שאלון לחברי הפורום

its moi

New member
חזרתי!

ישר לתחקיר השב"כ 1. מקלל "שיט! אני מאחר" 2. טרוט עיניים 3. אני מוותר על שרוואל לטובת טי-שרט. 4. הכוונה ללבוש? טוקסידו. 5. על טיולים! 6. הלוואי. 7. בגד ים, כמה ספרי לימוד, כובע ים- מתק´ יפות, ובימים אלו: אייריש קרים בייליז 8. הלכתי במשך חודש יום יום הליכה של שעה בתקוה לפגוש מישהי שראיתי שם פעם. הפסקתי, כשמצאתי אותה, במקום אחר, ביום שבו התכוונתי לוותר. 9. לא משנה איפה. העיקר- בלי פלאפון, בלי אינטרנט, בלי מכרים. 10. נותן כמה מאות אלפי שקלים לאחי, כמה לאבא, וסוגר ת´שאר לשנה- להתרגל לרעיון. (ואז מבזבז הכל על נסיעה לחו"ל!) 11. its moi 12. שם אין לי. יש דרישות.העדפות: עיניים יפות, לא שמנה, ולא כחושה ושיהיה מאתגר לדבר איתה. פיספסתי אחת כזאת.. 13. כתם לידה (לא נק´ חן חומה ושעירה!!) גדול במקום שמעטות מידי ראו. 14. את המצב הזוגי 15. אלפא חורס הוואנה. 16. גאוות חיי ?? כבר ? רגע. תנו לי לצבור קצת חיים. 17. עוד חמש שנים אהיה במקום אפילו יותר טוב.

seadiver

New member
ואני עונה לשאלון זה

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת קמה בבוקר ? פותח ת"עיניים!!! איך את/ה הולך/ת לישון ? על הגב כמו איזה פגר כשאת/ה רוצה לדפוק הופעה של מליון דולר ? כשרוצים לדפוק הופעה דופקים את הראש בקיר על מה לא נתפוס אותך ? מה שבטוח , לא על סנדלים ולא על סיגריות על מה את/ה מוציאה כסף ? כל מה שקשור בצלילה בלימודים (ראבק -שכר לימוד) ברכב (של מיכאל שומאכר) ופה ושם על התעדכנות באופנה סקס בפגישה ראשונה ? מעדיף להמתין עם הסקס (נשמע לכם מוזר) אבל מעדיף לא לקיים בפגישה הראשונה , רגע לאן אתם ממהרים , ראבק על הפגישה הראשונה עוד לא הכרת את הגברת וכבר רוצה לפמפם , סבלנות מה יש לך בתיק ? אם הייתי אישה אז יכולתי לענות לשאלה כזאת --- תכלס , שטרות כרטיס אשראי רישיונות לרכב מפתחות לרכב ופאלפון בכיס האחורי הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה ? כשביקשה להפרד הסכמתי (למרות שעולמי חרב) , כשבקשה ספייס(מרחב) נתתי (למרות חוסר רצון) , וניתקתי עימה קשר למרות שליבי זעק -- תתקשר אליה יא סתום --- אהבתי אותה כל כך אפילו עם פרידתה ממני תגרום לה לאושר וכך עשיתי וכך פעלתי לשם אהבתי אליה חופשה אמיתית ? להשתקם על אי בודד בחוג הטרופי המוקף בריפים מדהימים לבלות לצד המקומיים זכית במליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? לא מאמין בדברים כאלו --- אין דבר כזה כסף חינם , רוצה כסף לכ/י לעבוד אבל אם זכיתי , אז משקיע את הסכום באפיקים שונים הגבר הכי סקסי עלי אדמות ? משאיר לגברות הפורום!!! האשה הכי סקסית בעיניך ? בת זוגתי שתבוא (כעת אני סינגל) הכי אוהב/ת בגוף שלך ? המוח (למרות שהגברים לא מצטיינים בחוכמה יתרה - שאר המוח באיזור חלציים) בגלל היותו הקופסה השחורה של גוף האדם , הייותו דינמי ובעל תהליכים מרובים. והשני שקשור למוח הוא מה שנמצא באיזור החלצים בגלל היותו דינמי למצבים שונים!!! מה היית משנה בעצמך ? אני שלם עם עצמי!!! לא היית מסתדר/ת בלי ? הרכב או האופנוע מהי גאוות חייך ? לעמוד באתגרים ובמכשולים השונים שמציעים לנו החיים איפה תהי/ה בעוד חמש שנים ? כפרה , עוד חמש שנים , עיוני יש עוד זמן הכל יכול להשתנות

