שאלון

A duli T

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo80.gif

כי צריך להחיות את הפורום. תהנו
1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? 3. כתבתם אי פעם שיר? 4. פורסם/למגירה? 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 8. מה המוטו שלכם בחיים? 9. בוכים בשירים? 10. אוהבים את החדר שלכם? 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? 12. את מי אתם הכי שונאים? 13. והכי הכי אוהבים? 14. חבר יש? 15. שברו לכם פעם ת'לב? 16. שברתם למישהו ת'לב? 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? 20. יש לכם חדר לבד? 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 23. סמיילי מועדף: 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? 29. מה אתה יודע להכין? 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 31. היית עושה צניחה חופשית? 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?

..

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים 3. כתבתם אי פעם שיר? כן 4. פורסם/למגירה? לא, או שבעצם לא זוכרת.. 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אין 8. מה המוטו שלכם בחיים? "לחיות את הרגע". 9. בוכים בשירים? כן 10. אוהבים את החדר שלכם?כן 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?אוהו, שנתיים? 12. את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת.. 13. והכי הכי אוהבים? אותו:] 14. חבר יש? כן 15. שברו לכם פעם ת'לב?כן 16. שברתם למישהו ת'לב?לא יודעת..אני חושבת שכן 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?כן ולא. טוב...כי יש עוד כמה שאלות..אחלה בחלה 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?יסודי 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני שבועיים 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:5 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:7 בערב 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: אבא 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי?חברה, לפני שבוע 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:X: 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:אותו..וזהו. 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? סבתא מצד אבא כמובן 29. מה אתה יודע להכין? ביצה?חחח סתם, נו דברים רגילים שכולם יודעים. 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 31. היית עושה צניחה חופשית? אולי 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? שולחן 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:אין לי ברגע אחת כרגע 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?אףאחד.

M A R K I

New member
יום שבת... באסה! ../images/Emo26.gif

1.מהו נושא השיחה השנוא עליך?אוכל 2.האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לפעמים 3.כתבתם אי פעם שיר?לא 4.פורסם/למגירה?----- 5.אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא כל-כך 6.אתם מדברים הרבה בטלפון?כן 7.מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?לא חשוב... 8.מה המוטו שלכם בחיים?יש הרבה... 9.בוכים בשירים? יש כאלה שכן 10.אוהבים את החדר שלכם?לא ממש 11.מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?מזמן... 12.את מי אתם הכי שונאים?לא יכולה לכתוב פה 13.והכי הכי אוהבים? רון,טוסקה,צמר,אמאבא,אח 14.חבר יש? כן
15.שברו לכם פעם ת'לב? כן 16.שברתם למישהו ת'לב? כן, לאותו אחד ששבר לי 17.אתם אוהבים שאלונים ארוכים? לא כל-כך, כי כשמעתיקים הוא לא מועתק טוב וזה מעצבן ואז צריך לסדר הכל טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18.התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון וכיתה ט' 19.מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני 3 שבועות,משהו כזה. . 20.יש לכם חדר לבד? כן 21.השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:לא זוכרת... 22.השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: הכל תלוי מתי הולכים לישון 23.סמיילי מועדף:
ועוד אחד אבל זה לא נפתח 24.מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: המון אנשים 25.החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? נופר אתמול ולידיד אחד היום 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:כרגע רק נועה עולה לי. . 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: רון ואביטל 28.במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אמא והאחיות שלה 29.מה אתה יודע להכין? הכל 30.מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי פלוס 31.היית עושה צניחה חופשית? לא נראה לי 32.החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר 33.תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה וחלון 34.הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת 35.ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא 36.עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?פעם אחת בטלפון והתכתבתי בSMS ומסננת אנשים באייסיקיו

