שירשור חולים
|

../images/Emo80.gif נ"ש אם יש לכם זמן ../images/Emo26.gif

משעממם לכם
תענו על השאלות
טוב, אז אם משעמם לכם כמוני, תענו על השאלות האלה: 1. שם+שם משפחה: 2. עיר: 3. גיל: 4. כיתה: 5. בצפר: 6. חיה אהובה: 7. צבע אהוב: 8. שחקן מועדף: 9. שחקנית מועדפת: 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת: 11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: 12. חברים: 13. משקל: 14. גובה: 15. שאיפות לעתיד: 16. סדרות טלוויזיה מועדפות: 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות: 18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם: 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: 21. אני מפחד מ...: 22. סוג פלאפון: 23. מנוי בחברת הפלאפון...: 24. מקצוע אהוב: 25. מקצוע שנוא: 26. מורה אהובה: 27. מורה שנואה: 28. החבר טוב ביותר: 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?: 30. שעות במחשב: 31. תחביבים: 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: 33. ממוצע בלימודים: 34. בית מלון אהוב: 35. עיר אהובה: 36. ארץ אהובה: 37. סרט אהוב: 38. ספר אהוב: 39. הסרט האחרון שראיתי: 40. הספר האחרון שקראתי: 41. עבודה: 42. תחנת רדיו מועדפת: 43. מספר חברים/חברות עד היום: 44. לבנות- צבע לק אהוב: לבנים- מספר המוחטות שאתם יורקים כמו למה במסדרונות הבצפר ביום: 45. לבנות- סגנון לבוש מועדף: לבנים- סגנון עיצוב השיער בג´ל: 46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת: לבנים- מספר המכות שאתם נותנים ביום: 47. לבנות- חברת בגדים מועדפת: לבנים- מספר הקללות שאתם מקללים ביום: 48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים: 49. שעת השקמה בבוקר: 50. שעת שינה: 51. שתיה מועדפת: 52. הערות: תהנו...

sweetie tweety

New member
אני

1. שם+שם משפחה: שלי.ב. 2. עיר:אריאל 3. גיל:9 ושמונה חודשים 4. כיתה:ד´2 5. בצפר:ע.בגין 6. חיה אהובה:חתול 7. צבע אהוב:כחול 8. שחקן מועדף:אין 9. שחקנית מועדפת:מרי קייט ואשלי 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת:אין 11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום:חחח 12. חברים:יעל,ריטה,דנה,חנה,סיוון 13. משקל:נוט יור ביזנס! 14. גובה:130 15. שאיפות לעתיד:אין 16. סדרות טלוויזיה מועדפות:חברים אני לא זוכרת יותר... 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות:אותו דבר
18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם:לא יודעת 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם:כשאמא שלי הסכימה לקנות לי חתול שנה הבאה 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם:סבא שליז"ל מת 21. אני מפחד מ...:עכבישים וג´וקים 22. סוג פלאפון:אין
23. מנוי בחברת הפלאפון...:
אין 24. מקצוע אהוב:אנגלית 25. מקצוע שנוא:מתמתיקה וספרות 26. מורה אהובה:סיגלית-אנגלית 27. מורה שנואה:גילה ואורית 28. החבר טוב ביותר:יעל 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?:לא יודעת מזה קיצוני 30. שעות במחשב:5-6 31. תחביבים:סוסים, מרי קייט ואשלי,לבנות אתרים, להציק לאנשים. 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: מחשב 33. ממוצע בלימודים:הכי נמוך זה 80... 34. בית מלון אהוב:."פייר" באילת 35. עיר אהובה:אין 36. ארץ אהובה:אין 37. סרט אהוב:גברים בשחורII 38. ספר אהוב:ג´יין אייר 39. הסרט האחרון שראיתי:לא זוכרת 40. הספר האחרון שקראתי:הארי פוטר השלישי בפעם ה1000 41. עבודה:מ´זתומרת
42. תחנת רדיו מועדפת:אין 43. מספר חברים/חברות עד היום:1 44. לבנות- צבע לק אהוב:שחור\אדום לבנים- מספר המוחטות שאתם יורקים כמו למה במסדרונות הבצפר ביום: 45. לבנות- סגנון לבוש מועדף:ג´ינס וטי-שרט+נעלי יציאה ושיער פזור לבנים- סגנון עיצוב השיער בג´ל: 46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת:אין לבנים- מספר המכות שאתם נותנים ביום: 47. לבנות- חברת בגדים מועדפת:אמ...פוקס או משהו מחו"ל לבנים- מספר הקללות שאתם מקללים ביום: 48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים:0.5 ו0.7 49. שעת השקמה בבוקר:7:10 50. שעת שינה:22:30-23:00 51. שתיה מועדפת:אין מועדף אצלי בשתיה 52. הערות:ממממממממהההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחככככככככךךךךךךךךדדצ

