL

NP16

New member
וואי:)עונה..

1.אווה 2.אן 3.ג'ייד 4.ג'ואני 5.שנדי 6.ברנדי 7.מלרוז 8.שרה [כל הצחוק שלא משנה איזה עונה] 9.קארי די 10.התאומות מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון?שבע את מי אהבתם יותר- 7 או 6? בטח ש7 ו-10, או 9? 9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 1..תודה לאל. 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? אן,ג'ואני,שנדי ושרה. אן תנצל את הזמן לספר לבנות כמה היא בדכאון שהיא כבר לא בקשר עם אווה, והבנות ינסו להזעיק עזרה. מי הכי בלונדינית ברשימה? קארי די מי יותר גבוהה- 6 או 2? 2 ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- שהיא נראית זקנה? אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? ג'ואני. אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? יו אר פאביולאס,ג'ייד! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?היא לא הודחה השלמות. הגיע לה מקום יותר גבוה. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? קצת דבילי. ועל המייקאובר של 10?לא כזה שינה,בסדר שכזה. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) וואי,בדיוק הבחורה שדווקא עשו לה מייק אובר מושלם. הייתי גוזר אבל קצת. אתם רואים את 9 מדגמנת ל- כל דבר.. החיסרון של 8 הוא: שהיא שרה. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 2 הכי יפה. ואז1 1,4,7,3 דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 9 הכי אהובה,ואחריה 5 ככה 5,10,8,6. הכי הכי אהובה זה 4! אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? 2 אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה?
אני מניח שכן. בכלל,אני לא ממש מסכים עם הקטע הזה שאן הצטלמה חלש. האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? ממש לא. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? היא כן השתתפה.. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? קשה.מניח של1 קצת יותר מתאים קרחת מ5. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 10 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?ברנדי ומי הייתה הזוכה?ג'ואני אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת?הגוף של ג'ייד,כלום מברנדי,הפנים של אן,הפוטוגניות והאישיות של קארי די. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? לא יודע,בטח 6 הפילה על אחת מהן תיק. איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? מתארחות יחד בעונה 1234523,על מסלולים, בתמונות משותפות של נייג'ל עושה.. בהרבה דברים הן יכולות. 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? 5. ג'ואני תעשי לי ילד!!!#&%#&

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif היה נחמד ^^

1.שאנדי [2] 2.ניקול [3] 3.אווה [3] 4.בריטני [4] 5.ליסה [5] 6.ניק [5] 7.ג'ואני [6] 8.קארי די [7] 9.מלרוז [7] 10.מישל [7] אלה עלו לי לראש הכי מהר שיש. מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון?7 את מי אהבתם יותר- 7 או 6?יופי,שתי הפיבוריטיות הכי גדולות שלי >< אבל בטיפטיפה יותר-ג'ואני ו-10, או 9?9-מלרוז מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3?3
,2 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? ניקול לא תגיב,בריטני תתחיל לצרוח SHHHUUTTT UPPPP,ליסה תתחיל לנשוך לבריטני את הטוסיק,וקארי די פשוט תהיה מלכה כרגיל. מי הכי בלונדינית ברשימה? ג'ואני
מי יותר גבוהה- 6 או 2?אין לי שמץ >< ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7-הם תמיד אמרו רק דברים טובים ^^ אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה?ג'ואני אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? אפשר לנשק לך את הרגליים י'מושלמת?! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?להשאר לטופ 2 יחד עם קיילין מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1?מדהים! ועל המייקאובר של 10?סבבה אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע)קרחת
אתם רואים את 9 מדגמנת ל-כל דבר אפשרי?!מ-ד-ה-י-מ-ה החיסרון של 8 הוא:חיסרון?!
מושלמת! דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 1-הכי יפה-אווה 2-ג'ואני 3-ניקול 4-בריטני 5-הכי פחות יפה-שאנדי דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 1-הכי אהובה-קארי די 2-מלרוז 3-ניק 4-מישל 5-הכי פחות אהובה-ליסה אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה?ג'ואני אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה?-פחחח ברור האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם?יש מצב... אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת?אחד החזירים משלושת החזירים?
אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר?5-ליסה מי אלוהית יותר- 10 או 8?ברור שקארי די אבל רק דניייאאלווהיייתתתת!$%#@%^@%@ אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?ניק ומי הייתה הזוכה?ג'ואני ברור! אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? מאווה וג'ואני הייתי לוקח הכל-צילומים,מסלול,אופי,יופי,ה-כ-ל!שלמות! ניקול-את העור ניק-העדינות 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה?כי שאנדי בגדה במישל?
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7?במועדון חשפנות
5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?ברור שקארי די!

