שימו PLAY תתחילו לנגן

../images/Emo26.gifשימו PLAY תתחילו לנגן

מהי משמעות המוזיקה בעבורכם? תרפיה, סתם להעביר את הזמן, משהו שמוסיף למצב הרוח,אמנות, מסורת, משהו שקיים ברקע, בעלת משמעות או סתם מילים... מי מאיתנו לא אוהב לשמוע מוזיקה, ברכב, בבית, במחשב, באוזניות, בהופעות חיות ועוד. אז שתפו וגלו איזה סגנון מוזיקה אהוב עליכם האם אתם הולכים להופעות חיות והיכן שירים/להקות/ זמרים שאתם ממליצים עליהם

אם אני שרה באמבטיה זה נחשב../images/Emo151.gif

בוקר טוב פשושית
מתה, חולה, מעולפת על מוזיקה.......כמעט הכל מכל , אין העדפה מסויימת ...בעצם אם אני חושבת על כך אז אולי אני נוטה למוזיקה ישראלית בעיקר , מרגישה מחוברת למילים להוויה . עוד לפני שאני פותחת עין תורנית צלילי רשת ג' מלווים אותי.....
לא זזה בלי מוזיקה , עבודות הבית בעיקר בימי שישי מלוות בצלילים קצביים של שלומי שבת, פאבלו רוזנברג, ושירי צ'חים מהזאנר של אגן הים התיכון כגון אייל גולן , המכניסים אותי לאווירה של נענוע ואנרגיות...
השכנים שלי בטוח מסתובבים עם אטמי אוזניים כי אני נוהגת לשיר בקולי קולות יחד עם הדיסק....
באוטו בעיקר של האחד והיחיד פאברוטי
ועכשיו הדיסק של מאמה מיה
. מי עושה לי את זה? מירי מסיקה ...איזה מנעד קולי יש לה ,.....
אריק איינשטיין אחינועם ניני רונית אופיר הגבעטרון היתה פעם זמרת שהפסיקה לשיר ולה קול פעמונים בשם עירית סנדנר מקיבוץ המעפיל ...מי זוכר? מהזמרים הזרים -- איב מונטאן סינטרה מריה קארי ויטני יוסטון וגם שירי הסיקסטיז והסבנטיז לאורם גדלנו......< אייקון של געגוע> הופעות של זמרים ספציצים את שואלת ? בפעם האחרונה הייתי במופע של ריטה בקיסריה שרתי המון שרים בחבורת זמר...אולי אחזור אליה בקרוב
ואין אין כמו מוזיקה

noa555555

New member
למה לא אמרת לי את זה כששאלתי אל

טיפים לניקיון? בשבילי המוסיקה היא מקצוע וגם דרך חיים. עד כדי כך שלפעמים אני צריכה לחפש את השקט..\ לא רואה את חיי וקיומי בלעדיה. סוג המוסיקה משתנה לפי המצב רוח שלי. מה שאני מתלהבת ממנו יום אחד הוא בלתי שמיע לי ביום אחר כשמצב רוחי משתנה. כשאני עצובה אני מתחברת מאוד לכל מיני קלאסיים. כשאני שמחה זה משהו אחר לגמרי, אבל בעיקר בעיקר - זמר ישראלי טהור ומשובח.עם כל הנוסטלגיה שבו. וכל מה שאמרת שם אחורי זה.
ושלחתי לך מייל רלבנטי בענין חבורות זמר, את תביני כבר משם

נויקוש ,אצלי המוזיקה טבועה בDNA

ואצלך בכפות הידיים מקנאה בך על היכולת לנגן דרך אגב, ברשימת המשימות הממתינה לי בעת יציאתי לפנסיה, לקחת שעורי נגינה! דרך אגב, האם יישמת חלק מההצעות שהביתי לך בנושא סדר? התחלת לשנות כיוון? מה יום מיומיים?

noa555555

New member
מתחיל להשתפר, שיטת האורז מכירה?

אחד אחד. מנסה לחסל ערמות ולא לחשוב על זה כהר. ועכשיו אני אוסיף את שיטת המוסיקה הממריצה
נישוקים. ושיעורי נגינה את יודעת איפה לקבל, כשתצטרכי

קולקבוד ../images/Emo47.gif

צ'מעי ,כשהכל יהיה מסודר , ואוכל כמו חמותי לשעבר (הבז'זינית) , להעביר את היד ולבדוק פרורי אבק
תקבעי לי שעור העוגה עלי
גם מאו צה טונג אמר בשעתו לסינים שמסע של קילומטרים תמיד מתחיל בצעד אחד אז תני לעצמך דוז פואה על כל חדר או מגירה שהצלחת לסדר , התחלת במסע ואת גם תגיעי לקו הסיום
רקדי ידך הניפי......

noa555555

New member
אני מבינה מזה שאת אומרת

בעצם שהכל יהיה מסודר רק כשתגיעי לפנסיה כי רק אז את מתכוונת להתחיל ללמוד ?חחחח השג ראשון: אין שום כלי בכיור לכל אורך היום. אוכלים ושוטפים מיד. שני כלים זה יותר מדי. עושה על המקום. כבר השג. סידרתי פינת בלגן אחת בסלון. עוד השג. לאט לאט זה יצטמצם. ככה זה כשנכנסים לקפאון תקופה ארוכה מדי. הרצפה במצב סביר, נחמד. לאט לאט. יש לך פסנתר? שאלה כזו על הדרך.

noa555555

New member
וחוץ מזה אנחנו נכנסים למזל דלי,

כל מה שחסר עכשיו זה הסמרטוט וקצת חומר טוב ומריח ואנחנו מסודרים
אז אני משנסת את מותני , גם הדלי משונס, מפשילה שרוולי בקור הצפוי, ויאללה בית"ר שמה שירים רועשים בטלפיזיה שהיא גם הרדיו, וחסר לבית הזה שלא יהיה מסודר סוף סוף.