AlOnA FoR EvEr

New member
סבבה ../images/Emo15.gif

אממ ואני מצודדת, עם הרבה נזלת, ואני חייבת ללכת לביצפר! ביצפר רע רע רע רע רע רע רע רע רע!!!!!!!!! 1. שם+שם משפחה: אלונה ח. 2. עיר: אממ, אשקלון(ליד) 3. גיל: 11 וחצי 4. כיתה: ו´1 ברוש(המופרעת לגמרי, עם אני יכולה לציין) 5. בצפר: "שדות יואב"(יואב היה סבא חורג שלי
, גם המועצה שלי קרויה על שמו...
) 6. חיה אהובה: סוס וכלב. 7. צבע אהוב: אממ כל גווני הכחול והסגול 8. שחקן מועדף: אממ, בנחמין רוחס
, ואמממ, מי ששחק את אוסטין פאוורס... 9. שחקנית מועדפת: אממ, אממ, זאת ששיחקה בנני... ואמממ, זהו נראה לי... 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת: אממ, אין(לפחות כרגע) 11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: אמממ, סבבה, אממממ 12. חברים: אין הרבה
13. משקל: חסוי(ומי שהיה במפגש מבין, אולי) 14. גובה: 151 ס"מ, אבל בטח גבהתי מאז. 15. שאיפות לעתיד: אין הרבה ממש, להצליח בלימודים וברכיבה וזהו. 16. סדרות טלוויזיה מועדפות: קטנטנות המורדים, רק בישראל(ואני נוסעת לצילומים ביום חמישי. תקנאו.*מרימה תאף הכי גבוה שאפשר*, וצער גידול בנות(אני רואה רק בימי שבת...) 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות: מה ההבדל בדיוק
18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם: אממ, לא זכור לי בדיוק... 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: שהתחלתי לרכב, והתחלתי להכנס ל
*תיפש* 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: אמממ, שהחווה בקיבוץ התפרקה, ששני ילדים שאני לא סובלת הצטרפו לרכיבה ועוד מלא... 21. אני מפחד מ...: המלחמה ומטרור. ומגבהים. ומדבורים. ומה הרבה דברים אחרים. 22. סוג פלאפון: סמסונג 2000I 23. מנוי בחברת הפלאפון...: פלפון*מוזר קצת לא