ליאן.

New member
גמני גמני! ../images/Emo8.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת קמה בבוקר ? חוזרת לישון.
איך את/ה הולך/ת לישון ? מה הולכת? קורסת! איך שאני, ככה.
כשאת/ה רוצה לדפוק הופעה של מליון דולר ? מסקרה וסומק.
על מה לא נתפוס אותך ? נוסעת מעל ל 100 קמ"ש. ע-א-ל-ק!!
על מה את/ה מוציאה כסף ? על עצמי בעיקר.
סקס בפגישה ראשונה ? תלוי בסיטואציה, בפרטנר ובמטרה.
מה יש לך בתיק ? מה אין??
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה ? הכרזתי על זה בעיתון.
חופשה אמיתית ? רק באיטליה!
זכית במליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה נדל"ן בניו יורק.
הגבר הכי סקסי עלי אדמות ? טום קרוז.
האשה הכי סקסית בעיניך ? סילה וורד.
הכי אוהב/ת בגוף שלך ? ת´עיניים.
מה היית משנה בעצמך ? הפריזורה והשיזוף (או חוסרו..).
לא היית מסתדר/ת בלי ? אויר.
מהי גאוות חייך ? אענה על זה בגיל 70.
איפה תהי/ה בעוד חמש שנים ? בקארביים, כאילו דאאא..

av53

New member
My answers

1) Look out side to check in which country I am today 2) Alone, naked which CNN 3) Armani suite always do it 4) Snickers 5) Clothes, shoes and hanging out 6) Doing my best 7) Credit card, condoms 8) It has been too long time ago to remember 9) Holiday in Tel-Aviv the best city in the world 10) One month in the Woldorf Astoria 11) Me 12) too many 13) my penis 14) make myself shorter I am 198 cm 15) credit card 16) I am 26 and been all over the world 45 countries 17) In Tel-Aviv having my own business Happy new year too all of U

גם תורי הגיע../images/Emo9.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת קמה בבוקר ?
אומרת בוקר טוב לכלב שלי
איך את/ה הולך/ת לישון ?
תמיד אבל תמיד עם שמיכת פוך חמה ונעימה(כל השנה)
כשאת/ה רוצה לדפוק הופעה של מליון דולר ?
אני פשוט מגיעה אני,טיפלה יותר מושקעת
על מה לא נתפוס אותך ?
סיגריות
על מה את/ה מוציאה כסף ?
ואללה לא יודעת הוא פשוט נעלם
סקס בפגישה ראשונה?
בנתיים עוד לא יצא,ואני לא מאמינה שכן.
מה יש לך בתיק?
משקפי שמש,תהילים,ארנק מפתחות ופאלפון.
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?
עוד לא מצאתי אחת(אהבה)שאני יעשה דברים מטורפים בשבילה.
חופשה אמיתית?
אמצע שום מקום בלי שעון בלי פאלפון ובלי אמצעים לקשר עם העולם החיצון ורצוי עם בן זוג.
זכית במיליון דולר.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?
לוקחת טיפה ומעבירה הלאה כדי לא להתחרפן.
הגבר הכי סקסי עלי אדמות ?
עוד לא מצאתי אחד,כשאני ימצא הוא יהיה איתי.
האישה הכי סקסית בעיניך?
.............
הכי אוהב/ת בגוף שלך ?
העיניים
מה היית משנה בעצמך ?
אני מי שאני ולא משנה כלום כי זה מה שעושה אותי אני.
לא היית מסתדר/ת בלי ?
לא קיים ניראה לי.
מהי גאוות חייך ?
היכולת שלי להפתיע את עצמי כל פעם מחדש.
איפה תהי/ה בעוד חמש שנים ?
במקום שבו תחשוק נפשי. וזה טיפה מחייה של דייזי דאק

