שאלון

מסטולית

New member
.

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אין ממש. 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים. 3. כתבתם אי פעם שיר? כן. 4. פורסם/למגירה? גם וגם.. 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ממש. 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? די.. 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? יהיה טוב. P: 8. מה המוטו שלכם בחיים? חיה ותן לחיות. 9. בוכים בשירים? כ"כ כן. 10. אוהבים את החדר שלכם? מאוד. 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני כמעט שנה.. 12. את מי אתם הכי שונאים? איזה אחת. 13. והכי הכי אוהבים? את אמא. :) 14. חבר יש? נופ. 15. שברו לכם פעם ת'לב? כן. 16. שברתם למישהו ת'לב? כן. 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים? כן. טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. יופי. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? סוף החטיבה. 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים. האמת שקצת כואב לי הגרון.
20. יש לכם חדר לבד? כן. 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: רבע ל4 לפני טיול שנתי. 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 5 ורבע בערב, משו כזה. 23. סמיילי מועדף:
. 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: סבתא. 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? חברה טובה שי, בתחילת החודש. 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:אני, אבא, וההיא. 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: שירן, סבתא. 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אמא כמובן. 29. מה אתה יודע להכין? טוסט. P: 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. 31. היית עושה צניחה חופשית? לא. 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? ככה-ככה. 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ארון ונעל בית לידה. 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אנערף. 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כמובן. 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון? דיברתי בטלפון עם שירן אבל התנתק לי באמצע.

hilape

New member
מצטרפת לשאלון

מהיר משום שבני ישן והוא עלול כל רגע להתעורר נכנסתי לרגע לראות מה מצב הפורום מה שלומכם אוהבי סלומון היקרים ?? 1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כמובן הנושא המרכזי בכל בית האוכל :) 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אין כמו אוירה משפחתית חמה 3. כתבתם אי פעם שיר? בודאי 4. פורסם/למגירה? מגירת ליבי ומחשבותיי חשופים אז לא 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?מאוד 6. אתם מדברים הרבה בטלפון?בל עשה טעות כאשר המציא את מכשיר הטלפון :) 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? האמונה בעצמי 8. מה המוטו שלכם בחיים?תאבק על הרצון שלך הרי שאז תביט בו מתגשם 9. בוכים בשירים? המון ואין אפילו מציל בתוך ים הדמעות הזה 10. אוהבים את החדר שלכם? כן 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני זמן רב מאוד 12. את מי אתם הכי שונאים? השינאה אינה מתקיימת בלב שאוהב כל כך 13. והכי הכי אוהבים? את הבן שלי והוריי 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?כן בעלי 16. שברתם למישהו ת'לב?מעולם לא 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?עם עניין רב נמצא בהם אז כן טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? היום שבו נולד בני 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא היו פעמים כאלה בזמנים האלה וטוב שכך 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 6:00 ף00 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 12 בלילה :) 23. סמיילי מועדף:זה החייכן 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן: דניאל סלומון בהופעה 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? בבושת פנים אינני זוכרת 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:אין בחיי אנשים שמעצבנים אותי 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: את בני ואחותי 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים? אני בצניעות :) 29. מה אתה יודע להכין? עוף ותפוחי אדמה שניצל עם סומסום ושאר מאכלים מרוקאים ביתיים 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה זוגית יותר רומנטי 31. היית עושה צניחה חופשית?הייתי מוותרת על הנושא הזה 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר להפליא מצוחצח כראוי 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? דלת 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: פרח מזכרוני 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?אין לי כל צורך בה אני רזה 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון רק עם עצמי :))

../images/Emo85.gif

1. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים 2. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 3. כתבתם אי פעם שיר? כן 4. פורסם/למגירה? מגירה 5. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא 6. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן 7. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?איף 8. מה המוטו שלכם בחיים? אין 9. בוכים בשירים? כן 10. אוהבים את החדר שלכם?לא 11. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? איף 12. את מי אתם הכי שונאים?אותי 13. והכי הכי אוהבים? אפחד 14. חבר יש? לא 15. שברו לכם פעם ת'לב?כן 16. שברתם למישהו ת'לב?כן 17. אתם אוהבים שאלונים ארוכים?כן טוב...כי יש עוד כמה שאלות.. 18. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון וחטיבה כי היה תמים 19. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?שבוע שעבר 20. יש לכם חדר לבד? כן 21. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:3 לטיול שנתי 22. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 7 בערב אחרי יומיים (אחרי שחזרתי מהטיולהשנתי) 23. סמיילי מועדף: איף 24. מישהו שלא ראיתם הרבה זמן:שחף ורותם 25. החבר האחרון שהיה לו יומולדת, ומתי? זאמי לפני שבועיים 26. 3 אנשים שמעצבנים אתכם:הוהו 27. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 28. במשפחתך, מי מכין את האוכל הכי טעים?אימא וסבתא 29. מה אתה יודע להכין? סמים 30. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 31. היית עושה צניחה חופשית? כן 32. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן 33. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? דלת 34. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: איף 35. ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן 36. עם כמה אנשים דיברת/אתה מדבר בזמן מילוי השאלון?3

למעלה