שימו

PORCUPINE

New member
../images/Emo26.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

בטח שמתם לב שההודעות יורדות מהר מאוד למטה, לעמודים המשניים, ויש מעט שרשורים בעמוד הראשי. בדקתי את זה, ומדובר בבעיה כללית בתפוז וכל הפורומים סובלים מזה כרגע. אני מקווה מאוד שזה זמני, בדיוק כמוכם, כי אני יודע שזה מעצבן ביותר. אז מה אפשר לעשות בינתיים? 1. להשתדל לפתוח כמה שפחות הודעות חדשות סתמיות, כמו למשל: "ההופעה ב - VH1 מתחילה!!!!". 2. תתרגלו לעבור לעמודים קודמים, כי סביר להניח שבזמן המועט שלא ביקרתם בפורום, ירדו המון דיונים חדשים לדף משני. אני מקווה שזה ייפתר בקרוב.

PORCUPINE

New member
שימו../images/Emo23.gif פעם שנייה

בעניין הניימדרופינג - מעתה והלאה לא יורשה ניימדרופינג (בצורה מוגזמת) בפורום. דווקא התרשמתי שאתם אוהבים את שיטת ה - NP (שכל אחד כותב למה הוא מאזין באותו הרגע) ונראה לי שזה מצוין להמשיך ככה. אולי כדאי להוסיף כמה מילים על מה שאתם שומעים וזה יהווה מעין תחליף נוח לניימדרופינג של להקות שרבים סובלים ממנו. np - Sneaker Pimps - 6 Underground - Perfecto Mix אני רוצה לעשות איתך אהבה! את שרה כ"כ מדהים!!!

HandsomeDevil

New member
../images/Emo45.gif

np: kashmir- vicious passion שיר מדהים. להקה טובה, אני לא בטוח שכולכם מכירים....

star breather

New member
רעיון מצוין -

ואני מרגישה צורך להגן על עצמי פה קצת, כי אני התחלתי עם זה.. אז אני מוסיפה קצת על השיר, ואמרתי שכדאי לעשות ככה מההתחלה! הא! אממ.. סניקר פימפס.. יאמי יאמי! np - tool - prison sex הרגע קמתי. טול על הבוקר. אממ.. won´t you come a little closer close enough so I can smell you...

n o a m 18

New member
נועם תוהה

ובכן אחד הדיסקים היותר מזויעים שקניתי (אם לא הכי) הוא האלבום maxim- hell´s kitchen הלא הוא החוליה השחורה של פרודיג´י, שעלה לי 89 שקלים בטאוור באיזה קניון בת"א. פרט לשיר עם סקין כפרה מסקאנק אנאנסי (קארמן קוויזי), ולשיר המדהים עם בת דודה של מקסים (סקימינג, אר אנ בי מדהים) שאר השירים, כולם זוועתיים. 3 שמיעות ואני עדיין משוכנע. רק אלקטרוני, אין יותר שירי רוק, אין יותר שירי אר אנ בי (אולי soul משו.. עדיין זוועה). וגם האלקטרוני לא ממש בטוב טעם אני ממש ממש חפץ בלמכור את הדיסק הזה (בחנות דיסקים יד שנייה ההיא בקינג ג´ורג´. אופס.. עשיתי פרסומת? לא נורא. יש כמה חנויות כאלה) בקיצור יש שם שיר אחד עם סניקר פימפס <הולך לבדוק בדיסק איזה שיר זה> מדובר בשיר האחרון שנקרא משו כמו backward bullet (שונא את הפונט הזה! לא מבין מה כתובבב :) אם מישו מכיר ת´שיר, שיסכים איתי שהוא גרוע ואני אוכל ללכת ולמכור את הדיסק בשקט נפשי? ובקשר ל-NP ת´ינגי, במהלך כל הבדיקה המייגעת היו פה רדיוהד (סטריט ספיריט), וויזר (באדי הולי), טראביס (רייטינג טו ריץ´ יו), ועכשיו מתחיל איזה ג´ון פרושיאנטה שעוד לא שמעתי (מרדררז). וזה לא שאני איטי, היתה גם הפסקת קפה באמצע :) אה, קני בובה- יש לי את הדיסק של KELIS כפרה, הראשון. יש שם שיר אחד עם נרד!!! ווהוו !!