* 24. מקצוע אהוב: אמממ, מחשבים ואנגלית(למרות המורה ה%^&%^# הזו.) 25. מקצוע שנוא: הרבה, בעיקר תנ"ך וחשבון. 26. מורה אהובה: אין. 27. מורה שנואה: אני שונאת את כל המורות. 28. החבר טוב ביותר: אממ, פיצי(מפורום סוסים), ושרון(מהאתר שלי. כתובתו חסויה*רצה למחוק מהכרטיס האישי*) 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?: תלוי מי. סול מפורום דוליז*ומהבין יבין*, תיארתי בפורום... בנחמין רוחס, הרבה דברים... מילגרוס פלורס(חואניטה יע מוגבלים): גם כל מיני דברים וכל השאר, כל מיני דברים 30. שעות במחשב: המון. 31. תחביבים: רכיבה על סוסים, בניית אתרים, רק בישראל, וגלישה באינטרטנט 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: גלישה באינטרטנט 33. ממוצע בלימודים: אני לא מקבלת תעודות. אבל בערך 80+- 34. בית מלון אהוב: אני לא נוסעת הרבה לבתי מלון. אבל אהבתי את מלון המלך שלמה באילת. 35. עיר אהובה: אמממ, נראה לי אשקלון, אבל כעיקרון אין. 36. ארץ אהובה: ישראל. ואני אף פעם לא הייתי בחו"ל. (מוגבלת שכמוני). 37. סרט אהוב: אוסטין פאוורס כל הסידרה, לא רק בלונדינית 38. ספר אהוב: "הקסם השחור"/אנה סואל, "העד האחרון"/עמי גדליה. 39. הסרט האחרון שראיתי: אמממ, לא זוכרת. 40. הספר האחרון שקראתי: "העד האחרון"/עמי גדליה. 41. עבודה: טרוריסטית. מה נראה לכם
42. תחנת רדיו מועדפת: אין. 43. מספר חברים/חברות עד היום: 0 44. לבנות- צבע לק אהוב: לא שמה לק. לבנים- מספר המוחטות שאתם יורקים כמו למה במסדרונות הבצפר ביום: 45. לבנות- סגנון לבוש מועדף: אממ זרוק. לבנים- סגנון עיצוב השיער בג´ל:*מוטי יענה כאן קוצים* 46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת: אין. לבנים- מספר המכות שאתם נותנים ביום: 47. לבנות- חברת בגדים מועדפת: פוקס וכרטל. לבנים- מספר הקללות שאתם מקללים ביום: אני יכולה לענות על זה
אז איזה 4-10 פעמים. 48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים: אני לא משתמשת בעט עיפרון. 49. שעת השקמה בבוקר: איזה רבע לשבע שבע. 50. שעת שינה: אין בדיוק הגבלה, בערך ב10, אבל אני רואה יאצפן וגיא פינס לפעמים. 51. שתיה מועדפת: קולע ומיץ תפוזים שאני סוחטת(+שתי כפיות סוכר
יאממממממיי) 52. הערות: אני מוגבלת. ונמאס לי מהחידון הזה.

