שרשור הכרות

רותמיקה

New member
../images/Emo26.gifשרשור הכרות../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif

בגלל שאני חדשה, ובגלל שראיתי שעוד אין פה אחד כזה, החלטתי לפתוח שרשור הכרות
אז... תתחילו למלא!!! שם: גיל: אזור מגורים: מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)? איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? איזה סיגריות? כמה זמן מעשן? עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): מוזיקה מועדפת? אייקון מאומץ אם יש: על עצמי ב 4 מילים: משהו חשוב שיש לי להגיד: יאללה! לעבודה!

רותמיקה

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

שם:רותם גיל:16 אזור מגורים: אזור רחובות(מזכרת בתיה) מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)?מה שבא ליד איזה טעם טבק הוא המועדף עליך?אפרסק
איזה סיגריות?ווינסטון אדום כמה זמן מעשן?שנתיים וחצי עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'):אינטרנט, חברים, תאטרון, מוזיקה(מנגנת על גיטרה 3 שנים) מוזיקה מועדפת?רוק, מטאל, פסיכודאלי,רוק ישראלי ושות'.. אייקון מאומץ אם יש:
על עצמי ב 4 מילים:סתם עוד מישהי מהשורה משהו חשוב שיש לי להגיד:תפסיקו לעשן סיגריות לייט, זה כמו לעשן אוויר!!

Negative one

New member
וואלה,גם אני חדש...

לא הבנתי על מה בדיוק הפורום "מוציאים עשן" זה שם מוזר,אבל נכנסתי לבדוק, ואני דווקא מחבב את העניין אז: שם:דורון גיל:16 וחצי מעשן:סיגריות ונרגילה טעם טבק: כל טעם פירות שיש,לא משנה לי... סיגריות:לאקי סטרייק מעשן בערך שנה וחצי עיסוקים אחרים:מחשב,טלוויזיה,חברים... מוזיקה מועדפת:רוק אייקון מועדף:
על עצמי ב-4 מילים:ב-4 מילים אני לא לוקח משהו חשוב שיש לי להגיד:כל עוד מוכרים עשן בחנויות,אני יעשן!

cha ching

New member
גמני חדשה ../images/Emo9.gif

(ו"מוציאים עשן" זה שם יותר מדי מרומז ולא מובן...) שם:עדי גיל:16+ מעשן:סיגריות וקצת נרגילה טעם טבק: מלון נראה לי סיגריות: מרלבורו וקאמל. גם לאקי קצת... אני מעשנת שנה בערך... אולי יותר.. מוזיקה מועדפת: פרוג אייקון מועדף:
על עצמי ב-4 מילים: אין מספיק תשומת לב בעולם בשבילי (אז מה אם זה 6?! תתמודדו!)

cha ching

New member
אה, ושכחתי!

עיסוקים נוספים: מוסיקה והרבה!!! ועוד משו להגיד: אני מסכימה שלשעשן לייט זה בהחלט כמו לשאוף אויר דרך קשית...

psyoptic

New member
אני

שם:מושיקו גיל:25 אזור מגורים:ב"ש מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)?סיגריות איזה סיגריות?מלבורו כמה זמן מעשן?10 שנים

lizard

New member
בשם מוציאים עשן

יש כמה כוונות. 1. לגרות אתכם להכנס לפורום
2. לרמוז על מטרת הפורום - עישון. 3. להיות מקום ווירטואלי שבו אפשר להוציא עשן ולהרגע. חוץ מזה, יש סרט כזה שנקרא מוציאים עשן

cha ching

New member
דווקא לי זה ישר מזכיר את אריאל זילב

ר... ואני לא סובלת אותו. אז זה ממש לא משרת את המטרה הראשונה.....

