אבל... הוא לא העלה תמונות לפורום- רק הביא קישור. וזה מצויין.
M motib4 New member 31/10/02 #8 אבל... ../images/Emo45.gif הוא לא העלה תמונות לפורום- רק הביא קישור. וזה מצויין.
M motib4 New member 1/11/02 #22 ../images/Emo26.gifשרשור התמונות השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif בגלל שכבר התחילו שרשרורים קטנים של תמונות אתמול, אני אשרשר אותם לפה. גם השבוע אין נושא, אלא אם כן אתם מעדיפים שאני אמחק את כל השרשור, אפתח חדש עם נושא לגלריות. שרשור נעים!
../images/Emo26.gifשרשור התמונות השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif בגלל שכבר התחילו שרשרורים קטנים של תמונות אתמול, אני אשרשר אותם לפה. גם השבוע אין נושא, אלא אם כן אתם מעדיפים שאני אמחק את כל השרשור, אפתח חדש עם נושא לגלריות. שרשור נעים!
R RinRan New member 1/11/02 #26 ילדע זה כמו למעלה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif
R RoNi ThE QuEeN New member 1/11/02 #28 תמונות יפות שכבר שמתי לפני כמה זמן, אבל הן נעלמו מהר.... + + + + + =
ד דני 8 New member 1/11/02 #36 שלום שכחתי להגיד שלא קוראים לי לי קוראים לי ליהי אבל השם קיצור שכולם קוראים לי זה לי ומאיפה התמונות של אשלי או מרי קיי שהיא נוהגת?
שלום שכחתי להגיד שלא קוראים לי לי קוראים לי ליהי אבל השם קיצור שכולם קוראים לי זה לי ומאיפה התמונות של אשלי או מרי קיי שהיא נוהגת?