שימו

a white swan

New member
קורה

אני למשל אוהבת את סיסטם אוף א-דאון וזו להקה ששונה לחלוטין מכל מה שאני אוהבת. אני בכלל לא סובלת נו-מטאל..

Esmena

New member
אחחח../images/Emo99.gif זה לא Cant Find

Myself Peace?אני לא סגורה על זה. ולא נועם, אין לי את השיר. כשתשיג, מי וונט טו. אל תגיד ערוץ 9. תגיד הניצוץ. רצועה אלטרנטיבית חביבה שצריכה לקבל הרבה יותר פירסום וקרדיט. כרגע הניצוץ משדרת את אותן תוכניות, שבוע אחר שבוע , לפי סדר הימים. אכן ,פרקטי מאוד. למצרפים חדשים ולמי שפיספס משו. ומפספסו כבר שבועות. את השיר שרה איתה בחורינה העונה, דומני, לשם פל3, או משו כזה,ואיני יודעת עליה דבר וחצי דבר. מטאל צ´יק, ואולי לא. ואם כבר הזכרנו את סקאנק, כמה שאלות ותהיות של איסמנה הבורה הצעירה עליהם. 1. השיר בסיום, מהנסיכה והלוחם- זה שלהם? 2. ב18 לאפריל2001, כשסקאנק התפרקו, אמרה סקין שאלבום הסולו ש(אני מצטטת ממומה, לפתאטיות שלי אין גבול: יהיו לו ליריקה ומלודיות נעימות) יצא בתחילת 2002. ו?זה קרה? 3. נועם, לא מזמן הזכרת דואט של סקין וביורק לArmy Of Me של ביורק,ולא היה סיפק בידי להגיב. ואני אומרת: מה?באמת? כי מה שאני שמעתי, מתוך הסינגל של Army Of ME דומני, הוא שירה של ביורק ונגינה של סקאנק אנאנסי. מעשה מטופש וחסר טעם ביותר , ( אני יכולה רק לדמיין איזה דואט היה יוצא להן, וזה עוד *בדיוק* השיר המתאים) לפחות הוא גילה את סקאנק לעולם, חבל רק שלא כמו שצריך- למרות שחוצמזה,אם לא הייתה לסקאנק סקין, זו גירסה יפה מאוד(ואני מקשקצת..ומקשקצת).בכל אופן, קיימת גירסה עם סקין? זו מטופ אוף דה פופס אולי?ואולי אני חירשת וחסרת אבחנה לאיתור הקול של סקין? ואולי.. (די.די לקשקצ). Np- The Cure- Just Like Heavan

star breather

New member
שם השיר הוא you can´t find peace

והבחורה היא pale3, באמת. ברגע שנועם יתחבר בפעם הבאה, יהיה לו את השיר - מי עוד רוצה? אני מוכנה להעביר.. (מחלקת רכוש שהוא לא שלי.. אחח, פושעת) np - katatonia - tonight´s music How could this go So very erong That I must depend on darkness? קני לא במצברוח טוב במיוחד.

Esmena

New member
מי וונט!

NP- The The- The Bitten Gentration (פליפ סייד, ובגלל זה אני שוגאת בכתיבה ).

n o a m 18

New member
אני תוהה ותוהה ותוהה

למה לא שמעתי שהם התפרקו כאילו, מה? בתקופה שיצא "פוסט" עוד הייתי בענינים. לא ייתכן שפספסתי פרוק כ"כ קרוב לליבי בכל מקרה, השיר נקרא "קנט פיינד פיס", ובשניות אלו אני מזמזם לעצמי את הפזמון. קני הבטיחה שיש לה. ווהוו השיר בסיום- אין לי שמץ, לא ראיתי אלבום סולו לא יצא לסקין, 3 שיתופה פעולה (עם מקסים, הפסקול המסתורי, והשיר עם סבנדאסט ["ליקינג קרים" {שימו לב לקדימויות סוגריים}] שקני כפרה שלחה לי), לא שמעתי שומדבר על דיסק ובקשר לביורק- אין לי מושג. אני זוכר שראיתי אותן בקליפ יחד, ואני זוכר שראיתי אצל חבר, בחיטוט סמלי במחשב שיר שכתוב bjork & skunk anansie, ומשם כל המיתוס. לא שמעתי, לא יודע.. זה מה שגילה את סקאנק? רילי? לאדעתי גם את זה בוי, אני מאכזב את עצמי, על סקאנק חשבתי שאני יודע קצת יותר או וול וקני- בקשר למיינדסלף וכו (פאגוט פאגוט פאגוט), היתה פה הודעה לפני כמה שבועות "מי מכיר את הלהקה הזו?", שרשרתי שאני מכיר (בזכותך), חפשי את ההודעה הזו <תוהה למה> <אין לי מושג, לא חושב שהיתה שם אינפורמציה חשובה> <אבל חפשי בכל זאת> <לא מאמין ששמעתי שיר ברדיו, אהבתי אותו בערך, ובסוף מסתבר שהוא של שרית וינו-משו, ההיא מדרכנו. משו עם רוח אני חושב. אוי ואבוי> נועם, הולך לאכול משהו. כן כן, שוב

