שאלון

loli dolly

New member
../images/Emo57.gifבווו../images/Emo70.gif

תשובות ^__________________^ -תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? זה בדיוק היה מילון... חח לכתוב? חייל, adj. military, martial -תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? המחשב... -בלי להסתכל נחש מה השעה? 1:56 -עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 1:36 -תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? דבק -תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אני ^______^

loli dolly

New member
../images/Emo57.gifאוי נו ב'מת.

פתחתי בלי כוונה בעמוד 118. לא שמתי לב חחחח. חייל זה לא החרטוט שכתבתי... זה המילה שאחרי או לפני כנראה

נ י 3 ן

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo135.gif שלי...

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "נביא עכשיו דוגמאות המתייחסות לחישובים של אורכי קטעים נבדיל בין חישובים..." מתוך הספר גאומטריה שלי
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בעט הורוד ופאקצי שלי
וגם בפלאפון של אימא שלי...
בלי להסתכל נחש מה השעה? אמממ פה או בארץ? פה בערך 17:15
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 17:18
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אבא

1Simsit1

New member
אני עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo176.gif

-מהירות אולטרה
-במסך של המחשב שלי
-11:09
-11:09
-הדיסק של הסימס הראשון שלי
-אני

7ימ1ש

New member
אני עונה: ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

"וכל שאר האימהות מתפוצצות מצחוק"
במסך של המחשב
11:15
11:17 (לא רימיתי) אני יותר גאונה ממך סימית
הספר "הנעלמים"
אצבע (אני מקורית)

שלומי72

New member
../images/Emo185.gif

-"שיר דפוק"
-מנורת לבה שלי
-11:30 בערך לפי התוכנית בטלוויזיה
-11:20
-העץ בגיבעה
-ארנק

ניליוש

New member
תשובות-סליחה על מקודם

1.מה כולל הספר? 2.באוזניות 3.השעה 12 בצהריים(אני מנחשת) 4.השעה היא 12:17 5.עץ 6.אמא שלי...חח

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifקצת מוזר......./images/Emo4.gif

al-der-man n [C] (pl alderman ) senior member of (פתחתי מיליון)
קופאסאת סידי
שלוש ועשרים (פשוט במקרה לפני חמש דקות בערך הסתכלתי בשעון)
שלוש עשרים ואחת
דיסק-און-קי
אבא

noyi

New member
דיסק-און-קי ירוק?! O-: בעעע

או שהתכוונת למנורה הירוקה שעליו מתי שהוא מחובר?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהדיסק-און-קי שלי ירוק שקוף....

אבל הוא ירוק

אני עונה ^.^

1. "...אחריה ההורים, שחייכו מאוזו לאוזן."-קיץ אחד ביחד\ליאת רוטנר. 2. במסך של המחשב P: 3. 17:00 בערך.. 4. 17:26 ^^'' 5.הרוכסן של הקלמר שלי.. 6. ארון P:

linoy77

New member
בא לי...

-תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "שקי השינה והקשנו לציוצים של הציפורים" -אל תתלהבו, ספר של אחותי (קוראים לו "שתיים") -תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? מערכת סטריאו -בלי להסתכל נחש מה השעה? 8 וחצי? (אין לי מושג מה אני עושה ערה בשעה כזאת...) -עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8 עשרים וחמש -תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קופסא של עטים -תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון

למרות שעניתי על זה בפורום אחר:

השאלה הוא חותם בחותם של טירוף ואווילות. אכזריות מופלגת שלטת גם (...) (מתוך:מספרים ארצישראלים-לא לדאוג הספר לא שלי)... בכלום? 11:15 11:31 השיער של הסמיילי בהודעה של סימית12 תייקיה במחשב שלי-אתרי כיף

תשובות שלי

-תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "תאר לך את הפרצוף של אמא שלה, שטוענת שאנחנו..." -תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בכוס שתייה של טיטוף.. חחח -בלי להסתכל נחש מה השעה? 4 וחצי -עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 4 33 -תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קופפסת מסטיקים בטעם תפוח -תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון

למעלה