ילדת גן

New member
תשובות שלי!!!:):)

שם: לילך גיל: 15 וקצת אזור מגורים: כפר סבא מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)? נרגילה וסיגריות. איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? מלון איזה סיגריות? אל אמ לייט כמה זמן מעשן? שנה וחודשיים. עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): להיסתובב בקניון, ללכת לים, למועדונים, לראות משחק החיים... מוזיקה מועדפת? מוזקית מועדונים.

Vindictively

New member
../images/Emo13.gif נראה לי כולנו בערך חדשים חדשים

שם: מאיה גיל: 15+ אזור מגורים: מרכז מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)? סיגריות, לפעמים נרגילה וסיגר טעמתי. לא אהבתי. איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? דודבן! איזה סיגריות? פרלמנט לייט ארוך כמה זמן מעשן? כמה חודשים עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): oi vey.. מוזיקה מועדפת? פאנק, פרוגרסיב, רוק ישראלי וקלאסי. אייקון מאומץ אם יש: אין על עצמי ב 4 מילים: זה יותר מדי לחשוב משהו חשוב שיש לי להגיד: לי? משו חשוב? פחח.

CBRית

New member
טוב נו

ראיתי את הפורום הזה והייתי חייבתתתת . . . שרון 18 הרצליה סיגריות ופעם ב.. נרגילה. טע ם טבק מועדף-הכל חוץ ממנטה והסוכריות המגעילות האלו... מעשנת... מממ.... 3 שנים בערך רק ואני מדגישה ר-ק פרלמנט לייט קצר לאיודעתלמהאלתשאלו! עיסוקים אחרים- אופנועים לרקוד אופנועים לישון אופנועים אופנועים אופנועים ו... אה כן... א-ו-פ-נ-ו-ע-י-ם! מוזיקה- כל מה שנעים לאוזן, אפשרי לרקוד ולא נשמע כמו יללות.(משמע רק לא מטאל רוק ומזרחית) מממ ב4 מילים.... נו אי אפשר יותר ??? משהו חשוב.... : "life is graded on a curve - ride with the reaper"

daniela82

New member
לכדיגלגיכ

שם:דניאלה גיל:17 אזור מגורים:בת ים מעשנת:סיגריות,נרגילה וגו'ינטים טעם טבק:הכל חוץ ממנטה איזה סיגריות:פאל מל אדום כמה זמן מעשנת:שנתיים עיסוקים:ים,להסתובב,לקרוא ולהתבטל מוזיקה:פאנק,מטאל,סקא ורוק משהו חשוב להגיד:מ-ש-ע-מ-ם ל-י!

עכשיו תורי...

שם : רויטל גיל: 21 מגורים : חיפה מעשנת: נרגילות , סיגריות. סיגריות : מלבורו לייט כמה זמן מעשן: 4 שנים. עיסוקים ותחביבים : לבלות ולצחוק. מוזיקה מועדפת : מוזיקה שחורה . יום מעולהההההההההה

../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

שם: ענת, תתי, איך שבא לכם
....בית אריה. מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)? הכל, אבל לעיתים רחוקות...מתי שיוצא. רק נרגילה אני מעשנת הרבה....וזה גם יחסי. איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? המממ...דובדבן. איזה סיגריות? מה שיש
כמה זמן מעשן? שנה וחצי ככה... עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): כדורגל, מוזיקה, גרפיקה, צופים. מוזיקה מועדפת? היפ הופ (לא, לא סאב), רוק, בעיקר ישראלי. אייקון מאומץ אם יש:
על עצמי ב 4 מילים: מכורה למה שאני אוהבת. משהו חשוב שיש לי להגיד: אאא...אני לא נוהגת להגיד דברים חשובים
...אני אחזור אליכם עם זה

עכשיו אני:)