טוב אז ככה...:

1. מדליקה גלגל"צ. 2. מכבה גלגל"צ. 3. לדפוק? מתקלחת?? (נו פעם ב.. גם זה משהו!) 4. על אי רגישות לזולת. 5. על בגדים, קוסמטיקה, הספר שלי נהיה די מליונר בזכותי... 6. אף פעם אל תגיד/י אף פעם. 7. הכי חשוב: דיסקמן לנסיעה המייגעת באוטובוס. 8. נסעתי להכיר מישהו שלא פגשתי (די רחוק) כדי לגלות שזה לא זה. 9. ה-חופשה ה-חלומית זוהי חופשה באיים הקנריים (ספרד) 10.דבר ראשון שוכרת מישהו שיצבוט אותי שבוע שלם. 11.הגבר האולטימטיבי - שיער שחור עיניים כחולות כתפיים רחבות..מישהו? 12.ג´ניפר לופז - אלילה... 13.את הפנים שלי. 14.את מצבי הרוח שלי (זה לא בכוונה..) 15.בלי החברה הכי טובה שלי. 16.הערכה של האנשים כלפי מי שאני. 17.הלוואי שאני וכל משתתפי הפורום נהיה במקום שהכי טוב באמת.

סוף סוף גם לי יש מה להגיד... :)

מה הדבר הראשון על הבוקר? אותו הדבר אבל לאט (אני לא מאמין שאף אחד לא הרים פה את הכפפה לפני!!!) איך אתה הולך לישון? עוצם את העיניים וסופר בדימיון את כל הבחורות שהייתי רוצה להתחיל איתן היום ולא... :) :) :) הופעה של מיליון דולר? חבר´ה, בשביל מקום שדורש הופעה של פחות ממיליארד דולר, אני לא קם מהמיטה (כמו לינדה אוונגליסטה, רק לא :) ). על מה לא תתפסו אותי? זה מגרד לי לכתוב משהו מתחכם אבל אז ההודעה שלי תמחק!!! :) בתכל´ס לא יודע, תציעו, נראה. על מה אני מוציא כסף? על מה לא?! סקס בפגישה ראשונה? מה זה פגישה ראשונה?! :) :) :) מה יש לי בתיק? אה!!!! בגדים מיוזעים מהאימון, ספר לימוד, ספר תשבצים, עיפרון (לתשבצים), כרטיסיה מהימים שבהם זה היה או אוטובוס או ארטיק... הדבר הכי מטורף שעשיתי בשביל אהבה? עוד לא יצא. הדבר הכי אידיוטי שעשיתי בשביל דייט (שנגמר על הפנים. אתם לא תשאלו, אני לא אשקר) היה לסוע עד באר-שבע. חופשה אמיתית? כרגע גמרתי חודש בשטחים, לא חופשה?! :) :) :) יש לי מיליון, מה אני עושה? כמה זה ב.מ.ו. 750 חדשה תזכירו לי? :) הגבר הכי סקסי? ת´מת... אף פעם לא חשבתי על זה. האשה הכי סקסית? תאמינו או לא... גם על זה לא חשבתי. אני הולך ברחוב: "זו שווה, זו שווה"... מה נקרא באנגליזית take your pick. הכי אוהב בגוף שלי? גאוות חיי... השערות הלבנות שמבצבצות לי מהפדחת ואני כולה בן 24!!! סימן הכר ומקור לא אכזב של הערות מטומטמות שנותנות לי אפשרות לשחרר את כל הציניות המתפרצת שלי... לא לנסות אותי! מה הייתי משנה בעצמי? קצרה היריעה מלהגיד, חלק גם לא לפורום הזה אלא לפורומים שכנים :) :) :) לא הייתי מסתדר בלי? נו באמת... זה כזה ברור הרי, בנלי לדעתי, אתם הרי יודעים מה תהיה התשובה עוד לפני, כאילו "דהה" כזה... האימונים שלי, מה חשבתם?! :) :) :) גאוות חיי? אין לי. בחיים ממוצעים אין פיקים (מצד שני אין גם מינוסים!!!) איפה עוד 5 שנים? אין לי מושג איפה אני אהיה עוד 5 ימים...

