שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים

Bezalel P

New member
לא ירדתי לסוף דעתך

למה אתה חושב שהרשומה הזאת (ואני מקווה שהבנתי לאיזו רשומה אתה מדבר) מיועדת לגיל 70+?

goldy

New member
הזרקת ריגוש ותו לא

היא סתם מעצבנת. היא רק מעודדת לאלימות נוספת. מטרתה היחידה היא גרימת חיות (hayoot) לזקנים שחייבים להתעצבן או שהם מרגישים מתים. אתה יודע, כמו בתישקורת: אם אתה מתחת ל70 אז החדשות לא יעניינו אותך. לדעתי אינטרנט זה מקום לכולם, לרבות אילו שלא זהים לתישקורת, וחבל שבגלל מקרים אילו נאלץ למצוא לעצמנו דרכי התקשרות חדשות.

Bezalel P

New member
יכול להיות שהיא מעצבנת אותך

זכותך. אבל אני לא חושב שכולם מרגישים כמוך. אני לא רואה איך היא מהווה הזרקת ריגוש או מעודדת אלימות נוספת. והסטטיסטיקה אומרת שיש דיי הרבה אנשים שמתעניינים בחדשות למרות שהם רחוקים מגיל ה-70.

goldy

New member
היא לא מעצבנת אותי

אני מזהה תישקורת ומעביר מייד. חשבתי שיהיה טעם לכתוב בשירשור המיועד לתלונות, אך אני מבין שאין.

aqz

New member
../images/Emo187.gifתלונה/הצעת ייעול

כאשר גולש נכנס לקריאה באחד הבלוגים, בדר"כ הוא יחפש את התחום שיעניין אותו. כלומר הוא יעבור בדף הזה.... http://www.tapuz.co.il/blog/category.asp?BlogCatId=17 אח"כ הוא יעבור בין כל הבלוגים ויכנס לבלוג בעל הכותרת המעניינת ביותר! אמנם רשום כי העדכון האחרון בבלוג היה בתאריך ככה וככה, אך זה לא מעניין, מה שמעניין לא רשום ולכן ממולץ להוסיף! אשמח מאוד אם תוכלו להוסיף את הכותרת של הרשומה החדשה שנכתבה.... כך כל גולש יוכל לדעת אם כדאי לו או לא כדאי לו בכלל להכנס לאותו בלוג.... אני חושב שזו דרישה אלמנטרית. תודה רבה

Bezalel P

New member
עמוד קטגוריה

בעמודים האלה מופיעים בעמודה הרחבה הבלוגים בקטגוריה, כשהם מסודרים לפי תאריך עדכון אחרון, ובעמודה הצרה ישנה רשימה של רשומות אחרונות שפורסמו באותה קטגוריה. אני מסכים שהחלוקה של העמוד יכולה להיות יעילה יותר, ואני מקווה שנוכל לעשות את זה בהמשך.

למעלה