שרשור הודעות, פרסומים והמלצות

shian

New member
בלדי באזור תעשייה

מעדויות של זה שאחראי על הגסטרונומיה אצלנו נקי וסביר שם אבל גם הוא מעדיף את כצל'ה.

אני מסכימה, אכן טרי וטעים

אגב, הוזמנתי לברבקיו בשבוע שעבר, ונצלה שם נתח סינטה משובח מ....טירה. עוד מקום - לחינאווי יש סניף בהרצליה.

ננו9

New member
רוצה להמליץ על בית-קפה

היום לפנות הצהריים הוזמנתי ע"י חבר שלי מהרצליה! לבית קפה מגניב ומרשים, כאן ממש מתחת לאף שלי! מדובר על מקום שנקרא "סלטה" והוא נמצא ברחוב רמב"ם ממש ליד חנות הספרים של דינה. הדלת הפשוטה לא מגירה שמאחוריה ישנו בית קפה עם אווירת ויטנג' מקסימה, ויש להם גם חצר גדולה עם צמחייה מאחורה לישיבה בסבבה (ואיזור למעשנים). הקפה לא רע והשירות ידידותי מה ש"מכעיס" אותי בסיפור שאני גר במורד הרחוב (מהצד השני של אחוזה) מהמקום, ודווקא חבר מהרצליה לוקח אותי לשם... מומלץ חנן

a r t h e m i s

New member
ממ....עד שנתקלתי שם ב...גם חשבתי ככה

אז המקום נפתח אחרי שהבעלים שלו, יובל (המתוק!), סגר את בית הקפה המיוחד שהיה לו בגבעת-חן ("יובלים"). יובל פתח את סלטה לפני כשנה ויצא לנו לדגום את המקום גם בחורף וגם באביב ותמיד נחמד וכו'. אחת הבעיות שהפריעה לי תמיד היא שאם יושבים בחוץ, כל מה שמפריד בין הרחבה החיצונית לערימות אשפה עצומות (במכולות ירוקות) שנמצאות בשטח של חניון העירייה, זה גדר. אז גם את הריח מרגישים לפעמים וגם המחשבה על הזוהמה מהצד השני של הגדר לא ממש נעימה. לפני מספר חודשים אפילו נכנסתי למשרדים של התברואה בעירייה והערתי את תשומת לבם לכך שכל ה"יופי" הזה שפוך מול המשרדים שלהם. בקיצור- מאז אני נוהגת לשבת בסלטה רק בפנים. אבל לפני חודש החלטנו ללכת לשם לארוחת בוקר. וג'וק אקטיבי במיוחד החליט להשתתף איתנו בארוחה. לא משנה כמה פעמים קראתי למלצר (יובל לא היה), הוא (המלצר) עשה תנועת ביטול של "אין מה לעשות", הג'וק הבהיר שהוא בן בית והוא נשאר ואני הבהרתי לבעלי שמכיוון שאין לי חשק ללדת בסלטה, שישלם כי אנחנו מסתלקים. אז המקום באמת נחמד, אבל אני מעדיפה את הקפה שלי בלי תוספות מעופפות.

../images/Emo126.gif עדיין מחפשת סייד לחדר מדרגות ../images/Emo126.gif

(ארתמיס - אורן שלח אותי לאורן אחר שנתן הצעה גבוהה מאוד). יש המלצות?

ימאנזה

New member
מבקשת המלצה על וטרינר ברעננה

הוטרינר שלנו בחו"ל ואני צריכה לתת חיסון עונתי לחתולה. מישהו יכול להמליץ לי על וטרינר שמגיע הביתה? ד"ר ננקין מגיע הביתה מבלי לגבות תשלום על הביקור אלא רק כמה שהיה עולה לקבל את השירות בוטרינריה עצמה. יש עוד מישהו כזה?

ננו9

New member
נו? שתפי שתפי למען הדורות הבאים

מי מצאת? איפה מצאת? כמה עולה? ד"ש לחתולה המשופמת (והנה רעיון לשרשור תמונות חיות המחמד של יושבי הפורום)

ימאנזה

New member
טוב אז ככה...

רק עכשיו התפניתי. אני עונה מתוך בית חולים ביתי: קוראים לו משה הלוי, הוא בא הביתה לפי קריאה. מקומו כרגע ברחוב הנגב 18 . הוא עבר מאחוזה 264 - מישהו מכיר אותו מקודם? אני הוצאתי אותו מדפי זהב- חיפשתי קרוב לבית ולפי זה בחרתי...נכון שברעננה הכל קרוב .........אבל זה נראה לי הכי קרוב .עכשיו זה כבר לא. הוא הגיע כדי לתת חיסון דחף מרובע לגורה בת שלושה חודשים לקח 180 ש"ח. זה מה שעלה לי החיסון המשולש לפני חודש. לחתולה הותיקה יש פצע באוזן. ראה, נסע חזר עם מה שצריך, טישטש, ניקה ,בדק את התרופות הביתיות והוסיף טיפות אוזן ,ולקח 350 ש"ח. לדבריו המחיר בכל מקום אחר הוא 500 ש"ח. מה נראה לכם? סביר?

למעלה