tygger

New member
ננסה לחזור מעט.

מסתובב לצד שני כדי לחזור לישון.
נכנס למיטה עם ספר, קורא עד שאני עייף מת ונרדם.
בדרך כלל זה או חולצה מכופתרת ומכנס מחויט, או מכנס בהיר וחולצה שחורה/כהה צמודה.
לא תתפסו אותי על סמים, אף סוג, נקודה.
ציוד לאופנוע, ציוד למחשב, והמון על ספרים. כלי נשק עתיקים וכו´
אוקי, אפשרי. תלוי לאן זה הולך.
ארנק, כסף חירום, מפתחות של הבית והאופנוע, פלאפון, גז מדמיע(אל תשאלו).
לברוח מאישפוז בבית הבראה עם קרסול מרוסק ולנסוע לאילת לבקר את החברה עם זוג קביים לסופ"ש. אחר כך קיבלתי ריתוק לבית הבראה לחודש אבל גם ככה לא ממש יכולתי ללכת אז זה לא הפריע לי.
כל מקום שקט. לא חייב חו"ל. גם בארץ. אבל הכי חשוב זה לכבות את הצילצולולרי.
סוגר את המשכנתא של הבית של האם, קונה אופנוע ונעלם לשנה באירופה.
ראסל קרווא. העיניים שעושות את ההבדל...
קיילי מינו. בגילה הלוואי כולן יהיו כך, ותנועות הריקוד...
עיניים. משנות לעיתים צבע לירוק מחום.
לומד לקבל יותר את הפרידה מחברה לשעבר מוקדם יותר ולא סובל מזה כפי שהמשכתי עם זה.
הנסיון והפרידה הכואבת מחברתי לשעבר שהפך אותי למי שאני.
אני עושה בדרך כלל מה שאני רוצה!
פחחח, אני לא יודע איפה אני אהיה מחר... השאיפה היא בעל אופנוע, בית, כלב וחברה.

principeza

New member
עכשיו תורי!!!

1.זה לצחצח שינים ואחורי זה קפה.
2.אני הולכת לישון עם בייבי דול בלי כלום מתחת.
3.לובשת שחור וצמוד ומתאפרת קלות עם מייק אפ , מסקרה, סומק וכמובן ליפ-גלוס.
4.לא יתפסו אותי על מהירות לעולם..
5.מוציאה כסף בעיקר על תיקים , ארנקים , ונעליים.. (יש לי קרוב ל 100 זוגות...
6.סקס בפגישה ראשונה - ברור שלא!!
7.בתיק שלי תמיד תמצאו ליפסטיק , ארנק , פלאפון , גומיות לשיער ומסטיקים .
8.הדבר הכי מטורף שעשיתי בשביל אהבה זה מה שאני עושה עכשיו ..
9.חופשה אמיתי שלי ושל בן זוגי בזנזיבר. אני והוא ביחד על בחופים המטריפים.
10.אם הייתי זוכה במיליון דולר אז הייתי קומה לי בית קטן בערבה וחיה כמו היידי בת ההרים..
11.הגבר הכי סקסי עלי אדמות לדעתי הוא אתה .. שמחכה לי שם ..
12.האישה הכי סקסית בעיני היא אמא שלי!!! בלוואי וכולן (וגם אני)יראו כמוהה בגילה.
13.אני הכי אוהבת בגוף שלי זה את המח שלי.
14.לא הייתי משנה בעצמי כלום. מודה להורי כל יום על שהביאו אותי לעולם.
15.לא הייתי מסתדרת בלי .. נחשו.......וזה לא המחשב שלי.
16.גאוות חיי היא כשיהיו לי נכדים והם יאמרו על הבחורה מהעיתון זו סבתא שלי .שתרמה לאנושות כולה.
17.עוד חמש שנים.. האמת שאני ממש אבל ממש לא יודעת וטוב שכך! אני אוהבת הפתעות בחיים שלי.. נשיקות לכולם..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאשתדל לענות בכנות.....

