יאלללה תהרגו אותי טעיתי.
א אביחי 33 New member 23/6/06 #25 הכל מתחיך ממך../images/Emo46.gif את תמיד מתקנת מהיום רק ל=י יש את האפשרות לתקן מובן? כי אני עברתי בגרות בלשון, ואנגלית אני מתחבר לצד של האמא מובן? יפה
הכל מתחיך ממך../images/Emo46.gif את תמיד מתקנת מהיום רק ל=י יש את האפשרות לתקן מובן? כי אני עברתי בגרות בלשון, ואנגלית אני מתחבר לצד של האמא מובן? יפה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/6/06 #27 אבל עובדה שתמיד התיקונים../images/Emo110.gif נכונים וואי איך אתה תודה לי עוד כמה זמן.. וואי.. טוב אנחנו נהרוס תשרשור אז אני שותקת:]
אבל עובדה שתמיד התיקונים../images/Emo110.gif נכונים וואי איך אתה תודה לי עוד כמה זמן.. וואי.. טוב אנחנו נהרוס תשרשור אז אני שותקת:]
H hila846 New member 23/6/06 #20 סורי לא היה לאן לנצל"ש../images/Emo80.gif איפה הייתי שמה את זה בשרשור בוקר אוףף הודעה חדשה מה הייתי עושה בכל מקרה סליחה
סורי לא היה לאן לנצל"ש../images/Emo80.gif איפה הייתי שמה את זה בשרשור בוקר אוףף הודעה חדשה מה הייתי עושה בכל מקרה סליחה
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/6/06 #29 חחחח לא בוביתת זה בסדר../images/Emo204.gif הרגע רבנו על איך כותבים ששרשור סירטונים ותמונות זה אותו הדבר
חחחח לא בוביתת זה בסדר../images/Emo204.gif הרגע רבנו על איך כותבים ששרשור סירטונים ותמונות זה אותו הדבר