ruth yehuda

New member
קראת את גיין אייר../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

בעברית או באנגלית? המקוצר את או המלא
אני קראתי את המקוצר באנגלית, מבצפר....

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif הממ ... ../images/Emo13.gif

לא משעמם לי - אבל אשתף פעולה בשבילך האני
1. עומר ברעם . 2. רעות . ( לא עיר
) 3. יומולדת 11 וחצי ה = י = ו = ם
לי
4. ו´2 שולטתתתתתתתתתתתתתתתתתת ( רייט אורו´ש
) 5. רעים ... לא מתגאה
חחחח
מה שמזכיר לי ... אנשים - הסיסמא של בצפר שלנו זה - "אנו גאים להיות ברעים" והווים ( אנחנו ) שיפרנו את זה קצת : אני סובלים להיות ברעים ... ויש עוד הרבה גרסאות לזה
. 6. סוס / כלב / דולפין . 7. כחול , תכלת , סגול , כתום , בורדו וירוק זית
8+9. אממ ... אין לי מושג
היחידה שאני אוהבת ועולה לי בראש - ג´וליה רוברט
10. אני לא אוהבת אף אחד
יש לי הרבה ידידים , לא יותר מזה
נראה לי
11. סבבה 12. חברות : אור , שקד , יובל , טל , דנה ( החברות הטובות ... ) ואז יש את : כוכב , עמית , בר , בר , ניצן , ניצן , שחר , שיר , שני , ירדן זהו נראה לי ...
13. 32 ק"ג 14. 1.45 15. להמשיך להתעמל או לאמן בהתעמלות קרקע . קיצר : לעסוק בזה . 16. חברים , בנות גילמור , צער גידול בנות , קטנטנות , המורדים . 17. מה
מה ההבדל בין השאלה הזאתי לקודמת
או וול ... 18. * לא מתאים לפה ... * 19. החיים שלי מצויינים
רוב הדברים קרו לטובה ... 20. סבא + סבתא + סבתא נפטרו
21. לא עולה לי משהו רציני בראש ... הרבה פעמים מחושך
22. סלקום (
) * בקרוב שידרוג או קניית חדש ( אמן ... ) 23. הא
לא הבנתי .. 24. ספורט
25. היסטוריה , תנ"ך , מדעים , מתמטיקה
26. המורה למתמטיקה - דליה ( הכי נורמאלית ... ) גם המורה לספורט פסיידר
27. המחנכתתתתתתתתתתת איכככככככככככככככככככככככככס 28. אמממ ... רשמתי למעלה . 29. אין מישהו שאני מעריצה רציני
30. 24
סתם אממ ... 5-6-7 ... 31. התעמלות , חברים / חברות , שופינג ,
, ים , בריכה , לרקוד , לשיר ... 32. התעמלות ומחשב ... 33. אמממממ ... מתחת ל - 90 היו לי רק פעמיים 85 ופעם אחת - 88 ... חחח
נראה לי שהממוצע 95
אין לי מושג ... 34. הוא באורלנדו ועוד אחד בהולנד
35. תל אביב ... עיר השופינג
36. ארה"ב ... נדמה לי ... 37. לא זוכרת ... 38. לא זוכרת ... 39. מממ ... גם לא זוכרת
40. "המורדים" - אור אני אחזיר לך היום
41. הא
42. גלגל"צ ו - 102
43. 1 44. המון ... אני חולה על לקים * מחכה שהציפורניים ייגדלו
* 45. ג´ינס מתרחב חולצה - סטרפלסים / סירה / כל חולצה צמודה ו - 4\3 46. ... ... ... ... ... לא הולכת לקוסמטיקאית
47. ג´יזס ... פוווווווווווווווווווווווול 48. לא כותבת בעפרונות
אם כן - אז לא עט - עיפרון
49. 7 ורבע ... אם זה שבת אז - 9 , 10 ... 50. ג´ייייייייי זה ממש משתנה ... 51. קולה
52. הערות : אוכל מועדף - פסטה ושוקולד ... מקווה שלא ממש מתתם מרוב שעמום

../images/Emo80.gif עומר מה עם קרן../images/Emo35.gif המורה לאנ

גלית... אומר לך משו... את כבר לא אוהבת אותה
טוב יאללה בהודעה הבאה...
אני
עונה

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif אור ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קרן
כאילו היא מורה נחמדה אבל כל יום היא נותנת פרוייקט חדש ... וכן ... יש עוד אחד
אני כבר אדבר איתך

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif תיקון + משהו חשוב../images/Emo26.gif

אממ ... עיר אהובה : ניו יורק - עיר השופינג
משהו חשוב - תענו כולם
זה רעיון טוב להכיר אחד את השני
. ואל תכתבו " אווווו עוד הפעם שרשור היכרות
" אז כן
כבר מזמן לא היה ואני לא חושבת שזה רע . תענו
זה סבבה בשביל להכיר אחד את השני טוב יותר ( במיוחד את החדשים ... )

