שרשור הכרות

DJ SAAR

New member
עונה

שם:סער גיל:11 איסיקיו:מסר מסנג'ר:מסר מתי ראית פספוסים פעם ראשונה בחייך?לך תזכור... את מי אתה מעדיף,יגאל שילון-אלי יצפאן?אלי יצפאן רולז!

RoieL

New member
אני

שם: רועי גיל: 13 אייסיקיו : לא משתמש מסנג'ר: בפרטי [וגם הוא לא ממש עובד לי כרגע] מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך: גיל 7 אני חושב. אולי 6.. את מי אתה מעדיף יגאל שילון -אלי יצפאן: יצפאן:]

היי

שם: אפרתוש גיל: 12 אייסיקיו :306970847 מסנג'ר: [email protected] מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך: לפני הרבה מאוד זמן. את מי אתה מעדיף יגאל שילון -אלי יצפאן יגאל שילון כי הוא יותר מצחיק..וגם כי יש לי יס.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני../images/Emo2.gif

שם:בן גיל:13 וחצי אייסיקיו :אין מסנג'ר:במסר מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך? בגיל 5 או 6 לא זוכר
את מי אתה מעדיף יגאל שילון -אלי יצפאן? שניהם טובים

עונהההה=]

שם: רעות
גיל: 13 וחצי אייסיקיו : חסויB=-| מסנג'ר: חסויB=-| מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך? אמממ, ממתי שזה התחיל, נירא לי את מי אתה מעדיף יגאל שילון -אלי יצפאן? חיחיחי, שנהם

עונה!!! (:)

שם: מוריאל
מסנג'ר: מסר
מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך:ממ לא זוכרת.. אבל מגיל ממש צעיר את מי אתה מעדיף, יגאל שילון -אלי יצפאן: לא אכפת לי

אני../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 15 אייסיקיו : 222145976 מסנג'ר: [email protected] מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך? אממ לא זוכרת
את מי אתה מעדיף
יגאל שילון -אלי יצפאן? זה לא פייר כי יגאל מגיש תוכנית מצחיקה ויצפאן מצחיק בעצמו אז את שניהם

O r c h i d

New member
אני

שם: ענבל[בן] גיל: 10 וחצי אייסיקיו+מסנג'ר: שלחו מסר ותקבלו בשמחה
מתי ראית "פיספוסים" בפעם הראשונה בחייך? בגיל 5-6 בערך
אומשו כזה|מבולבל| את מי אתה מעדיף-יגאל שילון או אלי יצפאן? יצפאן

למעלה