מאיפה התמונה? ממתי רוקסי מסכימה ללבוש מדי מעודדת? זה כל כך לא מתאים לה.
B bewiched New member 8/12/03 #30 מאיפה התמונה? ממתי רוקסי מסכימה ללבוש מדי מעודדת? זה כל כך לא מתאים לה.
B bewiched New member 3/12/03 #11 ספויילר 6- למה הילדה, זלדה , גוש ומיילס עוזבים? איך הרווי חזר? איך הוא מתייחס אליה?מה קורה עם גוש?
C ChArMinG bOy New member 3/12/03 #15 תשובות - כולל ../images/Emo58.gifים ../images/Emo82.gif הילדה וזלדה עוזבות בגלל שהילדה מתחתנת...והן חוזרות לגור בממלכה השניה... וג'וש ומיילס פשוט...עוזבים. אם אני לא טועה ג'וש עוזב כדי לפתח את הקריירה שלו...
תשובות - כולל ../images/Emo58.gifים ../images/Emo82.gif הילדה וזלדה עוזבות בגלל שהילדה מתחתנת...והן חוזרות לגור בממלכה השניה... וג'וש ומיילס פשוט...עוזבים. אם אני לא טועה ג'וש עוזב כדי לפתח את הקריירה שלו...
B bewiched New member 3/12/03 #10 זה בעונה הזו?איך אתם יודעים? והיי-גם לי יש שיער אדום(דהויי טיפה)אבל הרבה יותר קצר.
C ChArMinG bOy New member 3/12/03 #13 אני יודע כי כשהפרקים האלה...../images/Emo82.gif שודרו ראיתי אותם (וגם את עונות 6 ו-7)
B bewiched New member 6/12/03 #29 אההה, הבנתי-מגניב. חבל שזה לא חוקי-כולם עושים את(חוץ ממני-המחשב שלי דפוק)