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif

1. בריטני. 2. אן. 3. ניקול. 4. ג'ואני. 5. ניק. 6. אמנדה. 7. קרידי. 8. ג'יילה. 9. מלרוז. 10. דניאל. מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון?
לא טובה בלחשב. את מי אהבתם יותר- 7 או 6? 7 ו-10, או 9? 9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 3 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? משעמם לא יהיה. אן תריב עם ג'יילה, ניק חושבת על קארמה, וג'ואני צוחקת מהצד. מי הכי בלונדינית ברשימה? קרידי? XD מי יותר גבוהה- 6 או 2? נראה לי שאן. ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- ממ שהיא נראית שיכורה? אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? בריטני או קרידי. אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? שהזכייה שלה מוצדקת! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? כן. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? לא זוכרת.. ועל המייקאובר של 10? גם. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) הייתי משאירה אותה כמו שהיא. אתם רואים את 9 מדגמנת ל- קרם אנטיאייג'ינג. חח סתם, דווקא אני רואה אותה בקמפיינים גדולים. החיסרון של 8 הוא: שהיא לא דוגמנית. כאילו סתם יפה. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 3,7,2,1,4 דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 9,10,8,5,6 אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? או קרידי או ניקול או אן. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? כל אחת מהרשימה הייתה עושה את זה יותר טוב. האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? יש מצב. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? שלגייה לגמרי. לבנה עם שיער כהה. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? 5. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 10 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? 8 ומי הייתה הזוכה? קרידי אולי. אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? בריטני לא צריכה סיבה. איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בהחלט. 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? מממ קשה.

רשימהה טובהה יחסייתתתתת

יששששששש לךךךך שמההההההה אתתת רובבב האלללללללללללללללווהיייוותתתתתתתתת XDDD: חוץץץ מאזההה 3 @@@ =]

JoNy Boi

New member
עונה

1. ניקול (5) 2. אדריאן (1) 3. אווה (3) 4. דניאל (6) 5. ג'ואני (6) 6. אמנדה (3) 7. מלרוז (7) 8. יוג'ינה (7) 9. קארידי (7) 10. מישל (7) מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 7 את מי אהבתם יותר- 7 או 6? 7 ו-10, או 9? 9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? שתיהן הזוכות.. 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? מי הכי בלונדינית ברשימה? נראלי קארידי מי יותר גבוהה- 6 או 2? נראלי 2 ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- שהיא זקנה XD אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? ניקול ברור אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? ימכוערת האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? היא המנצחת חח מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? לא זוכר ועל המייקאובר של 10? דוחהה אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) אותו דבר אתם רואים את 9 מדגמנת ל- פלאפל עירוני בבת ים החיסרון של 8 הוא: עור לא יפה במיוחד דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 1) ניקול 2) דניאל 3) מלרוז 4) אדריאן 5) אווה דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 1) ג'ואני 2) יוג'ינה 3) אמנדה 4) קארידי 5) מישל אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? ניקול אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? בספק, אבל אדריאן פוטוגנית ויצירתית ככה שיש סיכוי האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? אולי אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? המכשפה המכוערת XD אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? ניקול! מי אלוהית יותר- 10 או 8? 8!! אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? ומי הייתה הזוכה? זוכה - ניקול / דניאל , מישל אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? 3 - אישיות, 6 - עיניים, 9 - שיער, 2 - גוף. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? מישל ניסתה למזמז את ניקול בעודה ישנה לה XD איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? שתיהן דוגמניות מצליחות, יכול להיות שבעבודה? 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? ג'ואני או יוג'ינה? אמ ג'ואני! ולסיכום, השלימו: ניקול, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...

לא יכו555 להייייייייייי!תת @@

איכככככככככככככככססססססססססססס מההה קרהההה התאהבבתתת בעונההה 7 פפפפפפפחחחח LLOLLL ואווווווווווווהה??? שמעעע ישראללללללללללללללללללל א*כZבבתתת @@@

JoNy Boi

New member
מה הקשר חח

עונה 7 היא העונה היחידה חוץ מ-9 שראיתי במלואה, אז מן הסתם שזאת תהיה העונה הזאת.. "ולאו דווקא כולן פייבוריטיות שלכם אלא אילו שמות שעולים לכם בראש"

אזזזזזזזזזז @@@

דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף לרוווץץץץ לראותתתתת אתתת עונותתתתתתתתתתת 2++5++6 למה ראיתתתת תעונההההה הכייי מזעזעעעתתת מכללל ה-7 עונותתתתתתתתתתתת ואנייי ראיתיייי ה=כ=לללל מהפרקקק ה-1 שללל עונהה 1 אזזזזזז Tחווףףף @@@

