שאלון "טופ מודליות אקראיות"

NP16

New member
יאאלה גם אני עם ספוילר../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

1.נטשה 2.רנה 3.ג'ייאל 4.פלישיה 5.אייג'יי 6.ג'ואני (כי אי אפשר בלעדיה) 7.ג'זלין 8.בריטני של 8 9.דיון 10. MO[שרה של 8
] מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 8
את מי אהבתם יותר- 7 או 6?6 ו-10, או 9?9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3?1 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? בריטני נכנסת להיסטריה קשה, רנה צורחת על כולן ומקללת,אייג'יי מנסה להרגיע אותה ופלישיה בהלם. מי הכי בלונדינית ברשימה? רנה או ג'ואני. ונטשה בטבעי! מי יותר גבוהה- 6 או 2? אין לי מושג,נראה לי 6 ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- גיב מי קטלוג :O אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? מלבד ג'ואני,נטטטטשההה %&# איך בא לי לחבק אותה!! אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?שהיא פשוט מלכה האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?וואי,הדחה נוראית ברמות. אחת מההכי לא מוצדקות EVER.. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? היה מוזר כ"כ להתרגל לזה,אבל אני אוהב. ועל המייקאובר של 10?גם יותר טוב לה. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) מש איר אותה כמו שהייתה,די הרסו עם ההבהרת שיער הזה. אתם רואים את 9 מדגמנת ל-
החיסרון של 8 הוא: האישיות אני מניח דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: בין רנה ונטשה זה קשה,אח"כ פלישיה ולבסוף ג'זלין. דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 6 הכי,אח"כ 5, אח"כ בריטני ובסוף בסוף מו. אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? קשה קשה קשה.. זה בין נטשה,אייג'יי,רנה,ג'ואני. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? אולי.זה יהיה מעניין. האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? בטח! אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? מתאים לה כיפה אדומה,מה שג'ייד עשתה. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? נטשה ואייג'יי עם קרחת,וואי..אין לדעת. נראה לי ש5. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 8 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?שרה ומי הייתה הזוכה?ג'ואני אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? הייתי לוקח פשוט את 6. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? זה קרה..נטשה לא האמינה לה שהיא דגמנה לשאנל.
אין על נטשה הזאת EW%&#%*#*%#
"BUT I KNOW WHAT I WEAR" .... איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בעונה השמינית? 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?5 נטשה תעשי לי ילד %#** %#

efif1212

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

ה"גיב מי קטלוג" והפוזה של ג'זלין זה אחד הדברים הכי הכי מצחיקים שנראו בתולדות הטופ.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

1.אווה 2.נטשה
3.קארידי 4.אפריל 5.ג'נאשה 6.דניאל 7.שרה (2) 8.ג'יאל
9.נורל 10.מלרוז מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? העונה השנייה את מי אהבתם יותר- 7 או 6? 6 ו-10, או 9? 9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? זה יהיה ספוילר לומר...
2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן?
אני מתארת לעצמי שג'נאשה תילחץ,ג'יאל לא,נטשה לא תבין מה קורה ואפריל...אדישה כזו. מי הכי בלונדינית ברשימה? בצורה מנטלית כביכול? אין. מי יותר גבוהה- 6 או 2? אין לי מושג. ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- לא זוכרת
אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? אווה
אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? את כ"כ מדהימה
האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? היא הייתה צריכה להשאר יותר. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? הוא לא היה כזה שינוי גדול,אבל הוא היה יפה לה. ועל המייקאובר של 10? מתאים לה הרבה יותר. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) שיער אדום,בצורת ניקול (3) אתם רואים את 9 מדגמנת ל- הוט טופיק. החיסרון של 8 הוא: השיניים שלה קצת מעצבנות אותי. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: נטשה,שרה,איווה,אפריל,קארידי דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: ג'יאל,נורל,דניאל,ג'נאשה,מלרוז. אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? נטשה,בלי שום ספק!
אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? אני בטוחה שכן. האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? אני חושבת שהם חידשו איתה,לא? אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? אני לא כ"כ זוכרת מי היו שם. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? איווה מי אלוהית יותר- 10 או 8? ג'יאל. אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? ג'נאשה ומי הייתה הזוכה? יש לי פה המון פייבוריטיות,זה קצת קשה לומר. אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? 3- את העיניים 6- את הגוף 9- את השיער 2- את הפנים עצמם. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? מלרוז מטיפה לאיווה כל הזמן כמה היא כזו וכזו,ואיווה חייבת להחזיר לה.
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בפגישת מחזור של העונה השנייה
5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? ג'יאל ולסיכום, השלימו: נטשה/נורל/קארידי/איווה/ג'יאל/שרה, תעשי לי ילד!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"...