bzuya

New member
תשובות לשאלון

1.מה הנושא השיחה השנוא עליך?תלוי במצב רוח שלי 2.האם אתם נהנים מארוחות משפחתיות:לפעמים 3.כתבתם אי פעם שיר:לא 4.... 5.ברור אני מתה עליו 6.אתם מדברים הרבה בטלפון:לא 7.מהי האמונה החזקה ביותר שלכם:תמיד להיות מאושר(למרות שאני לא תמיד מאושרת) 8.מה המוטו שלכם בחיים:''לחיות את הרגע'' 9.בוכים בשירים:תלוי בשיר 10.אוהבים את החדש שלכם:לא כל כך 11.מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי:לא זוכרת 12.את מי אתם הכי שונאים:יש ילדים שאני שונאת אבל עדייף לא להכנס לפרטים עכשיו..חח 13.והכי הכי אוהבים:.... 14.חבר יש:לא 15.שברו לכם פעם ת'לב:כן 16.שברתם למישהו ת'לב:לא ניראה לי 17.אתם אוהבים שאלונים ארוכים:כן כי אז יש יותר מה לעשות 18.התקופה המאושרת בחייכם:יסודי,חטיבה או תיכון:אני רק בת12(כיתה ז')אז.. 19.מתי הייתם חולים בפעם האחרונה:אין מי מושג 20.יש לכם חדר לבת:לא אבל אני לא נמצאת בו הרבה 21.השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:ניראה לי 4 או 5 22.השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:ניראה לי 2(בצהריים) 23.סמיילי מועדף:אני לא משתמשת בהם אז אין לי 24.מישהו שלא ראיתם הרבה זמן:ידיד טוב שלי שעבר לירושלים לא ראיתי אותו מאמצע החופש הגדול 25.החבר האחרון שהיה לו יומהולדת ומתי:היה אתמול לחברה שלי בת מצווה אבל היה מסיבה אז אני לא יודעת ת'תאריך 3.26אנשים שמעצבנים אותך:......... 27. 2אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:חברה טובה שלי ו.... 28.במשפחתך מי מכין את האוכל הכי טעים:אמא 29.מה אתה יודע להכין:דברים בסיסים 30.מיטת יחיד וחצי זוגית או קומתיים:איןלי בעיה עם אף אחת מהם 31.היית עושה צניחה חופשית:כן 32.החדר שלכם מבולגן או מסודר כרגע:מבולגן 33.תסתכלו לאחור:מה אתם רואים:ת'סלון 34.הפדיחה הכי גדולה שאתה זור:אני לא זוכרת כרגע 35.ניסת לעשות אי פעם דיאטה:כן 36.עם כמה אנשים אתה מדבר בזמן מילוי השאלון:1

hodayoyo

New member
יאללה../images/Emo60.gif

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כשיוצאים ממבחן כלשהו וכולם מתחילים לדבר עליו ולבדוק תשובות... שונאת את זה! 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא ממש 3. כתבתם אי פעם שיר? הייתי שותפה בכתיבה של שניים, אני מעדיפה להלחין 4. פורסם/למגירה? פורסם במסגרת של הבצפר 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כשהוא לא נהיה היסטרי מידי :S 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת :X 8. מה המוטו שלכם בחיים? יהיה טוב. מתישהו. 9. בוכים בשירים? תלוי איזה שיר 10. אוהבים את החדר שלכם? יאפ 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? סוכות שעבר אני חושבת 12. את מי אתם הכי שונאים? הו יש יותר מידי. 13. והכי הכי אוהבים? כל מיני 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב? לא 16. שברתם למישהו ת'לב? לא 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? לא
טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי, לא היו דאגות 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? היום 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: נראה לי 5 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 3 בצהריים(?) 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: כל מיני אנשים 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? אתי, ביום רביעי 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: יש יותר מ3 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: לא יודעת 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אבא 29. מה אתה יודע להכין? כל מה שתרצו אם תתנו לי מתכון 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 31. היית עושה צניחה חופשית? לא 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. תמיד. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את אחותי 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שלא תדעו.. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? המ 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? עם אחותי רק

י yuval

New member
../images/Emo182.gif....

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים.. תלוי במצב הרוח 3. כתבתם אי פעם שיר? כן 4. פורסם/למגירה? למגירה 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? אממ כן הוא בסדר 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא יותר מדי 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? האמת שאין ממש 8. מה המוטו שלכם בחיים? לנהוג לפי מה שאתה חושב 9. בוכים בשירים? כןןןן 10. אוהבים את החדר שלכם? עשיתי לו שיפוץ לא מזמן אז כן.. 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בחופש הגדול.. 12. את מי אתם הכי שונאים? עדיף לא לפרסם את זה פה.. 13. והכי הכי אוהבים? אחותי ומספר מחברתי.. 14. חבר יש? כרגע לא... 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן 16. שברתם למישהו ת'לב? לא נראה לי? 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? תלוי... טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אין לדעת כרגע היסודי אבל מי יודע מה יהיה בתיכון... 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני חודשיים בערך 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 בבוקר... 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 אחה"צ 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: יש די הרבה האמת... 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? דניאל לפני שבועיים.. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:... 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: האמת שממש לא בא לי כרגע לחבק מישהו... 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אמא וגם אבא די מוצלח..=) 29. מה אתה יודע להכין? ממש הרבה דברים חביתה עוגות פסטה עם רוטב ממש טעים... 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית.. 31. היית עושה צניחה חופשית? בשמחה.. האמת שזה אחד מהדברים שאני ממש רוצה לעשות... 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן ביותר.. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? שמיכה... 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא עולה לי כרגע... 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן... דווקא הלך לא רע... 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? בטלפון 3 פעמים...