1) דבר ראשון שאני עושה בבוקר זה סקס(כשיש עם מי)ומקלחת (בלי מקלחת לא מתחיל את היום) זה גם יכול להיות שילוב של סקס במקלחת כי בבוקר אין מי שיעצור אותי 2)יושן בקיץ רק עם תחתון (בוקסר) בחורף עם פוטר או גופיה ארוכה 3)אז פשוט דופק הופעה של מיליון דולר 4)לא תתפסו אותי על שקרים (בדרך כלל) כי אני פשוט מתעב שקרים 5)אני מוציא כסף על חיים טובים מסעדות בילויים וחו"ל וכמובן בגדים 6)סקס בפגישה הראשונה? עדיף לחכות עם זה ל.....פגישה השנייה
7)בתיק שלי תמצאו ליפסטיק גרביונים...סתםםםםםםםםםםם לא תיק ולא ארנק רק קונדומים ומברשת שיניים ברכב כי מי יודע מה יוליד יום/לילה 8)הדבר הכי מטורף שעשיתי בשביל אהבה זה לקנות לחברה חדש שינה ולהכניס לה אותו לבית(לפניי שגרנו ביחד) שלה מבלי שהיא תדע וכשהיא חזרה חיכיתי לה בבית ולא אמרתי לה אפילו מזל טוב עד שהיא נכנסה לחדר והייתה המומה אגב..דפקו אותי במחיר והמזרון היה גרוע
11)הגבר הכי סקסי .....לא יודע לא מבין בגברים חוץ מכמובן הידיעה שאני סקסי
10)אם הייתי זוכה במיליון דולר הייתי מיד חושב איך אני הופך את זה לשניי מיליון דולר
9)חופשה אמיתית ....ביקור שורשים בדרום אמריקה שם נולדתי אני אעשה את זה מתישהו יש לי שם משפחה ענקית שלא ראתה אותי מגיל 7 12)האשה הכי סקסית........יש הרבה ואני לא רוצה לקפח מה שבטוח שממש לא הייתי מתנגד להיות בג´קוזי עם ג´ניפר לופז והשחקנית מחופשיות על הבר מדהימההההההההההההההה וכמובן שציפי שביט 13)הכי אוהב בגוף שלי את ......כשתראו תגלו לבד
14)מה הייתי משנה בי? אוליי את זה שאני יותר מדיי רגיש
15) לא הייתי יכול להסתדר בלי קוקה קולה ורכב 16)גאוות חיי היא ההצלחה הגדולה שלי בקריירה הספורטיבית שלי 17)בעוד 5 שנים אני אהיה בדיוק במקום שבו אהיה

אני ואני

בוא נראה: 1. דבר ראשון זה לרוץ בעיניים עצומות לראות מה חדש בעיתון.
2. אני הולך לישון עם הרגליים לא ? (עדיף שלא תדעו). 3. לשם הופעה אני מתלבש בצורה נכונה ביותר שאפשר. 4. לא תתפסו אותי מקלל. 5. מוציא כסף על ספרים , בגדים וכו´. 6. לא הכי כדאי אבל ניתן. 7. אין לי תיק , אני בז לתיקים. 8. לא עשיתי שום דבר מטורף אני אדם רציונלי והגיוני. 9. חופשה אמיתית היא להגיע לג´ונגלים שלא ביקרו בהם עדיין. 10. זכיתי במליון ? אני נכנס להלם ואז רץ להשקיע בבנק בשביל הריבית. 11. הגבר הכי סקסי ? אבל אני בן. 12. האישה ? אנג´לינה או סנדרה. 13. הכי אוהב בגוף ? את הכל כולל הכל (שוויצר). 14. מה הייתי משנה ? שום כלום. 15. לא הייתי מסתדר בלי משחה ומברשת שיניים. 16. עוד חמש שנים אני אהיה בפורום הורים עם ילדים בעיתיים.

