ועוד!
ב בהביבו New member 13/2/03 #49 שלומלום לכל החדשות..מורן ו...צליל ברוכה הבאה.. תראי את עצמך בנוסף כאן וקחי חלק פעיל בפורום.. הנאה..
T The Macker Girl New member 13/2/03 #50 אני פה כבר הרבה זמן... לא שמת לב אליי? נעלבתי... סתם סתם... ואל תדאג: I'm here to stay
H hypnotic poison New member 13/2/03 #52 איזה שרשור פצצות !!!! כל הכבוד לכולנו ... צליל שיחקת אותה!!! למי שיש עוד תמונות מוזמן בכיף לשתף אותנו זאת פקודה
איזה שרשור פצצות !!!! כל הכבוד לכולנו ... צליל שיחקת אותה!!! למי שיש עוד תמונות מוזמן בכיף לשתף אותנו זאת פקודה
H hypnotic poison New member 13/2/03 #53 בן יש לי הצעה... ../images/Emo98.gif אולי תשים את השרשור שלנו בטאג ליין תראה איך השקענו... אתה יודע כמה פעמים המחשב נתקע לי מרוב שליחת קבצים היו מלא גם שלא הצלחתי לשלוח משום מה... נו אז מה אתה אומר ??? יאלללה טוב... נשלם לך
בן יש לי הצעה... ../images/Emo98.gif אולי תשים את השרשור שלנו בטאג ליין תראה איך השקענו... אתה יודע כמה פעמים המחשב נתקע לי מרוב שליחת קבצים היו מלא גם שלא הצלחתי לשלוח משום מה... נו אז מה אתה אומר ??? יאלללה טוב... נשלם לך
ב בהביבו New member 13/2/03 #55 אממממ..אז ככה: קודם כל הקבצים יופיו ב"קבצים".. אני מאמין שעוד הלילה כל התמונות ייכנסו אל הגלרייה, ובעצם השירשור כבר יהיה מפוסם.. לשים בטאגס?? אין בעייה.. באמת השקעתן.. סחטייןן..
אממממ..אז ככה: קודם כל הקבצים יופיו ב"קבצים".. אני מאמין שעוד הלילה כל התמונות ייכנסו אל הגלרייה, ובעצם השירשור כבר יהיה מפוסם.. לשים בטאגס?? אין בעייה.. באמת השקעתן.. סחטייןן..
H hypnotic poison New member 13/2/03 #56 חחחחחחחחח..... צלילו'ש!!! ../images/Emo6.gif את מגלה יותר מדי עליי בהתחלה על תמיר אחר כך על זה שאני מחדרה ... את מפלילה אותי ותודה לך
חחחחחחחחח..... צלילו'ש!!! ../images/Emo6.gif את מגלה יותר מדי עליי בהתחלה על תמיר אחר כך על זה שאני מחדרה ... את מפלילה אותי ותודה לך
T The Macker Girl New member 13/2/03 #57 את גילית על תמיר! לפחות כאן... אני רק אמרתי "בן דוד שלך" בשב"ק מיוזיק... יותר מזה לא גיליתי חוץ מזה... את מתביישת בזה שאת מחדרה?! איך אפשר?!?!
את גילית על תמיר! לפחות כאן... אני רק אמרתי "בן דוד שלך" בשב"ק מיוזיק... יותר מזה לא גיליתי חוץ מזה... את מתביישת בזה שאת מחדרה?! איך אפשר?!?!
H hypnotic poison New member 13/2/03 #58 אני רק אמרתי כאן... ../images/Emo11.gif נראה לי שאף אחד גם ככה לא קרה את זה... ואת חזרת על זה עכשיו 100% שמישהו קרא עכשיו את גילית גם בפורום של שב"ק מיוזיק ... את גאה שאת מחדרה???
אני רק אמרתי כאן... ../images/Emo11.gif נראה לי שאף אחד גם ככה לא קרה את זה... ואת חזרת על זה עכשיו 100% שמישהו קרא עכשיו את גילית גם בפורום של שב"ק מיוזיק ... את גאה שאת מחדרה???