יש חור בדלי הו יוסף הו יוסף../images/Emo186.gif

מזתומרת שאני אשטוף במים קרים? למה מה אנחנו בעונש אומשו כזה? רק מים חמים בקור הזה חבביצ'י , גם כלים , גם שטיפה ....הכללללל וכפרה על הכסף לכלים יש פטנט לא נורמלי שמים פקק בכיור שמים קיצת פלמוליב ההוא הירוק יש לו הכי הרבה רכוז חומר פעיל 2 כפות חומץ ממלאים את הכיור במים חמים ....רק חמים.... וככה כל היום מחליקים לבפנוכו את הכלים המלוכלכים....רק בלי הזבל , כן......ומתי הכיור מלא פותחים הפקק ...נותנים שטיפה וחלאס! לא צריכה מסבנת לא צריכה משפשפת ...הכל נקי מבריק ! פינת בלאגן זה רעיון מ-צ-ו-י- ן אממה לא טוב בסלון לפי תורת הפאנג שואי מביא אנרגיות לא טובות וככה כל הבלאגן יחזור לך שופעם תדחפי את הפינה לחדר אחר שהבלאגן ישכב שם במנוחה.
איפוא אני אכניס אצלי פסנתר? חצי בית נראה כמו מוזיאון של אוספים ועבודות יד חצי משתלה ובמה שנותר אני מבשלת ושרה גיטרה זה פסדר?

noa555555

New member
כן , גיטרה זה פסדר גמור,

רק שאני לא יודעת ללמדת אותה
אבל נמצא לך מישהו שכן.

noa555555

New member
שוקו, תואילי כבר

להגיב למייל שלי, כי אני מתפתלת מפה מסקרנות, כי אני בדיוק אותה הנועה שכתבת עליה חחחחחח. אני מתה מצחוק פה. אני רוצה לקשר את הפרצוף לשם. תגיבי ומייד (איפה אייקון של פקודה פה..)

התעלפתי! מהר מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

זו את? אני שרתי עם הסופרן, ישבתי מולך בשורה הראשונה כשלווית אותנו בפסנתר זוכרת אותך עוד כשהיית עם ה"חלב על השפתיים" ..........כבר אז היית כשרונית ומהממת!!!!!!!!! YYYYYYYY אני א-מ-ו-מ-ה! איזה עולם קטן! נו טוף לידיעת התושבים כאן , הנה תרגום בגוף הסרט ..... נועה פסנתרנית מחוננת חבל"ז ומנצחת צעירה ליוותה את המקהלה ששרתי בה ( אחת הגדולות) ועכשף היא מנצחת עליה אנחנו מתכתבות ולא ידענו שאנחנו בעצם מכירות מין זמן . תבואי מוטק ניתן לך חיבוק גדול
אני חושבת ביום ראשון אני עושה לך בקור נימוסין שם במוזיאון על הגבעה

noa555555

New member
אבל כפרה שלי,

שכחת שהחזרות ביום שלישי? רק החזרות הנוספות היו ביום ראשון חחחח. תבואי, איזה כיף. אנחנו לומדים שיר קשה ומהמם עכשיו "נערי בים ביתו" ומתכוננים למופע משותף עם אביעזר העיראקי המנצח הרמת גני של מקהלת נהריים., זוכרת אותו במקרה? זה עם המוסיקות הערביות? בשבילנו זה קוריוז חמוד של פעם בכמה שנים . שלחי לי כבר תמונה לפני שאתעלף גם אני. הייתי בטוחה שהבנת כבר מהמייל ששלחתי לך שזו אני, אחר כך הבנתי שכתבת על אותה נועה ההיא בגוף שלישי כאילו זו לא אני והבנתי שלא קישרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כן, עולם קטן. אני מחכה למייל שלך עם קובץ ברור ומצורף. כמעט הלכתי לישון, ועכשיו אני מחכה.

noa555555

New member
הנה, זה השיר שאנחנו לומדים עכשיו.

נערי בים ביתו. מבוצע על ידי המקהלה של קרית טבעון פה בהקלטה, לא אנחנו עדיין
ברוח הזמן דוקא. אם מקשיבים טוב לטקסט. תהני שוקו, מוסיקה טובה ורצינית
רדו בדף לסעיף השלישי, עברית, זה שם. והקישור:

noa555555

New member
עוד דוז פואה אחד

היום חוסלה ערמת כביסה רצינית למדי של שלוש מכונות - בקיפול. סוף סוף. בא לציונה גואל. ועוד פינת בלגן אחד בסלון, לשם נכנסת תנורון חדש שהשתחל ישר ויפה לפינת הבלגן שהיתה שם על השיש. שני וי נוספים .-) . נחמד. לאט לאט הכל יחוסל.

לשלוח לך את ד"ר סדר?

יש לי חברה שיש לה חברה לסידור בתים היא יכולה לעזור לך להתגבר על הבלגן ואם את צריכה טיפים בתחום הניהול הבית אז פעם ניהלתי את פורום "ניהול בית".

למעלה