שרשור ה-Lookalikes של מקפליי

butbut

New member
*היו לי יותר תמונות..אבל המחשב הזבל הזה מחק

את הכול..למה?כי הוא אוהב לעשות לי רעע..הוא רע!השטן שולט בו..הוא שולח לי וירוסים,וכול מיני מכתבי נאצה ><!* חחחחחחחחחXD

roni poynter

New member
כולם דומיםם.. קצתת ...!!אבל

איןן על דני דאגי טום והארי המקורייםםם... הם הכי יפיםם..!! ויש כמה ממש מכוערים שלא הבנתי איך הם בדיוק דומים להם..אבל פסדרר הרוב דומים-קקקקקקקצצ

butbut

New member
חחח כתבתי למעלה..שיש כאלה שרק דומים

שביער.או באף..או בפה..או במשהו אחר..אבל נגיד ידידות שלהן נתנו לי ת'ספייס שלהם.ככה יש לי אותם בכלל חח

kelly7i

New member
מה שאני רוצה לדעת זה-

הם מודעים שהם דומים להם? הם בכוונה עושים תסורוקות כמוהם והכל בניסיון להידמות להם?

kelly7i

New member
כי באלה של דוגי,

יש כאלה עם אותו שיער בדיוק וזה הורג אותי פשוט

butbut

New member
לא,יש כאהל שכשאמרתי להם למי הם דומים

הם רשמו לי "WTF?who's this guy?" ואז נתתי להו תמונות ו"הכרתי" לו אותו חח..

kelly7i

New member
XD

חח איך מצאת אותם? כי יש איזה מישו ממש עם אותה תיסרוקת של דואגי..

סאמוואן

New member
וואי דווקא הייתי רוצה לדבר איתם...

אולי אני אוסיף אותם למיי ספייס שלי.....אבל יש לי שאלה....חלקם בכלל יודעים מי אלה מקפליי....?....ומאיפה הם?..

butbut

New member
חחח אממ..לא,יש כאלה שלא שמעו על מקפליי

מעולם,ויש כאלה שיודעים בדיוק למי הם דומים. ורובם מאיזור של לונדן,נוטינגהם,סקוטלנד וכ'ו...הם גם מהאיזורים שמהם באו טום דני ודאגי.=] חלקם נחמדים ועונים ומדברים איתך שעות,וחלקם או שלא עונים..או שסתם יבשים חח=]

m i c k e y 15

New member
על מה אפשר לדבר? חחחח

אני תמיד לא יודעת על מה...גאדד אני צריכה נושאים מעניינים לדיבור חחח

butbut

New member
אוקיי יש פולל על מה לדבר!!אני יביא לך נושאים

חחXD *את יכולה להתחיל בלהסביר להם למי הם דומים,ואז סתם מדסקסים על מקפלי.. *לשאול how was your day? בד"כ זה שוף הרבההודעות,וזה מעניין לשמוע שבקיץ אצלהם גשום!! חח.. *אפשר לדבר סתם כל החיים בשיראל,ועל הצבא...ועל הבית ספר..אצלהם הם לא חייבים צבא-ובגיל 16 הם מסיימים בית ספר והולכים ל2-4 שנים לקולג'!! *מדברים על הפרום שלהם-שזה הטקס סוף שנה..אז אצל האמריקאים והבריטים זה אחרת.. *סוגי מוזיקה-תתפלאו כמה שזה מעניין לפעמים ><. *וסתם על דברים כמו אוכל,תחביבים.. אל תתביישו לשאול ולחקור אותם..הם תמיד מוכנים לענות. אה כן..ויש להם סוג הומור מוזר..מה שמצחיק אותם לא יצחיק אותכם..אבל הם ממש אוהבים להשתמש במושגים:"לנענע את הקרביים","הייתי מת לדעת..","תהרגי אותי ותתלי אותי אם..ככה וככה".. חח הם מוזרים=]

m i c k e y 15

New member
אני לא מאמינה שבגיל 16 הם מסיימים ללמוד!

כרילט איךך למההה מתי הם מתחילים?? חחח

butbut

New member
חח כרגיל..ואז הם פשוט הולכים לקולג'..או לצבא

אצלהם זה לא חובה..וצבא זה משהו מיוחד,זה בתור עבודה,ובוחרים רק את המובחרים! חח=]

The Psycho Girl

New member
כן הם לומדים עד יא

חברה שלי מקנדה גם סיימה ללמוד השנה אני כל כך רוצה להרוג אותה ! זה כזה לא פייר אני חושבת שהם מתחילים כמונו או שנה לפני

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על התמונות ^^

יש כאלה שממש דומים, יש כאלה שפחות אבל בכלזאת יש דמיון תודה D:

למעלה