שרשור תמונות של האקסיות+GF של מקפליי

butbut

New member
חחח זאת השעה הכייי נוחה:]וגם במילא

לא הייתי נרדמת,יש לי נידודי שינה בזמן האחרון
XDD

LironPoynter

New member
חחחחח גם לי היה ככה;

עד שחזרתי לישון עם מוזיקה וככה אני נרדמת הכי מהר<: תנסי זה כיף^,^

butbut

New member
חח זה מה שאני עושה!..את לא רוצה לדעת איזה

שירים אני שומעת בלילה.. אני לא נרדמת גם ככה,אמרו לי שזה בגלל שהרגלתי את עצמי להיות פרפר-לילה. בקיצור,אני מסתפקת בלשכב במיטה עד 3 וחצי,ורק אז להרגיש עייפה:]]

LironPoynter

New member
חחח באמת?! :O

לוקח לי להירדם אחרי מקסימום חמישה שירים. עד שאמרתי את זה לחברה שלי ואז כל הדיסק עבר ולא נרדמתי

just Kaya

New member
יש לי עוד כמה תמונות של האקסיות;

המ. הלינקים יהיו למטה. :) אבל סורי שזה עם כתוביות על זה. >.< 1. דאגי עם האקסית קנדרה באיזה מסיבה? >.< 2.דני קיילי וקנדרה, מחובקים? O.ם 3.קנדרה, דני, ג'ורג' ודאגי הולכים יד ביד. דאגי - רוצה לספר לנו משהו? xD

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

איזה חברות מתוקות,אהבתי את התמונות
טוב לראות אקסיותXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על כל התמונות../images/Emo47.gif

rox love BSM

New member
אז ככה:

קנדרה-ממש ממש אבל ממש יפה,היא בדיוק הטיפוס שדני יבחר. אוליביה- אוליביה נראית לי משום-מה קצת יותר בוגרת מדני,ודי שונה מקנדרה. אבל אולי ג'ונס אוהב לגוון... האנה- היא גם ממש יפה,למרות שהיא דומה קצת לבובת חרסינה משום-מה... קיילי- ממש נראית מתוקה,היא ודאגי מתאימים אחד לשני. או יותר נכון התאימו. איזי- איזי ממש מהממת,והיא נראית לי הטיפוס של הארי. ג'יואנה- אה,תמיד אהבתי את ג'יו. זה ברור שהיא וטום נועדו אחד לשנייה

butbut

New member
מסכימה איתך..אוליביה היא בוגרת..

אני חושבת שקנדרה היא ממש הטיפוס שלו,אבל טוב..כנראה הוא באמת אוהב לגוון:]]

מסכימה.

טום וג'יוואנה..... וואו. פשוט וואו על שניהם. מדהימים וחמודים שהלוואי שזה יעבוד להם לנצח:) הם נראים ממש מאושרים ושמחים יחד D: אוליביה ואיזי נראות לי קצת מוזרות, האמת שאוליביה יותר מאיזי... אבל היי, זה מה שמיסטר ג'ונס אוהב... *משיכתכתפיים* דאגי.. טוב, זה קצת מוזר לדמיין אותו עם מישהי........ הוא נראה ממש לוזר בעניין הזה, אני חייבת לציין, אבל אני לא מכירה אותו אישית אז.... אוורית'ינג'ס פוסיבל.

just orr

New member
תודה על התמונות ^^

אוליביה נראית קצת מפחידה.. אבל היא ודני נראים מזה חמודים ביחד ^^ דייייייייי ג'יאוונה וטום כאלה מתוקייםםםם ביחד!!!!!! תמונות יפות ^^

butbut

New member
יווא זה כזה מצחיק,כולם אוהביםא ת ג'והנה וטום

וחושבים שדני ואוליביה הם זוג מוזר XDDDD

m i c k e y 15

New member
ואו! איזה מחקר עשית XDD

תודה רבה רבההה
ראיתי איזה 75% מהתמונות פה..אז תודה על כל השאר ועל ההשקעה

למעלה