שירשור חולים
|

../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo26.gif

שם+שם משפחה: שרון, חסוי. עיר:רעננה גיל:12 וחצי כיתה: ז´2 ביצפר: חטיבת "אלון" רעננה... חיה אהובה: כלב צבע אהוב: ורוד שחקן מועדף: אין שחקנית מועדפת: אשלי אולסן השם של הילד שאת אוהבת: אין, לפחות לא מהסביבה שלי
המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: אממממ חברים: עדיה, סול, לינוי, אלמוג, עדי, מעיין, יובל, סתיו. משקל: 30...
גובה: 1.43 שאיפות לעתיד: לפגוש את MK AND AS...ואני יודעת שלא לזה התכוונתם
סדרות טלויזיה מועדפות: המורדים. תכניות טלויזיה מועדפות: פול האוס, טובות השתיים, סקס אנד דה סיטי (כן אני רואה את זה
אבל סוגרת ת´עיינים בקטעים הגסים
). הדבר המביך ביותר שקרה לכם: לא זוכרת
הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: שהתעוררתי מחלום כלשהו
והמשפחה שלי
הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: עזבו...
אני מפחדת מ...: אממ...ג´וקים ומעופפים וזה... סוג פלאפון: אממממ...סלקום? מנוי בחברת פלאפון: סלקום מקצוע אהוב: חוגי ספורט (יוגה
) וחוץ מזה-כ-לום
מקצוע שנוא: כולם. מורה אהובה: המחנכת שלי...? מורה שנואה: כמעט כולם
-{ החבר הטוב ביותר: חבר או חברה...? אם חברה, אז עדיה. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך? ממממ...להשתתף בתחרות כלשהי?? לנסוע לאנשהו?? תחביבים: ריקוד, גלישה, ועכשיו-גם קריאה (
), טלוויזיה. הדבר שהכי מעסיק אותך: כרגע-מכיוון שהחלטתי לעשות שינוי דרמטי בהתייחסות שלי ללימודים (לא בגלל תעודה או משו כזה..אפילו לא קיבלנו עוד ת´תעודה), אז...לימודים, אבל יותר טלוויזיה:) ממוצע בלימודים: 77
בית מלון אהוב: קלאב הוטל (למרות שהייתה לי דעה שונה עליו, קיבלנו שם חופשה בחינם, והיה כ-י-ף
) עיר אהובה: ניו-יורק
ארץ אהובה: אמריקה?...וצרפת... סרט אהוב: "דרכון לפריז", "קטנטנות", ועוד שאני לא זוכרת כרגע
ספר אהוב: "השחר של גאיה" הסרט האחרון שראיתי בקולנוע: "הארי פוטר 2" -או משו כזה...חחח...לא זוכרת.. הספר האחרון שקראתי: קצת, אבל ממש קצת, "נערות בחברה", וספר שסיימתי לא מזמן הוא "השחר של גאיה". עבודה: אין..אבל חשבתי לעבוד במקדונלד´ס (
)
סתאאאם:) תחנת רדיו מועדפת: MTV מספר חברים\חברות עד היום: 2 צבע לק אהוב: שקוף. סגנון לבוש מועדף: ג´ינס+חולצה יפה מגפיים שחורות... חברות קוסמטיקה מועדפת-אין. חברת בגדים מעודפת:FOX מ´ס החוד שאיתו אתם כותבים: ? לרוב אני כותבת בעט, ואין לי מו
שג! שעת השקמה בבוקר: 7.20 שעת שינה: 11 וחצי-12. שתיה מועדפת: קולה, שוקו. הערות: אני הולכת לראות רבלדה

מנסה להתחמק משיעורים במחשבים אז...

