שיתוף ידע מבורך + הסתייגות

g i g o

New member
ידע על מבחנים - איך ומי בוחן

אנו לומדים ניהול ידע אז בואו ננסה לבנות ידע לדורות הבאים לגבי מרצים, דרישות ומבחנים. זוהי לא תורה למשה מסיני ואין ללמוד על המרצה דבר אישי, אלא על ניסיון הדורות האחרונים. כמו כן יש לקחת בחשבון שדווקא בשנה הבאה (לכל שנה יש שנה הבאה) דברים יישתנו. אבל העיקרון נשאר. אז הנה.

g i g o

New member
דולינסקי

מבחנים אמריקאים. בדר"כ יש קשר ישיר בין מבחן/ני ההכנה שהוא נותן לבין המבחן עצמו. השאלות מבלבלות. קיימת אפשרות ליותר מתשובה נכונה אחת ויש לתת את התשובה "הכי נכונה". הוא נוהג לעבור ידנית על הטפסים ולתת חצי ניקוד למי שנתן תשובה נכונה אך לא את התשובה "הכי נכונה".

g i g o

New member
יצחקי סטטיסטיקה

בדר"כ ישנם שני מבחנים. אמצע סמסטר וסופו. בשנים האחרונות הוא נהג לתת את אותו מבחן אמצע. בסוף השנה הוא נוהג לשלב שאלות ממבחנים קודמים. מרשה להכניס כול חומר עזר למבחן.

g i g o

New member
קידר

כשהיא נותנת מבחן אמריקאי הוא מרובה שאלות. נוהגת לשאול גם על מאמרים.חשוב להכיר את השילוב בנושא מסויים בין החומר בכיתה לבין מאמרים. לא לקחת סיכון ולא ללמוד את המאמרים. בקורס יסודות תורת המידע היא מאפשרת להכניס דף A4 כתוב בשני הצדדים. עיקר האתגר אז הוא להבין איפה כתוב מה על הדף.

g i g o

New member
קדר

היא משקיעה מאד בהכנת הקורסים. מאד מעניינים. הדרישות שלה גבוהות אולם אם לומדים למהחן כמו שצריך ומשלבים גם מאמרים, אז אין בעיה לקבל ציון גבוה. לא לוותר אצלה על קריאת המאמרים לבחינה.

shahare3

New member
שהם סנונית

ללמוד בע"פ ואם אפשר אז לכתוב גם במילים שלה!

noam_ma

New member
עמי סלנט

עבודות או מבחן בית. לא משהו מסובך. בדר"כ הערכת אתרים בנושא בתחום הקורס.

oded777

New member
המרצה הכי נחמד בחוג

עמי מקצוען. לומדים אצלו בעיקר תכלס מה שצריך כדי לעבוד. בד"כ לא מחייב נוכחות למרות שכדאי מאד להגיע. הקורס של ניהול ידע כמו גם קורסי המאגרים (מאגרים כלכליים קורס מעולה ומומלץ בחום, שמעתי שגם שאר קורסי המאגרים טובים) וארגון הידע באתרים כולם מומלצים. תמיד מעניק יחס מעל ומעבר וצריך ממש להתאמץ ולהרגיז אותו קשות כדי לקבל ציון מתחת ל- 90. ברוב הקורסים של עמי יש להגיש פרוייקט סיום עליו עובדים במהלך הקורס תוך קבלת הצעות והערות ממנו והכל ברוח טובה. בקורס ניהול ידע יש בחינה עם חומר פתוח והוא מוסר את השאלות לכתה שבועיים מראש כדי שיוכלו להכין אותם ורק באים ומהדקים את הדפים המודפסים למחברת הבחינה (כלומר שזהו למעשה מבחן בית). מומלץ בחום.

djpop

New member
ד"ר בוכניק

מרצה מס' 1 במחלקה! ויש רק מילים טובות עליו. בחלק מהקורסים הוא נותן מבחנים ובחלקו האחר של הקורסים הוא נותן עבודות גמר, כל זה תלוי באופי הקורס. והציונים אצלו די גבוהים.

אני רק חייבת לציין משהו

הקורסים שלו באמת מאוד מענינים אבל הוא די קמצן בציונים וקרה לי איתו כבר שגיליתי שהוריד לי שאלה שלמה שעשיתי נכון ואז הוא לא רצה לעלות את הציון בטענה שאם הוא יחפש מאוד קשה ימצא על מה להוריד עוד (על זה שעשיתי כפל למשל בכוכבית במקום X או דברים כאלה) וזה קרה איתו יותר מפעם אחת....לא מבינה תקטע הזה אותי זה נורא מעצבן

izabu

New member
ותיזהרו לפספס שיעור אחד שלו

זה ידפוק אתכם בציון הוא מרצה מעולה-אבל מה לעשות מפלה לטובה/רעה בהתאם לנוכחות בשיעורים

chayahd99

New member
../images/Emo8.gif לא מדויק

באופן אישי, מעולם לא הגעתי לאף שיעור בקורסים שלקחתי אצלו וזה לא השפיע בגרוש על הציון. כמובן, כדאי לוודא מראש שהוא לא דורש נוכחות...

DGtal

New member
הערה להערה

לפי מה שקלטתי בקורסים שעשיתי אצלו אז זה תלוי: אם אתה בא בהתחלה, ואומר לו: אני מכיר מעולה את וורד/פוורפוינט וכו', אז אין לו בעיה בכלל שלא תבוא. הדרך שהוא מוודא את זה היא ע"י התרגיל שיש בסוף כל קורס. אם אתה מבריז סתם אז האגדה טוענת שהוא מוריד נקודות. כמובן שאני מסכים עם זה שהוא אחד המרצים הנחמדים ביותר באוני'.

Loren21

New member
לא ברור איך הוא נותן ציונים

קיבלתי 80 אצלו. אני וחברה שלחנו מייל כדי לבקש הסבר, ולא קיבלנו תשובה

asyalib1

New member
אני ממש לא מסכימה!!!

אני ממש לא מסכימה!הוא אומנם נותן בסוף הקורס עבודות גמר או מבחנים, אך אין אצלו מועד ב'! אם פישלת, בעיה שלך. עלי זה ממש לא מקובל. אני רוצה שתהיה לי הזדמנות נוספת לשפר את הציון שלי אבל אצל בוכניק לא תמיד אפשרי. תחשבו פעמיים לפני שאתם לוקחים קורס אצלו.

g i g o

New member
בוכניק

א. איש מאד נחמד. זכרון פנומנאלי והרבה הומור. ב. יש לו ענין עם נוכחות. הוא קורא שמות למרות שהוא זוכר את כולם אחרי שני שיעורים בערך, אלא שאם אתה מגיע לשיעור ולא מצליח הוא מגדיר את זה "בעיה שלו" אם אתה לא מגיע "זו בעיה שלך". לכן שווה לבוא לקורסים. המבחנים לא קשים. ג. האגדה מספרת שהוא קשה בתיקון ציונים, אולם היה לי איתו ניסיון טוב בזה. אני מעריך אותו.

למעלה