../images/Emo59.gif

לא רלוונטי - לא קם בבוקר, קם אחה"צ
על הגב, מזגן ופוך בקיץ, גרביים בחורף (חשוב מאד!)
מתגלח
על סמים
על עצמי
כמובן
פלאפון ארנק סיגריות מפתחות (או ביצור פאס"מ)
גרפיטי על תחנת אוטובוס, ארוחת ערב מושקעת למרגלות המצדה
רמת הגולן בסתיו
מחייך
קווין קוסטנר - עולם מושלם - סרטו של קלינט איסטווד (לא הכי סקסי - הכי גברי, מודל לחיקוי !)
אביטל דיקר ב"שירת הסירנה", מילי אביטל ב"יעל בת 17", איילת זורר בכלל (לא הכי סקסיות, הכי מתוקות/מקסימות כאלה שאתה מוכן לעזוב הכל ולחבק אותן לנצח)
רגליים
אף
מזגן בקיץ ? נס קפה בבוקר ?
חסוי
כאן, ה
לא הולך לשום מקום ...

P u s s i c a t

New member
איזה כבוד נפל בחלקנו!

ברוך הבא חתלתולון
כמה כיף לראות אותך פה גרררר.. מיצי מיאווווווו

r i p l y

New member
אני גם עונה.....!!

*כשקמה בבוקר.....:מדליקה רדיו... אולי יש בדיוק שיר יפה...שאני אוהבת...(יש הרבה כאלה..) *איך הולכת לישון... רצוי עם מישהו מיוחד...שיהיה כיף להיתחבק איתו.... ואם אין כזה.. אז החתול יכול לישון בצד השני של המיטה...לבינתיים.... *כשאני רוצה לשהקיע בהופעה... אני אתלבש יפה ... וכל הדברים שבנות עושות.. ..וגם לשים את הבושם שאני אוהבת . *לא תתפסו אותי--מעשנת(איכסס מסריח..) ולא .. סמים..!! *מוציאה כסף? על... כמה דברים..... דיאט קולה.. אוכל לחתולים... צבעים..בשפורפרות....שנגמרים די מהר.... :( ספרים. בגדים.. דיסקים.. וטרינר.... *סקס בפגישה הראשונה.? לא....... *מה יש לי בתיק...אהמ... וזלין... משקפי שמש... ווקמן!! אולטרסול... ארנק... *הדבר הכי מטורף שעשיתי.... לא עשיתי....אולי עשיתי ואני לא יודעת..?? *חופשה אמיתית? באוסטרליה...או באיי גלאפאגוס... או בניו יורק....מצד שני לא משנה איפה משנה עם מי..... * מיליון דולר.... קונה בית....:) תורמת קצת קצת(כי זה הרבה כסף....)...לתנו לחנות לחיות.... *הגבר הכי סקסי..?בעיניי? מישהו.... מישהו אחד..(לא משנה מי..) או...רובי וויליאמס.... (וגם.. סטינג שהוא היה צעיר....) *הבחורה הכי סקסית.. לא יודעת..אה בעצם.. ג´ניפר לופז.... לא.??... *הכי אוהבת בגוף שלי... אהממ אני מעדיפה שמישהו.. יגיד לי מאשר שאני אגיד על עצמי...כי אז זה יותר מעניין... *מה הייתי משנה בעצמי..? קצת פחות רגישה...וקצת פחות מעופפת... *לא הייתי מסתדרת בלי... ווקמן!!! משקפי שמש... *גאוות חיי.. אהממ גם שאני צנועה וגם שאני יצירתית... ... *איפה אהיה בעוד חמש שנים... במקום טוב....

