יאאלה גם אני עם ספוילר../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif
1.נטשה 2.רנה 3.ג'ייאל 4.פלישיה 5.אייג'יי 6.ג'ואני (כי אי אפשר בלעדיה) 7.ג'זלין 8.בריטני של 8 9.דיון 10. MO[שרה של 8
] מאיזו עונה יש לכם הכי הרבה נציגות בשאלון? 8
את מי אהבתם יותר- 7 או 6?6 ו-10, או 9?9 מי הגיעה יותר רחוק בתחרות- 1 או 3?1 2, 4 5 ו-8 נתקעות יחד במעלית. מהי התגובה של כל אחת מהן? בריטני נכנסת להיסטריה קשה, רנה צורחת על כולן ומקללת,אייג'יי מנסה להרגיע אותה ופלישיה בהלם. מי הכי בלונדינית ברשימה? רנה או ג'ואני. ונטשה בטבעי! מי יותר גבוהה- 6 או 2? אין לי מושג,נראה לי 6 ספרו משהו מצחיק שהשופטים אמרו פעם על 7- גיב מי קטלוג :O אם הייתם יכולים לבחור להיפגש עם אחת הבנות מהרשימה (רק אחת!!!) מי זו הייתה? מלבד ג'ואני,נטטטטשההה %&# איך בא לי לחבק אותה!! אם הייתה לכם הזדמנות להגיד ל-3 משפט אחד- מה הוא היה?שהיא פשוט מלכה האם לדעתכם 4 הודחה בצדק, או שהגיע לה להישאר יותר זמן/לעוף מוקדם יותר?וואי,הדחה נוראית ברמות. אחת מההכי לא מוצדקות EVER.. מה דעתכם על המייקאובר שעשו ל-1? היה מוזר כ"כ להתרגל לזה,אבל אני אוהב. ועל המייקאובר של 10?גם יותר טוב לה. אם הייתה לכם הזדמנות לעשות מייקאובר משלכם ל-5, מה הייתם עושים לה? (אפשר גם להתפרע) מש איר אותה כמו שהייתה,די הרסו עם ההבהרת שיער הזה. אתם רואים את 9 מדגמנת ל-
החיסרון של 8 הוא: האישיות אני מניח דרגו את הכי יפה לדעתכם עד הכי פחות יפה מהבנות- 1, 2, 3, 4, 7: בין רנה ונטשה זה קשה,אח"כ פלישיה ולבסוף ג'זלין. דרגו את הבנות הכי אהובות עליכם מהאהובה לפחות אהובה- 5, 6, 8, 9, 10: 6 הכי,אח"כ 5, אח"כ בריטני ובסוף בסוף מו. אם הייתם יכולים להתחלף במראה עם אחת הבנות מהרשימה ליום אחד / לבנים- שאותה בחורה תהיה חברה שלכם מי זו הייתה? קשה קשה קשה.. זה בין נטשה,אייג'יי,רנה,ג'ואני. אם מתמודדת מספר 2 הייתה משתתפת בפוטושוט של הפיל של קיניה, האם היא הייתה עושה את זה מושלם יותר ממנה? אולי.זה יהיה מעניין. האם קאבר גירל היו מחדשים את החוזה עם מתמודדת מספר 6, לדעתכם? בטח! אם מתמודדת 3 הייתה משתתפת בצילומי הנסיכות הנופלות של עונה 6, איזו נסיכה היא הייתה משחקת? מתאים לה כיפה אדומה,מה שג'ייד עשתה. אם מתמודדות 5 ו-1 היו מצטלמות לפוטושוט הקרחת של עונה 6, מי הייתה מוציאה תמונה מוצלחת יותר? נטשה ואייג'יי עם קרחת,וואי..אין לדעת. נראה לי ש5. מי אלוהית יותר- 10 או 8? 8 אם הייתה עונה של ANTM שבה כל הנציגות מהרשימה היו משתתפות יחד- מי הייתה המודחת הראשונה?שרה ומי הייתה הזוכה?ג'ואני אם היו אומרים לכם להרכיב את הטופ מודל המושלמת ולקחת חלק אחד הכי טוב מכל בת מהבנות- 3, 6, 9 ו-2, מה הייתם לוקחים מכל אחת? הייתי לוקח פשוט את 6. 1 ו-10 נקלעו למריבה. מהי הסיבה? זה קרה..נטשה לא האמינה לה שהיא דגמנה לשאנל.
אין על נטשה הזאת EW%&#%*#*%#
"BUT I KNOW WHAT I WEAR" .... איפה תוכלו למצוא יחד את 4 ו-7? בעונה השמינית? 5 ו-8 מתחרות על לבך בתכנית שידוכים... במי תבחר?5 נטשה תעשי לי ילד %#** %#
1.נטשה 2.רנה 3.ג'ייאל 4.פלישיה 5.אייג'יי 6.ג'ואני (כי אי אפשר בלעדיה) 7.ג'זלין 8.בריטני של 8 9.דיון 10. MO[שרה של 8