A duli T

New member
עונה לעצמי?../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה [?] 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא 3. כתבתם אי פעם שיר? לא 4. פורסם/למגירה? 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? זה בא בתקופות
כרגע לא ממש 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? הממ... 8. מה המוטו שלכם בחיים? לחיות את הרגע? 9. בוכים בשירים? לא 10. אוהבים את החדר שלכם? צבעתי אותו לא מזמן, אז עכשיו הוא נחמד
11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? חו"ל נחשב? אז צרפת, שנה שעברה. 12. את מי אתם הכי שונאים? 13. והכי הכי אוהבים? 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב? לא 16. שברתם למישהו ת'לב? לא יודעת... 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני...3 שנים בערך. 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4-5? 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: המ...2-3 אולי? 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? גל 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: רק 3?
27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? סבתא
29. מה אתה יודע להכין? הממ...כלמני 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 31. היית עושה צניחה חופשית? ברור!!!D: 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. תמיד 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה [?] 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: היו הרבה...לא זוכרת 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? אחד

../images/Emo20.gif יופי! משעמם לי!

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך?
פוליטיקה 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
תלוי מאוד במצברוח 3. כתבתם אי פעם שיר?
כן 4. פורסם/למגירה?
למגירה, רק חברה אחת 'זכתה' לראות אותם 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?
חחח הוא מצחיק.. והוא נורא שונה כל פעם 6. אתם מדברים הרבה בטלפון?
ממש המון! 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?
שיהיה טוב מתישהו 8. מה המוטו שלכם בחיים?
אין לי כ"כ 9. בוכים בשירים?
לרוב כן 10. אוהבים את החדר שלכם?
הוא נחמד אבל יכולתי לאהוב אותו יותר 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?
בסוכות 12. את מי אתם הכי שונאים?
לצערי אני שונאת המון. בעיקר נאצים ומחבלים. 13. והכי הכי אוהבים?
אמא, אבא, אחי, גאות(החברה הכי טובה), הכלבה שלי ואת אביב.. חחח. 14. חבר יש?
לא. תודה! 15. שברו לכם פעם ת'לב?
כן. פעמיים. 16. שברתם למישהו ת'לב?
לפי מה שאמרו לי, כן. 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?
מאוד. טוב...כי יש עוד כמה שאלות..
יש! 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?
יסודי היה זוועה, כל הזמן הלכתי מכות עם כולם ורבתי עם כל המורות... חטיבה היה עוד יותר גרוע כי חצי מהשנה לא הייתי בבי"ס בכיתות ז' וח' אבל עכשיו אני בחטיבה אחרת וטוב לי שם.
19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?
אני חולה כל הזמן 20. יש לכם חדר לבד?
כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:
4.. 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:
16:30 23. סמיילי מועדף:
זה-
חחחח
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן:
גאות!! וסבתא... 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי?
חחח לא היה עדיין לאף אחת. יש עוד שבוע לגאות ולשבט.
26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:
אח שלי, שני(פרחה מהבי"ס) ואופיר(איזה ילד אחד מעפן). 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:
גאות ושבט! 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים?
בכלללל המשפחה? סבתא כמובן. אבל במצומצמת גם אבא וגם אמא מבשלים מצויין. 29. מה אתה יודע להכין?
חביתה, סלט, טוסט ואורז.. חחח 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
יחיד 31. היית עושה צניחה חופשית?
לא, יש לי פחד גבהים 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?
מאוד מבולגן 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?
ארון עם פוסטרים... 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:
כמעט טבעתי בחרא של פרות אבל טרקטור חילץ אותי וכבר הייתי בטוחה שאני מתה אז התחלתי לשיר והם נורא נבהלו אבל חברה שהייתה איתי זוכרת לי את זה שהתחלתי לשיר כמו מפגרת. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?
כן. (ולא, לא הלך) 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?
1. רק אח שלי. כולם בבי"ס.