star breather

New member
קני תוהה בחזרה

קודם כל, למה קליס מעניינת אותי? *חיוך אכזרי* נועם כפרות, לא מתה עליה. הו דה פאק איז נרד? ראיתי את הדיסק של מקסים כמה פעמים בכל מיני מקומות, העטיפה נורא יפה (בלי קשר) כמעט קניתי אותו כמה פעמים, בחשבה שאם ממנו יצא carmen queasy אז הוא חייב להיות טוב.. אני אקח את זה כאזהרה. כפרה, לא סיכמנו כבר שאלקטרוני זה לא רע? סניקר פימפס, הן, כמו שאמרתי - מתוקות להחריד (לפעמים יותר מדי..), זה שילוב מעניין. אני אבדוק את השיר (אעמ). כולנו יודעים שאתה לא איטי. אהה, ומזל"ט! ענקי! יווו!! חוצמזה - ג´ון פרושיאנטה.. מאיפה? *חיוך* np - katatonia - teargas מה אתה אומר על השיר?

n o a m 18

New member
נועם תוהה בריבוע

מי זה נרד? חצי מהנפטונז שהפיקו חצי מהאלבומי היפ הופ בשנה האחרונה? (כולל ה-2 של קליס) כאילו וואו? נרד, ההוא מלאפ דאנס שמכעט בטוח שלחתי לך, וההוא מהאלבום המדהים שכמעט קניתי, ההוא שמשחרר את הסינגל החדש ROCK STAR, ואפילו הפיק לבריטני את "סלייב פור יו" ומתארח בחדש שלה, בויז? נרד, כאילו שוואו קיצר, מת עליו (פרל ויליאמס זה השם שלו) קליס כפרה. סתם שתדעי מקסים- יש לו עטיפה מטאליסטית משהו. ממש לא מה שקורה בתוך הדיסק. בלעכס אלקטרוני זה לא רע (שלחתי לך את ארקייב- אגאין?), אחרי הכל אני זה שלא מפסיק לשמוע נוטוויסט בשבועות האחרונים (שמישהו יענה כבר לטלפון!!!!!!!) אבל יש כל מיני סוגים של אלקטרוני את ג´ון כפרה קיבלתי לא ממך (ממך קיבלתי את גואינג אינסייד) ותודה על המזל טוב :) שומע את השיר ישר אחרי מה ששומע עכשיו, עוד מעט תגובה באיציק והמלצה לסיום- כמו שלארז כפרה מאמטיוי ניו אמר אתמול: הדור הבא של ההיפ הופ Antipop Consortium- ghostlaws לא סגור על השם של השיר, משהו כזה פסיכי. אין מילה אחרת, אבל מומלץ בחום

star breather

New member
ידעתי שהשם היה מוכר לי..

נו, שמעו הגיע אל הצפון המרוחק, אל דאגה... *חיוך* נו נו. כל מי שמתעסק עם בריטני כנראה ששווה לבדוק אותו (וואט דה פאק). או משו. מקסים.. נו.. היתה לי חיבה מסוימת אליו. אבל אני מעדיפה את סקין (גרררררר... היא מדהימה, לא אכפת לי מה אתה אומר..) וכרגע stoosh נמצא אצל חברה (שקיבלה ממני ליומולדת את paranoid & sunbusnt {לא קניתי את "פוסט.." כי היא היתה מתעלפת מהשם}) אז חבל בלה. אוממ.. אין יותר מה להגיד. np - te bobs - psycho killer קאבר לטוקינג הדס. מה שמיוחד בהרכב הזה הוא שהם לא מנגנים, אלא הכל ווקאלי. נחמד, מאוד. מאוד.