")

1. שנדי 2. ניקול(3) 3. אפריל 4. מישל (7) 5. מגדלנה 6. קיסי 7. לזלי 8. קרידי 9. אמנדה(3) 10. ג'ואני מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 3 את מי אהבתם יותר- 7 או 6? 7 ו-10, או 9? 10 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 1 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? 2: שותקת 4: מרגישה לא ראויה להיות במעלית בין כל הבנות המדהימות האלה 5: העיפו כי היה עומס משקל במעלית 8: מנסה להריץ דחקות כדי להקל על האווירה מי הכי בלונדינית ברשימה? : 8 מי יותר גבוהה- 6 או 2?: לא יודע נראה לי 2 ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- שצחקו לה על ההליכה אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה?: 1 אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?: את מדהימה!!!!!! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?: הגיע לה יותר זמן מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1?: היא הייתה ההגדרה למייקאובר נראתה מדהים אחריו!! ועל המייקאובר של 10?: מדהים! מהשיער עד השינים שידרג אותה אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע): מקצר לה את השיער בטירוף לפחות עד הכתפיים ומכהה אותו אתם רואים את 9 מדגמנת ל- כל חברת קוסמטיקה החיסרון של 8 הוא: הפה שלה דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 1 2 7 3 4 דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 10 8 6 9 5 אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה?: 7 אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה?: ברורררר למרות שאין לה את המראה "הפילי" של קיניה:p האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם?: כן אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת?: מולאן אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר?: 1 מי אלוהית יותר- 10 או 8?: 10 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?: 5 ומי הייתה הזוכה?: 1 אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? 3: את העיינים 6: את השפתיים 9:את צבע העיינים 2: את העור 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה?: 1 שכבה עם החבר הדוגמן של 10 איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? : בטח לא על מסלול 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?: 8 ולסיכום, השלימו: שנדי___, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...

>>>>>>>>>>>

לא מששש ה2נתייי אבלללל נגידדדדדדדדדדדד 1. דניאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללל
2.ניקוווווווללללללללללללללליייייי
3.שאאאאאנוןןן 4.אפרייייייילל 5.מלררררררוווזז 6.קורררררריןןן 7.קיייייייללללל 8.אמנדהההההההה 9.נייייייייייייקקקקק 10.קאסססססייי עוננהה 3 @@@

אההה שחתתתיייייי אתתת זההה==>>

מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 5 המושששששששששששללממתת ליייקקק דא את מי אהבתם יותר- 7 או 6? אותו דבררר בווולללל @@@ ו-10, או 9? 9 המדהימהההה מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? ברוררר ש-1 האלוהייתתת 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? XDDDDD: ניקקקקולללייי בדוקקק בוכההה ונלחצתת אפריללל מתחילההה לתקןןן תמעלייתתתת מלרווווווזזזז מתחייללההה להסתכללל במראהה ולהשוויייץץץ XDD: ואמנדההה מתגעגעעתת לילדד שלהה LOLLL מי הכי בלונדינית ברשימה? שאנננננננננוןןן אבללל גםםם אמנדדדדדדהה++מלרוווווווזזז הנדירוותת מי יותר גבוהה- 6 או 2? נראליייייייייייי קורייןןן ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- לוזוכרררר תמידד אמרוו שהיאאא ייוופ====פפ====ה===הה אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? דניאאאאאאאלללל דאאא@@ אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? אתתת ה===זוכההה שלללל עונההה 1 והבלונדהה הכייי אהובהה שליי א=ב========ררר האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? הה=====ד==ח==הה הכייייייייי אבללל הכיייייייייייי הכיייייייייייייייייי הכיייייי פאתטטטטטטטט ועלובההה בתולדותתתתתת ANTTMM איי פעםםם לנצחח מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? הייייתהה אלוהייתת ונשארהה אלוהייתתתת ועל המייקאובר של 10? שינווו להה משוו בכללל XD:?? יפםהההה אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) היא מדהימההה ככההה אתם רואים את 9 מדגמנת ל- משווווו מסחרייי נגיד דיזללללללל הג'ינסס האלוהייי החיסרון של 8 הוא שהיא לאאאא משקיעההה בלוקקק שלהההה ביומיווםםם דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: חחחחחחעע זההה הדירוגגגג @!@@ אפילווו ש4+7 אותווו רמהה @@@ XDDDDD: דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: אין ליי כוחחחח אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? דנייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללללללל אווו ניקקקקקקקקקקקקקוווללללללללל אווו שאנוווןןןןןןןןןן אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? חחחחחחחחעעעעע לוידדדעעע @@@ שאאללהההקשההה מדייי :]]] האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? היאא מדהימהה אבללל לאא נראלייי אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? סינדרלההה דאאאאאא אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? איןןןןןןןןןןן פניםםם מושלמותתת יותררררררר לתמונהה משללל דניאללל איןןןןןןןןןןןןןןןן מי אלוהית יותר- 10 או 8? 8 בתמונותתתתת דאא אבלל 10 במציאותתתת אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? נראליייי קאסיייייייייי ומי הייתה הזוכה? ד=נ=י=א==================ללללללללללללל WIINNEERR אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? דניאאאאאאלללל מושלממממממממתתת כבררררר 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? אכלוו להה תבראונייזזז XDD: איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? איןןןןןןןןן קשררררררררררר @@@ 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? 5 נראלללללללייי ולסיכום, השלימו: __דניאאאאאאאאאאאללל++ניקוווווווווללל++כלל הרררשייממההה_, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...