star breather

New member
נ ו ע ם

איך לא ידעת שהם התפרקו? יוו.. הייתי בטוחה שידעת. ובכן.. טוב, עכשיו יהיו לי את שלושת שיתופי הפעולה של סקין. ז"א.. יש לי. האהאא ומייד אני אשמע את ליקינג קרים, כי עשית לי חשק.. I wish you weren´t so beautiful, in my eyes.. בלה בלה.. *חיוך* אין לי הרבה להגיד. אני אנסה למצוא את ההודעה של מיינדלס, יכול להיות שאפילו עניתי עליה.. אני ממש לא בטוחה. נבדוק. np - pink floyd - dogs אממ.. אני לא צריכה להוסיף מילים על פינק פלויד, נכון? הקטע הזה הוא באורך של 17 דקות וקצת. יאמייי

Esmena

New member
או וול, זה לא מה שגילה אותם. לא ממש

סליחות נואשות ממני. מה שכן גילה אותם זה הופעה בפאב לונדוני, שם אותרו על ידי מאתר כישרונות של Indian One Little , ואז הם הוציאו סינגל-שהופץ בעותקים בודדים. ואז, רק אז, ביורק ( שהרי גם היא אינדיאנית קטנה)לקחה אותם ל*נגן* איתה, בבייסייד של Army Of Me, גירסה (טובה) לשיר. ואז להופעה בטופ אוף דה פופס- (מי וויש טו סי!)-כל זה לפני אלבומם הראשון- שבה סקין כן משתתפת בשירה(תודה לצ´אי, ביורקפאן מושבע, שהבהיר לי את העניין זה בטח הכיר אותם להרבה(אין לי מידע על זה, אבל זה די הגיוני)- ואולי זו גם אחת הסיבות, שברשימות פייבוריטיס נטולות מטאליקה של כ"כ הרבה אנשים מופיעה סקאנק לצד שרה מכלקלן קייס צויז ואר.אי.אם, ויחד עם הסמשינג מופיעה גם בסופרוק וגם באלטרנטיב ניישן . אלא שהם, בניגוד לסמשינג, לא אלטרנטיב(אם אין טעות בידי). לירית אני נהיית, ועוד לירית בשפה דלה. מהפכני או לא.וגם מצטטת ממומה בפתאטיות בל תיאמן. באשר לפסקול, סקאנק משתתפים במלואם, לסרט קוראים סטרנג דייז, והם מופיעים(בשני המובנים) בסרט עצמו בתפקיד עצמם. אולי מישהו פה כן יודע על פל 3 או על קריירת הסולו של סקין?

n o a m 18

New member
ובקשר לניצוץ

רצועה מעולה, פעם הם אפילו שידרו דברים חדשים :) היה יום של אלטרנטיב, יום של היפ הופ, יום של אלקטרוני. ממש מגוון. אני זוכר שאת רביעי אהבתי, לא זוכר למה אבל סקין לא יצא לי לראות במסגרת הניצוץ, אלא במסגרת הגלגול הקודם של ערוץ 9 האלטרנטיבי, שנקרא "אקו" והיה משודר ב-11 בלילה גם כן. וופי הוא גם חולק לימים, ראשון ורביעי היו העצבניים, ואותם תמיד פספסתי מאז נוסף בערוץ 9 "לטינו" למוזיקה איטלקית, "האגן" (וואט דה פאק?!?!) למוזיקה מזרחית, חצי שעה ב-13:00 לפני הרוק הישראלי של "נטו". בלגאן או וול <נועם מקבל את סקין בשניות אלו. כפרה על קני>

star breather

New member
השיר של סקין ופייל3

מקסים! מקסים! ממש ממש יפה. np - pale3 feat. skin - you can´t find peace בפעם השניה ברצף..

