מהממת*שריקה*.
A A Kiss To Kill New member 3/3/10 #60 מדהייימה שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo230.gif
B BehindClosedDoors New member 3/3/10 #62 נושנושית יפה שלי../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif רק חסר שאני אקרא לך טופי ואנחנו זוג וממתי את שמה עגילים כאלה? O: הו, ויפה לך אסוף. 3>
נושנושית יפה שלי../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif רק חסר שאני אקרא לך טופי ואנחנו זוג וממתי את שמה עגילים כאלה? O: הו, ויפה לך אסוף. 3>
F Fake Reflection New member 3/3/10 #63 ../images/Emo79.gif תודה בנווווווווות ^^ ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif לחברה שלי יש פלאפון חדש 8.1 מגהפיקסל אז אני ועוד חברה התלהבנו שאנחנו יוצאות יפה ועדי אני תמיד שמה עגילים, ותודה 3>
../images/Emo79.gif תודה בנווווווווות ^^ ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif לחברה שלי יש פלאפון חדש 8.1 מגהפיקסל אז אני ועוד חברה התלהבנו שאנחנו יוצאות יפה ועדי אני תמיד שמה עגילים, ותודה 3>
B BehindClosedDoors New member 4/3/10 #68 אני יודעת שאת תמיד שמה עגילים! ../images/Emo223.gif יואו, מה עשית אותי חברה שלא יודעת כלום?;; כתבתי 'עגילים כאלה', משמע, חישוקיםXD
אני יודעת שאת תמיד שמה עגילים! ../images/Emo223.gif יואו, מה עשית אותי חברה שלא יודעת כלום?;; כתבתי 'עגילים כאלה', משמע, חישוקיםXD
B BehindClosedDoors New member 4/3/10 #71 באמת?../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif טוב, אז אולי בכל זאת אני לא יודעת הכל עלייך.. מה, זה היה מפתיע!
באמת?../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif טוב, אז אולי בכל זאת אני לא יודעת הכל עלייך.. מה, זה היה מפתיע!
B Baptized By Fire New member 4/3/10 #64 כוסית. ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif אבל מעל לכל, ערסית. אה וביום שני סתם רציתי לדבר קצת. להתעדכן. XD
כוסית. ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif אבל מעל לכל, ערסית. אה וביום שני סתם רציתי לדבר קצת. להתעדכן. XD
F Fake Reflection New member 4/3/10 #70 ../images/Emo79.gif תודה בנות ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif
N NoAmItA ChAn New member 5/3/10 #73 יא, איזו מתוקה! כשחושבים על זה, אני לא חושבת שראיתי אותך אי פעם O:
B Because Of May New member 6/3/10 #77 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif. ותמונה ממש חמודה../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif
D DrainAlltheBlood New member 4/3/10 #67 אז מה, קאמבק? ../images/Emo101.gif נקווה שמישהו עדיין זוכר אותי סתם אחת מפורים עם חברה שלי, אני התחפשתי לתות והיא לבננה וביחד.. תות-בננה D: אני מצד ימין.
אז מה, קאמבק? ../images/Emo101.gif נקווה שמישהו עדיין זוכר אותי סתם אחת מפורים עם חברה שלי, אני התחפשתי לתות והיא לבננה וביחד.. תות-בננה D: אני מצד ימין.