NoY182

New member
...

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים 3. כתבתם אי פעם שיר? כן 4. פורסם/למגירה? פורסם 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממ.. 8. מה המוטו שלכם בחיים? כריות או לא להיות ^_^ 9. בוכים בשירים? לא, אולי רק לעיתים רחוקות 10. אוהבים את החדר שלכם? כן 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? וואו באמת שלא זוכרת 12. את מי אתם הכי שונאים? אסור לשנוא 13. והכי הכי אוהבים? חברים שלי 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן 16. שברתם למישהו ת'לב? כן 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? כן טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אממ כשאני אסיים י"ב אענה על זה. בנתיים יסודי. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני 3 שבועות בערך 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 23. סמיילי מועדף: ^_^ 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: אילן ורמי 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? אממ.. חח 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אחותי .. המאמן שלי 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: ירדן ועמיתי 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אבא =] 29. מה אתה יודע להכין? לא הרבה חח חביתה ו.. זהו נראה לי 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 31. היית עושה צניחה חופשית? מתה לעשות 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מראה ולוח עם מלא תמונות 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אממ אתמול שקיללתי ת'בת זונה שנהגה באי ספורטיביות בקרב ואמא שלה היתה לידי חח מגיע לה. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? 1 ומיוחד ^_^

S h A b i T

New member
שאלון שאלון

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ביצפר. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא. 3. כתבתם אי פעם שיר? כן. 4. פורסם/למגירה? פורסם לבן אדם אחד. 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? אין לי שום בעיה איתו. 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא. 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? ממ.. 8. מה המוטו שלכם בחיים? להיות במקום הנכון, בזמן הנכון. 9. בוכים בשירים? כן. 10. אוהבים את החדר שלכם? כן. 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? כשהייתה לי משפחה חה חה. 12. את מי אתם הכי שונאים? ת'משפחה שלי? 13. והכי הכי אוהבים? גל אלונה וענבר. 14. חבר יש? לא. 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן. 16. שברתם למישהו ת'לב? מסתבר. 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? ב-רור. טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני חיים שלמים. 20. יש לכם חדר לבד? תלוי איך מסתכלים על זה. בינתיים אין לי חדר קבוע. אני נעה בין החדר של ענבר לחדר של גל. חה חה 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: מוקדם זה יחסי. 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל. 23. סמיילי מועדף: 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: טלי 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? אני לא זוכרת =/ 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: לא עצבנית עכשיו. 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: גל וענבר. 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? במה? 29. מה אתה יודע להכין? אין לי איזשהן מיגבלות בישול. 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? המיטה שלי וזהו. 31. היית עושה צניחה חופשית? תיכננתי לעשות את זה לפני כמה שנים וזה לא יצא לפועל בגלל שפחדתי לטוס במטוס. 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר לשם שינוי. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מעריב לנוער וליידו ג'ינס זרוקים על הריצפה ונעל בית של ארנב ורוד. חח 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא מדברים על זה. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן. 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? 5

l o u i

New member
../images/Emo11.gif

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? - לא יודעת אבל אני שונאת ששואלים מה חדש. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? תלוי איזה אנשים נוכחים. 3. כתבתם אי פעם שיר? בהחלט. 4. פורסם/למגירה? רק למגירה. 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ממש. 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן חח :] 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 8. מה המוטו שלכם בחיים? 9. בוכים בשירים? לפעמים.. 10. אוהבים את החדר שלכם? לא ממש.. 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מלא זמן. 12. את מי אתם הכי שונאים? אני שונאת את שייגעצ אבל לא הכי. 13. והכי הכי אוהבים? לונדןו. 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן 16. שברתם למישהו ת'לב? נראה לי שפעם אחת.. 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? תלוי מה שואלים בהם. טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי. למרות שככל שגדלים מבינים כמו מטומטמים היינו. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שבוע שעבר. 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא יודעת אני חושבת 2..כי טסנו.. 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 22..ז"א 10 בלילה. וזה ממש מבאס. 23. סמיילי מועדף: :] 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: לא יודעת..סבתא שלי חח. 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? ב7.1 קוראים לה עדי. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: השמות לא באמת יעזרו.. 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: כנ"ל. 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? סבתא. דודה. אבא. 29. מה אתה יודע להכין? הרבה :] 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הכל חוץ מיחיד..גם קומותיים זה יחיד אבל יותר כייפי. 31. היית עושה צניחה חופשית? כן. 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. ולא כרגע. תמיד. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ספה. 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: היו לי הרבה..האחרונה שהייתה לי שהמורה שלי חשבה שאני לסבית חח.. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא בדיוק דיאטה..פשוט אכלתי נכון.. 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? אף אחד המסנג'ר והאייסיקיו לו מחוברים כרגע. זה הכל? ציפיתי לאיזה שאלת סיכום.