n o a m 18

New member
הקאבר בקרוב אצלי

אני מסיים עם איידלוייד ואז פלסיבו יחדשו את ביגמאות´ של הסמיתס (שאגב הולך מצוייייין בו זמנית עם איידלוייד- יו הולד דה וורלד. הפזמון זה אותם אקורדים) רק שיסיים לקבל קאונטינג קרואוז, ואני מוכן לקאבר המסקרן הממ. סטוש שמעתי הרבה לאחרונה. דיסק הרבה יותר טוב ממה שזכרתי ואני במגעים להשיג שיר נוסף של סקין מחוץ ללהקה- שיר שנקרא can´t find peace מתוך פסקול בלתי ידוע שראיתי בזמנו בערוץ 9 כמה וכמה פעמים. רוצההה. אם למישו יש, להתחיל להפיץ דחיל ראבק :) עד כאן

star breather

New member
עוף טופיק הוא מעדן שיש להגישו קר...

תראה לאן הגענו כבר... איידלוויד - עובר פלאסבו - נחמד, נחמד סמית´ס - טיהי. מותק. קאונטינג קרואוז - אהעמ. מעצבנים קצת. סטוש.. אלבום טוב, אולי אפילו טוב מאוד - לא יצא לי לחרוש עליו כי החברה יש לקחה אותו.. סעמק. השיר של סקין.. בחיים לא שמעתי עליו. אבל אני עדיין טוענת שהיא מדהימה, למרות ההשמצות שלך. אבל על אלאניס מוריסט סיכמנו כבר, נכון?
np - katatonia - teargas לא יודעת, שוב הגעתי לזה.. אני שומעת את כל מה שיש לי מהאלבום שלהם במחשב. עוד מעט יהיה עוד. אופס, נגמר. np - kataonia - tonight´s music

star breather

New member
קטי קטי קטי

*חיוך* כן, עובר. הם חמודים.. לא מאוד התלהבתי. np - the lucy nation - over and over

star breather

New member
נו, לא נורא.

ההודעה הזאת נכתבה רק בשביל שאני אוכל לכתוב את מה שאני שומעת - np - mindless self indulgence - I hate jimmy page אממ.. מישו מכיר את ההרכב הזה?? בבקשה תגידו לי שאני לא היחידה! פליייייז נכון שהם חמודייים?

תגידי קני,

מאיפה את מכירה את כל אלו? סתם מסקרן אותי לדעת איך את שומעת על כל כך הרבה אומנים.

star breather

New member
Ummmm...

מכל מיני אנשים. את מיינדלס - מחברה שלי. אין לי שמץ איך היא הגיעה אליהם. יש לי המון המון שירים בודדים של אומנים אלטרנטיביים במחשב, שקיבלתי בימי האודיו-גלאקסי מחברי קבוצת מומינטרול ("קונג-פו קטי", זה מזכיר לך משו?), שהיו פליטי פורום מוזיקה אלטרנטיבית של mooma זצ"ל. השאר.. יוו, לא יודעת. בסופו של דבר אני אזכר, תשאלי על דברי ספציפיים.. *הסמיילים לא עובדים! דאאממ* ו... זהו. np - raz ohara - reality חשבתי שעבר לי כבר מהשיר הזה, אבל מסתבר שלא. תודה נועם כפרות.

אחחח הכינוי הזה

הימים שבהם היו לי שגיאות כתיב (kong fu ketty
) בעע זכרונות וכן כן, אני זוכרת את הקבוצה הזאת.. הרבה דברים משובחים נשלחו לי משם
np- jim o´rourke - Ghost Ship In a Storm

star breather

New member
אוווו!!

הכינוי הזה היה חמוד נורא. ממ.. יוו... השיר הזה.. יוו.. אני כ"כ אוהבת אותו. הרגע הוא נגמר אצלי בפלייליסט, וגם בדיוק היום שלחתי אותו לנועם.. נו, כפרות, מה אתה אומר? np - sonata arctica - letter to dana

למעלה