../images/Emo80.gif ../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

אור יוגב
מממ מקום לא מוכר... בשם ... רעות
11 וחצי וקצת
ו2...........
רעים (בלעעעעעעעעעעעעע :-{... *מקיאה רק מלחשוב על השם [ועל המראה :-{])
לדעתי הבנתם ש-
(פרה) והכלבה שלי ננה
כתום *מחפשת אייקון עם צבע כתום* מממ מצאתי כמה:
וזהו... נראה לי... מקווה שעזרתי לכם להבין איזה צבע אני אוהבת
ממממ המון.. אין לי מושג.....
כנ"ל
מממממ אולי... אין כזה אחד... טוב לא יודעת.. אני לא אוהבת אפ´חד
מממממ... נראה לי ש - ממממממממממ (אני חושבת הרבה
אז זהו ש... לא
רק שלפעמים נותנים לי ת´שאלות הכי בלעעעעעעעע )
מה אני סופרת
חחח לא סתם... מה שעומר כתבה... רק שהיא שכחה כמה הרבה אנשים
לא נורא...
]שאני יפרסם את זה
לא יודעת...
לגור על העננים (לא אפשרי) חפיף....
המורדים חברים וקטנטנות
זה לא אותו דבר... והתוכניות זה: רק בישראל... ערב אדיר... לפעמים פיספוסים.... הכספת...
אמרתי לבן שאני אוהבת אותו...
אוי אוי אוי... שאלה קשה..... נראה לי זה שטסתי לחו"ל..... אבל לא בטוחה...
מממ כמה דברים: -סבא שלי נפטר... -אח שלי נולד... -אני שונאת אבל ממש שונאת כשההורים שלי רבים... ;-[
עכבישים, ג´וקים... וכול הדברים הדוחים האלה |עכביש| יש כזה אייקון
אין לי |פלאפון|
אין לי |פלאפון|
אין.. שונאת את כל המקצועות
אוי.... הכול... טימטומטיקה, מחשבים, מדעים, אנגלית, היסטוריה, לשון, שחכתי משו
אההה כן שחכתי את תנ"ך... ואת דילמות (אל תשאלו אותי מזה) בקיצור... הוכל
המורה לאנגלית.. קרן... (עומר
אומר לך משו
)
כולם חוץ מקרן...
שאלה קשה........ כול החברות שלי...
אין לי מושגץץץ כשזה גיע למצב אמיתי... אני יספר...
כבר הגעתי למצב שאני לא סופרת
מחשב, טלויזיה, התעמולת, לדבר באי סי, ליות עם חברים, לויודעת מה עוד...
מחשב וחברים...
אין לנו ציונים עדיין.... ובמבחנין לא יודעתץץץץ
לא זוכרת
תל אביב.... או אורלנדו
ארצות הברית
רק שם הייתי... (חוץ מישראל)
תלוי רק בך.... ועוד המון שאני לא זוכרת כרגע...
רגעי אור (אבל כעיקרון... אני לא קורת ספרים
קראתי כל החיים שלי רק איזה 10 ספרים)
לא זוכרת....
המורדים
אין לי מושג..... תמיד אני שומעת כשנוסעים ואז בגלל שאח שלי נוהג אז הוא מחליט...
שאלה מפגרת *לא מתכוונת לענות
*
צרפתי (שעושים ורוד לבן)
ג´ינס מתרחב, ולצה ארוכה.... (אין לי מושג למה הכוונה)
ממממממ
ציפי
יש חודים לעפונות
חידוש בשבילי...
7:10
אין... מתי שאני עייפה
קולה, מנו, תות בננה, ו....... דוקטור פפר (אין בארץ... אבל זה הכי טעים בעולםםםםםםםםםםםםםם)
אין לי הערות...

ענבר 2002

New member
../images/Emo144.gifאני עונה../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

