שרשור הכרות

זה דיי מעציב האמת...

התחלתי לעשן לפני שנה...ועד היום, אני מעשנת לפעמים בד"כ כשאין לי מצב רוח או כשאני עצבנית [די מפגר אני יודעת-אבל כל אחד מעשן מסיבות שונות ומדחפים שונים (אחרי סקס...זה בסט!
או שבעצם אנשים פה לא ממש בקיעים בתחום) בכל אופן פרלמנט סופר לייטס זאת הסיגריה אם אתם שואלים...] ולא...לא בא לי לענות על הסקר...

לנהוג מהר? נוAה |מופתום| ../images/Emo12.gif

LOL
בארי, זאת היתה בדיחה טובה!!!
ושכחת עוד תחביב יקר ערך...
אגב, לא הזדמן לנוAה עדין לומר לכם מזל טוף על הפורום ובהצלחה, אז היא גררה את עצמה עדדדדדדדדדדדדדד לפה בשביל זה
המון הצלחה, למרות שהיא לא מאלה שמעשנים...

נשבע לך שאני לא מקנא בך...

ביום בו תשבי לצידי ברכב בו אדע כי אני יכול לסחוב את המגבלות שלי,את תצאי כולך מיוזעת ומבוהלת !!! חכי חכי !!! את והספרנית ביחד !!! ואגב התחביב השני זה לא תחביב,זה מקצוע

הספרנית

New member
ועל זה הספרנית תאמר........

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחח פחחחח פחחחחח פחחחחחח
ואגב......תתחדש על הפורום
עלה והצלח

אל תדאגי לגוף שלך...

הוא יישאר בחתיכה אחת שלמה לחלוטין וללא פגע למעט דבר קטן אחד פעוט ממש,גופך יהיה רטוב ונוטף ולא מפעילות סקס מאוחרת...

הספרנית

New member
סורייייייי ../images/Emo11.gif

הכי הרבה תראה את הספרנית חולפת על פניך עם קורקינט......
(וזה בטח לא צריך להיות קשה
) הספרנית היתה חייבת.......

אכן לא קשה בכלל...

במיוחד שאת הקורקינט הזה אסחב עימי על הוו גרירה והספרנית תרגיש כאילו היא נוהגת בקבריולט !!! (אבל בעצם היא על קורקינט...)

אוקי אגב אני גם חדשה פה...

שם:לילך גיל:18 וחצי איזור מגורים: מושב ליד פ"ת מה מעשן:סיגריות איזה טעם טבק מועדף עליך: איזה סיגריות:אל אמ לייט ומידי פעם מאלבורו כמה זמן מעשן: שנה עיסוקים אחרים: לטייל ללכת לים להינות מהחיים כמה שיותר מוזיקה מועדפת: שנות ה80 פופ רוק מיזרחית מוזיקה שחורה וסאבלימינל

basket case

New member
basket case

שם:רעות גיל:18.5 מעשנת: סיגריות(פרלמנט לייט, לפעמים ווינסטון לייט בשביל הגיוון) כמה זמן מעשנת: שנה-שנתיים תחביבים: 3 הדברים שאני הכי-הכי אוהבת לעשות: אהבה, לגלוש באינטרנט ולנהוג.. מוזיקה: רוק אלטרנטיבי האייקון החביב עליי (לזו הייתה הכוונה..?):
, וגם
כשזה מתאים.. על עצמי ב-4 מילים: Insane in the brain!!!

Miss Tika

New member
../images/Emo153.gif

שם:שירה גיל:15 (ב-3.8!
) אזור מגורים:בית אריה..כמו ענת
.. מה מעשן(נרגילה,סיגריות,סיגרים וכו'..)?נרגילה. איזה טעם טבק הוא המועדף עליך?מממ..תות\דובדבן איזה סיגריות?
סיגריות זה ל-א משו. כמה זמן מעשן?מממ..שנתיים? משו כזה.. עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): אנאערף..צופים, נט, חבריי היקרים (למרות שזה לא ממש עיסוק, ולמרות שאין לי באמת חברים. אבל כנראה שאמא משלמת להם טוב החודש!
) מוזיקה מועדפת?: רוק ישראלי (וגם קצת רוק קלאסי.. לד זפלין, ג'ניס ג'ופלין, ביטלס..ואאמ..גאנז, אואזיס ושות'), ומוזיקה שחורה (רגאיי, וקצת היפהופ ישראלי..שבק ס'..וגם- לא סאבלימינל. אם כבר- סאבליים..
) אייקון מאומץ אם יש: - על עצמי ב 4 מילים: אי-אפשר להגיר אותי במשפט. משהו חשוב שיש לי להגיד: הממנ.. משו כמו- ,Don't walk on the grass" "!SmOkE it ?

lizard

New member
עכשיו אני

שם: ליזרד גיל: מעדיף תזה עם הפאי תפוחים בפנוכו במקום גיל... איזור מגורים: נע ונד תיהיה בארץ, אבל עכשיו אני גר באילת. מה מעשן: נרגילה נרגילה נרגילה נרגילה ודראם (לא ממש סובל סגריות אחרות) טעם טבק: מנטה/לימון/תפוח כחול. סגריות: דראם כמה זמן מעשן: סיגריות כבר כמה שנים אבל לא בקביעות. נרגילה כבר 3 שנים קבוע. עיסוקים אחרים: למי יש זמן עם 10 נרגילות ביום
מוסיקה מועדפת: כל מיני. אייקון:
על עצמי ב4 מלים: לא לקחת אותי ברצינות משהו חשוב שיש לי להגיד:

רותמיקה

New member
ליזרד לא מגיע לנו טאג?../images/Emo29.gif

שרשור הכרות כמו זה דורש טאג ליין..

Queen Alice

New member
אני בכבודי ובעצמי :)

שם: אליס גיל: 13 וחצי אזור מגורים:נצרת עילית מה מעשן? סיגריות ונרגילה איזה טעם טבק הוא המועדף עליך? תפוח, אבל בעיקרון כל דבר. איזה סיגריות? נובלס, או MM קצר. כמה זמן מעשן? בערך חודש ממש קבוע. עיסוקים אחרים(תחביבים ושות'): אממ מוזיקה, מחשב, טלוויזיה... כמו כל מתבגר אחר. מוזיקה מועדפת? גות'יק, רוק ישראלי, פאנק. אייקון מאומץ אם יש: אין. על עצמי ב 4 מילים: משוגעת עם הגיון בריא. משהו חשוב שיש לי להגיד: נובלס לייט זבל.

למעלה