BaRbiK

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? השיחות שאחרי מבחנים, ההתנתקות (למרות שאין כבר הרבה שיחות כאלה) 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? תלוי איזו ומתי 3. כתבתם אי פעם שיר? לא 4. פורסם/למגירה? X 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? אמממ תלוי מה אתם מגדירים הרבה.. 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת:X 8. מה המוטו שלכם בחיים? חייך, הכל לטובה
9. בוכים בשירים? תלוי איזה ומתי
10. אוהבים את החדר שלכם? לא 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת @_@ 12. את מי אתם הכי שונאים? אמממ לא בקטע של לשנוא או "הכי לשנוא" אבל יש אנשים שאני לא אוהבת.. 13. והכי הכי אוהבים? יותר מדי
14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?אה הא 16. שברתם למישהו ת'לב? לא חושבת @_@ 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?כן
טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עוד לא עברתי תיכון..בינתיים יסודי XD 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו? 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 וחצי שאני זוכרת, בטח קמתי יותר מוקדם לטיסות וכאלה
22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 1 וחצי בצהריים 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: יותר מדי אנשים
25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? מאתיה (כן, ככה קוראים לה.) ויום שישי הקודם זה התאריך
(אם זה באמת מעניין חחח) 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אבא, אמא, מאיה בוסקילה XD 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: לא לפה :X 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אמממ אמא ואבא XD 29. מה אתה יודע להכין? אממממ כל מיני חחחחח 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש? יחיד..בשאיפה למיטה וחצי XD 31. היית עושה צניחה חופשית? לא 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן @_@ 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את המיטה שלי? 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא משהו שאני זוכרת באופן מיוחד @_@ 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אה הא 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?2

november rains

New member
:( אני חולה.

. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמ, דולברג והשטויות. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לא 3. כתבתם אי פעם שיר? לא 4. פורסם/למגירה? 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא יודעת 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא, שונאת. 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?עצמי. 8. מה המוטו שלכם בחיים? תן לשינוי לצמוח, אל תפחד מהפחד 9. בוכים בשירים?כן 10. אוהבים את החדר שלכם? נחמד 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? או, מזמן..אני לא מצתרפת בדר"כ. 12. את מי אתם הכי שונאים?חה, אף אחד? 13. והכי הכי אוהבים?יערה הכי חמודה האמת 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?לא 16. שברתם למישהו ת'לב?לא יודעת 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?לא ממש טוב...כי יש עוד כמה שאלות..ס' 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?חטיבה הכי לא. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?מזמן 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4 וחצי [בבוקר] 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:אממ.7 נראה לי 23. סמיילי מועדף: 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן:מד"צים 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי?מיחצ', יום שישי. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:אין..חחחח 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:יערה ועדן 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים?אבא, דה. 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי זה כמו זוגית רק קצת יותר קטנה? אז כן 31. היית עושה צניחה חופשית?בכיף. 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? אבא 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:אח שלי שם אותי על רמקול כשהוא השמיע לי הופעה, לא נחמד. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?חח לא בדיוק 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?4