. שם+שם משפחה:ענבר סרנה 2. עיר:ירושלים 4. כיתה:ז´ 5. בצפר:אורט מינקוף 6. חיה אהובה:כלב 7. צבע אהוב:כחול שחור 8. שחקן מועדף:אנטוני הופקינס 9. שחקנית מועדפת:קמרון דיאז 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת:ענבר דהה 11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום:מותק 12. חברים:בובי(ניצן),ירדן הבן,יעל,טל,קרן,שי,שיר,הלי,עמית,ירדן הבן, טומי , בל, לירון,סיוון,מרי, בל.ג., ברק. 13. משקל:38 14. גובה:149 15. שאיפות לעתיד:רופאה, דוגמנית,שחקנית או עורכת דין. 16. סדרות טלוויזיה מועדפות:המורדים,חברים,ערב אדיר, פיספוסים,ראשון בבידור. 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות:המורדים 18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם:אין דבר כזה. 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם:נסיעה לח´´ול. 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם:מוות של סבא ומחלה (לא שלי) 21. אני מפחד מ...:מוות של קרובים. 22. סוג פלאפון:sk1400 23. מנוי בחברת הפלאפון...:פלאפון 24. מקצוע אהוב:ספרות. 25. מקצוע שנוא:מטמתיקה 26. מורה אהובה:ליאת (ערבית) 27. מורה שנואה:סמדר(מטמתיקה). 28. החבר טוב ביותר:אני לא אגיד. 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?:אני לא אעשה כלום (זה קיצוני?!) 30. שעות במחשב:4-7 31. תחביבים:כתיבה,ריקד,לנגן בגיטרה ולשחק במחשב. 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: לימודים. 33. ממוצע בלימודים:95-10 34. בית מלון אהוב:ג´ולי הוטל (באיטליה) 35. עיר אהובה:לונדון. 36. ארץ אהובה:איטליה ואנגליה. 37. סרט אהוב:אינסטינק ושר הטבעות. 38. ספר אהוב:הארי פוטר ושר הטבעות. 39. הסרט האחרון שראיתי:שר הטבעות 2 40. הספר האחרון שקראתי:שר הטבעות 1 41. עבודה:אין לי אהל בית ספר נחשב?!!! 42. תחנת רדיו מועדפת:גלגל´צ. 43. מספר חברים/חברות עד היום:לא זוכרת. 44. לבנות- צבע לק אהוב:שחור לבנים- מספר המוחטות שאתם יורקים כמו למה במסדרונות הבצפר ביום:9000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 45. לבנות- סגנון לבוש מועדף:סקיטרי פריקי. לבנים- סגנון עיצוב השיער בג´ל:אני שונאת בנים עם ג´ל אני אוהבת שער ארוך אבל אם חייבים אז ספייקים. 46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת:מי מכיר? לבנים- מספר המכות שאתם נותנים ביום:9000000000000000047. לבנות- חברת בגדים מועדפת:x boyוקסטרו לבנים- מספר הקללות שאתם מקללים ביום:433356 48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים:0.7 (שולללטטט) 49. שעת השקמה בבוקר:6:30או 7:00 50. שעת שינה:אין לי כוח לספור. 51. שתיה מועדפת:שוקו 52. הערות:סקר מטומטם ועניתי גם על השאלות של הבנים לפי מה שאני אוהבת בנים.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifמשעמם../images/Emo4.gif