1. שם+שם משפחה: אריאלה אביר 2. עיר: באר יעקב 3. גיל: 15+ (18.4) 4. כיתה: י-4 5. בצפר: מדעים 6. חיה אהובה: חתול 7. צבע אהוב: כחול 8. שחקן מועדף: פרדי פרינז ג´וניור 9. שחקנית מועדפת: מרי-קייט ואשלי אולסן 10. השם של הילד/ה שאת/ה אוהב/ת: מסובך מידי... 11. המילה שאתם אומרים הכי הרבה ביום: מאגניב 12. חברים: מה ז"א
כאילו, מספר חברים
או השמות
13. משקל:
חסוי
14. גובה: אני משערת 1.65 15. שאיפות לעתיד: להיות סופרת, או משהו בתחום הפירסום 16. סדרות טלוויזיה מועדפות: בנות גילמור, הפרקליטים. 17. תוכניות טלוויזיה מועדפות: רק בישראל, ערב טוב עם גיא פינס. 18. הדבר המביך ביותר שקרה לכם: הצעתי למישהו שאהבתי לצאת איתי. 19. הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: חברה שלי שולחת לי את כל החומר שהיא אספה על התאומות אולסן. 20. הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: הודיעו לי באמצע טיול בצופים שמישהי שאני מכירה נהרגה בתאונת דרכים וזה הרס לי את כל הטיול. 21. אני מפחד מ...: מחבלים 22. סוג פלאפון: SK נראה לי 1300 או 1400 23. מנוי בחברת הפלאפון...: פלאפון 24. מקצוע אהוב: אמממ... תנו לי לחשוב על זה... יש כזה דבר בכלל
נו... שיהיה לשון... 25. מקצוע שנוא: חה חה חה... מתמטיקה, מחשבים, ביולוגיה, ספורט... להמשיך
26. מורה אהובה: אלה כוכבי (מורה ללשון), ננה בירמן (מורה לאנגלית), ורד מלכה (מורה להיסטוריה ומחנכת). 27. מורה שנואה: עינת פילר ה-
(מורה לביולוגיה)
28. החבר טוב ביותר: אין 29. מה הדבר הקיצוני ביותר שתעשה כדי להפגש ב-4 עיניים עם האליל שלך?: הכל
30. שעות במחשב: 2-3 31. תחביבים: צופים (צופים זה לא תחביב... זה דרך חיים
) 32. הדבר שהכי מעסיק אותך: צופים 33. ממוצע בלימודים: לא רשום לי בתעודה... ואני דיי נכשלת במתמטיקה אז לא כדאי שאני אתחיל לחשב את הממוצע... אני מניחה שזה בין 80-90. 34. בית מלון אהוב: אה
אין לי חיים
35. עיר אהובה: אורלנדו
(זו עיר בכלל
) 36. ארץ אהובה: ארה"ב
37. סרט אהוב: יש הרבה... אבל אני ממש אוהבת את ´חופשיות על הבר´ 38. ספר אהוב: ´קירות שלא רואים´ 39. הסרט האחרון שראיתי: ´8 מייל´ 40. הספר האחרון שקראתי: ´secret crush´ של מרי-קייט ואשלי 41. עבודה: אה
למי יש זמן לעבודה
יש צופים
חחחחחחח 42. תחנת רדיו מועדפת: רדיו BU 99FM 43. מספר חברים/חברות עד היום: 0 ולא גאה בכך
44. לבנות- צבע לק אהוב: נצנצים
לבנים- מספר המוחטות שאתם יורקים כמו למה במסדרונות הבצפר ביום:
45. לבנות- סגנון לבוש מועדף: פשוט... דברים שנוח ללכת איתם... לבנים- סגנון עיצוב השיער בג´ל:
46. לבנות- חברת קוסמטיקה מועדפת: אממממ... אין
... לבנים- מספר המכות שאתם נותנים ביום:
47. לבנות- חברת בגדים מועדפת: קסטרו... לא שאני קונה משם דברים... לבנים- מספר הקללות שאתם מקללים ביום:
48. מס´ החוד שאיתו אתם כותבים: 0.5 49. שעת השקמה בבוקר: 7:00 50. שעת שינה: 23:00-24:00 51. שתיה מועדפת: מים, מיץ כלשהו. 52. הערות: אני הולכת לאכול מרק....

TiNkErBeL69

New member
נ"ש-לאריאלה!!!

יש סתם שאלה מסקרנת: את גרה בבאר יעקב, אז למה את לא לומדת ביוהנה??? חחח...אני יודעת שזאת שאלה סתומה, פשוט אני לומדת שם!!!!

הסבר...

כי (בלי להעליב כמובן) אצלנו יוהנה לא ממש נחשב לבית ספר על רמה... אני לומדת בלוד.... ו
עם התעודה מחר... ו- נכון פרדי פרינז ג´וניור הוא חתיך לא נורמלי

TiNkErBeL69

New member
תורי!!!

