שיר הפתיחה

רעותי111

New member
כמובן, מה אם לא, השיר...

הבנתי שהמחשב של מיטל קורס מהעומס אז כדי להקל עליה.. יש פה מישהו עם השיר שיוכל לשלוח לי, כי כבר לא נעים לי להציק לה כל הזמן, ואני ממש רוצה אותו.. תעזרו לי!
תודה בכל אופן!!!

השיר הנכסףףףףףףף

סבלנות חמודה .. כמוני כמוך...מחכה לשיר והבנתי שכל מה שצריך זה סבלנות ..ואולי לפעמים להקשיב לחלק מהשיר האתר אז אולי עודדתי קצת.....כי את יודעת סבלנות משתלמת לבסוף

Tami A

New member
השיר

אם מיטל מרשה אז אין לי בעיה לשלוח בלילה את השיר ככה שלא יפריע לי ביום...

ronen1983

New member
עלאק אם מיטל מרשה!

אחותי זה כולה שיר ומיטל בטח לא כתבה אותו.. מיטל מרגישה קצת נחשקת כרגע.. הרווחת.. השיר הזה יצא יום אחד.. ומישהי כבר לא תהיה יותר נחשקת הא...

רעותי111

New member
לפי מה שהבנתי..

המחשב של מיטל קורס ומישהי פה אמרה שכל מי שקיבל את השיר יעזור לה להעביר אותו.... אז נראה לי שזה יעזור מאוד...

slayed

New member
היא אף פעם לא מחוברת

היא אף פעם לא מחוברת חבל אני מת להשיג תשיר

ronen1983

New member
טוב יש לי את השיר

ואני לא פלצן כמו מיטל כנסו לאיי סי קיו לא איכפת לי לשלוח לכולם כולם אני לעומת מיטל... נכנס לאיי סי קיו שלי.. ואין לי אבא מפורסם או שחקן מתחיל.. כנסו אלי.. 325580495 הכי טוב להנות משיר ביחד!

שמור על הפה שלך

למה מדבר לא יפה על מיטל...שעושה את כל המאמצים לתת את מה שביקשתם???? יש לך בעיה ידידי...או שאתה צעיר מדי או שלא לימדו אותך על סבלנות וסובלנות...אז אולי נסלח לך... ובאמירות שלך חמוד אתה נהית הפלצן...כאילו יופי יש לך את השיר.חחחח ואין לך אבא מפורסם ובו' ..לא יפה..ממש לא יפה.. קצת דרך ארץ.... ודרך אגב..רונן חמוד...אתמול קיבלתי את השיר ממיטל בכבודה ובעצמה אז תרגע ומהר...במיוחד בלדבר לא יפה.. בכל אופן פורים שמח

chenzig

New member
למי יש את השיר של הסדרה?

אשמח אם תשלח אליי הודעה על כך ל ICQ 89162445 :]

למעלה