שרשור בקשות תווים
|ימין

Snow Yte

New member
צליל מכוון

למען האמת הוצאתי בעצמי את התווים והאקורדים, אבל אני מחפשת משהו יותר מדויק... תודה

WhiteNight

New member
אוקי...../images/Emo79.gif

אני מחפשת את התווים של עטור מצחך, (לא רק אקורדים, אלא תווים של ממש...) עוד שיר שאני בטוחה שאף אחד לא מכיר, אבל בכל זאת- Badly Drawn Boy - Magic In The Air, הליווי של הפסנתר מוצלח בשיר הזה. ועוד משהו: מנגינת הסיום של "כולם אוהבים את רימונד" (ג'אז), אך כאן אף לא עלה בידי למצוא את שם המלחין... אז ככה שהסיכויים למצוא את זה קלושים. וזה הכל בערך.

WhiteNight

New member
אוקי...../images/Emo79.gif

אנצל את ההזדמנות לבקש שלושה דברים: *התווים של השיר "עטור מצחך" (לא אקורדים, אלא תווים של ממש...) *התווים של השיר הבא, שיר שאף אחד לא שמע עליו, אבל בכל זאת... Badly Drawn Boy - Magic In The Air (הליווי של הפסנתר בשיר הזה מוצלח!) *התווים של מנגינת הסיום (בסגנון ג'אז) של "כולם אוהבים את ריימונד", אבל כאן אף לא עלה בידי למצוא את שם המחבר, ככה שזה קצת בעייתי.

אז ככה,

1. אתה מוזמן לבוא לקחת את התווים של עטור מצחך 2. נכון. לא מכיר 3. זה לא סטנדרט ג'אז, כנראה משהו מקורי, אם זה חשוב מאוד או שתוציא את זה לבד או אם אתה לא יודע או לא יכול אני ארשום לך את זה.

Mr Peiser

New member
בקשר ל'עטור מצחך'..

אי אפשר להשיג את התווים באינטרנט. חיפשתי וגם על תווים של אומנים ישראלים אקום משגיחים במיוחד. אז מי שבאמת רוצה את התווים כנראה שיצטרך לקנות אותם...

WhiteNight

New member
ובכן...

התווים של עטור מצחך- יש סיכוי שאוכל לקבל את זה באי-מייל? בקשר למנגינת הסיום של Everybody Loves Raymond, חיפשתי ולא מצאתי,אז אם יש לך דרך למצוא את זה אני אודה לך מאוד...

בוקר טוב

מישהו יכול להשיג לי את התוים של kiss by a rose של סול והאם מישהו אי פעם איבד את השיר Wake up boo של... בו ריינדלס.. לא זוכרת בדיוק את השם שלהם.. תודה מראש

guyp2

New member
או שלא הייתי פה מלא זמן.. או ש

זה כבר לא פורם של פסנתר...? מה הקשר לאקורדים..?? כאילו.. אני יודע שאפשר לנגן אקורדים של גיטרה.. אבל.. זה לא זה.. פשוט לא זה.. איפה כל התווים לפסנתר..? (אני עוד שנייה הולך לחפש בקישורים של הפורם..) יש תווים לפסנתר של שירים מודרנים..?

Bandersnatch

New member
מה הקשר לאקורדים?!

אתה יודע שאתה יכול לעשות כל כך הרבה דברים עם אקורדים. בדרך כלל זה יותר כיף, כי אתה יכול לאלטר עליהם. אני אישית רוב הפעמים אוהב לקחת אקורדים ולאלתר עליהם ליווי מתאים לשיר. זה יותר מאתגר. למרות שיש שירים שפשוט חייבים את התווים ממש (כשיש רק פסנתר, כמו לחלק מהשירים של Queen, אלטון ג'ון וכו'). למוזיקה קלה (פופ), וג'אז, אקורדים עוזרים יותר מאשר תווים ברוב המקרים.

guyp2

New member
אני יודע.. זה מה שאני עושה.. אבל

זה לא אותו דבר.. ויש שירים שאני לא מצליח לנגן את המנגינה.. כאילו.. את האקורדים אני מצליח לנגן ולפרק וכו'.. זה עדיין לא הפתרון לשירים מודרנים.. יש למיש'ו אולי אתר עם תווים לשירים מודרניים..? בקישורים של הפורם יש איזה אתר עלוב.. שיש שם בקושי 2 שירים נורמלים..

Bandersnatch

New member
אבל המטרה בשירים ממש

זה שאת המנגינה הזמר שר וכל השאר מלווים עם אלמנטים בולטים (שבדרך כלל הכי קל להוציא - בגלל זה הם בולטים). ודווקא ברגע שיש את האקורדים ואת התו הראשון של המנגינה יותר קל להוציא את המנגינה. לדעתי אם יש לך אקורדים לשיר ואתה רוצה את המנגינה שלו יהיה לך יותר קל להוציא אותה לבד, אם אתה מתעקש חפש טאבים לגיטרה, בדרך כלל הם כוללים את המנגינה ממש אבל אז אתה צריך לתרגם אותם. בכל אופן, אני עדיין בדעה שבעזרת פיתוח, פירוק (נכון) עם פריסות נכונות של האקורדים אחרי שלמדת סגנונות יהיה יותר יפה ואפקטיבי. אם אתה לא יודע סגנונות ממש (איך לנגן כל סגנון ממש) אז אתה יכול לנגן את האקורדים עם השיר פעמיים שלוש, לקלוט את הצורה שאתה צריך לנגן אותם כדי לידמו לליווי המקורי ואז לנסות לבד. אני חושב שזה יעזור לך יותר. אם במנגינה אתה מתכוון לסולואים אז או שתאלתר משלך או שתוציא אותם לבד. בכל אופן, בהצלחה

guyp2

New member
...

מה זת'ומרת אלמנטים בולטים..? עם טאבים אין סיכוי.. זה לוקח שעות לתרגם את זה לתווים.. גם אני חושב שיותר קל למצוא לבד את המנגינה.. אבל אז זה.. אממ.. ברחה לי המילה..! אממ.. מגביל את הפסנתר לגיטרה.. כאילו.. לצורת מנגינה.. וזה פשוט לא זה.. מקווה שהבנת.. :)

guyp2

New member
אהה ושכחתי לשאול..

סגנונות..? לא נראה לי שלמדתי.. מזה בדיוק..? ואיך לומדים..?

guyp2

New member
ועוד בקשה...

יש למיש'ו את התווים של כל האקורדים..?? יש לי את הבסיסיים.. (ABCDEF) יש לי לכל אחד את שלושת הוריאציות - C Cm CØ אהה ועוד שאלה.. מזה Ø? כאילו, אני יודע ש CØ - זה דו, מי במול, סול במול. אבל אף פעם לא נתקלתי באקורד כזה.. מיש'ו אולי יודע מזה..?

למעלה