ה ד ס ס

New member
סתם כי ממש משעמם לי וגם כי

צריך להחיות את הפורום
1. מהו נושא השיחה השנוא עליך?
פוליטיקה אני חושבת 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
בדרך כלל כן 3. כתבתם אי פעם שיר?
לא 4. פורסם/למגירה?
5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?
תלוי מתי 6. אתם מדברים הרבה בטלפון?
די הרבה 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?
שצריך לנסות לחיות גם אם קשה. 8. מה המוטו שלכם בחיים?
לא יודעת.. 9. בוכים בשירים?
תלוי באיזה.. יש מספר מועט שכן 10. אוהבים את החדר שלכם?
הכי בעולם! 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?
וואי ממש ממש מזמן! 12. את מי אתם הכי שונאים?
את מרכזת המגמה שלי ואת חברה של אבא אני חושבת 13. והכי הכי אוהבים?
אבא, בר ואחותי 14. חבר יש?
לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?
לא ממש 16. שברתם למישהו ת'לב?
לצערי כן
17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?
לא טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?
אני חושבת שתיכון 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?
עכשיו 20. יש לכם חדר לבד?
כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:
3 לפנות בוקר אני חושבת 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:
4 אחרי הצהריים 23. סמיילי מועדף:
אמממ נראה לי ש
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן:
דפנה (חברה טובה) 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי?
רותם 09.01 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:
מרכזת המגמה, חברה של אבא ואח שלי 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:
ברי,מורוש ואור 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים?
כל אחד מכין משהו מיוחד 29. מה אתה יודע להכין? |טיפה עוגות עוגיות וכל מה שהוא אפייה 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
קומותיים הכי מגניב, זוגי הכי נוח 31. היית עושה צניחה חופשית?
בטח! זה חלום חיי 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?
לא ממש מבולגאן אבל לא מסודר במיוחד 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?
קיר (?) 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:
לא זוכרת 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?
כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?
1

hodayoyo

New member
לגבי הנושא שיחה שנוא../images/Emo60.gif

כל מי שכתב פוליטיקה (אני משרשרת לפה סתם, לא אישי
)- אני לא מבינה אתכם, זה דווקא אחלה נושא שיחה זה פשוט תלוי עם מי מדברים, עם אבא ואח שלי זה זוועה כי הם מתייחסים אלי כאילו אני ילדה מפגרת, אבל בשיעור אזרחות זה כיף, בעיקר כי אני יודעת יותר מרוב הכיתה שלי אז אני מרגישה חכמה

BaRbiK

New member
אממממ

כתבתי התנתקות, שזה בערך @_@ וזה פשוט כי בסופו של דבר מתחילים לצעוק וכולם מתעצבנים וזה כבר מייגע ומעצבן אין לי בעיה עם פוליטיקה בכללי וזה

ס ט י י ק

New member
..

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? מוזיקה. זתומרת...שמתווכחים על סיגנונות ועל טעם. זה אישי.בע. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא 3. כתבתם אי פעם שיר? כן 4. פורסם/למגירה? מגירה 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 8. מה המוטו שלכם בחיים? 9. בוכים בשירים? תלוי איזה 10. אוהבים את החדר שלכם? כה 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? חחחחחחחחחחח 12. את מי אתם הכי שונאים? X: 13. והכי הכי אוהבים? המ 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?לא 16. שברתם למישהו ת'לב?לא 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?כשמשעמם טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני עדיין בחטיבה...ככה שבנתיים יסודי. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?איף..בחופש הגדול בערך 20. יש לכם חדר לבד? כה 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:3? שנסעתי לחול? 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:6 אחה"צ 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: אח שלי וכמה חברות 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי?היום.. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:עדיף שלא 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:שמות לא יעזרו... 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אמא\סבתא 29. מה אתה יודע להכין? הכל בערך 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 31. היית עושה צניחה חופשית? ברור 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? אמא סדרה כפרעליה 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? חלון 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא משנה
35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?4

MooKuSh

New member
...

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אוכל? 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא. 3. כתבתם אי פעם שיר? כן. 4. פורסם/למגירה? חלק ככה חלק ככה. 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא משהו מטורף. 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן. 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אתאיזם. 8. מה המוטו שלכם בחיים? "תהיו חופשיים" 9. בוכים בשירים? כן. 10. אוהבים את החדר שלכם? לא. 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת. 12. את מי אתם הכי שונאים? הומופובים. 13. והכי הכי אוהבים? חברה הכי טובה. 14. חבר יש? לא. 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן. 16. שברתם למישהו ת'לב? כן. 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? למה לא? טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. אחלה 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מה זה? 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא מזמן. 20. יש לכם חדר לבד? כן. 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: תלוי מתי הולכים לישון... 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל 23. סמיילי מועדף:
24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: ידיד. 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? היום. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אבא, המורה ללשון, "חברה". 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: מישהו. 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? סבתא לפי השמועות. 29. מה אתה יודע להכין? לא משהו רציני. 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תלוי במאכלסים. [יש אנשים שכמה שפחות מקום איתם יותר טוב. :)] 31. היית עושה צניחה חופשית? כן. 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מטבח. 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן. 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? 1

למעלה