שימו PLAY תתחילו לנגן

noa555555

New member
אני אציץ בפורום ,

אם להוציא כסף אז הייתי לוקחת איזו עוזרת לתקופה ומתגברת על זה,כרגע זה לא בתקציבים. אבל זה משתפר אין מה להגיד. תודההה

../images/Emo82.gifהשיטה הכי טובה זה חדר חדר

כל פעם לקחת חדר אחד ולסדר אותו עד שמייצבים את כל הבית. והמלצה שלי: לא לאגור דברים כל מה שקטן, לא בשימוש, ישן ולא לובשים - תזכרי שרק תופס מקום ותמיד צריך לנקות ולהזיז או לסדר את זה וזה המון זמן ואנרגיות. אני כל חודש עוברת בארונות בבית ומוציאה ומוסרת לנזקקים אם זה בגדים, נעליים, כלים, תיקים ועוד. אני נגד אגירה-זה חוסם את האנרגיות בבית והמחשבה שאצלי יש דברים שלא בשימוש ולאחרים הם נחוצים מעודדת אותי למסור חפצים. גם לי לפעמים אין אנרגיות לסדר אבל אני כל בוקר מכריחה את עצמי להכניס אנרגיות טובות לבית ולסדר לפחות שעה כדי שארגיש נפלא והקטע עם המוזיקה עובד טוב כאן, מוזיקה גבוהה וקדימה לעבודה.
מצרפת כתבה נפלאה "לסדר את החיים" וגם מאמרים נפלאים שכתבה חברתי רונית "דר סדר"

noa555555

New member
תודה מאוד על הטיפים.

גם אני התחלתי חדר חדר. הולכת לקרוא את המאמרים

אני מאד אוהבת שירי ארץ ישראל היפה,

גבעטרון, שירי להקות וכאלה. אוהבת מוסיקה קלאסית. מוסיקה כנסייתית - מתה על שירים כאלה (ראיתם את הנזירות בלוז עם וופי גולדברג?) . שירים רוסיים, כמו אלה ששפולוב שר ברוסית ושלומית אהרון בעברית. מוסיקה - כשאני עצובה, כשכואב לי, ואז אני עוצמת את העיניים ומקשיבה. וגם סתם כך...... מתי שבא. אני הולכת לקונצרטים, לא להופעות חיות של זמרים. אותם אני שומעת בבית. כשאני נוסעת בדרך - גל ג'. וגם אם קורה נס ואני יוצאת להליכה - ווקמן שמכוון לגלי צה,ל (בשבת יש שם יופי של מוסיקה) או לגל ג'.

רונה 2346

New member
נשים שישים - גברים שישים

בזמנו יצאו דיסקים עם לקט נהדר של שירים בביצועים מקוריים של הזמרים/ות - אפשר לשמוע מעט ממיטב השירים היפים האלו - מידי יום ברשת ב' אחרי החדשות של השעה 14:00 - נסעתי באוטובוס ושמעתי את אות השידור של אייבי נתן ז"ל - ולאחר האות את קולו של אייבי המכריז על - קול השלום..... והשירים שמושמעים שם - ממיטב השירים הזכורים לכולנו - היכן זה משודר? יהודית, מקוה ששלומית אהרון וייבגני שפובלוב - ימשיכו להופיע ביחד - קולות מצויינים להם. ממליצה מאוד ללכת להופעה שלהם. יש דיסק שנקרא - דואט - בהופעה חיה.

רונה, יצא דיסק הוקרה לאייבי נתן

וקול השלום, לא זוכרת איך קוראים לו אבל ראיתי את האוסף, נדמה לי שני דיסקים, בחנות "צליל" בקניון חיפה.

רונה 2346

New member
תודה, חורזת קטנה, אבדוק ואדווח.

