שרשור הכרות

מיכלוש7

New member
היי! אני מיכל בת 15! ../images/Emo140.gif

היי! קוראים לי מיכל, אני בת 15 פחות 77 ימים... גרה בראשל"צ... טוב, אני אספר לכם משהוא, אבל אל תצחקו עלי! טוב? למדתי בכל חיי רק 7 שיעורי פנסתר אמיתיים! כן... אני יודעת שכולם פה לומדים כבר כמה שנים טובות... אני בעיקרון, פשוט למדתי לבד! =לקחתי חוברת נגינה, ולימדתי ת´צמי! ואני כבר מנגנת ברמה של שנה ומשהוא! אין לי אפילו פסנתר בבית... אני מתאמנת על האורגנית שלי, אבל אל תדאגו! בקרוב יקנו לי פסנתר! -אל תשכחו שבקושי למדתי... אני חולה על פסנתרים! אני הולכת לחברות שלי רק בשביל לנגן אצלם! טוב, אני אספר יותר כבר אח"כ! ביי! נ.ב. היצירה ה1 שלמדתי לנגן היא "פיור אליז" של בטובן! אני פשוט אוהבת אותה!!!

החלטתי שאני בכל זאת אוסיף את שמי

לרשימה. היי, שמי עופר מראשון לציון, אני כבר 12 שנים מגיל 6, למדתי עם מורה אחת בלבד כל השנים והיא כמו אמא בשבילי. מאוד אוהב קלאסי וגם מוזיקה אירית שאני חולה עלייה במיוחד. (צריך גם פורום לזה) בין היצירות שניגנתי: סונטת אור הירח (ולא רק החלק האיטי, אלא גם השלישי הבילתי ניתן לתפיסה איך לעזאזל מנגנים את זה) מלחין אהוב: באך.

אני...

אריאל בן 15 גר בבת ים... אני קשור לפסנתר בכך שלמדתי לנגן בו כמעט 5 שנים... יש לי כמובן פסנתר בבית של לסטר...(לא יודע אם זה אומר משהוא) ואני לא כל כך בתוך העינין הזה ... לקרוא תווים אנ ילא כל כך טוב.. אני יודע רק את הבסיס... אני בעיקר מנגן ע"פ השמיעה..

זוכרים אותי???

אני הוא זה שהתחיל את שרשור הגל-ים... אז בשינוי כינוי - אני אותו הגל שהכרתם... אז אני בן 18 מנתניה... אני מנגן מגיל 7 על אורגן, הפסקתי בגיל 13, והתחלתי שוב על פסנתר בגיל 16. מה שמעצבן זה שאמא שלי לא נותנת לי לנגן כשאני רוצה כי זה "רועש" לה... אני מנגן בעיקר פינק פלויד וגם דברים אחרים... אני חולה על הפסנתרן הידוע שנפטר לפני כמה שנים - מישל פטרוצ´יאני :) נתראה... :)

למעלה