Esmena

New member
נדמה לי שהתוכנית הארוכה הזו

שבה ראיתי את ק´נט פיינד פיס, הייתה תוכנית זריקת חומרים של אקו(שלא ראיתי כמעט) ו(חזרה לאובססיות שלי) היה שם את Little Star של הסטינה. הוא לא היה בפתיחה גם? קטעים אני מיתכוונת. וזה עוד היה ביום שרכשתי את This IS. הניצוץ זה ב12 בלילה!(ולפעמים קצת ביום). לטינו זה למוזיקה לטינית . אולי גם איטלקית, אבל אני יודעת שגם לטינית. טוב, זה לא שעקבתי. (אני?!?מה פיתאום) האגן- בגלל אגן הים התיכון. ואולי גם בגלל שמנענעים את האגן. וא זה כזה כאילו מתוחכם זה. ובנטו, אם אני לא טועה, יש לא רק רוק ישראלי.

n o a m 18

New member
הממ

את הסיבות לשם של "האגן" אני חושב שכולנו הבנו, בקשר לנטו- בעיקר ישראלי, על כל 2 ישראלים (כן, יש יותר מ-2!!) יש איזה לועזי אחד, מהפלייליסטים של גלגלצ (לעיתים דברים ששומעים רק בארץ.. אני זוכר ש"מוואה לוליטה" קיבל מספיק השמעות בערוץ, בעוד שבאמטיוי לא השתינו עליו בקשת. מיינסטרים תופס טוב, אבל יש גם אלטרנטיב שם. אני זוכר שיר שנקרא ´invisible science של הרכב שהרגע ברח לי השם שלו. משו קצר, כמו "אייר". הממ. אוף. סלואו רוק חמודי כזה. ויש מרקורי רב וכאלה. מוזיקה באמת חמודה, אם כי לא ביזארית כמו הניצוץ). אגב אקו- אחד הקליפים שכמעט בוודאות בשיר פתיחה (זוכר את "סטינג סאן" של הקמיקלז ששם), הוא הסינגל הראשון לדעתי של LAMB Lamb- B Line שיר פסיכי, קליפ עוד יותר בימים אלו יוצא להם SWEET הפופי, זה קצת יותר מגניב (גם "גבריאל" שיצא לפני כשנה לא רע. ולואיז הסולנית, גרר. הייתי מביא תמונה שלה פה, אבל כל התמונות שמצאתי שלה נוראיות) יאמי

Esmena

New member
לואיז?יש סיבה שכל התמונות נוראיות.

לואיז רודז עקומה לחלוטין, כמו הרבה בריטיות. היא תמיד נראית כאילו יש לה בעיות בריאותיות ונפשיות כאחד,ויש משו , איך נגיד,מת ומעורער בחיוך שלה אבל אולי זה כל העניין. היא מאוד דומה לי, אגב. לאמב שאני ראיתי בתוכנית הזו- (ה"סיכומית") - גרוקי הדי מעצבן, והבנתי שגם די חרוש , שהוא אגב לפני בי ליין. ביי ליין הוא מהאלבום השני שלהם (Fear Of Fours)) אגב האלבום הזה, אני עוד לא זוכרת אלטרנטיב ניישן מהזמן האחרון בלי Softly החבוב עליי- שאגב בפעם הראשונה הוא הפחיד עד פאניקה.

n o a m 18

New member
לא לא לא

לא אהבתי אותה בקליפים (גם בחדש) אבל בראיון באמטיוי ניו, שבוע פסטיבלים בבלגיה, היא היתה מדהימה ואז דפקה הופעה ל"גבריאל" שעד אותו יום לא אהבתי והיתה עוד יותר מדהימה. שבוע חיפשתי תמונות שלה עד שהבנתי שזה כנראה היה חד פעמי. אוף

Esmena

New member
האמת היא שאני לא התכוונתי שהיא

נראית טוב/רע בקליפים האלה, אלא שהם שירים-קליפים טובים/לא טובים , אבל מילא. כמובן, אני תמיד שוכחת לראות אמטויניו . אז אתה אומר שהיא כוסית עכשיו. אני איאלץ להסיק שהיא לא דומה לי יותר
אגב, הבנתי שהיא החוליה החלשה בהרכב ואדם לא סימפטי במיוחד. נו מילא . העיקר שממש התאהבתי הם בימים האחרונים, ופעם הם שיעממו אותי מאוד. וזה- זה תמיד כיף

Esmena

New member
איסמנה תוהה במשולש דו-זוויתי

למה את קוראת הן ללהקה עם בחורה אחת שעזבה אחרי האלבום הראשון?(מבט זדוני). אגב -סקין וקליס הן הזמרות השחורות היחידות שאני יכולה לשמוע.

star breather

New member
כי אני לא יודעת עליהם שום דבר,

ולא טרחתי לבדוק באול-מיוזיק. ועל השאלה "למה" כבר אין לי שום תשובה, מצטערת. np - porcupine tree - lightbulb sun כבר אמרתי שהתאהבתי?

Esmena

New member
עליי להרכין את ראשי .

טוב, מצטערת. זה היה אך בשעשוע. ברור שאני לא יכולה, לא מותרת(ולא רוצה) להעליב אותך. באישור המורה אני מבלה את שיעורי ההנדסה שלי באירגון וקישוט היומן שלי , או כל שעשוע מניח דעת אחר שאמצא. :)

למעלה