אחחח../images/Emo99.gif זה לא Cant Find
Myself Peace?אני לא סגורה על זה. ולא נועם, אין לי את השיר. כשתשיג, מי וונט טו. אל תגיד ערוץ 9. תגיד הניצוץ. רצועה אלטרנטיבית חביבה שצריכה לקבל הרבה יותר פירסום וקרדיט. כרגע הניצוץ משדרת את אותן תוכניות, שבוע אחר שבוע , לפי סדר הימים. אכן ,פרקטי מאוד. למצרפים חדשים ולמי שפיספס משו. ומפספסו כבר שבועות. את השיר שרה איתה בחורינה העונה, דומני, לשם פל3, או משו כזה,ואיני יודעת עליה דבר וחצי דבר. מטאל צ´יק, ואולי לא. ואם כבר הזכרנו את סקאנק, כמה שאלות ותהיות של איסמנה הבורה הצעירה עליהם. 1. השיר בסיום, מהנסיכה והלוחם- זה שלהם? 2. ב18 לאפריל2001, כשסקאנק התפרקו, אמרה סקין שאלבום הסולו ש(אני מצטטת ממומה, לפתאטיות שלי אין גבול: יהיו לו ליריקה ומלודיות נעימות) יצא בתחילת 2002. ו?זה קרה? 3. נועם, לא מזמן הזכרת דואט של סקין וביורק לArmy Of Me של ביורק,ולא היה סיפק בידי להגיב. ואני אומרת: מה?באמת? כי מה שאני שמעתי, מתוך הסינגל של Army Of ME דומני, הוא שירה של ביורק ונגינה של סקאנק אנאנסי. מעשה מטופש וחסר טעם ביותר , ( אני יכולה רק לדמיין איזה דואט היה יוצא להן, וזה עוד *בדיוק* השיר המתאים) לפחות הוא גילה את סקאנק לעולם, חבל רק שלא כמו שצריך- למרות שחוצמזה,אם לא הייתה לסקאנק סקין, זו גירסה יפה מאוד(ואני מקשקצת..ומקשקצת).בכל אופן, קיימת גירסה עם סקין? זו מטופ אוף דה פופס אולי?ואולי אני חירשת וחסרת אבחנה לאיתור הקול של סקין? ואולי.. (די.די לקשקצ). Np- The Cure- Just Like Heavan