ledy18

New member
עונה:)

1.ג"ואני(6) 2.קרידי(7) 3.דניאל(6) 4.בריטני(4) 5.רבקה(4) 6.קיניה(4) 7.יואנה(2) 8.מישל(7) 9.ניקול(5) 10.ניק(5) מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון?עונה 4!!!!! את מי אהבתם יותר- 7 או 6? את 7-יואנה ו-10, או 9? את 9 ניקול:) מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? האמת היא שהן הגיעו לאותו שלב אבל דניאל ניצחה אז שלוש:) 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן?אוקיי.בריטני וקרידי יתחילו לבלוט,לדבר,לצרוח,לצחוק ובקיצור לשלהב את הבנות האחרות.רבקה תשב בשקט ומישל תגיד שהיא הייתה מעדיפה שאחותה תהיה פה כי היא רוצה את זה יותר. מי הכי בלונדינית ברשימה?אני חושבת שג"ואני מי יותר גבוהה- 6 או 2?אני חושבת שקרידי יותר גבוהה מקיניה ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- אוקיי זה היה לפני מלא זמן.עונה שתיים אנשים! אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה?קרידי.כי אני מתה עליה מאז שהיא התוודתה על ההתאבדות.זה היה פשוט מרגש ועצוב כאחד אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?נגיד שדניאלוהית,וואט אבר. האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? היא הייתה צריכה לנצח לגמרי!גו בריטני סופר בריטני מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1?היא חזרה משם מהממת לחלוטין ועל המייקאובר של 10?כמו שאמרתי על הקודמת אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) טוב אנשים ירצכו אותי על זה אבל שיהיה.שער חום קצר(קארה)עם פונינט חמדמד ופסים בצבע אדום! אתם רואים את 9 מדגמנת ל- h&o.אולי זה לא הכי מדהים אבל הגיע הזמן שיחליפו את גלית גוטמן. החיסרון של 8 הוא: היא לא בטוחה בעצמה ובעצם לא ממש רוצה את זה. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: 1.קרידי 2.בריטני 3.דניאל 4.ג"ואני 5.יואנה דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 1.ניק 2.ניקול 3.מישל 4.רבקה 5.קיניה אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? הייתי רוצה להתחלף או עם ניקול או עם ג"ואני או עם רבקה.שלושתן מהממות לחלוטין! אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? דא!לא משנה מה קרידי תעשה היא תהיה יותר טובה מקיניה שזאת הייתה התמונה היחידה הטובה שלה! האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? לא!אין מצב. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? דבר ראשון היא הייתה שילגיה.אבל אני חושבת שהיא יכולה להיות יותר טובה כסינדרלה\היפייפיה הנרדמת\רפונזל. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? ג"ואני.למרות שגם רבקה מדהימה. מי אלוהית יותר- 10 או 8? ניק.אבל מישל היא יותר חמודה ומתוקה ממנה. אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? קיניה. ומי הייתה הזוכה? מישל,ג"ואני\ניקול\קרידי. אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? דניאל-השיער. קיניה-אין שום דבר שאםשר לקחת ממנה. ניקול-הפנים המדהימות קרידי-הגוף והאישיות. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? מי המקום השני האוב ביותר?ג"ואני או ניק? איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בבר.מדברות על טיירה המדהימה. 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? אני בת אבל עם הייתי בן הייתי בוחרת ברבקה מבחינת היופי ובמישל מבחינת האישיות3> ולסיכום, השלימו:שיפ תעשי לי ילד!!!!!(אל תשאלו מי זה)