שם+משפחה:קארין לב עיר:רמלה גיל:12.5 כיתה:ז´1 בצפר:יוהנה ז´בוטינסקי חיה אהובה:
(ועד מעט יהיה לי...
) צבע אהוב:שחור שחקן מועדף:פרדי פרינז ג´וניור שחקנית מועדפת:קריסטין דאנטס השם של הילד שאני אוהבת:אני מעדיפה לשמור על דיסקרטיות (***)
המילה שאני אומרת הכי הרבה:"...סוף הדרך..." חברים:סטייסי, יוליה, אסיה, דשה, רינת, אלונה...(אין לי כוח) משקל:33 גובה:140 (אני נמוכה...) שאיפות לעתיד:לגמור את אלבום המורדים ...חחח...
סדרת טלויזיה מועדפת: חברים, מורדים, צער גידול בנות, מזל תאומות.... הדבר המביך ביותר שקרה לכם: אני מעדיפה לא להיזכר
הדבר הטוב ביותר שקרה לכם: עוד לא קרה...
הדבר העצוב ביותר שקרה לכם: סבתי האהובה ביותר נפטרה (ז"ל)
אני מפחדת מ...: עכבישים...
סוג פלאפון:
נוקייה 3320 מנוי בחברת פלאפון: סלקום מקצוע אהוב: א-י-ן מקצוע שנוא: ה-כ-ל מורה אהובה: אני חושבת שאי אפשר לשים את מורה ואהובה באותו משפט!!! מורה שנואה: כ-ו-ל-ם חברה הכי טובה: סטייסי הדבר הכי קיצוני.... בשביל להיפגש עם האליל: ה-כ-ל שעות במחשב: 4-5 תחביבים: מחשב...(סתכ´לו בכרטיס האישי שלי...) הדבר שהכי מעסיק אותי: ככרגע- מחשב!!! ממוצע בלימודים: 79
(נ.ב- יש לי מחר תעודות, תאחלו לי
) בית מלון אהוב: ארכידאה באילת עיר אהובה: אילת ארץ אהובה: הולנד סרט אהוב: "אף פעם לא התנשקה" ספר אהוב: "הארי פוטר 3" הסרט האחרון שראיתי: "חמש ילדות יפות" (מומלץ) הספר האחרון שקראתי: הקיץ של אביה (גם מומלץ) עבודה: - תחנת רדיו מועדפת: ביו 99 אפ אמ מספר חברים עד היום: 7 (אני מגוונת) צבע לק אהוב: שחור סגנון לבוש מועדף:מריצה לכל דבר חברת קוסמטיקה מועדפת:אני לא משתמשת בקוסמטיקה!!! לדעתי זה מזייף אותנו! חברת בגדים מועדפת: קסטרו (לא שאני קונה שמה משהו...) מס´ החוד שאיתו אתם כותבים: 0.5 שעת השקמה בבוקר:7:15
שעת שינה: 23:00 שתיה מועדפת: ק-ו-ל-ה הערות: אחותי בהתחלה השתמשה עם הכינוי שלי, ולכן זה היה לפי הגיל שלה, עכשיו זה סוף סוף ש-ל-י פרטי!!!!

TiNkErBeL69

New member
נכון החתימה שלי מגניבה???

כללי : *אל תשתו אם עוד לא מלאו לכם 18! *אל תנהגו ב אם עוד לא קיבלתם רישיון! *אל תאכלו ו כי אז תשמינו! *אל (תתאהבו) כי אז (תתאכזבו)! *אל תשחקו בגפרורים- תקנו מצית!

Alexis14

New member
אני.../images/Emo113.gif

שם-נגה. יישוב-מבשרת. בצפר-חט"ב ´היובל´. חיה אהובה-כלבים. צבע אהוב-שחור, כחול, כתום, ורוד. שחקן אהוב-צ´אד מייקל מורי
AKA טריסטן מבנות גילמור וצ´ארלי מדוסון. שחקנית אהובה-מרי קייט ואשלי אולסן, ג´וליה סטיילס. המילה שאני אומרת הכי הרבה פעמים ביום- ´אה...´. חברים- נתנאל, יונתן, נמרוד, סטרבצ´, טל, ניצן, תמר, גל, שלי, נעמה משקל- 34 ק"ג בפעם האחרונה שבדקתי. גובה- איי הב נו איידה. שאיפות- להיות עיתונאית, סופרת או כתבת... סדרה אהובה- פרנדס, בנות גילמור, המורדים. סוג פלאפון- מוטורולה משהו. רשת- אורנג´. מקצוע אהוב- אמנוווווווווווווות, ערביייייית ואנגליייייית. מקצוע שנוא- היסטוריה ומתמטיקה. מורה אהובה- בעבר, המחנכת שלי בד´-ה´-ו´, ועכשיו המורות שלי לאמנות, לערבית ולספרות. חברה הכי טובה- טל. הדבר הקיצוני שאני אעשה כדי להפגש ב6 עיניים עם האלילות שלי- הכל, מור אור לס.... שעות במחשב- כמה שאפשר. ממוצע בלימודים- משערת ש95... לא קיבלתי תעודות יט... סרטים אהובים- ´10 דברים שאני שונאת אצלך´ ו´ריקוד צמוד´. ספר אהוב- נשים קטנות, ג´ודי בלומ´ס. סרט אחרון שראיתי- החתונה היוונית שלי. הספר האחרון שקראתי- אני קוראת עכשיו את נשים קטנות. תחנת רדיו מועדפת- גל"צ. מספר חברים עד היום- 3 רציניים. לק אהוב- שחוווווווווווווור
. חברת בגדים מועדפת- זארה, הוניגמן ואברית´ינג באט פוקס (
) שעת השקמה בבוקר- 7 וחצי. שעת שינה- תלוי באיזה יום. שתיה מועדפת- דיאט קולה.

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif

משהו לא מובן לי... השאלה לבנות, חברת אופנה וקוסמטיקה... ולבנים- מספר מכות ביום?! מספר הקללות? שיוויון... משהו?

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif כנסי ../images/Emo26.gif

אין לי מושג
אבל אממ ... את רוצה להשתתף במשחק החפרפרת
פשוט ראיתי שאת כאן

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifהילה../images/Emo26.gif

רוצה להירשם למה שאני מכינה?

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

* התנפלות ... * אולי גם עדי תציע לה להשתתף במשחק שלה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifטחחחחח....

*הילה בהלם*

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif....*בהלם*

המממ... אני במשבר קל... [או שלא ממש קל] ואין לי ראש למשחקים... סורי... אבל תודע על ההצעה...
אוהבת אתכן

למעלה