טוב...התלבטתי אבל הנה התשובות שלי!

הדבר הראשון שאני עושה בבוקר- ללטף את החתולה שלי, אחרת היא לא נותנת לי לרדת מהמיטה...
כשאני סינגלית אני הולכת לישון עם גופייה ובוקסר.
כשאני רוצה לדפוק הופעה- תשובה בעייתית, האופנוע לא ממש מאפשר...(אם אני בלעדיו אז אני מתאפרת קצת).
לא תתפסו אותי על סמים וסיגריות.
מוציאה כסף בעיקר על טיפולים לאופנוע וטיולים (איתו).
סקס בפגישה הראשונה- אף פעם לא קרה לי ולא נראה לי שיקרה (never say never)
בתיק- הכל! ערכת עזרה ראשונה מאולתרת, פנס, גז מדמיע, לדרמן (עליי בד"כ), עט, ארנק, מפתחות, פלאפון,אטמי אוזניים וכו´...
הדבר הכי מטורף שעשיתי בשביל אהבה היה לחזור למי שזרק אותי בצורה גועלית אחרי שהוא התחנן, רק בשביל שהוא יזרוק אותי שוב בצורה יותר גועלית.
חופשה אמיתית- מקום שמשלב שלווה ובילויים ונוף, בלי טלפון סלולרי ושעון!
אם אזכה במליון דולר הדבר הראשון שאעשה הוא לקחת שיעורים פרטיים ברכיבה כדי להתכונן להחלפת האופנוע! (התשובה מתאימה להיום. מי יודע מה יהיה מחר...)
הגבר הכי סקסי- תום קרוז (משתנה מדי פעם).
האישה הכי סקסית- אנג´לינה ג´ולי (משתנה מדי פעם).
הכי אוהבת בגוף שלי...קודם את החיוך ואחר כך את העיניים.
הייתי משנה בעצמי את הנטייה לעצלנות. זה כבר היה פותר את רוב שאר הדברים.
לא הייתי מסתדרת בלי החברים שלי (גם הוירטואליים).
גאוות חיי, כרגע, הדרך הארוכה והשינויים שעשיתי בעצמי.
בעוד 5 שנים? מי יודע...
לכולם!

GLDM69

New member
תשובה לשאלון

קם בבוקר ולוחץ על כפתור הסנוז של השעון שוב ושוב ושוב ואז....מקלחת
הולך לישון ערום עם מוסיקה
לא דופק הופעות... לפחות לא בכוונה
אני ינסה כמעט הכל לפחות פעם אחת
כסף יוצא בעיקר על מסעדות (שונא לאכול בבית), דיסקים, דיסקים, ועוד דיסקים, סרטים (DVD), וספרים
סקס בפגישה הראשונה לא נראה לי...אף פעם לא הגעתי למצב כזה ואני לא יודע איך אני יגיב עם זה יקרה...אבל בגדול - לא נראה לי.
בתיק (פאוץ´) - ארנק, טלפון, סיגריות (תמיד עם חפיסה ספייר), יומן אלקטרוני, משקפי שמש, ונרתיק למשקפיים.
בשביל אהבה - עברתי לגור בארץ
חופשה - חודשים על גבי חודשים של צלילות מיאכטה באתרים אקזוטיים (מלדיבים, PNG, גלפגוס, קאריביים, סיני (איך שאני מתגעגע!!!))
כסף - יוצא לפנסיה...חי מהריבית ומתחיל להנות מהחיים
גבר סקסי - שון קונרי
אשה - יותר מידי מסובך. אי אפשר להגדיר רק אחת.
אוהב בגוף - שמישהוא אחר יגיד לא אני
משנה בעצמי - הייתי גורם לעצמי להיות פחות אימפולסיבי
לא הייתי מסתדר בלי - מוסיקה, חברים, קוקה קולה
עוד לא חייתי מספיק בשביל זה.
עוד חמש שנים - אין לי מושג - אפשר רק לכוות לטוב.

למעלה