שוקו הזכרת את עירית סנדנר - ואני נזכרתי בקולה היפה של אורה זיטנר - שיר ארץ ביצוע: אורה זיטנר מילים: נתן יונתן לחן: סשה ארגוב ארץ שיושביה היא אוכלת וזבת חלב ודבש ותכלת לפעמים גם היא עצמה גוזלת את כבשת הרש. ארץ שמתקו לה רגביה ומלוחים כבכי כל חופיה שנתנו לה אוהביה כל אשר יכלו לתת. שב החצב לבן לפרוח שם בדרך יחידי והיסמין ישיב ניחוח שדות הזמן שלה האבודים. ארץ שמתקו לה רגביה... כל אביב שבים לה סביוניה לכסות את כל קמטי פניה רוח קיץ עצב אבניה ילטף באור. שב הסתיו עם כובד ענניה לעטוף אפור את כל גניה והחורף את שמורות עיניה הבוכות יסגור. שב החצב לבן לפרוח שם בדרך יחידי והיסמין ישיב ניחוח שדות הזמן שלה האבודים שב הסתיו עם כובד ענניה...

רונה 2346

New member
גילה חסיד -

הייתי בכמה אירועים שהשתתפה גילה חסיד - בצוותא - קבלת שבת וכו'... מאוד אוהבת את קולה - היא רהוטה ונעימה מאוד.. הנה הקשיבו וראו - הנאה רבה

noa555555

New member
אהבתי את טעמך,

רק שימי לב להבדיל בהגדרה בין מוסיקה כנסייתית לבין מוסיקת נשמה שחורה. מוסיקה כנסייתית, כשמדברים עליה, מדברים על מוסיקה כנסייתית עתיקה , שהושרה שם במאות מוקדמות, בדרך כלל קול אחד (מליסמה) או שניים אחר כך, ולא יותר. מה שנקרא מוסיקה גרגוריאנית (מקורית). מוסיקת הגוספל השחורה גם היא מושרת בכנסיות, אבל היא שייכת לתקופות מאוחרות הרבה יותר, אמריקאית מאוד, בדרך כלל מאוד מעוררת רגשות וטראנס כזה (כמו שחווית בנזירות בלוז, שהזכרת.) אז אני משערת שהתכוונת לסוג השני

ואצלי מתנגן במחשב שירים לועזיים../images/Emo79.gif

מכיוון שהתקלקלה לי מערכת הדיסקים אז אני מגוונת בין השירים של גלגלצ בטלויזיה בערוץ 1 בהוט לבין המחשב באתר של sHout cASt אתר של תחנות רדיו מכל העולם- מוזיקה בכל הסגננות כולל קלאסי, ג'אז, רוק, היפ הופ ועוד. צירפתי קישור, אין צורך להוריד שום תוכנה רק להכנס לאתר וללחוץ על התחנה המתאימה לכם. גם אני כמו שוקולד כל הזמן עם מוזיקה, במחשב עם מוזיקה, בבוקר מדליקה מוזיקה. זה עושה מצב רוח טוב, ממריץ ואפילו המנקה שלנו כשהיא מגיעה פעם בשבוע הדבר הראשון זה להכנס לבית ולהדליק מוזיקה זה עושה לה מרץ,חחח אז מה בכל זאת אני אוהבת לשמוע שזה החל מג'אז, רוק, קלאסי, ישראלי, בקיצור הכל חוץ ממזרחית.

w o m a n 10

New member
אני אוהבת כמעט את כל הסגנונות ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

חוץ מטראנס
המונוטוניות של הטראנס מוציאה לאור את הגנים הג'ינג'ים שלי
מוסיקה בעבורי היא כל מה שאמרת , היא משחקת כל פעם תפקיד אחר.
יוצר שאני מאוד מעריכה הוא עידן רייכל והפרוייקט שלו אני חושבת שהוא כשרוני בטירוף
יש עוד רשימה ארוכה של אומנים שאני אוהבת לשמוע. פעם אפילו התפתיתי ופתחתי תיקיה ב esnips לאחר זמן הם החלו לצננזר ולהקשות בהעלאת השירים הרסו לי ת'כיף
אולי יום אחד אחזור ואעשיר את התיקיה בינתיים תהנו לכם ממה שכבר העליתי.

למעלה