1. שם: קארין. 2. עיר: ת"א. 3. גיל: 13 וחצי. 4. כיתה: ח´. 5. בצפר: תיכון חדש. 6. חיה אהובה: כלב. 7. צבע אהוב: כחול. 8. שחקן מועדף: שיין ווסט. 9. שחקנית מועדפת: ריס ווית´רספון. 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת: אין
11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: אממממ... אני חושבת ש-"די"...
12. חברים: נועה, תות, טל, בר, מאיה, קרן, שי, סתיו, נעמה, דניס... 13. משקל: 42 או 43
פעם אחרונה שמדדתי זה היה 43 אבל אני לא אוכלת טוב בזמן האחרון אז בטח ירדתי, אבל אין לי מושג כמה בדיוק... 14. גובה: 1.60 מ´, או 1.61 מ´... 15. שאיפות לעתיד: לגור בלוס אנג´לס. 16. סדרות טלוויזיה מועדפות: המורדים. 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות: בנות גילמור, מכושפות, להתחיל מחדש, סקס והעיר הגדולה... 18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם: הרבה דברים... 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: אמממממ..... לוידעת... 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: אחד מהדברים- אבא שלי החליט שהוא עובר לגור בהולנד. 21. אני מפחד מ...: או ווה, יש המווווון, אז ככה- חרקים (חוץ מפרפרים), ובעיקר ג´וקים, גמלי שלמה ושאר חבריהם... וחוץ מזה- כרישים ושאר חבריו הטורפים... 22. סוג פלאפון: סאמסונג. 23. מנוי בחברת הפלאפון...: אורנג´. 24. מקצוע אהוב: אין
25. מקצוע שנוא: כוווווווולם
26. מורה אהובה: בהחלט אין
27. מורה שנואה: כווווווווולם
28. החבר טוב ביותר: אין... 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?: אין לי אליל, ככה ש... 30. שעות במחשב: תלוי
31. תחביבים: מחשב, אינט´, טי וי, חברים/ות, u know- הדברים הרגילים... 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: נראה לי שהמחשב... 33. ממוצע בלימודים: מהתעודה של המחצית הזאת- 82 נקודה משו. 34. בית מלון אהוב: לא זוכרת איך קוראים לו
אבל הוא באחד האיים הקנריים. 35. עיר אהובה: מיאמי/פורטו ריקו באיים הקנריים (לא באמריקה!). 36. ארץ אהובה: אין. 37. סרט אהוב: חלק מהסרטים האהובים עלי- "מעודדות צמודות", "לא רק בלונדינית", "חמש ילדות יפות", "הרוזן ממונטה קריסטו"... 38. ספר אהוב: סדרת הארי פוטר (אני חושבת...). 39. הסרט האחרון שראיתי: בקולנוע- "יפה במנהטן", בטי וי- "יומנה של ברידג´ט ג´ונס". 40. הספר האחרון שקראתי: לא מזמן סיימתי לקרוא את "כל עוד אנחנו יחד" ועכשיו אני קוראת את "The Perfect Summer" מסדרת Sweet 16. 41. עבודה: בייביסיטר?! 42. תחנת רדיו מועדפת: BU 99 FM. 43. מספר חברים/חברות עד היום: מאיפה לי?!... 44. לבנות- צבע לק אהוב: אממממ.... ורוד רגוע כזה... 45. לבנות- סגנון לבוש מועדף: חצאית 3/4 או 7/8 עם חולצה/גופיה. 46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת: אין
. 47. לבנות- חברת בגדים מועדפת: אין... 48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים: 0.5. 49. שעת השקמה בבוקר: 7:30
. 50. שעת שינה: בעעעע אני ילדה עייפה- אני אמורה ללכת לישון ב-22:30, אבל זה יוצא שאני הולכת לישון ב-23:30
לפעמים זה גולש ל-00:00
51. שתיה מועדפת: מיצים טבעיים (בעיקר תפוזים). 52. הערות: אמממממ.... נוט.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifבעעעע

כן, אני מוגבלת, אני מודה
בכל מקרה- כנראה שלא כ"כ הבנתי את שאלה 43 (מס´ חברים/חברות עד היום) אז התיקון של התשובה- 1 אבל זה לא כ"כ נחשב
ועוד משו- אני רוצה להסביר לכל המוגבלים מה ההבדל בין תוכנית לסדרה
אז ככה, סדרה- זה רצף של פרקים, כל אחד ממשיך את השני, לדוגמא- המורדים: כל פרק ממשיך את זה שלפניו, ולכן זו סדרה... אבל למשל, חברים, זו תוכנית, מפני שזה לא ברצף- בכל פרק יש משו אחר וזה לא ממשיך את הפרק שלפניו... הבנתם?? יופי... אה ושכחתי לכתוב בתוכניות אהובות- חברים

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif../images/Emo144.gifלrinran../images/Emo58.gif

שלחתי לך הודעה במסרים אנא תקראי זה חשוב

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifקראתי../images/Emo45.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo12.gif

אמממממ..... אווווווווקיייייייייייייייי.........

למעלה