mikmikonet

New member
חמודים ../images/Emo24.gif ממש שמחה שאהבתם

אני גם אענה בקרוב...
התחלתי לענות אתמול אבל המחשב שלי בדיוק נכבה
טוב, ממילא יכולתי לחשוב על בנות מוצלחות יותר.

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif שמחה! אני אוהבת לתרום לפורום

עם כל השטויות שלי

efif1212

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

1. ג'זלין 2. נטשה 3. איג'יי 4. אווה 5. הת'ר 6. ג'ואני 7. קרידי 8. קיילן 9. ג'ייאל 10. רנה התשובות מכילות ספוילרים לעונות 8 ו9. מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 8
את מי אהבתם יותר- 7 או 6? וואי קשהההה! נגיד את קרידי. ו-10, או 9? גם קשה. ג'ייאל. מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3? ג'זלין. (1) 2 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? הת'ר לא אומרת מילה, קיילן נכנסת לפאניקה רצינית, נטשה תגיד "זה בסדר, לנו ברוסיה זה כל הזמן היה קורה", ואווה הייתה מנצחת על כולם. מי הכי בלונדינית ברשימה? וואי רוב הרשימה נראה לי בלונדינית... מי יותר גבוהה- 6 או 2? אין לי מושג! נהמר על ג'ואני. ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- לא זכור לי משהו מצחיק. אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? ג'זליןןןןן אהובתי
אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה? מה הייתי עושה לך אם היית גבר!! האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר? לא הודחה אפעם, ובצדק
מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? בסדר, לא משהו מיוחד. ועל המייקאובר של 10? מדהים, פשוט עשה אותה כ"כ כ"כ כ"כ יפה!!!!! אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) בעיקרון לא הייתי עושה לה כלום, מדהים לה ככה, אבל אולי הייתי עושה לה פוני. אתם רואים את 9 מדגמנת ל- אין לי שמצון... החיסרון של 8 הוא: שקטה מידי. דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: וואוווו קשהההההה! 1. איג'יי (הכי יפה שהייתה בתוכנית לדעתי). 2. ג'זלין 3. נטשה 4. קרידי 5.אווה דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 1. ג'ייאל 2. הת'ר 3. ג'ואני 4. קיילן 5. רנה. אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? איג'יי, ברור. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? ברור ברור ברור!! וואי איך נטשה בנויה לפוטשוט הזה. וסתם לרקורד- כל אחת הייתה עושה את זה יותר טוב ממנה... האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? בהחלט כן. ג'ואני היא הבחורה לקאברגירל. אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? וואי לא יודעת... היפייפיה הנרדמת? אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? זה פשוט לקחת את שתי המתמודדות הכי פוטוגניות בהיסטוריה. אין לי שמץ. שתיהן היו יוצאות מדהים. מי אלוהית יותר- 10 או 8? רנה. אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה? קיילן ומי הייתה הזוכה? ג'זלין, מי יכולה עליה??? אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? הייתי לוקחת את איג'יי (3) לבד, לא הייתי מצרפת אליה שום חלק אחר. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? טיירה בחרה בגז'לין כזוכה
איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בויקפדיה תחת הערך "זוכות". המקום היחיד נראה לי... 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר? ווווווואו. כנראה שקיילן. ולסיכום, השלימו: ג'זלין תעשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים גם להוסיף תמונה שאתם אוהבים של אותה "תעשי לי ילד"... כמובן

למעלה