!!!!!! Wow
זה מדהים לראות עד כמה בני הנוער מעשנים ! לפי מה שקלטתי כולם התחילו בגילאי 14-15. שאלה לכל אותם בני נוער,מה זה עושה לכם לעשן ולדעת שזה מסכן את בריאותכם,סרטן ריאות,זפת,ניקוטין וכמובן גם חור בכיס,כי צריך לממן. האם לעשן זה באמת נחוץ בעיניכם ?! או שזה רק לסתם,כי הלחץ החברתי דורש לעשן,
"אני גבר ! אני מעשן מרלבורו אדום כבר שלוש שנים !" זה באמת עושה לכם את זה ?! מיועד הן לנערים והן לנערות. אגב סתם לשם הבנתכם,אני התחלתי לעשן בגיל 12 כתוצאה מלחץ חברתי שבו כאילו אני שיחקתי אותה ה"גבר".עד גיל 16 זו הייתה סיגריית "תן לי ואין לי",מגיל 16 ומעלה זה כבר היה בר מימון ובגיל 18,הפסקתי לעשן כליל ביום בהיר אחד. מאז ועד היום אני מעשן פעם ב...כשבא לי. אבל אני מחובר לנרגילה מגיל 17 לערך,אולי לפני.אני כבר לא זוכר. ויכול להיות שהנרגילה גרמה לי להפסיק כי ראיתי שאין לי עוד צורך בסיגריות. בכל מקרה,אישית חבר'ה,הייתי ממליץ לכם להוריד את תדירות העישון. אומנם אין הפורום מטיף לאי עישון,אבל כאשר אני רואה את גילכם הצעיר אני קצת נחמץ. ועכשיו לסקר הקטן,מי אני ?! אז אני בארי,מנהל בנוסף לפורום זה את פורום אהבה ורומנטיקה. אני בן 26 ואוהב לעשן נרגילה בעיקר והרבה ומידי פעם מקטרת שוקולד טעימה. כמה זמן מעשן...לא זוכר מתי התחלתי ומתי הפסקתי...בערך בגיל 12 לקחתי סיגרייה ראשונה ונחנקתי ! יותר נכון להגיד שגנבתי לאבא שלי קופסא של טיים ועישנתי (או נחנקתי)...
תחביבים,נרגילה,ג'יפים,נרגילה,לנהוג מהר,נרגילה,טיולים,נרגילה,לשכב,נרגילה,נרגילה,נרגילה,נרגילה וכן בואו לא נשכח את האינטרנט והמחשבים וכמובן עוד נרגילה בין לבין...