++ לאאא הייתההה ברשימהההההההה

אבלללללללללללל אחתתתת התמונותתתתתתתתתת הכייי מושללללללללללמווותתתתתתתת שנוצרוווווווווווו אייי פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כ======ב===ווווווווווווווווווו==============דדדד לפייללל שללל קיניהההההההה הWולטטטטטטטטטטטתתתת@@@111

Nataly B

New member
רעיון מעולה!

1. נאימה 4. 2. אווה 3. 3. שנדי 2. 4. אי ג'יי 7. 5. דניאל 6. 6. ג'ייד 6. 7. ניקול 4 אני חושבת. 8. ננה 5. 9. אמנדה 7. 10. בריטני 4. מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 4 את מי אהבתם יותר- 7 או 6? קשה, אבל 6. ו-10, או 9? 10 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 1 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? לא יודעת, אבל אני חושבת ש-4 תיקח את זה בקלות. מי הכי בלונדינית ברשימה? 3 מי יותר גבוהה- 6 או 2? אני משערת ש-6. ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- לא זוכרת. אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? 1 אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? שאני חושבת שהיא יפה! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? ממש לא בצדק, הכי לא בצדק בעולם! מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? מעולה! ועל המייקאובר של 10? לא זוכרת את הלפני, אבל היא תמיד יפה. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע): תלתלים אתם רואים את 9 מדגמנת ל- לא יודעת האמת חח החיסרון של 8 הוא: המראה הגברי לפעמים דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: זה ממש קשה איתן, כי אוהבת את כולן! דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: כנ"ל אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? אי ג'יי או נאימה.- אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? לגמרי!! האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? יש מצב. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? סינדרלה אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? אני חושבת ש-1. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 10 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? 8 או 9 ומי הייתה הזוכה? אין לי מושג אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? זה קצת קשה איתן. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? מה שלא יהיה, בטח 10 התחילה את זה חח איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בחבורה של אלה שעפו סתם! 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? 5 ולסיכום, השלימו: א' ג'יי או נאימה או אווה או בריטני, תעשי לי ילד!!!!! LOL אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...

NP16

New member
ניקול מעונה 3 (האדמונית נכון?)וננה מ6../images/Emo3.gif

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. ג'נה. 2. הת'ר. 3. ג'זלין. 4. ג'יאל. 5. קארי די. 6. מלרוז. 7. אמנדה (עונה 3). 8. שנדי. 9. איליס. 10. דניאל. מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? אמממ... יש תיקו בין 9 ו-8. xD את מי אהבתם יותר- 7 או 6? 7. ו-10, או 9? 10. מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? 3. 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? 2 יושבת בצד ושותקת, 4 צורחת בהיסטריה, 5 עושה בדיחה מכל העניין ו-8 מצטרפת ל-4. מי הכי בלונדינית ברשימה? 6. מי יותר גבוהה- 6 או 2? 6. ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7-לא זוכר... אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? 10. אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? איזו מלכה את!
האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? להישאר יותר זמן. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? מדהים. ועל המייקאובר של 10? מדהים. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) מקרחים הכל חוץ משערה אחת, וצובעים את השערה האחת בוורוד.
אתם רואים את 9 מדגמנת ל-שאנל. החיסרון של 8 הוא: היא מושלמת מדי. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 4. דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 9. אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? 1. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? כן!!!#%* האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? כן. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? אף על פי שהיא לא ממש נסיכה... אליזבת' משודדי הקאריביים. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? 5. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 8. אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? 4. ומי הייתה הזוכה? 1. אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? לא יודע P: 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? הן מתווכחות על מי יותר אלוהית
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? רחוב? 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? 8. ולסיכום, השלימו: ג'נה, תעשי לי ילד!!!!

למעלה