שם:ענת גיל:18 וחצי אזור מגורים: אזור תל אביב מה מעשן?סיגריות. איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? מתעלמת מהשאלה כי אני לא מעשנת נרגילה. איזה סיגריות? מרלבורו לייט. כמה זמן מעשן? עישנתי שנה בגיל 15, הפסקתי וחזרתי שוב לפני שנה. עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): מוזיקה, ספרים, ובילויים! מוזיקה מועדפת? רוק ושחורה. אייקון מאומץ אם יש: אני מחרימה את האייקונים של תפוז למעט מקרים יוצאי דופן ואנשים יוצאי דופן. על עצמי ב 4 מילים: עמוקה מדי בשביל 4 מלים (מספר נחשב מלה?) משהו חשוב שיש לי להגיד: מעניין אם בסוף כל יום נגיע לכאן לספר אחד לשני כמה עישנו אותו יום...פחחח.. מקווה שיהיה נחמד, ענת.

!!!!!! Wow

זה מדהים לראות עד כמה בני הנוער מעשנים ! לפי מה שקלטתי כולם התחילו בגילאי 14-15. שאלה לכל אותם בני נוער,מה זה עושה לכם לעשן ולדעת שזה מסכן את בריאותכם,סרטן ריאות,זפת,ניקוטין וכמובן גם חור בכיס,כי צריך לממן. האם לעשן זה באמת נחוץ בעיניכם ?! או שזה רק לסתם,כי הלחץ החברתי דורש לעשן,"אני גבר ! אני מעשן מרלבורו אדום כבר שלוש שנים !" זה באמת עושה לכם את זה ?! מיועד הן לנערים והן לנערות. אגב סתם לשם הבנתכם,אני התחלתי לעשן בגיל 12 כתוצאה מלחץ חברתי שבו כאילו אני שיחקתי אותה ה"גבר".עד גיל 16 זו הייתה סיגריית "תן לי ואין לי",מגיל 16 ומעלה זה כבר היה בר מימון ובגיל 18,הפסקתי לעשן כליל ביום בהיר אחד. מאז ועד היום אני מעשן פעם ב...כשבא לי. אבל אני מחובר לנרגילה מגיל 17 לערך,אולי לפני.אני כבר לא זוכר. ויכול להיות שהנרגילה גרמה לי להפסיק כי ראיתי שאין לי עוד צורך בסיגריות. בכל מקרה,אישית חבר'ה,הייתי ממליץ לכם להוריד את תדירות העישון. אומנם אין הפורום מטיף לאי עישון,אבל כאשר אני רואה את גילכם הצעיר אני קצת נחמץ. ועכשיו לסקר הקטן,מי אני ?! אז אני בארי,מנהל בנוסף לפורום זה את פורום אהבה ורומנטיקה. אני בן 26 ואוהב לעשן נרגילה בעיקר והרבה ומידי פעם מקטרת שוקולד טעימה. כמה זמן מעשן...לא זוכר מתי התחלתי ומתי הפסקתי...בערך בגיל 12 לקחתי סיגרייה ראשונה ונחנקתי ! יותר נכון להגיד שגנבתי לאבא שלי קופסא של טיים ועישנתי (או נחנקתי)...
תחביבים,נרגילה,ג'יפים,נרגילה,לנהוג מהר,נרגילה,טיולים,נרגילה,לשכב,נרגילה,נרגילה,נרגילה,נרגילה וכן בואו לא נשכח את האינטרנט והמחשבים וכמובן עוד נרגילה בין לבין...

הה...../images/Emo58.gif

התחלתי מסקרנות, בתכלס. ונרגילה זה לא רק פוזה, זה גם טעים, וזה גם מהנה. אז המשכתי...

אא...../images/Emo58.gif

סיגריות, ההתחלה גם מסקרנות...בתכלס עישנתי פחות מעשר סיגריות כל החיים שלי...זה נחמד. לא יותר מזה. לא נחמד עד כדי כך שני אוציא על זה כסף. לא יודעת, לפעמים אני מדוכאת ואני לא כ"כ שולטת בעצמי. אני מסכימה שזה סוג של טיפשות...

למעלה