שרון המתוקה12
New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo26.gif
שם+שם משפחה: שרון, חסוי. עיר:רעננה גיל:12 וחצי כיתה: ז´2 ביצפר: חטיבת "אלון" רעננה... חיה אהובה: כלב צבע אהוב: ורוד שחקן מועדף: אין שחקנית מועדפת: אשלי אולסן השם של הילד שאת אוהבת: אין, לפחות לא מהסביבה שלי
המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: אממממ חברים: עדיה, סול, לינוי, אלמוג, עדי, מעיין, יובל, סתיו. משקל: 30...
גובה: 1.43 שאיפות לעתיד: לפגוש את MK AND AS...ואני יודעת שלא לזה התכוונתם
סדרות טלויזיה מועדפות: המורדים. תכניות טלויזיה מועדפות: פול האוס, טובות השתיים, סקס אנד דה סיטי (כן אני רואה את זה
אבל סוגרת ת´עיינים בקטעים הגסים
). הדבר המביך ביותר שקרה לכם: לא זוכרת
הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: שהתעוררתי מחלום כלשהו
והמשפחה שלי
הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: עזבו...
אני מפחדת מ...: אממ...ג´וקים ומעופפים וזה... סוג פלאפון: אממממ...סלקום? מנוי בחברת פלאפון: סלקום מקצוע אהוב: חוגי ספורט (יוגה
) וחוץ מזה-כ-לום
מקצוע שנוא: כולם. מורה אהובה: המחנכת שלי...? מורה שנואה: כמעט כולם
-{ החבר הטוב ביותר: חבר או חברה...? אם חברה, אז עדיה. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך? ממממ...להשתתף בתחרות כלשהי?? לנסוע לאנשהו?? תחביבים: ריקוד, גלישה, ועכשיו-גם קריאה (
), טלוויזיה. הדבר שהכי מעסיק אותך: כרגע-מכיוון שהחלטתי לעשות שינוי דרמטי בהתייחסות שלי ללימודים (לא בגלל תעודה או משו כזה..אפילו לא קיבלנו עוד ת´תעודה), אז...לימודים, אבל יותר טלוויזיה
ממוצע בלימודים: 77
בית מלון אהוב: קלאב הוטל (למרות שהייתה לי דעה שונה עליו, קיבלנו שם חופשה בחינם, והיה כ-י-ף
) עיר אהובה: ניו-יורק
ארץ אהובה: אמריקה?...וצרפת... סרט אהוב: "דרכון לפריז", "קטנטנות", ועוד שאני לא זוכרת כרגע
ספר אהוב: "השחר של גאיה" הסרט האחרון שראיתי בקולנוע: "הארי פוטר 2" -או משו כזה...חחח...לא זוכרת.. הספר האחרון שקראתי: קצת, אבל ממש קצת, "נערות בחברה", וספר שסיימתי לא מזמן הוא "השחר של גאיה". עבודה: אין..אבל חשבתי לעבוד במקדונלד´ס (
)
סתאאאם
תחנת רדיו מועדפת: MTV מספר חברים\חברות עד היום: 2 צבע לק אהוב: שקוף. סגנון לבוש מועדף: ג´ינס+חולצה יפה מגפיים שחורות... חברות קוסמטיקה מועדפת-אין. חברת בגדים מעודפת:FOX מ´ס החוד שאיתו אתם כותבים: ? לרוב אני כותבת בעט, ואין לי מו
שג! שעת השקמה בבוקר: 7.20 שעת שינה: 11 וחצי-12. שתיה מועדפת: קולה, שוקו. הערות: אני הולכת לראות רבלדה
שם+שם משפחה: שרון, חסוי. עיר:רעננה גיל:12 וחצי כיתה: ז´2 ביצפר: חטיבת "אלון" רעננה... חיה אהובה: כלב צבע אהוב: ורוד שחקן מועדף: אין שחקנית מועדפת: אשלי אולסן השם של הילד שאת אוהבת: אין, לפחות לא מהסביבה שלי